Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta venäjä verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa venäjä!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Venäjä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Venäjä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Venäjä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: venäjä

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

36 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Venäjä opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 36 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

4 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa venäjä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa venäjä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Venäjän Yksityisopetus Juuri Sinulle

Etsi venäjän opettaja verkosta 

Venäläinen kulttuuri ja venäjän kieli kiehtoo yhä useampia opiskelijoita. Pelkkä englannin osaaminen ei riitä globaalissa maailmassa kaikille. Halusit sitten asua Venäjällä, matkustella paikalliseen kulttuuriin tutustuen tai työskennellä venäläisessä yrityksessä, niin venäjän opiskelu on mainio harrastus vapaa-ajalle. Tällä sivulla opit lisää, miksi venäjää opiskellaan, millaisia haasteita oppitunneilla kohdataan, miten venäjää voi opiskella yksitystunneilla sekä siitä, miten löydät osaavan venäjän kielen opettajan hetkessä.  

Miksi opiskella venäjää?

Venäjä on virallinen kieli 11 eri maassa, joten kieltä opiskelemalla pääset keskusteluyhteyteen paikallisten kanssa monessa paikkaa. 150 miljoonaa ihmistä puhuu venäjää äidinkielenään ja 110 miljoonaa toisena kielenä, eli voit vuorovaikuttaa varsin monessa tilanteessa, vaikka englanti ei onnistuisikaan. Vieraan kielen opiskelu tuottaa yleisesti paljon hyvää jokapäiväiseen elämään, kuten esimerkiksi muistin ja ongelmanratkaisutaitojen parantaminen. Sen lisäksi venäjän opinnot avaavat ovia työelämään: vaikka englanti on pitkään ollut liike-elämän ykköstapa viestiä, yhä useampi yritys haluaa asioida omalla kielellään kuten venäjällä. Tämä erottaa sinut muista hakijoista positiivisella tapaa. Venäjän kielen kurssi mahdollistaa niin työuralla etenemisen sekä sosiaalisten suhteiden kehittymisen. Uudet tuttavuudet, matkailusta nauttiminen sekä kulttuurin ymmärtäminen ovat varsin hyviä syitä opiskella venäjää. Mikäli satut parhaillaan opiskelemaan koulussa, niin venäjän opinnot helpottavat myös yleisesti opiskelurytmin ylläpitämistä.  

Haasteet venäjän opinnoissa

Vieraan kielen opiskelu ei ole suoraan sanottuna maailman helpoin asia. Myös venäjä itsessään tuottaa monille vaikeuksia, sillä se poikkeaa monessa mielin esimerkiksi englannin tai ruotsin opiskelusta. Tässä muutamia yleisimpiä syitä, minkälaisten haasteiden kanssa venäjän kielen opiskelijat kamppailevat: Venäjän aakkoset ovat omanlaisensa, joten jo pelkästään lukemaan ja kirjoittamaan pystyminen vaatii uuden kirjoitusjärjestelmän opiskelua. Kyrilliset kirjaimet ovat käytössä myös monissa muissa kielissä. Toinen asia, mikä saattaa aiheuttaa hämmenystä, on venäjän kielioppi. Se eroaa suomessa ja englannissa käytettävistä säännöistä, joten tämä kannattaa tiedostaa jo etukäteen. Myös venäjän ääntäminen ottaa oman aikansa, johon saat niin ikään apua venäjän kielen yksityisopettajalta. Kuten arvata saattaa, mitä enemmän vieras kieli muistuttaa omaamme, sitä helpompi sitä on ylipäätään lähestyä. Eurooppalaisia kieliä kuten englantia, ranskaa, saksaa opetetaan kouluissa, mutta venäjän kursseja on vaikeampi löytää Suomesta. Vaihtoehtoja on kuitenkin jonkin verran olemassa. Esimerkiksi Helsingin yliopistossa, Turun yliopistossa, Tampereen yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa sekä Jyväskylän yliopistossa voit opiskella venäjää pääaineena.  Venäjän oppiminen on pitkälti itsestä kiinni, mutta yksityisopetuksen rooli korostuu etenkin tällaisen kielen ymmärtämisessä. Tutustutaan seuraavaksi siihen ja Superprofin tarjoamiin vaihtoehtoihin!  

Venäjän kielen kurssi Suomessa

Yksi tehokkaimmista keinoista oppia uutta kieltä ja venäjää on aloittaa yksityistunnit. Kyse ei ole mistään vanhanaikaisesta kotikoulusta, vaan joustavasta ja motivoivasta tavasta hankkia tukiopetusta venäjän kieleen – juuri silloin kun haluat. Venäjän kielessä riittää monia opeteltavia asioita, joten on hyvä hahmottaa kokonaisuus yhdessä ammattitaitoisen venäjän opettajan kanssa. Yksityisopetuksen paras puoli on se, että opettajat voivat mukauttaa jokaisen oppitunnin kunkin oppilaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Tarvitsit apua sitten venäjän puhumisessa, venäjän aakkosten lukemisessa, uuden sanaston parissa tai matkailuun liittyvissä fraaseissa, kerro tämä yksityisopettajalle! Näin opetus voidaan muokata vastaamaan tavoitteitasi. Koska olet ainoa oppilas oppitunnilla, niin saat opettajalta jatkuvasti sataprosenttisen huomion sekä kehittävää palautetta

Löydä venäjän opettaja Superprofilta

Jos olet päättänyt opiskella venäjää yksityistunneilla, helpoin tapa löytää opettaja Suomesta on Superprofin verkkosivu. Pystyt hakemaan venäjän opettajaa kotikaupungistasi (tai tutustua etätunteja järjestäviin opettajiin), vertailemaan opettajian profiilien välillä sekä viestimään heidän kanssaan etukäteen. Tällaista ei perinteisillä avoimilla kielikursseilla voi tehdä. Hyviä vertailukohtia ovat esimerkiksi:

  • Opettajan koulutus ja erikoisosaaminen
  • Muiden oppilaiden jättämät arvostelut ja palautteet
  • Opettajan opetustyyli sekä opetusmenetelmät
  • Hinta ja saatavuus haluamallesi ajankohdalle

Keskimäärin venäjän tunnit maksavat 22€ ja osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa veloituksetta. Syykin on yksinkertainen: mitä nopeammin löydät sinulle sopivan opettajan, sen nopeammin opit venäjän kieltä. Suosittelemme etsimään muutaman venäjän opettajan, jotka vaikuttavat sopivilta tilanteesi huomioden. Haluatko oppia venäjän alkeet? Tässä tapauksessa kannattaa etsiä koulutettu ja natiivi venäjän opettaja. Vai onko mielessäsi ura matkailun parissa, ja haluaisit ymmärtää tästä lisää? Miksi et aloittaisi venäjän opintoja matkaoppaan kanssa! Superprof on haastatellut opettajat etukäteen, joten voit luottaa opetuksen laatuun.  Aloita venäjän yksityistunnit jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?