Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta viulu verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

32 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 32€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa viulu!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Viulu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 32€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Viulu entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Viulu opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: viulu

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

7 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Viulu opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 7 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa viulu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa viulu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Viulu

Viulutunnit yksityisopettajan kanssa Superprofilta

Viulunsoittajaksi ei synnytä ja esiintymislavoille ei päästä ilman harjoittelua. Beethovenin viulukonserton esittäminen vaatii kurinalaista työntekoa – kun otetaan huomioon viulu instrumenttina, niin tarvitaan myös taitoa. Viulua pidetään yleisesti vaikeampana soittimena kuin esimerkiksi kitaraa tai pianoa. Viulunsoitto vaatii soittajaltaan tarkkaa kuuloa ja äänikorvaa, intohimoa sekä keskittymistä. Klassisen tai barokkimusiikin kuunteleminen, sinfoniaorkestereiden konserteissa käyminen sekä harjoittelu kotona ovat tärkeitä tapoja asemoitua viulunsoittajan rooliin. Opettajan kanssa työskentely taas tuo tuloksia, etenkin lapsille ja teini-ikäisille. Optimaalisin ikä “viulun varteen” on noin seitsemänvuotiaasta eteenpäin, kun lapsen kädet ja sormet ovat tarpeeksi kasvaneet soittamista varten. Teini-iässä taas moni on jo tutustunut tarkemmin erilaisiin musiikkityyleihin ja on vastaanottavaisena esimerkiksi musiikin teoriaa kohtaan. Eikä aikuisenkaan suhteen ole koskaan liian myöhäistä: se kuitenkin vaatii enemmän. Superprof kertoo lisää!  

Miksi aloittaa viulunsoitto?

Riippumatta siitä, tavoitteletko viulunsoitolla uutta uraa muusikkona tai mieluisaa harrastusta vapaa-ajalle, on monia eri syitä aloittaa soittamaan! Ensinnäkin, viulun soittaminen aiheuttaa tunteita: iloa, surua, melankoliaa ja ylpeyttä. Soittajien lisäksi myös kuulijat pääsevät nauttimaan näistä olotiloista, jotka parhaimmillaan tuottavat kylmänväreitä. Viulun soittaminen kehittää myös monia sellaisia taitoja, joita ei tule heti ajatelleeksi. Esimerkiksi keskittyminen parantuu, kurinalaisuus lisääntyy ja kärsivällisyys kasvaa. Viulu tuo mukanaan rauhoittumista, jota moni kaipaa. Viululla voi soittaa niin klassista musiikkia, jazzia, rockia tai kansanmusiikkia – se ei rajoitu vain klassikkoteoksiin. Osa jopa säveltää kappaleita viulun avulla. Kun päätät aloittaa viulutunnit, tutustut väistämättä kotikaupunkisi tarjontaan ja musiikkioppilaitoksen pääsykoeprosessiin. Luonnollista on myös miettiä, minkä soittimen hankkii ensimmäiseksi. Jotta et syöksyisi suoraan kauppaan, niin suosittelemme keskustelemaan ensin yksityisopettajan kanssa. Saat parhaat vinkit siihen, miten pääset alkuun viulunsoiton parissa.   

Miten löytää viulutunnit kotipaikkakunnalta?

Superprof on sivusto, jolta löydät helposti ja nopeasti viulutunteja tarjoavat opettajat ympäri Suomen. Oli kotipaikkasi sitten Helsinki, Jyväskylä tai Oulu, voit tutustua alueellasi toimiviin yksityisopettajiin profiilien kautta. Tarjoamme yksityisiä viulutunteja niin aloittelijoille, keskitason soittajille sekä ammattilaisille: kerrot vain mitä tavoittelet ja minkälainen taustasi on, niin pääsemme liikkeelle! Viulu on kaunis soitin ja sen historia hieman salaperäinen, joten opettajamme kanssa opit ymmärtämään paremmin tätä jousisoitinta. Viulun juuret ulottuvat vuosisatojen päähän, joten mistään uudesta villityksestä ei ole kyse. Jotta voisit oppia soittamaan viulua, suosittelemme tutustumaan rauhassa soitonopettajiin. Henkilökemioilla on nimittäin merkitystä. Superprofin viuluopettajan kanssa opit niin soittamisen perusteet, musiikin teorian kuin erilaisiin musiikkikulttuureihin tutustumisen luontevalla tapaa. Paikallisen sinfoniaorkesterin konsertti on erinomainen paikka aloittaa perehtyminen tulevaan viulukurssiin. Viulua pidetään vaikeana instrumenttina, mutta motivoivat opettajat pystyvät helpottamaan soittoharrastusta ja sen aloittamista. Opettajan kanssa kehität kärsivällisyyttä ja keskittymistä, jota viulunsoitossa vaaditaan. Lisäksi osaava opettaja pystyy tunnistamaan vahvuudet ja heikkoudet, joihin keskittyä jatkossa.   

Aloita viulutunnit Superprofin kanssa

Yksi parhaimmista asioista viulunsoitossa on sen monipuolisuus. Erilaisia viuluja löytyy niin alttoviulusta sähköviuluun, minkä lisäksi jousisoittimet ylipäätään eivät lopu kesken: kun osaat viulunsoiton perusteet, pystyt oppimaan esimerkiksi sellon huomattavasti nopeammin. Jos kaipaat lisää tukea soittamiseen, ota yhteyttä Superprofin soitonopettajiin. Itseluottamuksen kehittäminen yksityisopetuksessa on yksi monista syistä, miksi moni tykkää käydä Superprofin viulutunneilla. Jos koet itsesi ujoksi, niin saat arvokasta apua oman itsevarmuuden nostamiseksi ja samalla saat jatkuvaa palautetta omasta soittotekniikasta ja sävelkorvasta. Yksityisopetus eroaa perinteisemmästä soitonopetuksesta siten, että saat itse päättää aiheet ja ajankohdan, milloin soittotunteja järjestetään. Älä huoli, emme jätä sinua yksin päätösten suhteen. Kun kerrot opettajalle tavoitteesi ja tietotaitosi sekä opetusmenetelmät, jotka motivoivat, rakennamme tehokkaan opintokokonaisuuden, jolla opit soittamaan viulua nopeammin kuin uskotkaan. Tututstu tarkemmin Superprofin hakutoimintoon ja etsi opettajasi jo tänään!  

Ammattitaitoista viulunsoiton opetusta verkossa tai paikan päällä

Tänä päivänä on mahdollista oppia viulunsoitto myös täysin etänä, kotoa käsin. Tämä sopii toisille paremmin kuin toisille. Parasta on kuitenkin, että saat itse vaikuttaa siihen, millaista opetusta on edessä. Viulu on haastava soitin, jota voi olla vaikea oppia soittamaan ilman apua. Superprofin viuluopettajat ovat muusikkoja, viulisteja, koulutettuja soitonopettajia sekä intohimioisia harrastajia, jotka haluavat auttaa myös muita tämän kiehtovan soittimen suhteen. Etsitkö viulutunteja lapselle? Haluatko itse oppia viulunsoiton alkeet? Vai onko edessä pääsykokeet, ja haluat treenata koekappaleet etukäteen? Mitä tahansa tavoittelet, olemme tukenasi. Viulutunnit ovat monipuolisia ja tuovat elämään soittotaidon lisäksi myös sellaisia ominaisuuksia, joista hyötyy arjessa ja työssä muutenkin. Tervetuloa oppimaan viulunsoiton salat – löydät yksityisiä soittotunteja 32€ tuntihintaan ympäri maata. 

Mitä haluaisit oppia?