Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima yksityisopettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 45 arvostelua

29 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 29€/h

4 h

Salamannopeaa! Yksityisopettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa paikassa Helsinki!

2. Saavuta tavoitteesi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ota yksityisopetuksen mahdollisuuksista kiinni

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on tuntien keskimääräinen hinta paikassa Helsinki ?

Keskimääräinen hinta tunneille on 29€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi yksityisopetus kannattaa?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla kaupungissa Helsinki?

407 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen  opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 407 profiilin joukosta.

✒️ Kuinka opettajamme on arvioitu?

45 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi aina viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa ?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa !

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat tuutorit paikassa Helsinki

Löydä yksityisopettaja Helsingistä

Helsinki on Suomen pääkaupunkina myös merkittävä turistikohde, joka tunnistetaan ympäri maailman. Suomen hallinnollinen, poliittinen ja kulttuurillinen keskus sekä lukemattomien yritysten pääpaikka on koti yli 650 000 suomalaiselle. Helsingin seutu itsessään käsittää yli 1,5 miljoonaa kansalaista ja tähän kun lisää kaupunkiin saapuvat turistit, niin vilske on taattua.  Helsingin historia juontaa aina vuoteen 1550 saakka, kun Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa käski kaupungin perustettavaksi. Sen oli tarkoitus kilpailla Tallinnan kanssa Venäjän kaupasta. Sittemmin siitä tuli Suomen suurruhtinaskunnan ja Suomen tasavallan pääkaupunki, joka on valittu muun muassa heti Lontoon ja New Yorkin jälkeen maailman kolmanneksi parhaaksi paikaksi asua.  Kaupungista löytyy niin kotimaan matkailijoille kuin ulkomailta tuleville mielenkiintoista tehtävää tunneiksi tai päiviksi. Helsingin tuomiokirkko, Suomenlinna, Kauppatori, Vanha Kauppahalli, Amos Rex, Linnanmäki… Juuri uudistettu Olympiastadion kutsuu seuraamaan urheilua ja kulttuuria ja Hernesaaressa sijaitseva Löyly kylpemään ja rentoutumaan. Vaihtoehtoja riittää moneen makuun ja tarpeeseen! 

Helsingissä asumisen haasteet

Helsingissä asuvat ovat tähän jo lähes tottuneet, mutta muualta Suomesta tuleville voi suhteellinen ihmispaljous ihmetyttää. Vaikka maailman mittakaavalla pääkaupunkimme koko ei välttämättä hätkähdytä, niin esimerkiksi pienemmältä paikkakunnalta Helsinkiin viikonloppureissulle saapuva saattaa hämmästellä joukkoliikenteen määrää ja kaupungin hulinaa. Sähköpotkulaudat vilisevät ympärillä ja autoilu keskustassa saattaa vaikuttaa jopa pelottavalta ajatukselta.  Yksi asia kuitenkin on kaikkien tiedossa. Suomen kalleimmat hinnat löytyvät Helsingistä, niin asumisen kuin erilaisten palveluidenkin suhteen. Kilpailu työpaikoista on verrattain kovaa ja monella kaupunkilaisella tuntuu jatkuvasti olevan kiire kuulumisia kysellessä. Itsensä kehittämiselle ja uuden oppimiselle ei välttämättä löydy helposti aikaa. Onneksi olet päätynyt juuri Superprofin sivustolle. Tavoitteenamme on auttaa sinua oppimaan uutta, juuri silloin kuin haluat – hintatasolla, joka sinulle sopii. Löydät kauttamme Helsingin seudun yksityisopettajat, aina matemaattisten aineiden opiskelusta uuden harrastuksen aloittamiseen. 

Miksi osallistua yksityisopetukseen Helsingissä?

Usko pois, yksityisopetus on tullut jäädäkseen. Se on erinomainen vaihtoehto keskittyä sataprosenttisesti itseään kiinnostavaan aiheeseen. Helsingin sykkeeseen yksityisopetus soveltuu mainiosti – miltä kuulostaisi tavata opettajaasi omassa kodissa tai puistossa, sinun aikataulujesi mukaan?  Yksityisopetus mahdollistaa täydellisen keskittymisen opiskeltavaan aiheeseen. Voit keskittyä omiin kehityskohtiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin ilman häiriötekijöitä tai luokassa viittaamista. Yksityisopettajan antama palaute auttaa sinut tehokkaammin eteenpäin. Tavoitteletko uraa Kiinassa? Haluatko vaihtaa alaa ja ryhtyä kitaristiksi? Superprofin opettajat toimivat usealla toimialalla ja keskittyvät auttamaan sinua unelmiesi toteuttamisessa.  Tarvitseeko lapsesi tukiopetusta? Tai rohkaisua? Yksityisopettaja tietää, miten asian kanssa kannattaa edetä. 

Yksityisopetus lapselle pääkaupunkiseudulla

Yksityisopettajan kanssa opiskellessa tulee väistämättä parantaneeksi omia oppimistuloksia. Sen lisäksi opettaja kykenee opettamaan lasta kohti itsenäisempää opiskelutapaa tulevaisuutta varten. Toisin kuin isommassa ryhmässä, yksityisopetuksessa lapsi saa opiskella omaan tahtiin ja käyttää enemmän aikaa haastavampiin osa-alueisiin. Turhauttavalta vaikuttavasta oppitunnista saa lapselle mielenkiintoisemman, kun oppitunnit rakennetaan vain yhden oppijan tarpeisiin. Yksi merkittävä asia, mitä yksityisopetus mahdollistaa, on yksilöllinen ja kehittävä palaute. Palautteen oikeaoppinen anto on elintärkeää motivaation kannalta, oli kyse sitten omista kehityskohteista tai vastaavasti asioista, jotka sujuvat jo varsin mallikkaasti mutta lapsi ei sitä vielä itse ymmärrä. Parhaiten palautetta saa omalta yksityisopettajalta.  Ja yksityisopetus ei tarkoita vain kouluaineita. Lapsesi voi osallistua esimerkiksi tietyn soittimen, urheiluharrastuksen tai taiteen opetukseen, jotka kaikki toimivat optimaalisena tapana palautua ja toteuttaa itseään. Uuden harrastuksen opiskelu voi opettaa ongelmanratkaisukykyjä, parempaa kommunikointia lähipiirin kanssa sekä sellaisia kykyjä ja taitoja, joista on hyötyä tulevaisuuden arki- ja työelämässä. 

Tukiopetusta pääsykokeisiin

Etenkin peruskoulun jälkeen moni pohtii omaa tulevaisuuden polkuaan. Lukio vai ammattikoulu? Suoraan työelämään? Vaihtoehtoja on monia. Osassa toisen asteen ja lähes kaikissa kolmannen asteen opinnoissa, kuvioon saapuvat pääsykokeet.  Yksityisopettaja on erinomainen vaihtoehto ottaa pohdintaan, kun edessä on koulun pääsykokeet. Arvosanojen parantaminen, pääsykoemateriaalin opiskelu ja asioiden kertaus ovat esimerkkejä siitä, minkälaista apua yksityisopetus voi tuottaa. Oli sitten edessä yliopiston pääsykokeet, urheilukilpailu tai soittimien tasokokeet – Superprof auttaa.  Äläkä unohda tulevia työhaastatteluja. Apua löydät meiltä myös niihin!

Oppia ikä kaikki

Vaikka puhummekin myös lasten ja nuorten tukiopetuksesta, niin täytyy muistaa että uuden taidon opiskelu ei katso ikää tai koulutustaustaa. Löydät kauttamme monia helsinkiläisiä opettajia, jotka voivat auttaa esimerkiksi uuden kielen, koodauksen alkeiden tai keksimäsi liikeidean kanssa. Myös urheilulajien tai piirrustustaidon pariin pääsee helposti ja luontevasti käsiksi motivoituneen opettajan kanssa. Superprofin yksityisopettajat palvelevat siis myös aikuisia erilaisten tavoitteiden kanssa. 

Etsi yksityisopettaja Helsingistä

Helsingistä löytyy yksityisopettajia moneen lähtöön. Korkeakoulut, peruskoulut, kansanopistot ja iltapäiväkerhot. Musiikkioppilaitokset ja kuntosalit. Näissä kaikissa työskentelee oman alansa ammattilaisia, jotka voisivat auttaa… Mutta eikö kuulostakin vaikealta? Lähteä nyt koputtelemaan vanhan koulun opettajainhuoneen ovelle ja kysymään, vieläkö saisi tukiopetusta – näin parin vuosikymmenen jälkeen? Superprof on tehty etenkin yhtä tarkoitusta varten: auttamaan oppijaa ja opettajaa kohtaamaan. Yksityisopettajan löytäminen kauttamme on helppoa, oli aine tai harrastus mikä tahansa. Helsingistä löytyy tällä hetkellä useita opettajia, joiden toimintaan voit tutustua rajaamalla aiheita, sijaintia, hintatasoa sekä saatavuutta. Osa yksityisopettajistamme on alan ammattilaisia vuosikymmenten kokemuksella ja osa taas yliopisto-opiskelijoita, jotka tarjoavat ajantasaista tietoa aineestaan. Kukin opettaja päättää itse hinnoittelunsa, joten myös Helsingin seudulla voit löytää budjettiin sopivan opettajan vaivattomasti.  Opettajaprofiilimme ovat selkeitä ja noudattavat samaa pohjaa, jonka myötä vertailu on tehty helpoksi. Voit tutustua opetustyyliin, taustaan ja saatuihin arvosteluihin sekä lähettää viestin tarkentaaksesi mieltäsi askarruttavaa asiaa. Sen lisäksi, että Superprof tarjoaa kotiopetusta (tai opetusta opettajan luona), voit opiskella kauttamme myös etänä. Etätunnit ovatkin usein halvempia matkakulujen pois tippumisen myötä.

Mitä Superprof tarjoaa?

Superprof avaa ovesi monipuoliselle ja halutessasi myös kansainväliselle opetukselle. Löydät apua niin koulujen ja yliopistojen aineisiin kuin erilaisiin urheilulajeihin kuntoliikunnasta joogaan. Oletko kiinnostunut ruoanlaitosta tai musiikkiharrastuksesta? Tutustu rauhassa jatkuvasti päivittyvään tarjontaamme ja aloita oppiminen jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?