Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta matematiikka verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 36 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 99% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 24€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Aikaisemmat oppilaat
arvioivat opettajansa aiheessa: Matematiikka

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Matematiikka?

Keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

339 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Matematiikka opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 339 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

36 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Matematiikan opettaja auttaa sinut huipulle. Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi aiheessa Matematiikka

Matematiikan tukiopetus saattaa tarjota huomattavia hyötyjä, joita ei heti tajuaisikaan. Lapset ja nuoret opiskelevat suurissa ryhmissä aina päiväkodista toiselle asteelle saakka, mutta mitä jos tilanne olisikin toisin?

Oppilaan tai opettajan luona työskentelevä yksityisopettaja on matematiikan alan osaaja, joka on perinteisen opetustyön lisäksi erikoistunut juuri henkilökohtaiseen opetukseen. Yksityisopettajat ovat usein joko itseoppineita, insinööriksi opiskelevia tai matematiikan ja opetusalan ammattilaisia, jotka tietävät kuinka matematiikan opinnoissa menestyy parhaiten: oppilaan mukaan tehdyllä opetussuunnitelmalla.

Voiko matematiikan kotiopetus olla ratkaisu eriarvoisuuteen?

Aritmetiikka, euklidinen jako, algebrallinen lauseke, analyyttinen geometria, lineaarinen regressioanalyysi, toisen asteen yhtälö ja neliöjuuri… Ainakin ensimmäiset termit kuulostavat monille meistä vaikeilta käsittää. Kun mukaan lisätään vielä sosiaalisen eriarvoisuuden erot, koko paketista tulee astetta haastavampaa!

Pariisissa sijaitseva kansainvälinen järjestö OECD (Organization for Economic Cooperation and Development), julkaisi kesäkuussa 2016 raportin, jossa korostetaan Ranskan eri yhteiskuntaluokkien välisiä eroja matemaattisessa osaamisessa. Samoihin asioihin törmää myös meillä Suomessa. Tiivistetysti, raportin mukaan heikoimmassa asemassa olevat oppilaat oppivat matematiikan peruskäsitteet, kun taas taitavammin pärjäävät laskevat ongelmitta aritmetiikkaa, lineaarisia yhtälöitä ja muita korkean tason tehtäviä jo varhaisessa vaiheessa. Eräs raportissa esitelty tilasto kertoo, että 43 prosenttia “epäedullisessa” asemassa oppilaista tuntee matemaattisia käsitteitä huonommin kuin muut – kun taas maan keskiarvo on 65 prosenttia. Tätä huolestuttavaa suuntaa vastaan on olemassa ratkaisu kaikille vanhemmille ja heidän lapsilleen: kotona suoritettava matematiikan yksityisopetus, joka sopii kaikille!

Tällaisen datan edessä voidaankin todeta, että yksityisopettajien tarjoama apu on korvaamatonta. Tämän vuoksi rohkaisemme kaikkia halukkaita kokeilemaan ja ihastumaan yksityisopetuksen helppouteen ja tehokkuuteen – saat apua monipuolisesti kotitehtävistä uusien yhtälöiden opetteluun.

Matematiikalla on kasvava merkitys yhteiskunnassa

Matematiikan merkitystä arjessamme ei voi kiistää. Kun koulupolku alkaa, lapset aloittavat erilaisten numeroiden ja muotojen erottelun. Ajan kuluessa matka voi viedä yliopistoon matemaattisten aineiden pariin, ammattikorkeakouluun ja insinööriopintoihin tai vaikkapa kauppakorkeakouluun. Oli suunta jokin edellä mainituista tai lähes mikä tahansa muu, törmää matemaattisiin pulmiin ja yhtälöihin niin arjessa kuin työelämässäkin!

Matematiikan opetuksesta: kertotauluista Pythagoraaseen

Matematiikan yksityistunnille osallistuminen ja yksityisopettajan palkkaaminen ovat tärkeitä toimenpiteitä tukiopetuksen saamiseksi. Vanhemmilla on yhä vähemmän aikaa auttaa kotitehtävien tai ongelmien kanssa, jolloin muualta saatavan tukiopetuksen tarve kasvaa. Matemaattisten ja tieteellisten (fysiikka, tekniikka, luonnontieteet, teknologia) alojen tärkeys ei vähene ajan kuluessa, vaan pikemminkin korostuu. Jos haluat päästä opiskelemaan tiettyyn koulutusohjelmaan, varmistaa mahdollisuutesi haluamallesi työuralle tai onnistua ylioppilaskokeessa, matematiikan lainalaisuudet tulee olla hallussa.

Kaikki alkaa päässälaskusta, kertotaulusta ja yhtälöistä kuten jako-, kerto- ja vähennyslaskut. Seuraavaksi vuorossa on Pythagoraan ja Thaleen lauseet, suorakulmaiset kolmiot, geometria, algebra, trigonometria ja haastavammat yhtälöt. Puhumattakaan aritmeettisesta sarjasta, alkuluvuista, todennäköisyyksistä tai kokonaisluvuista…

Matematiikan yksityisopettajan kanssa voit kerrata kaikki haluamasi aiheet ja opetella ne tarvittaessa ulkoa. Matematiikassa kehittyminen voi avata sinulle monia ovia peruskoulun jälkeen ja johtaa mitä mielenkiintoisimmille urapoluille.

Näin hyödyt matematiikasta arjessa

Vaikean ja ärsyttävän laskutoimituksen edessä saattaa helposti turhautua ja luovuttaa: “En vain osaa! Mitä hyötyä tästä edes on?

Kun kelaa nauhaa hieman takaisin ja huomaa, kuinka monessa asiassa laskupää on hyödyksi, turhautuminen ei ole tarpeen. Matematiikan avulla opimme pienestä pitäen ja esikoulusta saakka ymmärtämään maailmaa ja logiikkaa: 1+1 = 2. Matematiikan opiskelu on yhtä kuin ympäristömme ymmärtämistä. Jokapäiväiset tehtävät, kuten etäisyyksien mittaaminen, prosenttilaskut, tilastojen tulkitseminen, pankkitilin hahmottaminen, lainan hakeminen, neuvottelu ja budjetointi ovat esimerkkejä paikoista, missä laskutaidosta on hyötyä.

Työelämänkin suhteen monista matematiikan opettajien vinkeistä on apua: tietotekniikan, rahoituksen, kirjanpidon, kaupankäynnin, arkkitehtuurin, sisustussuunnittelun ja yrittäjyyden kiinnostaessa, sen osaaminen on käytännössä jo pakollista.

Miksi osallistua matematiikan yksityisopetukseen?

Matematiikan yksityisopetuksen hankkiminen lapsesi tueksi on tärkeä päätös, joka auttaa heitä menestymään alan opinnoissa. On tärkeä miettiä etukäteen, mitä hyötyä kotiopetuksesta ja kotitehtävien kanssa avustamisesta voi seurata.

Yksityisopetus voi ehkäistä erilaisia haasteita

Kun haluat edistyä matematiikan opinnoissa, on tärkeää ymmärtää ero yksityistuntien ja akateemisen tuen välillä. Matematiikan opettajalla ei ole samanlaista lähestymiskulmaa vain jompaan kumpaan. Yläasteella, lukiossa ja myös korkeakoulussa matematiikka voi aiheuttaa paljon pulmia, eikä kaikkiin ongelmiin saa ratkaisua. Matematiikan tiedetään myös aiheuttavan oppimisvaikeuksia ja täten vaikuttaa psyykkiseen hyvinvointiin – tällaisissa tilanteissa yksityisopettajan kanssa työskentely voi olla ratkaiseva tekijä.

Ylioppilaskokeet, pääsykokeet – opi ja kertaa matematiikkaa

Yksityiset matematiikan opettajat palvelevat vaikeuksia omaavien lisäksi myös muita opiskelijoita. Oli edessä korkeakoulun pääsykokeet tai muu loogista päättelyä vaativa koettelemus, on suositeltavaa prepata asiaa yksityisopettajan kanssa etukäteen. Se on tehokas tapa kerrata jo opittua tai panostaa itselle haastavimpiin osa-alueisiin.

Eroon oppimisvaikeuksista yksityisopettajan avulla

Kuten todettua, matematiikka voi aiheuttaa monille harmillisia oppimisvaikeuksia. Näistä on kuitenkin mahdollista päästä eroon, sillä ymmärtäväisen yksityisopettajan tuella pystyy saamaan apua matematiikan laskujen lisäksi myös mahdollisiin ujousongelmiin. Ei liene liioiteltua sanoa, että saattaa olla hyvinkin pelottavaa mennä luokan eteen liitutaululle ratkaisemaan tehtävää, joka koskee esimerkiksi vaihtelu- tai luottamusväliä, keskihajontaa, kosinia ja tangenttia, monikulmiota, affiinikuvausta, fysiikan tai kemian harjoitusta, differentiaaliyhtälöä, kompleksilukua tai abskissan löytämistä. Varsinkin kun näin haastavia aiheita joutuu käymään läpi kolmenkymmenen muun katseen alla.

Osaava yksityisopettaja pystyy auttamaan ujoimpia ja hitaimpia oppilaita kustannustehokkaalla tavalla. Mielikuva kaikkitietävästä opettajasta, joka käskee karttakepin avulla laskemaan haihtuu viimeistään silloin, kun pääsee työskentelemään ammattitaitoisen yksityisopettajan kanssa, joka on tottunut toimimaan erilaisten ihmistyyppien opettamisessa.

Mitä haluaisit oppia?