Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 4 arvostelua

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

8 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on kustannus yksityiselle matematiikan tunnille paikassa Helsinki?

Kaupungissa Helsinki, keskimääräinen maksu matematiikan kursseille on 22€.

 

Hinta matematiikan tunnille vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan opettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkossa tai muussa paikassa)
  • kurssien määrä ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% valmentajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan opettajiemme hinnat lähellä sinua.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityinen opettaja on saatavilla paikassa Helsinki antamaan yksityisiä matematiikan tunteja?

Kaupungissa Helsinki ja lähialueilla, 37 opettajaa on saatavilla antamaan tunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, lue heidän cv saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 37 matematiikan yksityisopettajaa.

💻 Miten voin ottaa yksityisiä matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen arvio, jonka oppilaat ovat antaneet matikan opettajille paikassa Helsinki?

Opiskelijat arvioivat matikan opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 4n pisteiden mukaan.

 

Mikäli kurssisi kanssa ilmenee vaikeuksia, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin välityksellä maanantaista - perjantaihin).

 

Onko sinulla kysyttävää?

🎓 Miksi sinun pitäisi ottaa matematiikan kursseja paikassa Helsinki?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yliopistossa. Moni lapsi kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan opetus on niin haluttua.

 

Matematiikan yksityisopettajan avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityistunnit pätevän opettajan kanssa antaa sinulle tilaisuuden oppia erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain valikoida oma tuutori ja varata matikan tunnit kotoa käsin tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta auttaa sinua viestittää opettajasi kanssa organisoidaksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotonasi tai muussa paikassa

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 37 tuutorin keskuudesta paikassa Helsinki.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Helsinki ja sopivin matematiikan opettaja juuri sinulle!

Miksi opiskella matematiikkaa Helsingissä?

Usko tai älä, matematiikan yksityisopetus voi olla oikotiesi onneen. Halusit sitten parantaa nykyisiä arvosanoja, valmistautua pääsykokeeseen tai opiskella unohtuneen laskutavan, matematiikan opiskelu ei mene koskaan hukkaan. Kohtaammehan sitä elämässämme päivittäin!

Kuulostaako diskonttaus tutulta? Herättääkö logaritmifunktiot ikäviä tunteita? Yksityisopettajan kanssa löydät vastauksen vaikeimpiin kysymyksiin, lähtötasosta riippumatta. 

Matematiikka ei ole helppoa vaan lähtökohtaisesti monimutkainen oppiaine sen laajuuden vuoksi. Matematiikkaa nimittäin on niin mekaniikka, fysiikan osa-alueet, desimaalit ja alkuluvut, loogiset päättelyt sekä trigonometria. Algebraa, todennäköisyyslaskelmia, talousmatematiikkaa ja erilaisia kuvaajia unohtamatta.

Mikäli et syntynyt tämän vuosisadan matematiikkaneroksi, et välttämättä pääse jokaisen matematiikan osa-alueen ytimeen kovinkaan nopeasti. Helsingistä löytyvä yksityisopettaja voi olla mittaamattoman arvokas toimija matkallasi kohti matemaattista tavoitettasi. Yksityisopetukseen voi osallistua tarvittaessa myös kaverin kanssa, jos ajatus muuten ujostuttaa. Voitte opiskella yhdessä matematiikkaa tai fysiikkaa ja kemiaa, kerrata tulevaan kokeeseen, valmistautua tiettyyn projektiin tai opetella jotain aivan uutta. Yksityisopetuksessa mahdollisuuksilla ei ole rajoja

Matemaattisten aineiden opiskelu on usein yksilöllistä ja oppimistyylit vaihtelee. Tämän vuoksi suosittelemme rohkeasti tutustumaan pääkaupunkiseudulla toimiviin yksityisopettajiimme. He nimittäin odottavat yhteydenottoasi ja ovat erikoistuneita henkilökohtaiseen, kahdenkeskiseen opetukseen. 

Matematiikan opiskelu pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkimme on kokonsa vuoksi erinomainen paikka matematiikasta kiinnostuneille. Helsingissä matematiikkaa voi kouluissa opiskella painotuksella esimerkiksi Maunulan yhteiskoulussa ja Helsingin matematiikkalukiossa. Myös Helsingin yliopisto tarjoaa matematiikan parissa mielenkiintoisia urapolkuja tiedonjanoiselle. Niin ikään tietojenkäsittelyn puolelta löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joita kohti suunnata. 

Vai haluatko tähdätä maailmalle? Monet oppilaitokset ja koulutuspolut vaativat tietyn tasoista matematiikan osaamista, jotta opiskelemaan edes pääsee. Valmentautuminen pääsykoetta varten on investointi tulevaisuuteen, jota kannattaa vakavasti harkita. Tehokas yksityisopetus auttaa avaamaan ajattelukykyä ja hahmottamista itselle vaikeista aiheista. Niin ikään yksityisopetuksesta on hyötyä myös pienemmän mittakaavan kertaamiseen ja vaikkapa tietyssä työtehtävässä menestymiseen. 

Helsingistä löydät monia aktiivisia matematiikkatoimijoita, kuten Matrix ry:n, joka koostuu Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoista. Tai vaikkapa eri oppilaitosten matematiikkakerhoja, joiden toimintaan kannattaa tutustua. Myös iltalukioiden tarjontaan kannattaa perehtyä, unohtamatta itseopiskelua. 

Internet on pullollaan erilaisia tehtäviä ja kursseja, joihin voit perehtyä suosikkipubisi nurkassa tai oman työpöydän ääressä. Myös YouTubesta löydät apua kiperimpään yhtälöön näin halutessasi. Yleisimmät laskutavat, yhtälöt ja lausekkeet on mahdollista saada verkkokalvojen eteen sekunneissa eikä matematiikan opiskelu enää katso paikkaa tai aikaa. 

Itseopiskelu on mahdollista myös erilaisten applikaatioiden avulla, mutta lienemme kaikki samaa mieltä siitä että tällaisilla materiaaleilla ja työkaluilla on aina rajoitteensa. Silloin kun tekisi mieli kysyä täsmennystä, niin puhuva pää videolla ei ole kovin vuorovaikutuksellinen kumppani. Ja silloin kun oikeasti ei ymmärrä kuulemaansa, lukemaansa tai näkemäänsä, asiansa osaava yksityisopettaja on taikuri paikallaan. 

Matematiikan opetusta löydät kaikkialta 

Yksi asia on varma. Ja se on se, että Helsingistä ei matematiikan opettajia puutu! Yliopistojen, lukioiden ja valmennuskurssien lisäksi myös erilaisista kansanopistoista ja kerhoista löytyy helposti osaavaa henkilökuntaa, joka voisi auttaa kertotaulujen kanssa ja kotitehtävien preppauksessa. Ujostella ei kannata, on olemassa monia jotka pähkäilevät samojen yhtälöjen äärillä!

Ongelma on kuitenkin se, että jos ei satu opiskelemaan jo valmiiksi tietyssä oppilaitoksessa, ei tukiopetusta välttämättä saakaan niin helposti. Ratkaisu on kuitenkin yksinkertainen. Superprofin kautta löydät koulutettuja opettajia, opiskelijoita ja muita aktiiveja jotka osaavat auttaa erilaisissa matemaattisissa ja loogisissa tehtävissä. Opetus valmistellaan aina kutakin opiskelijaa varten, jolloin ajankäyttö on mahdollisimman tehokasta. 

Matematiikan opiskelu onkin yksi yleisimmistä aineista, johon erilaista tukiopetusta tarvitaan esimerkiksi erilaisten oppimisvaikeuksien myötä. 

Miksi matematiikan opetusta sitten tarvitsee? Koska matematiikkaa kohtaa kaikkialla. Aina ruokaostosten suunnittelusta lomamatkan budjetointiin, ei voi välttyä erilaisilta laskutoimituksilta. Nykypäivänä maksetaan helposti korttia ja kännykkää vilauttamalla, mutta mikäli ei ole perillä omasta taloudestaan, voi siitä seurata vaikeuksia. Myös monilla työpaikoilla on pakko omata laskupäätä, jotta tehtävässä menestyy. 

Matematiikan yksityisopetusta Helsingissä

Eikö yksityisopetusta ja valmennuskursseja ole tarjolla muuallakin? On. Ja hyviä vaihtoehtoja löytyy monia. Kerromme kuitenkin, minkä takia juuri Superprof on järkevä valinta. 

Olemme etsineet ja saaneet Helsingin osaavimmat opettajat mukaan joukkoomme, jonka vuoksi voimme ylpeänä todeta että kauttamme löydät parasta mahdollista tukea unelmiasi tukemaan. Opettajamme tarjoavat yksityistunteja Helsingin seudulla ja vaikkapa omassa kodissasi, täysin budjettisi ja aikataulujesi mukaan.

Opiskeletko parhaillaan? Tarvitsetko apua kotitehtävissä? Haluatko apua perustehtäviin tai haastavimpiin matemaattisiin osa-alueisiin? Onnistuu – opettajamme tulevat monista erilaisista taustoista ja sopeutuvat hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen, matematiikan alkeista yliopistotason ongelmiin. Voit kätevästi vertailla opettajiemme taustoja hakutoimintojen kautta, jotta löytäisit sinulle sopivimman matematiikan osaajan. Superprofin opettajat tuntevat laajalti matemaattiset oppiaineet aina matematiikasta fysiikkaan ja algebrasta tekniikkaan. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ensimmäinen tuntisi vaikkapa johonkin Mannerheimintien lukemattomista kahviloista. Tästä ne numerot alkavat taittumaan!

Mitä haluaisit oppia?