Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheessa Suomi Toisena Kielenä kanssa paikassa Helsinki

🥇 Parhaat opettajat kaupungissa Helsinki
💻 14 opettajaa
🔒 Varmennetut arvostelut
💸 Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Suomi vieraana kielenä kaupungissa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

20 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 20€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 2 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Helsinki

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Suomi vieraana kielenä

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Suomi vieraana kielenä

S2 kielen opetus yksityisesti kaupungissa Helsinki

Opiskele suomen kieltä Helsingissä

Helsinki on Suomen pääkaupunkina myös yksi maamme monikulttuurisimmista kaupungeista. Lyhyen kävelymatkan jälkeen keskustan jugend-talojen keskellä, kohtaat monia kielten puhujia ympäri maailmaa. Tämän vuoksi kysyntä suomen kieltä kohtaan on kovaa ympäri pääkaupunkiseudun, mutta moni saattaa ajatella kielen opiskelun liian vaikeaksi ja suureksi kokonaisuudeksi. Etenkin aikuisiässä, uuden oppiminen saattaa olla jo kynnys itsessään. Hyviä uutisia: olet löytänyt sivustolle, josta tavoitat useita eri alojen yksityisopettajia. Moni heistä opettaa suomen kieltä Helsingin seudulla, kenties jopa äidinkielelläsi?

Opi suomea tehokkaasti Superprofin kanssa

Uuden kielen oppiminen on hauskaa, opettavaista ja palkitsevaa. Moni opiskelun aloittava oppii kielen kohtuullisen nopeasti: suomi vieraana kielenä -koulutusta opetetaan niin Helsingin avoimen yliopiston puolella, kesäyliopistossa sekä myös perusopetuksen opetuksessa. Myös erilaisia vaihtoehtoja itseopiskeluun on runsaasti. Ajattele, jos pääsisit työskentelemään rohkaisevan yksityisopettajan kanssa? Lähtötilanteeseen ja omiin tavoitteisiin suunniteltu suomen kielen koulutus on tehokkainta kahdenkeskisessä opetuksessa. Tällöin voit opiskella joko omasta kodista, kirjastolta tai vaikkapa Stockmannin yläkerran kahvilasta käsin. Superprofin kanssa aloitetut yksityistunnit ovat inspiroivia! Mikäli et ole osallistunut suomen kielen opetukseen koulussa, on aloittaminen luonnollisesti vaikeampaa. Ei kannata kuitenkaan huolehtia, Superprof on oiva paikka aloittaa kieleen tutustuminen. Saat selvät ohjeet, kuinka suomen kieltä voi harjoittaa myös kirjoja lukemalla tai erilaisten internetpalvelujen kautta. Oppiminen monipuolistuu ja löydät itsesi asioimasta suomen kielellä ennen kuin huomaatkaan.  

Suomen kielen oppitunnit lähtötasosta riippumatta

Helsinki on Suomen kansainvälisenä keskuksena saanut osakseen runsaasti uusia asukkaita niin kotimaasta kuin muualtakin maailmalta. Ne, jotka eivät ole ikinä opiskelleet suomen kieltä, ovat kieltämättä erilaisessa tilanteessa: vaikka englannilla pärjää pitkälle, niin monissa tilanteissa suomen kielitaito auttaisi eteenpäin. Haluatko työskennellä palvelualalla tai viestinnän parissa? Tai vuorovaikuttaa paikallisten kanssa puhumalla, kirjoittamalla, lukemalla ja ymmärtämällä suomea? Olit sitten vasta-alkaja tai jo kotouttamisen yhteydessä mahdollisesti kielikoulutuksen käynyt, suomen kielitaito vaatii jatkuvaa harjoittelua. Mitäpä jos löytäisit helposti lähestyttävän yksityisopettajan, jonka kanssa voisit harjoittaa suomen kielen ääntämistä ja puhumista tai oikeinkirjoitusta kielioppisääntöineen? Hyvätlä, olemme samaa mieltä! Onneksi Helsingin seudulla toimii useita opettajia, jotka tavoitat nopeasti Superprofin kautta.  

Suomi vieraana kielenä pääkaupunkiseudulla

On itsestään selvää, että suomi eroaa monista muista kielistä, kuten vaikkapa afganistanista, iranista, somalista, venäjästä tai ruotsista. Monet kielioppisäännöt – sanaston lisäksi – poikkeavat selvästi muista, jonka vuoksi opinnot saattavat vaikuttaa jopa pelottavilta. Ei parane kuitenkaan pelästyä: on totta, että suomi on yksi vaikeimmista kielistä, mutta vauhtiin päästyäsi opit kyllä kielen lainalaisuudet. Mieti, suomen kielen opiskelun jälkeen osaat useampaa kieltä ja saat tästä monia etuja niin työelämään, arkeen kuin matkustamiseenkin! Miten sitten lähteä liikkeelle? Lukeminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla tutustuminen suomeen kannattaa aloittaa. Jos innostut Reijo Mäen dekkareista, legendaarisesta Aapisesta tai ihan vaan sanomalehdistä, voit helposti aloittaa kielikoulun sanakirjan ja käännöstyökalujen avulla. Google Translate auki, sana ja lause kerrallaan ruutuun ja hahmottamaan, mistä on kyse! Verkkolehtien avulla tämä on toki helpompaa. Luet satoja asioita joka päivä väistämättä suomeksi, eikö olisikin kiva ymmärtää vastaantulevat viestit? Tämän jälkeen on helpompi lähestyä kirjoittamista ja puhumista. Yksin voit päästä pitkälle, mutta yksityisopettajan kanssa pidemmälle, huomattavasti nopeammin!

Löydä suomen kielen opettaja Helsingistä

Kuten todettua, voit opiskella Helsingissä monessa paikkaa suomen kieltä. Myös erilaiset verkko-toteutukset ovat tulleet jäädäkseen, ja ne ovat myös harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja kielitaidon kehittämiseksi. Suosittelemme tutustumaan yksityisopetuksen mahdollisuuksiin, joita Superprofilla tarjoamme. Löydät Superprofilta suomen kielen opettajat ja monet muut ammattilaiset, aina kitaransoitosta fysiikkaan ja kemiasta jooga-harjoitteluun. Keskimäärin suomen kielen tunteja saat kauttamme 20€ tuntihintaan. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta löydät juuri sinulle sopivan kielikumppanin. Kun teet valintaa tulevasta opettajasta, ota huomioon ainakin seuraavat asiat:

  • Hintataso: opettajien tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taustan ja tyylin mukaan. Keskimäärin suomen kielen opetusta saat 20€/h.
  • Opettajan tausta: ammattiopettaja, alan opiskelija tai natiivi puhuja – vaihtoehtoja riittää, joista saat valita mieluisimman.
  • Oppituntien sisältö: valitut metodit, harjoittelutavat, puhe- ja lukuharjoitukset, kielioppi… Sinä päätät, mitä haluat oppia – ei opettaja!
  • Sijainti: pääkaupunkiseutu tai etäyhteys? Superprofilta löydät vaihtoehtoja kaikkiin näihin.
  • Yhteistyön sujuvuus – toisin kuin ryhmäopetuksessa tai koulussa, saat itse valita opettajasi. Ja vaihtaa sitä myös kesken opetuksen!

Suomen kielen oppiminen on kokemus, joka kannattaa kokea. Pääset osaksi yhteiskuntaa ja pystyt vaikuttamaan sekä ilmaisemaan tunteita ilman kielimuuria, Helsingistä Sodankylään ja kaikkiin ympärillä. Sovi aikataulujensi mukaiset yksityistunnit jo tänään!  

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 20€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Suomi vieraana kielenä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Superprofissa suuri osa aiheen Suomi vieraana kielenä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Suomi vieraana kielenä?

14 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Suomi vieraana kielenä opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 14 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.