Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima viulunsoiton opettajiamme paikassa Turku

39 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 39€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa viulu paikassa Turku!

2. Löydä juuri itsellesi sopiva viulun soiton opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎻 Miten paikassa Turku voin löytää viulunsoiton opettajan?

Pohditko, miten oppisit soittamaan viulua?

 

Tällä hetkellä, meillä on 2 viulunsoiton yksityisopettajaa vapaana antamaan viulunsoiton tunteja paikassa Turku ja sen lähiseuduilla.

 

Viestintäalusta on saatavilla palvelussamme, jotta sinulla olisi mahdollisuus ottaa yhteyttä viuluopettajiin, jotka tarjoavat yksityistunteja sivustollamme.

 

Kun kurssipyyntösi hyväksytään, voit aloittaa ensimmäisen viulunsoiton tuntisi viuluopettajan kanssa.

 

Voit selata viuluopettajien opettajaprofiileita alueellasi.

🎵 Kuinka moni yksityisopettaja tällä hetkellä tarjoaa yksityisiä viulunsoiton kursseja lähelläsi?

Tällä hetkellä meillä on 2 viuluopettajaa saatavilla tarjoamaan viulutunteja kaupungissa Turku ja sen lähiseuduilla.

 

Löytääksesi sinulle sopivan opettajan, voit tutustua heidän ansioluetteloon saadaksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista.

 

Valitse yksityistunti yli 2 yksityisopettajan joukosta.

💸 Kuinka paljon viuluopettaja laskuttaa viulunsoiton tunneista paikassa Turku?

Keskimäärin viulunsoiton yksityisopettaja laskuttaa 39€ viulutunneista paikassa Turku.

 

Hinta viulutunneille vaihtelee seuraavien seikkojen myötä:

  • Viulunsoiton yksityisopettajan kokemus
  • Missä oppitunnit pidetään (etänä tai oppilaan kotona)
  • Oppituntien määrä ja viulutuntien kesto
  • Viulutuntien määränpää. Harjoitteletko koetta varten tai haluat oppia soittamaan viulua muuten vain?

97% yksityisistä viulunsoiton opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu viulunsoiton yksityisopettajien hintoihin alueellasi.

💻 Onko mahdollista ottaa yksityisiä kursseja etänä?

Tiesitkö, että voit ottaa viulutunteja netissä?

 

Superprofissa, moni viulunsoiton yksityisopettaja tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme antaa viulunsoiton opetusta verkossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia yksityistunteja, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme, niin näet kaikki vapaana olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Etäkurssit tarjoavat sinulle enemmän etuja joustavuuden suhteen, ja ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma viulunsoiton verkko-opettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Viulu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Viulu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat viulutunnit Turku

Yksityiset viulutunnit Turun seudulla

Musiikkia voi harrastaa monella tapaa. Viulun soittaminen on yksi kiinnostavimmista keinoista toteuttaa itseään, sillä tämän kiehtovan jousisoittimen avulla pystyt soittamaan monenlaisia tyylilajeja.  Jos taas mietitään Turun seutua ja musiikkiharrastuksen aloittamista, parempaa sijaintia on vaikea hakea. Kiitos aktiivisen kulttuurielämän ja monipuolisen opetustarjonnan, voit löytää useita viulunsoitonopettajia kotisi läheltä. Turun filharmoninen orkesteri on yksi asia, mikä kannattaa kokea. Tämä nimittäin saattaa viedä sinut lähemmäksi jousisoittimia ja viulua: oli se sitten viulu, alttoviulu tai sähköviulu! Ken tietää, jos innostut soittamisesta niin paljon että hakeudut opiskelemaan Turun konservatorioon. Viulukoulu löytyy toki myös meiltä Superprofilta. Yksityiset soittotunnit nimittäin ovat suosituimpia kuin koskaan, joten kerromme niistä lisää seuraavksi.   

Ota viulutunteja ja opi soittamaan Turussa

Ollaan rehellisiä. Viulunsoitto on vaativaa puuhaa. Sitä on vaikea oppia ilman ohjaavaa opetusta, sillä tekniikan opettelu ominpäin on hankalaa. Jos et saa apua aloittamiseen, saatat helposti turhautua, sillä toisin kuin vaikkapa kitarassa niin tarkkuutta ja tekniikkaa vaaditaan heti alusta alkaen. Jos asut Turussa ja etsit apua viulunsoiton harjoitteluun, löydät sitä Superprofilta. Superprof tarjoaa yksityistä soitonopetusta ympäri Turkua. Yksityisopetuksesta on tullut helposti lähestyttävämpää ja kustannuksiltaan halvempaa, kuin mitä se on aiemmin ollut. Puhumattakaan etäopetuksen mahdollisuudesta. Kyllä – viulua voit oppia soittamaan pelkän verkkoyhteyden avulla! Tiesitkö, että viulut ovat suurin ryhmä jousisoittimista orkesterissa? Tämä kertoo myös siitä, kuinka suosittua on osallistua viulutunneille verratuna vaikkapa oboeen. Jos haluat oppia kaiken jousen käytöstä ja oikeaoppisesta soittotekniikasta, olet tervetullut aloittamaan viulunsoiton kanssamme. 

Turku ja yksityinen soitonopetus

On totta, että Turussa on monia musiikkikouluja sekä toimijoita, joiden kanssa voit harjoitella soittamaan viulua. Yksityisopetus eroaa tällaisestä perinteisestä opetuksesta muun muassa toteutustavan ja aikataulujen suhteen. Tässä nimittäin osallistujan rooli korostuu, sillä hän saa vaikuttaa enemmän opetuksen toteutukseen. Yksi vaihtoehto oppia kaikki viulusta, on mennä esimerkiksi Soitin Laineelle tai Soitinasemalle kokeilemaan erilaisia viuluja. Tiesitkö, että Stradivarius-viulu on korkeasta hinnastaan huolimatta yksi maailman suosituimmista? Yksi näistä maksoi huutokaupassa aikoinaan jopa 11 miljoonaa euroa. Sinua varmasti kiinnostaa, mikä tämän viuluperheen salaisuus on – musiikkiliikkeen henkilökunnan lisäksi myös opettajamme osaavat auttaa! Turussa on myös monia viulunrakentajia, keitä voit haastatella. Jos olet jo asioinut musiikkiliikkeessä ja sinulta löytyy kaikki viulunsoitossa tarvittavat tarvikkeet (jousi, vaha, kielet, hihnat sekä kantokotelo), voit aloittaa viulusoiton. Turussa on monia opettajia, keiden puoleen kääntyä.   

Tutustu yksityisopettajiin ja aloita viulutunnit

Kukaan ei synny viulistiksi. Mutta siihen voi oppia. Jos sinulla on intohimoa ja omistaudut asialle, voit oppia soittamaan viulua jo lyhyen harjoittelujakson jälkeen! On tärkeää olla tietoinen viulunsoiton tekniikasta, metronomista sekä soittimen huollosta, jos haluat menestyä viulistina. Mikä on tavoitteesi? Jos haluat muusikoksi, on edessä tuhansia tunteja harjoittelua. Harjoittelu nimittäin tekee mestarin. Viulistina voit soittaa esimerkiksi kaupunginorkesterissa, toimia soitonopettajana, säveltäjänä tai miksi et jopa katusoittajana. Vivaldi, Amadeus, Pizzicato… Vai kenties populaarimusiikki? Tavoitteiden pohjalta on helpompaa suunnitella viulukoulua ja yksityistunteja, joten tähän mietintätyöhän kannattaa käyttää hetki aikaa. Jos tavoittelet kansainvälistä uraa, on tämä hyvä ottaa huomioon jo heti alusta alkaen. Ja jos etsit viulutunteja lapselle Turusta, haluat luonnollisesti tarjota vain parasta. Saatat miettiä, että onko yksityisopetuksesta hyötyä. Emme vedä kotia päin, kun sanomme että kyllä on! Mielestämme viulunsoiton pitää olla hauskaa. Jos haluat lähteä konserttiin, festivaaleille tai tutustumaan viulun historiaa, voit ottaa yhteyttä opettajiimme.   

Turun viulutunnit helposti saatavilla – löydä opettaja Superprofilta

Jos haluat ansaita paikkasi kaupugin sinfoniaorkesterissa, tuntea Beehtovenin ja Tsaikovskin kuin parhaimmat kaverisi, kokeilla useita viuluja tai oppia säveltämään, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Superprof tarjoaa yksityisopetusta matematiikasta kitaransoittoon ja viulusta muihin jousisoittimiin. Löydät sivuiltamme tuhansia opettajia, joihin saat yhteyden pelkän viestin välityksellä. Yksityisopetuksen aloittaminen on helppoa. Kirjoita hakuun viulu, sijainniksi Turku ja tutustu alueella toimiviin opettajiimme. Viulutunnit ovat kohtuuhintaisia, joita voit sopia niin tiuhaan tahtiin kuin omiin menoihisi sopii. Jos haluat opiskella iltaisin, se onnistuu. Jos taas haluat käydä konserteissa ja tähdätä musiikin pääsykokeisiin, kerro se viulunsoiton opettajallesi. Laadukkaat viulutunnit Turusta löydät Superprofilta. Tästä se lähtee!

Mitä haluaisit oppia?