Etusivu
Tarjoa opetusta

Löydä oma opettaja aiheessa: Laulu

ūü•á Parhaat opettajat
ūüíĽ 10 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Missä etsit tunteja aiheessa laulu?

Yksityistunnit Superprofissa

Opi lisää aiheesta laulu verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

32 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunnille on 32‚ā¨.

4 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ alle 4 tunnissa

01

Etsi
täydellinen opettaja

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa: Laulu

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Laulu

Etsi laulunopettaja mistä päin Suomea tahansa

Kouluihin kohdistuu jatkuvasti paineita budjettileikkausten suhteen, ja musiikkiohjelmat ovat valitettavan usein kärkipäässä tätä mustaa listaa. Tuoreen tutkimuksen mukaan oppilaat, jotka ottivat musiikkitunteja lukiossa, suoriutuivat paremmin muista aineista, kuten englannista, luonnontieteistä ja matematiikasta. Me Superprofilla tarjoamme sinulle parhaat yksityisopettajat, jotka auttavat sinua eteenpäin lauluopinnoissasi. Meiltä löytyy nykyaikaisia yksityisiä laulutunteja kaikentasoisille laulajille aloittelijoista ammattilaisiin.

Olitpa sitten aloittelija, keskitasoinen tai oikea laulun asiantuntija, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me olemme täällä sinua varten! Järjestä siis laulutunnit itsellesi sopivassa paikassa ja nauti tarjoamistamme laulutunneista esimerkiksi kotonasi web-kameran välityksellä tai lähiopetuksena opettajasi luona.

Yksityisten laulutuntien edut

  • Tee laulamisesta ura

Minne laulunopetus voi viedä sinut? Monet ovat todellakin tehneet laulamisesta uran. Laulamisen maailma tarjoaa lukuisia uramahdollisuuksia. Siksi laulutunneilla hankkimasi taidot, kuten musiikin teorian tuntemus ja esiintymisvalmius antavat sinulle hyvät eväät musiikkiuralle. Sinusta voi näin ollen tulla ammattimuusikko, yksityinen laulunopettaja, koulun musiikinopettaja, musiikintutkija tai jopa lauluntekijä ja säveltäjä.

  • Kehit√§ laulutyyli√§si

Jokaisella ihmisellä on erilainen ääni, ja siksi on haastavaa tehdä lauluista cover-versioita, jotka olisivat identtisiä alkuperäisten versioiden kanssa. Suurin osa laulajista pitää omasta tuotannostaan. Tarkoittaen olemassa olevan kappaleen sovittamista, käyttämällä omaa musiikillista tyyliä.

  • Paranna puhetaitojasi

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, jossa ihmisten eteen meneminen tuntuu haastavalta? Tai onko sinulle tuttu se musertava tunne, joka tulee kun äänesi tärisee puhuessa ja haluaisit vain vajota maan alle? Puheen pitäminen yleisön edessä on monille ihmisille pelottava kokemus. Puhujan itseluottamuksen puute on asia, johon yksityisistä laulutunneista voi olla apua. Laulutunneilla opit käyttämään hengitystekniikoita pysyäksesi rauhallisena sekä tietämään, miten äänesi käyttäytyy eri äänirekistereissä, joita ovat; rintaääni, passaggio ja pää-ääni.

Syitä, miksi yksityistunnit ovat erilaisia

Koska jokaisen oppilaan ääni on ainutlaatuinen, on myös jokaisen oppimistapa erilainen. Opettajamme etenevät yksi laulun osa-alue kerrallaan varmistaakseen, että kaikki laulun muodostamisen kriittiset elementit tulevat ymmärretyksi.

Laulutuntimme ovat monipuolisia. Niihin sisältyy laulamista käytännössä, niin visuaalisia kuin kinesteettisiä ja auditiivisia harjoitteita, tieteen voimin oppimista ja monia muita tapoja. Oppituntimme räätälöidään siis kullekin yksilölle sopiviksi, ja niissä yhdistyvät tekninen osaaminen ja intuitio, jotta sinä löytäisit sisäisen Sinatrasi.

Opiskelemalla kanssamme saat juuri oikeat ev√§√§t, jotta osaisit ottaa kaiken irti omasta laulu√§√§nest√§si. On olemassa yleisp√§tev√§t s√§√§nn√∂t siihen, mik√§ tekee hyv√§n ja kauniisti soivan √§√§nen ‚Äď rento, vaistomainen hengitysty√∂ ja koko kehon tasapaino mahdollistavat kurkunp√§√§n estottoman toiminnan, jolla on suuri vaikutus laulun muodostamisessa. N√§it√§ monimutkaisia kurkunp√§√§n asentoja voidaan tutkia ja ymm√§rt√§√§ fysiologisesti, ja n√§it√§ tietoja voidaan k√§ytt√§√§ hyv√§ksi terveen ja hyv√§n laulutekniikan muodostamisessa.

Miksi valita laulutunnit meiltä?

Laulutuntimme ovat yksinkertaisesti sanottuna parhaita. Opettajamme tarjoavat näitä tunteja ammattitaidolla kaikkialla Suomessa. Ei ole ihme, että opettajiemme arvosanat ovat kesimäärin 5,0 yli 1136:lla arvostelulla. Tämän lisäksi tarjoamme markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat, sillä 89% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi! Oppitunnit ovat myös edullisia, keskimääräisen tuntihinnan ollessa 32 euroa. Tarjoamme myös ilmaisen laulun alkuarvioinnin ensimmäisellä oppitunnilla. Tämä oppitunti sisältää laulutaitosi arvioinnin yhden tai kahden valitsemasi kappaleen perusteella, minkä jälkeen keskustelemme vahvuuksistasi, alueista, joita haluaisimme kehittää sekä tavoitteistasi ja päämääristäsi. Saat myös tutustua ohjaajamme taustaan ja opetusmenetelmiin.

Haluamme tarjota ympäristön, joka on samaan aikaan riittävän rohkaiseva, kurinalainen ja leikkimielinen, jolloin luomme täydelliset edellytykset henkilökohtaiselle ja luovalle kasvulle.

Superprof-opettajat ovat nopeita liikkeissään, ja opettajamme vastaavatkin yleensä alle neljässä tunnissa. Ota seuraavaksi yhteyttä haluamaasi opettajaan kriteeriesi pohjalta, joita voivat olla hinta, pätevyys, arvostelut, koti- tai webkameratunnit. Voit käydä opettajan kanssa tarkemmin läpi asioita ja selittää hänelle tarpeesi ja keskustella samalla saatavuudesta. Tämän jälkeen voit sopia oppitunnit ja maksaa ne suoraan verkon kautta.

Superprof-opettajat auttavat sinua toiveittesi ja pelkojesi kanssa. √Ąl√§ ep√§r√∂i tuoda esille asioita, jotka vaivaavat sinua. Varmista aina, ett√§ l√∂yd√§t opettajan, joka diagnosoi t√§rkeimm√§t ongelmakohdat oppimisessasi, jotta voit kehitty√§ haluamassasi musiikkityyliss√§. Paikkakunnastasi riippuen, l√∂yd√§t meilt√§ eri osa-alueisiin erikoistuneita opettajia. Oppituntimme ovat samalla tasolla ammattimaisten klassisen musiikin tai musiikkiteatterin lauluopintojen kanssa ja voit harjoitella t√§ysin omaan tahtiisi.

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Laulu?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 32‚ā¨.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Laulu entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta t√§st√§ aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Laulu opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: laulu

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa t√§ss√§ aiheessa?

10 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Laulu opetusta l√§hell√§si.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 10 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

3 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.