Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Englantia verkossa oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 63 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 99% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Englanti?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

406 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa englanti myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 406 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa englanti?

406 opettajaa aiheessa englanti on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 406 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: englanti on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen englanti verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 63 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

406 opettajaa aiheessa Englanti saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Englannin Kielen Kurssi Netissä nyt vain muutaman klikkauksen päässä! Löydä nyt myös omasi.

Englannin opiskelu verkossa – toimiiko se?

Useimmat suomalaiset ovat jo tottuneet internetin päivittäiseen hyödyntämiseen ja sosiaalisen median palveluihin työssä ja vapaa-ajalla. Viime aikoina lisääntynyt etätyöskentely on lisännyt erilaisten Zoomien, Teamsien ja vastaavien palveluiden käyttöä huimasti ja verkon kautta toimimisesta on tullut vielä yleisempää. Monet oppivatkin helposti käyttämään uudenlaisia palveluita, tietokoneita ja kännyköitä – ja sama ilmiö koskee myös kielten opiskelua.

Verkko-opiskelu on tullut jäädäkseen ja moni opettajakin on joutunut omaksumaan erilaisten työkalujen käytön opetustyössä. Onneksi niihin työkaluihin on varsin helppo tottua!

Mitä hyötyä englannin verkko-opinnoista on

Englannin kurssi verkossa mahdollistaa monia asioita. Voit opiskella omalta kotisohvalta pelkän internet-yhteyden ja päätelaitteen avulla ja näin ollen säästät matkakuluissa ja ajankäytössä huimasti – luontokin kiittää.

 

Verkko-opetus mahdollistaa sen, että opettaja ja oppilas voivat kohdata ympäri maailman. Erilaisia verkkokursseja on saatavilla monenlaiseen tarpeeseen ja valikoima moninkertaistuu, kun suomalaisten toimijoiden lisäksi suuntaa katseensa kansainväliseen tarjontaan. Kyky hallita englannin kieltä on nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Sen lisäksi, että sitä puhutaan muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Kanadassa niin kieleen törmää matkustellessa ympäri maailman. Englannin kielitaito on myös työelämässä ja erilaisilla tieteenaloilla elintärkeää ja selvä kilpailuetu.

Puhumattakaan päivittäisistä TV-sarjoista, elokuvista, videoista ja peleistä. Tai kirjoista, sanoma- ja aikakauslehdistä. Englantiin törmää kaikkialla – halusi tai ei, joten paras vaihtoehto on omaksua “lontoon kieli” myös omaan taitopankkiin.

Ensimmäinen näytön paikka saattaa odottaa nimittäin ihan vaikka helsinkiläisessä ravintolassa!

Mistä englannin verkkokursseja löytää?

Suomessa on tarjolla laaja valikoima englannin etäopintoja ja verkkokursseja. Jos haluat oppia liike-elämän tai akateemisen alan englantia, on yliopiston ja korkeakoulujen tarjonta hyvä tarkastaa myös verkko-opintojen osalta. Mikäli taas haluat virkistää muistiasi ja englannin kielen käänteitä, itseopiskelu esimerkiksi siihen tarkoitetun sovelluksen avulla ruokatunnin lomassa saattaa riittää. Yhä suositumpi tapa opiskella englantia on myös yksityisopetus verkon välityksellä.

Yliopistot ja korkeakoulut

Monet suomalaiset oppilaitokset tarjoavat erilaisia englannin kursseja etäopiskeluna. Tutustu eri koulujen valikoimaan!

Kansanopistot ja työväenopistot

Paikallisten kansanopistojen ja työväenopistojen kielikurssit voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Perinteisen ryhmätuntien lisäksi saattaa tarjonnasta löytyä tänä päivänä myös verkko-opintoja!

Kesäyliopistot ja kirjastot

Englannin kielikursseja saattaa löytyä myös kirjastojen ja paikallisten kesäyliopistojen tarjonnasta. Älä huoli, vaikka asuisitkin muualla – etäopinnot eivät katso paikkakuntaa!

Itseopiskelu ja sovellukset

Tänä päivänä on olemassa teknologiaorientoituneille oppijoille monia vaihtoehtoja kielikylvyn ottamiseksi. Yksi pitkäaikaisemmista kieliopintojen palveluntarjoajista on Rosetta Stone, minkä kautta erilaisia kieliä on opiskeltu jo yli 25 vuotta – alunperin CD-levyillä, nykyään älypuhelimilla ja tableteilla.

Toinen tunnettu itseopiskelumateriaalia tarjoava toimija on Univerb. Sieltä löytyy eri tasoisia englannin kursseja ja materiaalia on saatavilla CV-levyillä sekä ladattavina kurssikirjoina. Alta löydät myös muita suosittuja palveluja englannin kielen opiskeluun. Ne toimivat hyvin kielikurssien ja yksityistuntien täydentäjinä ja sovellusten avulla voitkin opiskella kätevästi kahvitauolla tai bussimatkalla.

Kokeile saatavilla olevia ilmaisversioita ja tutustu!

Duolingo

on yksi tämän hetken suosituimmista sovelluksista kieltenopiskeluun. Lyhyet oppitunnit ovat tehokkaita ja sisältävät aihealueittain erityyppisiä harjoituksia. Lisäksi Duolingo muistuttelee ahkerasti, ettei vaivalla opittu pääse unohtumaan!

Quizlet

on muistikorttien eli flash cardien tekemiseen ja niillä harjoitteluun tarkoitettu sovellus, jolla voi harjoitella näppärästi myös englantia. Digitaalisiin kortteihin kirjoitetaan toiselle puolelle sana ja toiselle puolelle sitä vastaava selitys. Quizlet toimii kuulustelijana ja voit myös tutustua muiden tekemiin kortteihin, joita löytyy paljon englanniksi.

Memrise

on suosittu sovellus, jonka avulla englannin opiskelu tapahtuu luovalla ja hauskalla tavalla – tekstiä, kuullunymmärtämistä ja videoita hyödyntäen. Memrise sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille englannin taitajille.

WordDive

tarjoaa monipuolisesti erilaisia englannin opintoja, jota voit harjoitella lukemalla, kirjoittamalla, kuuntelemalla ja puhumalla. WordDiven avulla opit kätevästi lauserakenteita ja kielioppia.

Mondly

on hauska sovellus lukemattomine erilaisine kuvineen ja animaatioineen, joiden avulla englannin kieli ja kielioppi tulee tutuksi.

FluentU

käyttää hyödykseen muun muassa musiikkivideoita, mainoksia, uutisia ja muuta materiaalia oppituntien luomiseen. Näin ollen se luo poikkeavan ja inspiroivan tavan päästä englantiin mukaan!

Opiskele englantia netissä yksityisopettajan kanssa

Koulun penkki ja luokkatunti ovat hyviä paikkoja englannin kielen oppimiseen, eikä sovi unohtaa edellä mainittuja sovelluksia ja ahkeraa itseopiskelua. Paras vaihtoehto monille englannin oppimiseksi on kuitenkin osallistua ammattitaitoisen yksityisopettajan suunnittelemalle kielikurssille. Kurssi voi toiveidesi pohjalta kestää tunnin tai vuoden, pääasia on se että saat itse päättää sisällön ja tavat opiskella. Ja kaikki tämä onnistuu näppärästi omasta kodista käsin.

Englannin etäopiskelu yksityistunnilla on joustava tapa opiskella kieltä. Opiskelu onnistuu haluamallasi tavalla, esimerkiksi Teamsia ja Zoomia hyödyntäen – juuri niinä ajankohtina, kun se parhaiten kalenteriin sopii. Onko tavoitteenasi ura kansainvälisissä tehtävissä? Haetko yliopistoon opiskelemaan englantia? Oli päämääräsi mikä tahansa, yksityisopettajan kanssa päätätte miten opinnoissa edetään. Haaveiletko Englannin kulttuurista? Tai sujuvasta kanssakäymisestä vieraskielisessä ravintolassa? Kaikki onnistuu – sillä opetus mukautetaan tarpeidesi mukaan!

Mikäli olet aloittelija tai sinulla on ollut aiemmin vaikeuksia englannin opintojen kanssa, yksityisopettajan tarjoama tuki auttaa vahvistamaan itseluottamustasi ja oppimaan englannin alkeet helposti lähestyttävällä tavalla. Opetuksessa voidaan perinteisten metodien lisäksi käyttää monipuolisesti esimerkiksi YouTube-videoita ja Spotifyn biisejä – lempielokuvaasi unohtamatta.

Englannin kielen yksityisopettajat Superprofilta

Mikäli etsit opettajaa, joka osaa selittää asioita englanniksi ja tarvittaessa omalla äidinkielellä, kannattaa valita suomenkielinen opettaja. Voit myös rohkeasti etsiä natiivin englannin taitajan muualta päin maailmaa – vaihtoehtoja nimittäin on lukemattomasti.

Superprofilta löydät tavoitteitasi tukevan englannin kielen opettajan. Kauttamme löydät motivoituneita englannin osaajia, jotka tarjoavat opintoja myös verkkototeutuksena. Osaatko mielestäsi jo kiitettävästi englantia? Kohenna taitojasi ja kontaktoi esimerkiksi brittiläistä kielen opettajaa – Superprofin kautta se on mahdollista! Voit määritellä hakukriteeriksi esimerkiksi budjetin, saatavuuden tai arvostelujen määrän.

Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen yksityistunnin ilmaiseksi – joten mitä enää odotat? Opi englantia jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?