Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta englanti verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 64 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 99% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Englanti?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

441 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Englanti opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 441 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

64 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi aiheessa Englanti. Englannin kurssit apuun!

Englannin kielen taito on nykypäivän globaalissa maailmassa tärkeämpää kuin koskaan. Yli 1,5 miljardia, eli jopa joka neljäs ihminen maailmassa puhuu englantia. Sen lisäksi että se on monien maiden kuten Iso-Britannian, Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian ja Uuden-Seelannin virallinen kieli, monet kansainväliset yritykset ja organisaatiot käyttävät sitä päivittäiseen kommunikointiin. Englannin merkitys myös lääketieteen, tekniikan ja luonnontieteiden parissa on merkittävä – oli tavoitteesi sitten arkeen tai työhön liittyvä, englannin kieli luo monia mahdollisuuksia.

Englannin kielitaito auttaa myös Suomessa

Edellä mainittujen lisäksi, ei pidä unohtaa että kulutamme lähes päivittäin erilaista viihdesisältöä tai musiikkia, mikä on kieleltään ja tekstiltään englantia. Ilman erinomaista kielitaitoa, ei välttämättä lempielokuvan kaikista käänteistä saa selvää. Yksi konkreettisimmista syistä oppia kieltä on matkustelu. Suomalaiset matkustavat ympäri maailman ja juuri englannin osaaminen on hyvä peruspohja vuorovaikutukseen monissa matkakohteissa. Sen avulla pääsemme käsiksi paikalliseen kulttuuriin, historiaan, perinteisiin ja arjen askareisiin.

Ja puhutaanhan sitä englantia ihan Helsingin ravintoloissakin – eli sen kauemmaksi ei tarvitse laukkuja pakata!

Puhuminen, kirjoittaminen ja lukeminen englanniksi ovat kaikki tärkeitä rooleja kielitaidon osaamisessa. Erilaisia murteita on lukemattomia ja siinä on jo oma työmaansa erottaa eroavaisuuksia näiden välillä – skottiaksentti hämyisessä pubissa eroaa huomattavasti texasilaisen maanviljelijän ruokapöytäpuheesta.

Miltä kuulostaisi, että suomenkielisten teosten sijaan voisit lukea suosikkikirjailijoidesi alkuperäispainoksia? Kaikkia kirjoja ei ole myöskään päätynyt kääntäjien työpöydälle, joten luetun ymmärtämisen taito englannissa avaa uuden maailman kirjallisuuden, aikakauslehtien ja erilaisten oppaiden pariin.

Mutta emmekö me jo osaa englantia?

Suomi on koulutuksen kärkimaana tehnyt paljon työtä myös englannin kielitaidon iskostamiseen yhteiskunnassamme: englannin opetus alkaa jo aikaisin koulussa ja kuulemme kieltä niin televisiosta, elokuvista, musiikista, peleistä ja internetistä. Englantia puhutaan monilla työpaikoilla ja osa koulujen kursseistakin järjestetään osittain tai kokonaan englanniksi. Ja kyllähän me matkustellakin osaamme.

Vaikka suomalaiset ymmärtävät englantia yleisesti ottaen hyvin, sen opiskelu ja preppaus auttaa saamaan paljon irti niin opiskelusta, matkustamisesta, televisiosarjoista ja kirjallisuudesta. Englannin opiskelu on tällä hetkellä helpompaa kuin koskaan – ja lisäksi se on hauskaa sekä mielenkiintoista. Tutkimusten mukaan kielitaidon kehittäminen on myös hyväksi aivoille. Aivan kuten lihaskuntoharjoittelu vahvistaa lihaksia, aivot vahvistuvat mitä enemmän niitä käytät. Jotkut tutkijat sanovat, että kielen opiskelu saattaa myös ehkäistä Alzheimerin ja dementian kaltaisia oireyhtymiä.

Englannin kielen opiskelu on helppoa ja hauskaa

Monet pitävät englannin oppimista vaikeana tai saattavat kokea ikävän flashbackin takavuosien koulunpenkille ja haastaville kielioppisäännöille. Englannin opiskelu ei ole ollut koskaan näin helppoa ja näppärää kuin nykyään. Erilaisten kurssien valikoima on valtava ja työkaluja kielen oppimiseen on monia, joiden pohjilta voi valita itselleen sopivan tavan oppia.

Englanti on maailmanlaajuinen kieli ja se tekeekin oppimisesta monipuolista. Voimme käyttää niin pelejä, elokuvia, internetiä ja erilaisia sovelluksia sen hallitsemiseen!

Mikä on paras tapa oppia englantia?

Englannin kielen opiskeluun on monia tapoja. Jos haluat oppia yritysmaailmassa tai akateemisissa piireissä tarvittavaa englantia, yliopiston kurssit ovat hyviä vaihtoehtoja. Mikäli taas haluat oppia englannin alkeet lomareissua varten, itseopiskelu tai iltakurssi voisi toimia. Tehokkain keino kielen opiskeluun on ehdottomasti varata yksityinen englannin kielen kurssi, jonka voi totetuttaa niin verkossa kuin kasvokkainkin.

Sinä päätät!

Räätälöidyt oppitunnit yksityisopettajan kanssa

Perinteisellä luokkahuoneopetuksella on monia etuja, kuten myös itseopiskelullakin. Paras ratkaisu monille, jotka haluavat oppia ja kerrata englantia on kuitenkin kasvokkain tai etäyhteyksillä toteutettava yksityisopetus. Yksityistunnit mahdollistavat täysin tarpeidesi mukaan suunnitellut oppitunnit, joiden sisältö, nopeus ja rakenne tehdään tavoitteidesi ja oppimistyylisi pohjalta. Voit keskittyä juuri siihen osa-alueeseen, mihin haluat – oli se sitten tietty sanasto, kielioppisäännöt, ääntäminen tai kuullun ymmärtäminen. Teette yhdessä opettajasi kanssa suunnitelman, jota on helppo ja motivoiva suorittaa.

Englannin yksityisopetus on joustava tapa oppia. Se sopii myös virallisempia tavoitteita varten harjoitteleville – kuten tietyn tutkinnon opinnot tai pääsykoe. Opettajasi ohjaa sinua oikeaan suuntaan ja tarjoaa asianmukaiset oppimateriaalit sekä keskittyy niihin teemoihin, joissa sinulla on vaikeuksia. Jos taas mielit kerrata kieltä sitä tulevaa New Yorkin reissua varten, yksityisopettajasi joustaa.

Onko sinulla ollut vaikeuksia kieliopintojen kanssa? Vai etkö ole vielä aloittanut? Yksityisopettajan kanssa on turvallista ja rohkaisevaa aloittaa englannin opiskelu. Kielitaidon lisäksi kartutat itseluottamustasi ja opit monipuolisesti eri tavoin puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan englantia. Usko tai älä, englannin opiskelu näin on varsin hauskaa!

Näin löydät englannin yksityisopettajan

Helpointa on aloittaa Googlesta. Tai kysyä paikallisilta oppilaitoksilta, tarjoaako joku englannin yksityistunteja. Palkitsevinta on kuitenkin aloittaa matka täältä, missä jo parhaillaan olet – Superprofilta. Meillä on useita englannin kielen taitajia, jotka tarjoavat tarpeidesi mukaista englannin opetusta ympäri Suomen.

Voit hakea Superprofilta sopivaa opettajaa esimerkiksi hintatason, kokemuksen tai arvostelujen pohjalta kätevästi tietokoneella tai älypuhelimella. Jotkut tarjoavat ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi – joten good luck and see you later!

Mitä haluaisit oppia?