Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima venäjän kielen opettajiamme paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

26 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

9 h

Salamannopeaa! Venäjän kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa venäjä paikassa Espoo!

2. Venäjän opiskelu yksityisopettajan kanssa kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofissa.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon venäjän kielen kurssi maksaa paikassa Espoo ja sen lähiseudulla?

Kaupungissa Espoo, venäjän kielen kurssi maksaa keskimäärin 26€ tunnilta.

 

Opettajien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Tuutorin pätevyys ja kokemus
  • Oppituntien sijainti. Tunnit voidaan pitää webkameralla tai oppilaan kotona.
  • Oppituntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
  • Tuntien tavoite (valmistaudutko tenttiin? tai haluatko läpäistä tasokokeen? tai ehkä haluat oppia venäjän kieltä huviksesi?)

Suurin osa Superprofin tuutoreista tarjoaa ensimmäisen venäjän kielen tunnin ilmaiseksi. Tämä on oiva mahdollisuus tutustua tuutoriisi ja keskustella venäjän kielen oppimistavoitteistasi.

 

Selaa saatavilla olevia venäjän kielen yksityisopettajia seudullasi.

👩‍🏫 Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla tarjoamaan venäjän kielen tunteja paikassa Espoo?

Tällä hetkellä meillä on 5 opettajaa saatavilla antamaan venäjän kielen tunteja paikassa Espoo ja sen lähiseuduilla.

 

Voit katsella opettajaprofiileita ja ottaa juuri sinulle sopivan venäjän yksityisopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse kurssi yli 5 venäjän kielen opettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa venäjän kielen kursseja etänä?

Voit jopa oppia venäjän kieltä verkossa Superprofin avulla.

 

Moni venäjän kielen opettajistamme tarjoaa etäopetusta. Itse asiassa, noin 80% yksityisistä tuutoreista sivustollamme tarjoaa venäjän kielen opetusta netissä.

 

Jotta löydät saatavilla olevia oppitunteja netissä, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme, jotta näet kaikki saatavilla olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle monia etuja. Voit suunnitella tunnit sinun aikatauluusi sopiviksi, ja etätunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä venäjän kielen yksityisopettaja verkossa.

✒️ Miten venäjän kielen yksityisopettajat on arvosteltu paikassa Espoo?

Oppilaat arvioivat venäjän kielen yksityisopettajansa keskimäärin /5 pisteytyksen näytteestä.

 

Esteen ilmetessä palvelumme kanssa, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimitse maanantaista - perjantaihin.

 

Tutustu venäjän kielen opettajien kustannuksiin alueellasi.

🇷🇺 Mitä etuja venäjän kielen tuutorin kanssa opiskelusta on?

Venäjän kielen opiskelusta on monia hyötyjä. Kyky puhua toisella kielellä avaa monia ovia töiden ja matkustusmahdollisuuksien suhteen.

Muita vieraan kielen puhumisen hyötyjä ovat korkeammat työllisyysmahdollisuudet ja paremmat kirjalliset taidot.

 

Kaikki meidän venäjän kielen yksityiset kurssit kokeneen opettajan kanssa antaa sinulle tilaisuuden hallita venäjän kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai ottaa verkkotunteja, ota juuri sinulle sopiva yksityinen opettaja ja varaa venäjän kielen yksityistunnit jo tänään.

 

Palveluumme kuuluu viestintäalusta, jonka avulla voit keskustella tuutorisi kanssa järjestääksesi venäjän kielen kurssit haluat sitten opiskella kotona tai jossain muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi juuri sinulle sopiva venäjän kielen opettaja yli 5 opettajan joukosta paikassa Espoo.

 

Löydä venäjän kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Venäjä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Venäjä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Venäjän yksityisopetus kohtuullisin hinnoin paikassa Espoo

Venäjän yksityisopetus Espoossa

Tarvitsetko apua venäjän opiskelun kanssa? Jos asut tai vaikutat Espoossa, löydät monia venäjän opettajia helposti Superprofin kautta. Voit valita lähiopetuksen ja etätuntien välillä tai halutessasi sopia molemmista: vaihtelu virkistää myös opinnoissa! Monipuolisuus onkin yksi Superprofin eduista, mitä tulee venäjän kielen oppimiseen. Saat räjähtävän lähdön venäjän alkeisiin sekä tukiopetusta venäjän kokeeseen, toiveidesi mukaan. Venäjä on yksi maailman puhutuimmista kielistä: 200 miljoonaa puhujaa yli 16 maassa takaa sen, että kielikurssit Espoossa eivät mene hukkaan. Voit hyödyntää venäjän kieltä matkaillessa, lomaillessa ja töissä etenkin Itä-Euroopassa. Ja ota huomioon, että vain pieni osa venäläisistä osaa englantia, niin vaihtoehtoja kommunikointiin ei täten edes olekaan.  Tutustutaan seuraavaksi Superprofin venäjän tunteihin, joita voit hakea helposti netistä. Superprof on tähän tarkoitukseen luotu sivusto, josta löydät yksityisopettajat oppiaineesta toiseen. Opettajamme ovat motivoituneita ja erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen, joten voit etsiä Espoossa toimivia venäjän opettajia tai viestitellä natiivien venäläisten kanssa verkossa. Tutustutaan seuraavaksi enemmän venäjän opiskeluun.  

Venäjän opiskelun hyödyt

Venäjä ja muut slaavilaiset kielet ovat samankaltaisia. Kielioppi, kirjoitustyyli ja yhteiset sanat mahdollistavat yhteneväisyyden – ikään kuin suomen ja viron tapaan. Jos haluat oppia samansukuisia kieliä, suosittelemme aloittamaan venäjästä.

Paranna työllistymismahdollisuuksia. Jos olet kiinnostunut kansainvälisistä työtehtävistä, venäjän kieli on selkeä etu markkinoilla. Kansainvälistä kauppaa tekevät yritykset arvostavat venäjän osaamista, politiikassa sekä virastoissa siitä voi niin ikään olla monia etuja.

Matkustaminen Venäjällä. Jos olet haaveillut matkasta Venäjälle, on paikallisen kielen osaaminen matkantekoa helpottava tekijä. Katukyltit ja kirjoitukset ovat venäjäksi sekä moni paikallinen puhuu vain venäjää. Näin ollen kielitaidon kohentaminen kannattaa aloittaa ennen matkustamista.  

Opiskele Venäjällä tai venäjänkielistä materiaalia. Jos haluat opiskella venäläistä materiaalia, tarvitset väistämättä venäjän kielitaitoa. Jos aiot opiskella Venäjällä tai keskittyä slaavilaiseen kulttuuriin, venäjän kielen opettajan tapaaminen on hyvin perusteltu toimenpide.   

Löydä venäjän yksityisopettaja Superprofilta

Oletko ihmetellyt venäläisiä aakkosia sekä konsonanttien määrää? Monen mielestä kyrilliset kirjaimet ovat niin vaikean näköisiä, että jo pelkästään se vaikeuttaa opiskelun aloittamista. Opiskelemalla aakkoset, keskeiset sanat ja fraasit, voi venäjän opiskelu alkaa turvallisin mielin. Tämä ei kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä. Ottamalla yhteyttä Superprofin opettajaan, voit päästä nopeammin alkuun venäjän opinnoissa.

Espoossa on tällä hetkellä monia opettajia, jotka tarjoavat venäjän tunteja.  Suuri osa Superprofin vieraan kielen opettajista on natiiveja puhujia sekä ammattilaisia, joiden kanssa voit sopia opetuksesta sinulle sopivaan ajankohtaan. Ottamalla haltuun 36 kyrillistä aakkosta, pääset luontevasti oppimaan kirjoittamista ja venäjän kielioppisääntöjä. Jos sinulla on jo venäjän opintoja takana, mutta perusteet ovat unohtuneet, voit virkistää muistiasi yksityisopettajan kanssa. Oletko haaveillut Venäjän matkasta? Superprofin sivuilla voit etsiä opetusta venäjän alkeisiin tai kertausta pääsykokeisiin. Suositut etätunnit mahdollistavat opiskelun pelkästään internetin avulla ja mikä olisikaan sen parempaa, kuin valinnanvapaus opetuksen ja opettajan suhteen. Näin ei voi toimia koulussa. Superprofin helppokäyttöinen verkkosivu on rakennettu, jotta opettajat ja opiskelijat kohtaavat – tutustu opettajiimme ja aloita venäjän opiskelu jo tänään!  

Venäjän yksityisopetus Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Useimmat pitävät venäjää yhtenä maailman vaikeimmista kielistä. Tästä syystä sen opiskelu itse on haasteellisempaa (mutta täysin mahdollista). Superprofin opettajan kanssa pääset nopeammin alkuun ja saat parhaat vinkit venäjän opiskeluun kotona. Venäjän kielikurssit ovat kalliita investointeja, ellei ole varma siitä että opettaja on tarpeeksi inspiroiva ja opetusmenetelmät mieluisia. Yksityisopetuksessa päättää sekä opettajan että opetustavan, joten mikä sen parempaa! Jos etsit venäjän kielikurssia, olet oikeassa paikassa. Keskimäärin venäjän tunnit maksavat 26€, mutta hinnat vaihtelevat opettajan kokemukseen perustuen.

Haluatko edetä työuralla? Löysitkö kumppanin Venäjältä ja haluat löytää yhteisen kielen? Vai oletko innokas matkailija, joka haluaa saada kaiken irti reissuista? Oli tavoitteesi mikä tahansa, niin yksityisopetus on tehokkain tapa oppia puhumaan ja ymmärtämään uutta kieltä. Tutustu Superprofin opettajiin hakutoimintomme kautta. Voit vertailla esimerkiksi hintaa, opettajan kokemusta ja taustaa, muiden oppilaiden jättämiä arvosteluja sekä saatavuutta. Tämä on mahdollista Superprofin sivuilla. Toisin kuin suurissa ryhmissä luokkahuoneessa, meidän kanssa pääset oppimaan innostavalta opettajalta, joka tarjoaa henkilökohtaista ohjausta ja palautetta. Motivaatio syntyy kuin itsestään, kun päätät aloittaa venäjän tunnit opettajamme kanssa!

Mitä haluaisit oppia?