Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta rummut verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

43 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 43€.

8 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 8 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa rummut!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Rummut?

Keskimääräinen hinta tunneille on 43€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajasi kokemuksesta
 • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
 • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Rummut entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Rummut opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: rummut

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Rummut opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa rummut?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa rummut!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Rummut

Opi soittamaan rumpuja yksityisopettajan kanssa

Soittamisen opettelu ei ole koskaan huono idea, instrumentista riippumatta. Olipa ikäsi, musiikillinen taustasi tai motivaatiosi mikä tahansa, ammattilaisen tekemästä musiikin opetuksesta on lukemattomia hyötyjä. Tässä niistä muutamia:

 • Parempi akateeminen menestyminen
 • Fyysisten taitojen kuten koordinaation kehittyminen
 • Paremmat ryhmätyö- ja viestintätaidot
 • Kurinalaisuuden, kärsivällisyyden ja sinnikkyyden kehittyminen
 • Itseluottamuksen saavuttaminen
 • Itseilmaisu luovalla tavalla
 • Rentoutuminen ja stressin lievitys
 • Hauska harrastus!

Oman soittimen löytäminen voi olla aluksi vaikeaa, varsinkin jos et ole genreriippuvainen vaan kaikkiruokainen musiikin suhteen. Rumpuja pidetään usein “vähemmän akateemisena” vaihtoehtona perinteisille instrumenttivalinnoille, mutta lyömäsoittimet antavat sinulle todella monipuolisen lähtökohdan muusikkona toimimiseen!

Näin hyödyt rumpujen ja lyömäsoittimien opiskelusta

“Jokainen bändi tarvitsee rumpalin” – syy, miksi moni aloitteleva muusikko ryhtyy rytmiosaston edustajaksi. Rumpali nimenomaan muodostaa monen livebändin selkärangan, joka määrittää tempon ja pitää paketin kasassa. Se ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi rumpuja kannattaa harkita! Tiesitkö, että rumpujen opetteleminen voi parantaa matematiikan osaamistasi? Koska lyömäsoittimien soittaminen perustuu rytmin, tempon ja tahtilajin tunnistamiseen ja niissä pysymiseen, ovat matemaattiset taidot murtoluvuista laskemiseen ja erilaisten kuvioiden tunnistamiseen eduksi. Rumpalit saavat sivutuotteena soittamisesta myös hyötyjä aivojen toimintaan niiden tehon kasvaessa. Rumpuja soittaessa kädet ja jalat tekee omia asioitaan ja niin vasen kuin oikeakin puoli joutuu yhtä paljon töihin kätisyydestä riippumatta. Tämä ja rytmien erittely nuotinlukuineen ovatkin mitä mainiointa harjoitusta aivoille ja älykkyysosamäärälle. Vaatii pitkäjänteisyyttä ja kurinalaisuutta, että rumpuja lopulta oppii soittamaan. Nähdessämme suosikkirumpalimme lavalla, unohtuu helposti tilannetta edeltänyt vuosien mittainen harjoittelu, toistot ja päättäväisyys soittamista kohtaan. Jotta sinusta voi tulla taitava soittaja, muista että ei ole olemassa oikotietä onneen. Musiikki tuo ihmiset yhteen, kehittää tiimityö- ja viestintätaitoja ja kannustaa erilaiseen yhteistyöhön. Lyömäsoittajan tehtävänä on asettaa bändille tahti, jota kollektiivisesti noudatetaan. Big bandissa ja marssiorkesterissa tahdin osoittaa rumpali tai kapellimestari. Pienemmissä kokoonpanoissa muusikoiden on taas keksittävä sanattomia vihjeitä kommunikoidakseen, ja rumpalilla on tässä merkittävä rooli. Rumpali tarvitsee itseluottamusta, jotta saa kaiken irti soittimestaan. Oppimisprosessiin kuuluu erilaisen palautteen vastaanottaminen ja oman toiminnan kriittinen katsominen, josta seuraa ajan mittaan lisää luottamusta rumpalina kehittyäkseen. Jos taas etsit itsellesi soitinta, missä purkaa turhautumista ja stressiä – rummut saattavat olla valintasi. Fyysinen soitin, joka kehittää lihaskuntoa ja vapauttaa endorfiinejä, mikäs sen parempaa! Haluatko siis rumpaliksi? Rummut ovat yksi näkyvin osa laajaa lyömäsoitin-kategoriaa, joten otathan huomioon sen monipuolisuuden. Peruskomppi rock-bändin tyyliin on varmasti se, minkä kaikki haluaa taitaa, mutta myös erilaiset soittimet ympäri maailman voivat olla harkitsemisen arvoisia. Länsiafrikkalainen djembe, kuubalainen conga, karibialaisesta musiikista tuttu maracat tai brasilialaisen samban kulmakivi surdo. Omaa osaamistaan on helppo laajentaa, kun on päässyt vauhtiin!

Rumpujen soitto verkon avulla

Nykypäivänä erilaiset online-materiaalit auttavat oppimaan vaikka mitä oikein käytettynä. YouTube-videot, e-kirjat ja sosiaalinen media voivat olla erinomaisia työkaluja inspiraation löytämiseen, haastamiseen tai lempikappaleen oppimiseen. Älä kuitenkaan hämäänny: se, mitä viiden minuutin YouTube-videoon on saatu leikattua ei vastaa koko pitkää oppimisprosessia. Matka osaavaksi muusikoksi on nimittäin pitkä. Tässä muutama muu huomio, mitä kannattaa pitää silmällä:

 • Videon katselukerrat eivät ole tae luotettavuudesta – lue suosituksia, arvosteluja ja kysy kokemuksia.
 • Kuka on tehnyt oppimateriaalin? Kokenut rumpali tai ammattiopettaja tarkoittaa sitä, että hän luultavasti tietää mistä puhuu. 
 • Älä unohda nuotteja – rumputabulatuurit ovat suosittuja varsinkin erilaisilla opetusvideoilla, mutta nuotinlukutaitoa ei parane vähätellä. 

Online-materiaalit ovat loistava oppimisväline, joiden avulla lyömäsoittimet tulevat helpommin tutuksi. Ne eivät kuitenkaan korvaa henkilökohtaista opastusta yksityiseltä rumpuopettajalta ja tämä onkin suurin syy, miksi rumputunneille ylipäätään osallistutaan. 

Yksityistunnit rumpuopettajan kanssa

Yksityistunnit ovat yksi tehokkaimmista tavoista, joilla voit kehittyä ja edetä rumpalina. Yksityisopettaja sopii aikataulut sinun menojesi mukaan, keskittyy haluamiisi tavoitteisiin ja innnostaa ja motivoi soittamaan. Toisin kuin itseopiskelussa, yksityinen rumpuopettaja pystyy kiinnittämään huomiota soittotekniikkaasi ja antamaan yksilöllistä palautetta kehittyäksesi soittajana. Opettaja auttaa tekemään pienempiä ja suurempia muutoksia, joilla soittotaitosi eri osa-alueet paranee ja perusasiat ovat kunnossa. Kun jaat intohimosi toisen motivoituneen musiikkidiggarin kanssa, myös itseluottamus kohenee. Rumpuopettajalla on vuosien kokemus erilaisista lyömäsoittimista, mikä tarkoittaa lukemattomia eri vinkkejä aiheeseen liittyen: mitä kirjoja kannattaa ostaa ja lukea, ketkä tekevät hyviä soittovideoita, millaista musiikkia sinun kannattaa todennäköisesti kuunnella. Lisäksi saat rahanarvoisia vinkkejä siitä, minkälainen rumpusetti kannattaa kasata ja mistä löytyy järkevästi käytettyjä soittimia.  Yksityisopetus suunnitellaan henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan, iästä, lähtötasosta ja motivaatiosta riippumatta. 

Mistä rumpuopettajan löytää?

Aloita kysymällä itseltäsi seuraavat kysymykset: Mitä haluan saavuttaa? Millä tasolla olen tällä hetkellä? Millä tavalla mieluiten haluan oppia? Mikä on sopiva budjetti? Onko minulla soittimet jo valmiiksi – ja jos ei, mistä ne ostan tai vuokraan?  Oikeita vastauksia edellä lueteltuihin kysymyksiin ei välttämättä ole olemassa, mutta pienen pohdinnan jälkeen sinulla pitäisi olla jonkinlainen käsitys tulevista rumputunneistasi. Rumpuopettajia löytyy tänä päivänä helposti, esimerkiksi hakukoneiden ja foorumien kautta tai musiikkiopiston linjalta löytyy monia vaihtoehtoja. Paras vaihtoehto on kuitenkin katsoa läpi Superprofin tarjonta.  Meiltä löytyy monia ammattitaitoisia rumpuopettajia, jotka ovat valmiina auttamaan juuri sinua rytmin pariin ja opettavat rumpujen soiton alkeet. Opettajien taustat ovat erilaisia ja heidän tuntihintansa riippuvat sijainnista, kokemuksesta ja arvosteluista. Osa opettajistamme järjestää myös ryhmätunteja, jolloin voit aloittaa soittoharrastuksen esimerkiksi ystäväsi kanssa. Mutta mistä sitten tietää, sopiiko tietty opettaja juuri sinulle? Useimmat opettajistamme tarjoavat ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta saat näppärästi esimakua heidän opetustyylistään. Voit myös lukea muiden kirjoittamia arvosteluja ja vertailla opettajien profiileja sopivan mentorin löytääksesi. Päästä siis oman elämäsi Bonhan valloilleen ja löydä yksityinen rumpuopettajasi Superprofilta jo tänään. 

Mitä haluaisit oppia?