Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima viulunsoiton opettajiamme paikassa Helsinki

26 €/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

15 h

Salamannopeaa! Viulunsoiton opettajamme vastaavat yleensä noin 15 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa viulu paikassa Helsinki!

2. Löydä juuri itsellesi sopiva viulun soiton opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎻 Miten paikassa Helsinki voin löytää viulunsoiton valmentajan?

Pohditko, miten oppisit soittamaan viulua?

 

Superprofissa, meiltä löytyy 4 viulunsoiton opettajaa vapaana antamaan viulunsoiton tunteja paikassa Helsinki.

 

Viestintäalusta on saatavilla palvelussamme, jotta sinulla olisi mahdollisuus ottaa yhteyttä viulunsoiton yksityisopettajiin, jotka tarjoavat yksityistunteja sivustollamme.

 

Kun kurssipyyntösi hyväksytään, voit startata ensimmäisen tuntisi viuluopettajan kanssa.

 

Voit selata viulunsoiton opettajien opettajaprofiileita lähelläsi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan yksityisiä viulunsoiton tunteja kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Helsinki ja sen lähellä, meillä on 4 viulunsoiton opettajaa saatavilla tarjoamaan viulutunteja.

 

Voit tutustua opettajan ilmoitukseen ja napata sellaisen viuluopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse oppitunti yli 4 yksityisopettajan joukosta.

💸 Kuinka kalliita viulutunnit ovat kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Keskimäärin viulunsoiton yksityisopettaja laskuttaa 26€ viulutunnista per tunti paikassa Helsinki.

 

Hinta viulutunneille vaihtelee seuraavien seikkojen myötä:

  • Viulunsoiton yksityisopettajan kokemus
  • Missä oppitunnit pidetään (etäyhteydellä tai jossain muualla)
  • Kurssien määrä ja viulutuntien kesto
  • Viulutuntien tavoite. Opiskeletko koetta varten tai haluat oppia soittamaan viulua muuten vain?

97% yksityisistä viulunsoiton opettajista antaa ensimmäisen viulutunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu viulunsoiton valmentajien hintoihin alueellasi.

💻 Miten voin ottaa viulutunteja verkossa?

Tiesitkö, että voit ottaa viulutunteja netissä?

 

Superprofissa, moni viulunsoiton opettaja tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme tarjoaa viulunsoiton opetusta netissä.

 

Jotta löydät saatavilla olevia viulunsoiton yksityisopettajia, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme, niin näet kaikki vapaana olevat verkko-opettajat haluamassasi aiheessa.

 

Etäkurssit tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä joustavuuden suhteen, ja ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma viulunsoiton verkko-opettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Viulu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Viulu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat viulutunnit Helsinki

Miksi opiskella viulunsoittoa Helsingissä?

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun kuulet termin “klassinen musiikki”? Varmastikin olet kuullut nimet Beethoven, Mozart ja Bach moneen otteeseen, vaikka et juuri muuten klassisesta musiikista tietäisikään. Niin ikään klassiset soittimet ovat todennäköisesti tulleet sinulle tutuksi jotain kautta, joten tunnistat pianon ja huilun sellaiset nähdessäsi. Viulun äänen kuullessa et voi erehtyä soittimesta. Tämä jousisoitinperheen pienin ja korkeaäänisin instrumentti on yksi klassisen musiikin peruspilareista, jota ilman sinfoniat jäisivät raakileiksi. Viulu on teknisesti yksi haastavimmista soittimista ja siksi sen opiskelussa on miltei välttämätöntä saada ohjausta taitavalta opettajalta, jollet ole itse Paganinin kaltainen ihmelapsi. Vaikka viulunsoiton voi aloittaa käytännössä minkä ikäisenä tahansa, niin jo lapsena aloitettu harrastus antaa suuren etulyöntiaseman jatkoa ajatellen. Viulunsoittoon liittyy monia haasteita, joiden selättäminen on paikoin hidasta, joten opiskelija (ja opettaja) ei saa olla kireä kuin viulun kieli. Mikä olisikaan parempi paikka opiskella viulunsoittoa, kuin pääkaupunkimme Helsinki? Sibelius-Akatemian lisäksi täällä toimii muun muassa Helsingin konservatorio ja useita viulunsoiton opetusta tarjoavia musiikkiopistoja. Yksityiset opettajat ovat paras tapa tutustua uuteen harrastukseen ja Helsingissä heistä ei ole pulaa. Olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi virtuoosi, Superprofista löydät pääkaupunkiseudun parhaat viulunsoitonopettajat!  

Ota viulutunteja Helsingissä

Kuten todettua, viulunsoitto vaatii pitkäjänteistä harjoittelua ja omistautumista. Itse soittotaidon lisäksi on hyvä tietää oman instrumentin alkuperä ja esimerkiksi se, miten se on rakennettu. Viulunrakentaja on aivan oma ammattinimikkeensä, joka on peruja 1500-luvulta, kun ensimmäiset viulut näkivät päivänvalon. Tunnetuimpia ja vielä tänäkin päivänä halutuimpia soittimia ovat Amatin, Guarnerin ja Stradivarin nimeä kantavat viulut, joiden hinnat nousevat jopa kymmeniin miljooniin euroihin. Antonio Stradivarin rakentamat viulut kulkevat nimellä Stradivarius. Useimmat näistä ovatkin säätiöiden ja museoiden omistuksessa, mutta myös soitettavana olevia yksilöitä löytyy. Helsingissä sijaitsee yksityisten viulunrakentajien lisäksi useita jousisoittimiin erikoistuneita liikkeitä, joihin kannattaa mennä tutustumaan ja kysymään neuvoja esimerkiksi ensimmäisen viulun hankintaa varten. Liikkeet myös huoltavat ja korjaavat soittimia ja viulun huoltaminen onkin yksi viulistin tärkeimmistä tehtävistä. Jotkin toimenpiteet kannattaa toki opetella myös itse, kuten viulun virittäminen. ja kielten vaihtaminen. Soitonopettaja opettaa sinulle soittotaidon lisäksi muita asioita, kuten ergonomiaa, yrittäjyyteen liittyviä seikkoja ja viulun perinteisiä huoltotoimia. Opettajilla on usein myös suhteita, joiden avulla saat jalkaa oven väliin esimerkiksi pyrkiessäsi jäseneksi orkesteriin.  

Musiikin opiskelu Helsingissä

Jos pitäisi valita kaupunki, jossa opiskella viulunsoittoa tai musiikkia ylipäätään, niin Helsinki on yksi parhaista vaihtoehdoista. Suuren kokonsa vuoksi myös opiskelumahdollisuuksia on enemmän. Lukuisten musiikkiopistojen lisäksi Helsingistä löydät useita ammattitaitoisia yksityisopettajia, ja heistä parhaimmat täältä Superprofista! Varmastikin ensimmäinen musiikkiin tai ainakin sen opiskeluun liittyvä asia, joka tulee mieleen Helsingistä on Sibelius-Akatemia, mikä on Suomen ainoa musiikkiin keskittynyt korkeakoulu. Taideyliopistoon kuuluva akatemia tarjoaa musiikin opetusta kahdessa eri osastossa.  Klassisen musiikin osaston oppiaineisiin sisältyy muun muassa instrumentti- ja lauluopinnot, kirkkomusiikki, musiikin johtaminen ja jatkokoulutuksena musiikin tohtoriopinnot. Musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osasto tarjoaa opintoja musiikkiteknologian, jazzin, kansanmusiikin ja musiikkikasvatuksen saralla. Maisteriopintoja löytyy molemmilta osastoilta lukuisia, joihin kannattaa käydä tutustumassa Taideyliopiston verkkosivuilla. Musiikinopetus ei kuitenkaan jää vain SibA:n harteille. Helsingin konservatorio tarjoaa opetusta aina muskarista toisen asteen opintoihin. Opetus suuntautuu klassiseen musiikkiin ja muusikon tutkinnon lisäksi voi valmistua pianonvirittäjäksi. Musiikkiopistoja Helsingissä on useita, kuten Töölön musiikkiopisto, Pohjois-Helsingin musiikkiopisto ja Keski-Helsingin musiikkiopisto. Opistot antavat hyvän valmistavan opetuksen ammattitason tutkintoihin ja ylläpitävät harrastuneisuutta. Nämä ovatkin usein ensimmäinen kosketuspinta instrumenttiopintoihin. Varsinaisten oppilaitosten lisäksi suosittelemme tutustumaan Helsingin yksityisopettajiin. Yksityisopetuksen etuna on opintojen joustavuus. Oletko vasta mietinnän tasolla uuden harrastuksen aloittamisessa, etkä haluaisi sitoutua musiikkiopiston opetussuunnitelmaan? Tässä tapauksessa yksityisen opettajan palkkaaminen on paras vaihtoehto viulunsoiton ensimetreille!   

Löydä viulunsoitonopettaja Helsingistä Superprofin avulla

Kesäopinnot, lukuvuodet, yksityistunnit: me Superprofilla tiedämme, että jokainen opintie on erilainen, minkä vuoksi opettajamme ovatkin opetuksen suhteen joustavia. Kaikilla meillä on omat lähtökohdat ja tavoitteet, joiden mukaan opettajat osaavat laatia parhaan mahdollisen opetussuunnitelman juuri sinulle. Oletko vasta hankkinut ensimmäisen oman viulusi ja nyt tarvitsisi vain opetella saamaan siitä kauniita säveliä ulos? Ehkä olet jo vuosikausia konserttisaleja läpi kolunnut artisti, joka haluaa oppia jonkin uuden tekniikan? Ehkäpä viime kerrasta on vierähtänyt tovi ja vibratosi kaipaa hieman hiomista? Haluatko oppia soittamaan Vivaldin Neljä vuodenaikaa ulkoa? Kaikki tämä on mahdollista Superprofin avulla! Yksityisen soitonopetuksen etuna on se, että saat itse valita mitä, missä ja milloin haluat opiskella. Joskus oppituntien sovittaminen kiireiseen aikatauluun voi olla haastavaa, jolloin ymmärtäväinen opettaja on ehdoton valinta. Superprof-opettajan kanssa voitte käydä oppitunnin etänä tai vaikkapa kesäauringon hellimässä Esplanadinpuistossa. Aloita musiikillinen matkasi jo tänään Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?