Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Matematiikka oman opettajasi kanssa paikassa Helsinki

ūü•á Parhaat opettajat kaupungissa Helsinki
ūüíĽ 22 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Matematiikka kaupungissa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

23 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 23‚ā¨.

2 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ 2 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Helsinki

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Matematiikka

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Matematiikka

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Helsinki

Miksi opiskella matematiikkaa Helsingissä?

Usko tai älä, matematiikan yksityisopetus voi olla oikotiesi onneen. Halusit sitten parantaa nykyisiä arvosanoja, valmistautua pääsykokeeseen tai opiskella unohtuneen laskutavan, matematiikan opiskelu ei mene koskaan hukkaan. Kohtaammehan sitä elämässämme päivittäin!

Kuulostaako diskonttaus tutulta? Herättääkö logaritmifunktiot ikäviä tunteita? Yksityisopettajan kanssa löydät vastauksen vaikeimpiin kysymyksiin, lähtötasosta riippumatta. 

Matematiikka ei ole helppoa vaan lähtökohtaisesti monimutkainen oppiaine sen laajuuden vuoksi. Matematiikkaa nimittäin on niin mekaniikka, fysiikan osa-alueet, desimaalit ja alkuluvut, loogiset päättelyt sekä trigonometria. Algebraa, todennäköisyyslaskelmia, talousmatematiikkaa ja erilaisia kuvaajia unohtamatta.

Mikäli et syntynyt tämän vuosisadan matematiikkaneroksi, et välttämättä pääse jokaisen matematiikan osa-alueen ytimeen kovinkaan nopeasti. Helsingistä löytyvä yksityisopettaja voi olla mittaamattoman arvokas toimija matkallasi kohti matemaattista tavoitettasi. Yksityisopetukseen voi osallistua tarvittaessa myös kaverin kanssa, jos ajatus muuten ujostuttaa. Voitte opiskella yhdessä matematiikkaa tai fysiikkaa ja kemiaa, kerrata tulevaan kokeeseen, valmistautua tiettyyn projektiin tai opetella jotain aivan uutta. Yksityisopetuksessa mahdollisuuksilla ei ole rajoja. 

Matemaattisten aineiden opiskelu on usein yksilöllistä ja oppimistyylit vaihtelee. Tämän vuoksi suosittelemme rohkeasti tutustumaan pääkaupunkiseudulla toimiviin yksityisopettajiimme. He nimittäin odottavat yhteydenottoasi ja ovat erikoistuneita henkilökohtaiseen, kahdenkeskiseen opetukseen. 

Matematiikan opiskelu pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkimme on kokonsa vuoksi erinomainen paikka matematiikasta kiinnostuneille. Helsingissä matematiikkaa voi kouluissa opiskella painotuksella esimerkiksi Maunulan yhteiskoulussa ja Helsingin matematiikkalukiossa. Myös Helsingin yliopisto tarjoaa matematiikan parissa mielenkiintoisia urapolkuja tiedonjanoiselle. Niin ikään tietojenkäsittelyn puolelta löytyy lukuisia vaihtoehtoja, joita kohti suunnata. 

Vai haluatko tähdätä maailmalle? Monet oppilaitokset ja koulutuspolut vaativat tietyn tasoista matematiikan osaamista, jotta opiskelemaan edes pääsee. Valmentautuminen pääsykoetta varten on investointi tulevaisuuteen, jota kannattaa vakavasti harkita. Tehokas yksityisopetus auttaa avaamaan ajattelukykyä ja hahmottamista itselle vaikeista aiheista. Niin ikään yksityisopetuksesta on hyötyä myös pienemmän mittakaavan kertaamiseen ja vaikkapa tietyssä työtehtävässä menestymiseen. 

Helsingistä löydät monia aktiivisia matematiikkatoimijoita, kuten Matrix ry:n, joka koostuu Helsingin yliopiston matematiikan opiskelijoista. Tai vaikkapa eri oppilaitosten matematiikkakerhoja, joiden toimintaan kannattaa tutustua. Myös iltalukioiden tarjontaan kannattaa perehtyä, unohtamatta itseopiskelua. 

Internet on pullollaan erilaisia tehtäviä ja kursseja, joihin voit perehtyä suosikkipubisi nurkassa tai oman työpöydän ääressä. Myös YouTubesta löydät apua kiperimpään yhtälöön näin halutessasi. Yleisimmät laskutavat, yhtälöt ja lausekkeet on mahdollista saada verkkokalvojen eteen sekunneissa eikä matematiikan opiskelu enää katso paikkaa tai aikaa. 

Itseopiskelu on mahdollista myös erilaisten applikaatioiden avulla, mutta lienemme kaikki samaa mieltä siitä että tällaisilla materiaaleilla ja työkaluilla on aina rajoitteensa. Silloin kun tekisi mieli kysyä täsmennystä, niin puhuva pää videolla ei ole kovin vuorovaikutuksellinen kumppani. Ja silloin kun oikeasti ei ymmärrä kuulemaansa, lukemaansa tai näkemäänsä, asiansa osaava yksityisopettaja on taikuri paikallaan. 

Matematiikan opetusta löydät kaikkialta 

Yksi asia on varma. Ja se on se, että Helsingistä ei matematiikan opettajia puutu! Yliopistojen, lukioiden ja valmennuskurssien lisäksi myös erilaisista kansanopistoista ja kerhoista löytyy helposti osaavaa henkilökuntaa, joka voisi auttaa kertotaulujen kanssa ja kotitehtävien preppauksessa. Ujostella ei kannata, on olemassa monia jotka pähkäilevät samojen yhtälöjen äärillä!

Ongelma on kuitenkin se, että jos ei satu opiskelemaan jo valmiiksi tietyssä oppilaitoksessa, ei tukiopetusta välttämättä saakaan niin helposti. Ratkaisu on kuitenkin yksinkertainen. Superprofin kautta löydät koulutettuja opettajia, opiskelijoita ja muita aktiiveja jotka osaavat auttaa erilaisissa matemaattisissa ja loogisissa tehtävissä. Opetus valmistellaan aina kutakin opiskelijaa varten, jolloin ajankäyttö on mahdollisimman tehokasta. 

Matematiikan opiskelu onkin yksi yleisimmistä aineista, johon erilaista tukiopetusta tarvitaan esimerkiksi erilaisten oppimisvaikeuksien myötä. 

Miksi matematiikan opetusta sitten tarvitsee? Koska matematiikkaa kohtaa kaikkialla. Aina ruokaostosten suunnittelusta lomamatkan budjetointiin, ei voi välttyä erilaisilta laskutoimituksilta. Nykypäivänä maksetaan helposti korttia ja kännykkää vilauttamalla, mutta mikäli ei ole perillä omasta taloudestaan, voi siitä seurata vaikeuksia. Myös monilla työpaikoilla on pakko omata laskupäätä, jotta tehtävässä menestyy. 

Matematiikan yksityisopetusta Helsingissä

Eikö yksityisopetusta ja valmennuskursseja ole tarjolla muuallakin? On. Ja hyviä vaihtoehtoja löytyy monia. Kerromme kuitenkin, minkä takia juuri Superprof on järkevä valinta. 

Olemme etsineet ja saaneet Helsingin osaavimmat opettajat mukaan joukkoomme, jonka vuoksi voimme ylpeänä todeta että kauttamme löydät parasta mahdollista tukea unelmiasi tukemaan. Opettajamme tarjoavat yksityistunteja Helsingin seudulla ja vaikkapa omassa kodissasi, täysin budjettisi ja aikataulujesi mukaan.

Opiskeletko parhaillaan? Tarvitsetko apua kotiteht√§viss√§? Haluatko apua perusteht√§viin tai haastavimpiin matemaattisiin osa-alueisiin? Onnistuu ‚Ästopettajamme tulevat monista erilaisista taustoista ja sopeutuvat hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen, matematiikan alkeista yliopistotason ongelmiin. Voit k√§tev√§sti vertailla opettajiemme taustoja hakutoimintojen kautta, jotta l√∂yt√§isit sinulle sopivimman matematiikan osaajan. Superprofin opettajat tuntevat laajalti matemaattiset oppiaineet aina matematiikasta fysiikkaan ja algebrasta tekniikkaan.¬†

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ensimmäinen tuntisi vaikkapa johonkin Mannerheimintien lukemattomista kahviloista. Tästä ne numerot alkavat taittumaan!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Helsinki?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 23‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

22 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Matematiikka opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 22 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.