Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta laulu verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 13 arvostelulla.

38 €/h

Parhaat hinnat: 97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 38€.

6 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa laulu!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Laulu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 38€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Laulu entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Laulu opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: laulu

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

29 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Laulu opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 29 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

13 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa laulu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa laulu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä sopivimmat yksityiset laulutunnit paikassa

Etsi laulunopettaja mistä päin Suomea tahansa

Kouluihin kohdistuu jatkuvasti paineita budjettileikkausten suhteen, ja musiikkiohjelmat ovat valitettavan usein kärkipäässä tätä mustaa listaa. Tuoreen tutkimuksen mukaan oppilaat, jotka ottivat musiikkitunteja lukiossa, suoriutuivat paremmin muista aineista, kuten englannista, luonnontieteistä ja matematiikasta. Me Superprofilla tarjoamme sinulle parhaat yksityisopettajat, jotka auttavat sinua eteenpäin lauluopinnoissasi. Meiltä löytyy nykyaikaisia yksityisiä laulutunteja kaikentasoisille laulajille aloittelijoista ammattilaisiin.

Olitpa sitten aloittelija, keskitasoinen tai oikea laulun asiantuntija, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me olemme täällä sinua varten! Järjestä siis laulutunnit itsellesi sopivassa paikassa ja nauti tarjoamistamme laulutunneista esimerkiksi kotonasi web-kameran välityksellä tai lähiopetuksena opettajasi luona.

Yksityisten laulutuntien edut

  • Tee laulamisesta ura

Minne laulunopetus voi viedä sinut? Monet ovat todellakin tehneet laulamisesta uran. Laulamisen maailma tarjoaa lukuisia uramahdollisuuksia. Siksi laulutunneilla hankkimasi taidot, kuten musiikin teorian tuntemus ja esiintymisvalmius antavat sinulle hyvät eväät musiikkiuralle. Sinusta voi näin ollen tulla ammattimuusikko, yksityinen laulunopettaja, koulun musiikinopettaja, musiikintutkija tai jopa lauluntekijä ja säveltäjä.

  • Kehitä laulutyyliäsi

Jokaisella ihmisellä on erilainen ääni, ja siksi on haastavaa tehdä lauluista cover-versioita, jotka olisivat identtisiä alkuperäisten versioiden kanssa. Suurin osa laulajista pitää omasta tuotannostaan. Tarkoittaen olemassa olevan kappaleen sovittamista, käyttämällä omaa musiikillista tyyliä.

  • Paranna puhetaitojasi

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, jossa ihmisten eteen meneminen tuntuu haastavalta? Tai onko sinulle tuttu se musertava tunne, joka tulee kun äänesi tärisee puhuessa ja haluaisit vain vajota maan alle? Puheen pitäminen yleisön edessä on monille ihmisille pelottava kokemus. Puhujan itseluottamuksen puute on asia, johon yksityisistä laulutunneista voi olla apua. Laulutunneilla opit käyttämään hengitystekniikoita pysyäksesi rauhallisena sekä tietämään, miten äänesi käyttäytyy eri äänirekistereissä, joita ovat; rintaääni, passaggio ja pää-ääni.

Syitä, miksi yksityistunnit ovat erilaisia

Koska jokaisen oppilaan ääni on ainutlaatuinen, on myös jokaisen oppimistapa erilainen. Opettajamme etenevät yksi laulun osa-alue kerrallaan varmistaakseen, että kaikki laulun muodostamisen kriittiset elementit tulevat ymmärretyksi.

Laulutuntimme ovat monipuolisia. Niihin sisältyy laulamista käytännössä, niin visuaalisia kuin kinesteettisiä ja auditiivisia harjoitteita, tieteen voimin oppimista ja monia muita tapoja. Oppituntimme räätälöidään siis kullekin yksilölle sopiviksi, ja niissä yhdistyvät tekninen osaaminen ja intuitio, jotta sinä löytäisit sisäisen Sinatrasi.

Opiskelemalla kanssamme saat juuri oikeat eväät, jotta osaisit ottaa kaiken irti omasta lauluäänestäsi. On olemassa yleispätevät säännöt siihen, mikä tekee hyvän ja kauniisti soivan äänen – rento, vaistomainen hengitystyö ja koko kehon tasapaino mahdollistavat kurkunpään estottoman toiminnan, jolla on suuri vaikutus laulun muodostamisessa. Näitä monimutkaisia kurkunpään asentoja voidaan tutkia ja ymmärtää fysiologisesti, ja näitä tietoja voidaan käyttää hyväksi terveen ja hyvän laulutekniikan muodostamisessa.

Miksi valita laulutunnit meiltä?

Laulutuntimme ovat yksinkertaisesti sanottuna parhaita. Opettajamme tarjoavat näitä tunteja ammattitaidolla kaikkialla Suomessa. Ei ole ihme, että opettajiemme arvosanat ovat kesimäärin 5,0 yli 1136:lla arvostelulla. Tämän lisäksi tarjoamme markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat, sillä 89% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi! Oppitunnit ovat myös edullisia, keskimääräisen tuntihinnan ollessa 38 euroa. Tarjoamme myös ilmaisen laulun alkuarvioinnin ensimmäisellä oppitunnilla. Tämä oppitunti sisältää laulutaitosi arvioinnin yhden tai kahden valitsemasi kappaleen perusteella, minkä jälkeen keskustelemme vahvuuksistasi, alueista, joita haluaisimme kehittää sekä tavoitteistasi ja päämääristäsi. Saat myös tutustua ohjaajamme taustaan ja opetusmenetelmiin.

Haluamme tarjota ympäristön, joka on samaan aikaan riittävän rohkaiseva, kurinalainen ja leikkimielinen, jolloin luomme täydelliset edellytykset henkilökohtaiselle ja luovalle kasvulle.

Superprof-opettajat ovat nopeita liikkeissään, ja opettajamme vastaavatkin yleensä alle neljässä tunnissa. Ota seuraavaksi yhteyttä haluamaasi opettajaan kriteeriesi pohjalta, joita voivat olla hinta, pätevyys, arvostelut, koti- tai webkameratunnit. Voit käydä opettajan kanssa tarkemmin läpi asioita ja selittää hänelle tarpeesi ja keskustella samalla saatavuudesta. Tämän jälkeen voit sopia oppitunnit ja maksaa ne suoraan verkon kautta.

Superprof-opettajat auttavat sinua toiveittesi ja pelkojesi kanssa. Älä epäröi tuoda esille asioita, jotka vaivaavat sinua. Varmista aina, että löydät opettajan, joka diagnosoi tärkeimmät ongelmakohdat oppimisessasi, jotta voit kehittyä haluamassasi musiikkityylissä. Paikkakunnastasi riippuen, löydät meiltä eri osa-alueisiin erikoistuneita opettajia. Oppituntimme ovat samalla tasolla ammattimaisten klassisen musiikin tai musiikkiteatterin lauluopintojen kanssa ja voit harjoitella täysin omaan tahtiisi.

Tästä se lähtee! Tustustu Superprofin sivustoille, ja löydä juuri itsellesi sopiva laulunopettaja, jonka avulla voit kehittyä uusiin sfääreihin!

Mitä haluaisit oppia?