Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 3 arvostelua

23 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

2 h

Salamannopeaa! S2 opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Helsinki!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon S2 kurssi maksaa paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen kustannus S2 yksityisopetukselle paikassa Helsinki on 23€.

 

Hinnat muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • S2 yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko suomea toisena kielenä huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tutustu suomi vieraana kielenä tuutoreiden hintoihin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori paikassa Helsinki on saatavilla antamaan suomi toisena kielenä -opetusta?

Kaupungissa Helsinki ja sen lähialueilla, 28 suomi toisena kielenä -yksityisopettajaa on saatavilla antamaan S2 tunteja.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, katsele tuutorointi-ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse oppitunti yli 28 opettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan suomen kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys suomea äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi suomen kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni suomen kielen tuutoreista tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa suomi vieraana kielenä -tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia tunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä suomen kielen verkko-opettajasi.

✒️ Mikä on keskimääräinen arvio, jonka oppilaat ovat tehneet yksityisopettajilleen paikassa Helsinki?

3 arvostelun näytteestä, nuoret arvostelivat S2 yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimen tai sähköpostin välityksellä maanantaista perjantaihin, mikäli sinulla herää tarpeita oppitunnistasi.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇫🇮 Miksi et ottaisi yksityisiä S2 tunteja paikassa Helsinki?

Suomen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita suomen kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittyneet kirjoitustaidot.

 

Rekisteröidy S2 tunneille oppiaksesi lisää suomen kielestä kokeneen tuutorin kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus hallita suomen kieli taitavammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, valitse opettaja ja varaa S2 tunnit jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden yksityiseen opettajaasi järjestääksesi S2 tuntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi suomi toisena kielenä -opettajasi yli 28 suomen kielen opettajan joukosta paikassa Helsinki.

 

Löydä suomen kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 opettaja kaupungissa Helsinki

Opiskele suomen kieltä Helsingissä

Helsinki on Suomen pääkaupunkina myös yksi maamme monikulttuurisimmista kaupungeista. Lyhyen kävelymatkan jälkeen keskustan jugend-talojen keskellä, kohtaat monia kielten puhujia ympäri maailmaa. Tämän vuoksi kysyntä suomen kieltä kohtaan on kovaa ympäri pääkaupunkiseudun, mutta moni saattaa ajatella kielen opiskelun liian vaikeaksi ja suureksi kokonaisuudeksi. Etenkin aikuisiässä, uuden oppiminen saattaa olla jo kynnys itsessään. Hyviä uutisia: olet löytänyt sivustolle, josta tavoitat useita eri alojen yksityisopettajia. Moni heistä opettaa suomen kieltä Helsingin seudulla, kenties jopa äidinkielelläsi?

Opi suomea tehokkaasti Superprofin kanssa

Uuden kielen oppiminen on hauskaa, opettavaista ja palkitsevaa. Moni opiskelun aloittava oppii kielen kohtuullisen nopeasti: suomi vieraana kielenä -koulutusta opetetaan niin Helsingin avoimen yliopiston puolella, kesäyliopistossa sekä myös perusopetuksen opetuksessa. Myös erilaisia vaihtoehtoja itseopiskeluun on runsaasti. Ajattele, jos pääsisit työskentelemään rohkaisevan yksityisopettajan kanssa? Lähtötilanteeseen ja omiin tavoitteisiin suunniteltu suomen kielen koulutus on tehokkainta kahdenkeskisessä opetuksessa. Tällöin voit opiskella joko omasta kodista, kirjastolta tai vaikkapa Stockmannin yläkerran kahvilasta käsin. Superprofin kanssa aloitetut yksityistunnit ovat inspiroivia! Mikäli et ole osallistunut suomen kielen opetukseen koulussa, on aloittaminen luonnollisesti vaikeampaa. Ei kannata kuitenkaan huolehtia, Superprof on oiva paikka aloittaa kieleen tutustuminen. Saat selvät ohjeet, kuinka suomen kieltä voi harjoittaa myös kirjoja lukemalla tai erilaisten internetpalvelujen kautta. Oppiminen monipuolistuu ja löydät itsesi asioimasta suomen kielellä ennen kuin huomaatkaan.  

Suomen kielen oppitunnit lähtötasosta riippumatta

Helsinki on Suomen kansainvälisenä keskuksena saanut osakseen runsaasti uusia asukkaita niin kotimaasta kuin muualtakin maailmalta. Ne, jotka eivät ole ikinä opiskelleet suomen kieltä, ovat kieltämättä erilaisessa tilanteessa: vaikka englannilla pärjää pitkälle, niin monissa tilanteissa suomen kielitaito auttaisi eteenpäin. Haluatko työskennellä palvelualalla tai viestinnän parissa? Tai vuorovaikuttaa paikallisten kanssa puhumalla, kirjoittamalla, lukemalla ja ymmärtämällä suomea? Olit sitten vasta-alkaja tai jo kotouttamisen yhteydessä mahdollisesti kielikoulutuksen käynyt, suomen kielitaito vaatii jatkuvaa harjoittelua. Mitäpä jos löytäisit helposti lähestyttävän yksityisopettajan, jonka kanssa voisit harjoittaa suomen kielen ääntämistä ja puhumista tai oikeinkirjoitusta kielioppisääntöineen? Hyvätlä, olemme samaa mieltä! Onneksi Helsingin seudulla toimii useita opettajia, jotka tavoitat nopeasti Superprofin kautta.  

Suomi vieraana kielenä pääkaupunkiseudulla

On itsestään selvää, että suomi eroaa monista muista kielistä, kuten vaikkapa afganistanista, iranista, somalista, venäjästä tai ruotsista. Monet kielioppisäännöt – sanaston lisäksi – poikkeavat selvästi muista, jonka vuoksi opinnot saattavat vaikuttaa jopa pelottavilta. Ei parane kuitenkaan pelästyä: on totta, että suomi on yksi vaikeimmista kielistä, mutta vauhtiin päästyäsi opit kyllä kielen lainalaisuudet. Mieti, suomen kielen opiskelun jälkeen osaat useampaa kieltä ja saat tästä monia etuja niin työelämään, arkeen kuin matkustamiseenkin! Miten sitten lähteä liikkeelle? Lukeminen on yksi tärkeimmistä asioista, joilla tutustuminen suomeen kannattaa aloittaa. Jos innostut Reijo Mäen dekkareista, legendaarisesta Aapisesta tai ihan vaan sanomalehdistä, voit helposti aloittaa kielikoulun sanakirjan ja käännöstyökalujen avulla. Google Translate auki, sana ja lause kerrallaan ruutuun ja hahmottamaan, mistä on kyse! Verkkolehtien avulla tämä on toki helpompaa. Luet satoja asioita joka päivä väistämättä suomeksi, eikö olisikin kiva ymmärtää vastaantulevat viestit? Tämän jälkeen on helpompi lähestyä kirjoittamista ja puhumista. Yksin voit päästä pitkälle, mutta yksityisopettajan kanssa pidemmälle, huomattavasti nopeammin!

Löydä suomen kielen opettaja Helsingistä

Kuten todettua, voit opiskella Helsingissä monessa paikkaa suomen kieltä. Myös erilaiset verkko-toteutukset ovat tulleet jäädäkseen, ja ne ovat myös harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja kielitaidon kehittämiseksi. Suosittelemme tutustumaan yksityisopetuksen mahdollisuuksiin, joita Superprofilla tarjoamme. Löydät Superprofilta suomen kielen opettajat ja monet muut ammattilaiset, aina kitaransoitosta fysiikkaan ja kemiasta jooga-harjoitteluun. Keskimäärin suomen kielen tunteja saat kauttamme 23€ tuntihintaan. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta löydät juuri sinulle sopivan kielikumppanin. Kun teet valintaa tulevasta opettajasta, ota huomioon ainakin seuraavat asiat:

  • Hintataso: opettajien tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taustan ja tyylin mukaan. Keskimäärin suomen kielen opetusta saat 23€/h.
  • Opettajan tausta: ammattiopettaja, alan opiskelija tai natiivi puhuja – vaihtoehtoja riittää, joista saat valita mieluisimman.
  • Oppituntien sisältö: valitut metodit, harjoittelutavat, puhe- ja lukuharjoitukset, kielioppi… Sinä päätät, mitä haluat oppia – ei opettaja!
  • Sijainti: pääkaupunkiseutu tai etäyhteys? Superprofilta löydät vaihtoehtoja kaikkiin näihin.
  • Yhteistyön sujuvuus – toisin kuin ryhmäopetuksessa tai koulussa, saat itse valita opettajasi. Ja vaihtaa sitä myös kesken opetuksen!

Suomen kielen oppiminen on kokemus, joka kannattaa kokea. Pääset osaksi yhteiskuntaa ja pystyt vaikuttamaan sekä ilmaisemaan tunteita ilman kielimuuria, Helsingistä Sodankylään ja kaikkiin ympärillä. Sovi aikataulujensi mukaiset yksityistunnit jo tänään!  

Mitä haluaisit oppia?