Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Ruotsi oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 24€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Ruotsi?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

56 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa ruotsi myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 56 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa ruotsi?

56 opettajaa aiheessa ruotsi on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 56 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: ruotsi on 24€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen ruotsi verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 7 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

56 opettajaa aiheessa Ruotsi saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ruotsin Opiskelu Netissä Oman Opettajan Kanssa

Opi helposti ruotsia netissä

Moni on jo päässyt unohtamaan kaiken sen, mitä ruotsin tunneilla aikanaan opetettiin. Tämä on varsin normaalia, sillä kaikki eivät pääse harjoittamaan ruotsin kieltä käytännössä. Ja jos se on alun alkujaankin tuottanut vaikeuksia, niin on monta hyvää syytä hankkia ruotsin kertausta. Superprof tarjoaa ruotsin kielen kursseja verkossa – voit sopia niin yksittäisistä opetustunneista kuin pidemmästä kokonaisuudesta.

Toisin kuin koulussa ja ryhmäopetuksessa, yksityisopettajan kanssa pystytään mukauttamaan opetusta yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Superprofilla on useita yksityisopettajia, jotka tarjoavat opetusta ruotsin eri tasoilla. Jos siis haluat oppia puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan ruotsia, suosittelemme tutustumaan seuraavaksi kotikaupunkisi tarjontaan.

Ruotsi on hyödyllinen kieli, jonka avulla parannat omia vuorovaikutustaitojasi ja samalla löydät uusia työllistymismahdollisuuksia. Suomen toisena virallisena kielenä sen osaaminen on suorastaan järkevää, joten mikäli kaipaat tukiopetusta ruotsiin, haluat oppia ruotsin kielen alkeet tai keskittyä tiettyyn sanastoon – ota yhteyttä meihin!

Ruotsin kielen lukeminen ja kirjoittaminen

Ruotsin opinnot tuottavat monelle vaikeuksia, sillä se eroaa ääntämiseltään ja kieliopiltaan suomesta. Uuden kielen oppiminen on hankalaa, koska siihen sisältyy monia asioita aina sanojen kääntämisestä lauserakenteisiin ja ääntämisestä kuullunymmärtämiseen. Vaikeuksien sijaan kannattaa katse suunnata määränpäähän: ruotsin kielitaito tuo paljon iloa ja hyötyä elämään!

Parhaat keinot oppia ruotsia riippuvat pitkälti opiskelijan tottumuksista, mutta muutama selkeä kärki löytyy: Lukeminen. Nappaa kirjastosta mukaan kaikkien tuntema Peppi Pitkätossu ja eteesi Google Translate. Kun vastaan tulee lauseita ja sanoja, joita et vielä osaa niin voit kätevästi kääntää lauseen ruotsista suomeksi. Lisäksi pystyt kuuntelemaan yksittäisten sanojen ääntämistä, mikä helpottaa oppimista. Toistamalla oppimiasi sanoja ja lauseita, alat ymmärtämään niiden merkityksiä ja kielitaito karttuu.

Kirjoittaminen. Pidätkö päiväkirjaa? Mitäpä jos vaihtaisit kielen ruotsiksi? Kuulostaa alkuun varmasti lähes mahdottomalta ajatukselta, mutta kun alat viemään sitä käytäntöön niin kirjoittaminen helpottuu. Jos teksti on sellaista, minkä voit näyttää muillekin, niin ruotsia osaava voi tarkastaa kirjoitustyylin ja antaa palautetta, mihin kiinnittää huomiota!

Puhuminen. Yksi parhaista tavoista ottaa kielikylpy, on puhua sitä. Ruotsinkielisiä löydät varmasti omasta kaupungista, mutta vain lyhyen risteilyn päässä pääset todelliseen kouluun, kun harjoitat ruotsin taitoa paikallisten kanssa. Jos tuttavapiirissä on ruotsalaisia tai kieltä osaavia, voit helposti sparrailla kielitaitoa.

Kuunteleminen. TV:stä on mahdollista valita seurantaan ruotsinkielisiä ohjelmia ja sarjoja, minkä lisäksi voit kuunnella esimerkiksi ruotsalaista musiikkia tai radio-ohjelmia. Kun ympäristössä puhutaan muuta kieltä kuin suomea, alkaa väistämättä omaksumaan ruotsin kielen lainalaisuuksia.   

Ruotsin kielikurssi verkossa – aloita jo tänään

Superprofilla on helppo aloittaa ruotsin opinnot, sillä löydät vain muutamalla klikkauksella kotikaupunkisi ruotsin opettajat. Tarjolla on niin etätunteja verkossa kuin lähiopetustakin valitsemassasi paikassa. Verkko-opetusta varten tarvitset vain nettiyhteyden ja kameran, eli opiskelemaan pääset älypuhelimella sekä tietokoneella. Ruotsin verkko-opiskelu mahdollistaa sen, että voit opiskella kieltä kotisohvalta käsin. Myös ajankäyttö on joustavaa, sillä opetusta on mahdollista järjestää aamun varhaisille tunneille tai iltapäiväksi, omien menojen mukaan. Yksi kysymys kuitenkin nousee usein mieleen, kun puhutaan yksityisopetuksesta. Mistä löydän opettajan ja tunnistan hyvän sellaisen?

Superprof on tehnyt asian helpoksi. Koska tiedämme kokemuksesta, kuinka paljon opettajalla on mahdollisuutta edesauttaa ruotsin opintoja, niin pystyt vertailemaan näiden välillä etukäteen. Kirjoita hakutoimintoomme ruotsi ja valitse verkko-opetusta tarjoavien opettajien profiilit. Profiileista pystyt muun muassa tutustumaan paremmin opettajan koulutukseen ja osaamiseen, muiden jättämiin arvosteluihin sekä hintaan. Ruotsin verkkotunnit maksavat keskimäärin 24€.  

Opi ruotsia Superprofin kanssa!

Ruotsin kieliopinnot sopivat niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Moni kokee oppimisvaikeuksia koulussa ruotsin suhteen, joten tarve kertaukselle ja tukiopetukselle on olemassa. Superprofilta löydät apua ruotsin kertaukseen sekä esimerkiksi pääsykokeisiin valmistautumiseen. Sivustollemme on rekisteröitynyt tuhansia ja tuhansia yksityisopettajia ympäri maailman, ruotsin kielen lisäksi voit opiskella monia muitakin kieliä ja oppiaineita!

Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin veloituksetta. Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jotta pääset tutustumaan opettajan metodeihin paremmin. Toisin kuin koulussa, saat itse valita opettajan ja tällä on suurin vaikutus lopputulemaan! Mieti siis seuraavaksi tavoitteesi ruotsin opintojen suhteen ja ota yhteys Superprofiin. Yksilölliset opetussuunnitelmat ja rakentava palaute takaavat erinomaiset lähtökohdat sinulle ruotsin kielen opiskeluun. 

Mitä haluaisit oppia?