Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Opettajamme aiheessa
Espanja kaupungissa Helsinki

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Löydä paras espanjan opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy kätevästi Superprofissa.

3. Espanjan opiskelu avaa mahdollisuuksia

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: espanja paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Espanja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Espanja entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Espanja?

Superprofissa suuri osa aiheen Espanja opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: espanja

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Espanja?

9 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Espanja opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 9 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Opiskele Espanjaa Yksityisopettajan Kanssa Paikassa Helsinki

Opi puhumaan espanjaa pääkaupunkiseudulla


Vieraan kielen oppiminen ei ole mikään läpihuutojuttu. Se voi olla paikoin vaikeaakin: ääntäminen, uusi sanasto, kielioppisäännöt ja lauserakenteet… Haastavia aiheita sisäistää, varsinkin ilman pohjakoulutusta. Onneksi juuri espanjan opiskelu on helpompaa! Voit aloittaa tämän huippusuositun kielen opinnot Helsingin seudulla helposti ja kustannustehokkaasti Superprofin kanssa.

 

Espanjan kieli maailmalla ja Helsingissä

Hola Helsinki! Mikäli kielitaitosi riittää tähän ja korkeintaan legendaariseen una cerveza por favor -heittoon, suosittelemme tarttumaan palkitsevaan haasteeseen ja aloittamaan espanjan opinnot. Oli ajatuksissa sitten espanjan alkeet, arvosanojen parantaminen tai sanaston hahmottaminen tulevaa Malagan matkaa varten, kieliopinnot ovat hyödyllisiä.

Espanjaa, mikä on muuten maailman kolmanneksi yleisin kieli mandariinikiinan ja englannin jälkeen, käytetään niin Espanjan valtiossa kuin Latinalaisessa Amerikassa. Siitä on tullut yksi maailman puhutuimmista kielistä maailmanhistorian ja siirtomaavalloitusten myötä: tänä päivänä kieltä puhuu noin 570 miljoonaa ihmistä 20 eri maassa. Meksiko, Argentiina, Chile, Bolivia, Kolumbia, Peru… Lähes 470 miljoonaa äidinkielenään espanjaa puhuvaa kanssakulkijaa pitävät huolen siitä, että juttuseuraa löytyy maailman eri kolkista. Espanjaa käytetään virallisena kielenä myös YK:ssa, Euroopan unionissa, Afrikan unionissa, Mercosurissa, Amerikan valtioiden järjestössä ja Etelä-Amerikan valtioiden liitossa.

Varsin virallinen kieli, siis.

Tiesithän, että espanjan kielen opettelu voi viedä sinut kohti uusia seikkailuita ja työtehtäviä? Sen lisäksi pääset vuorovaikuttamaan miljoonien ihmisten kanssa. Ja kuka tietää, jos unelmasi on joskus asua Espanjassa: kielitaito on päivittäisen elämän kannalta todella tärkeää, puhumattakaan lukuisista työmahdollisuuksista mitä se avaa. Kaiken lisäksi, Espanja on yksi suomalaisten suosikkilomakohteista, mikä on yksi syy opiskella kieltä jo etukäteen. Espanjaa voit opiskella Helsingissä monella eri tapaa: kielikurssit, oppilaitokset ja yksityisopetus – mahdollisuuksia riittää!

 

Näin hyödyt espanjan kielestä

Kaksikieliseksi oppiminen espanjan avulla on keino erottautua työelämässä ja myös vapaa-ajalla. Sen lisäksi, että voit matkustaa monille Espanjan itsehallintoalueille, lentolippujen ostaminen Latinalaisen Amerikan eksoottisiin maihin voi niin ikään kuulostaa järkeenkäyvältä idealta. Äläkä huoli aksentista – se on vain pieni mauste matkassa ja osoittaa konkreettisesti kunkin espanjan puhujan persoonallisuutta. Kun alat kehittämään espanjan kielen taitojasi – suullista ja kirjallista viestintää, luetun- ja kuullun ymmärtämistä sekä kielioppia, espanjan kielen kokemuksesta tulee ikimuistoisempi.

Helsinki on Suomen pääkaupunkina myös monen kulttuurin kohtaamispaikka. Mieti, kuinka mahtavaa olisikin kohdata Suomen matkalle saapunut espanjalainen ja opastaa häntä paikallisen kulttuurin pariin! Sen lisäksi, että voit hyödyntää espanjan kieltä esimerkiksi helsinkiläisissä ravintoloissa, monessa työpaikassa kielitaitosi erottuu edukseen. Yksi hyvä keino päästä tuumasta toimeen on aloittaa espanjan opiskelu yksityisopettajan kanssa. Kieliopinnot ja yksittäiset tunnit räätälöidään tavoitteidesi sekä lähtötilanteesi perusteella ja voit opiskella kieltä kenties myös uusi opintosuunta mielessäsi.

 

Löydä espanjan opettaja Helsingistä

On useita toimialoja, joissa voit hyödyntää espanjan taitoja: opetustyössä, kääntämisessä, matkailun ja turismin parissa sekä journalismissa. Vain mielikuvitus on rajana. Puhumalla useaa eri kieltä, pystyt tutustumaan toisiin kulttuureihin ja ihmisiin aidolla tapaa, erilaisesta näkökulmasta. Espanjan ymmärtäminen avaa ovet kiehtovaan espanjalaiseen kulttuuriin sekä latinalaiseen elämäntyyliin.

Kuten muutkin romanttiset kielet, myös espanja on saanut alkunsa latinasta. Kielioppisäännöt noudattavat pitkälti ranskan, italian ja portugalin kielioppia. Esimerkiksi subjektit eivät ole tietyn sukuisia, vaan määrittävät myös miten verbejä käytetään.

Kun aloitat espanjan opinnot, pääset kieleen käsiksi ennen kuin huomaatkaan. Enää tarvitsee vain aloittaa: etsi espanjan kurssi pääkaupunkiseudulla ja lähde elämäsi kielimatkalle. Ken tietää, jos innostut espanjan oppimisen jälkeen jostain muusta kielestä? Mahtava idea!

 

Miten voit opiskella espanjaa?

Helsinki on erinomainen paikka aloittaa espanjan opiskelu. Oodi, Stockmann ja oma koti ovat toimivia vaihtoehtoja, joita voit harkita – kieliopinnot eivät nimittäin katso aikaa eivätkä paikkaa. Ainakaan Superprofin kanssa.

Tietysti, ensimmäisenä voit tutustua paikallisten oppilaitosten ja yliopistojen tarjontaan. Esimerkiksi kielikursseja saattavat järjestää monet kansanopistot ja iltalukiot, joissa espanjaa opiskellaan ryhmissä. Myös itseopiskelu on hyvä mahdollisuus sellaisille, jotka kykenevät oma-aloitteelliseen opiskelurytmiin. Esimerkiksi verkon kautta löytyy monia ilmaisia oppimateriaaleja, erilaisista sovelluksista puhumattakaan. Yksi tapa, mitä suosittelemme harkitsemaan on yksityisopetus. Helsingissä on monia espanjan opettajia, jotka tarjoavat yksityisiä kielitunteja paikan päällä ja etänä.

 

Superprofin yksityistunnit ja kielikurssit

Kun päätät tarttua tähän Don Quijoten kieleen, voit tehdä sen joko omasta kodista tai lempikahvilasta käsin. Espanjan opiskelu kasvokkain opettajan kanssa tuottaa monia hyötyjä verrattuna itseopiskeluun. Helsingissä on tällä hetkellä useita päteviä yksityisopettajia, jotka tarjoavat räätälöityjä kielikursseja kaikenikäisille ja -tasoisille opiskelijoille. Keskimäärin espanjan yksityistunnit maksavat 22€.

Superprofin opettajat koostuvat alan opiskelijoista, työelämän taitajista sekä ammatikseen opettavista espanjan opettajista. Monet ovat myös natiiveja espanjan puhujia, joten löydät varmasti sinulle sopivan opettajan iloisesta joukostamme. Yksityisopetus on tehokkain keino oppia puhumaan espanjaa, jota voit tukea esimerkiksi katsomalla legendaarista Serranon perhettä ilman tekstityksiä ja vierailemalla Aurinkorannikoilla. Kun pääset vauhtiin, huomaat että et halua lopettaa opiskelua ollenkaan. Mutta älä huoli, sinä päätät missä ja milloin opiskellaan. Kerran, viikottain tai pidemmänkin aikaa!

Mitä haluaisit oppia?