Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kitaraopettajiamme paikassa Helsinki

36 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 36€/h

3 h

Salamannopeaa! Kitaraopettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kitara paikassa Helsinki!

2. Kitaran opetus yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎸Millä tavoin paikassa Helsinki voin löytää kitaraopettajan?

Onko aikomuksesi aloittaa kitaran soitto?

 

Tällä hetkellä meillä on 6 saatavilla olevaa kitaraopettajaa vapaana antamaan kitaratunteja kaupungissa Helsinki.

 

Viestintäalustamme antaa sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä kitaravalmentajaan alustallamme.

 

Kun tuntipyyntösi on hyväksytty, voit startata ensimmäisen tuntisi kitaravalmentajan kanssa.

 

Klikkaa nähdäksesi kitaravalmentajien ilmoitukset alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni tuutori tarjoaa tällä hetkellä yksityisiä kitarakursseja lähelläni?

Tällä hetkellä meillä on 6 yksityisopettajaa vapaana antamaan kitaransoiton kursseja paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla.

 

Jotta löydät itsellesi sopivan opettajan, tutustu heidän ansioluetteloihin saadaksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista. Kitaraopettajamme hallitsevat sähkökitaran, akustisen tyylin sekä basson.

 

Valitse tunti paikassa Helsinki yli 6 saatavilla olevan valmentajan joukosta.

💻 Miten otan kitaransoiton tunteja verkossa?

Tiesitkö, että musiikin tunteja on mahdollista ottaa myös netissä?

 

Superprofissa moni kitaransoiton opettajistamme tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme antaa opetusta netissä kitaransoitossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia kitaraopettajia, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme nähdäksesi kaikki vapaana olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit etänä tarjoavat sinulle paljon hyötyjä joustavuuden suhteen, ja ne ovat usein halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä kitaransoiton opettajasi.

💸 Kuinka hintavia kitaratunnit per tunti ovat kaupungissa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Helsinki, kitaraopettajat laskuttavat 36€ kitarakursseilta.

 

Kustannus kitaratunneille vaihtelee seuraavasti:

  • kitaraopettajan kokemus
  • kitaratyyli, jota haluaisit oppia (akustinen, sähkö, basso...)
  • kitaratuntien sijainti (Skypessä tai jossain muualla)
  • tuntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
  • kitaratuntien tavoite

97% kitaraopettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu yksityisopettajien kustannuksiin seudullasi.

🎸Mitä välineitä minun tulisi ostaa ennen soittotunteja kitaraopettajan kanssa?

Ensimmäinen askel on tietenkin oman kitaran hommaaminen. Maineikkaimpia kitarabrändejä ovat muun muassa Ibanez, PRS, Fender sekä Schecter.

 

Hinta kitarasta voi joskus pelottaa uusia kitaristeja.

Mikäli tämä on tilanne, voit vuokrata kitaran käyttöösi, kunnes olet valmis ostamaan omasi.

 

Riippuen siitä, millaista kitaraa haluaisit soittaa, tulee sinun ehkä hankkia:

  • vahvistin
  • äänikaapeli
  • kitarahihna
  • kitarapihdit
  • efektipedaali

Tietyt kitaratarvikkeet ovat hyödyllisiä, jotta voit oppia kitaransoittoa. Älä epäröi kysyä kitaraopettajalta vinkkejä siitä, mitä tarvikkeita olisi hyvä ostaa, jotta pystyt soittamaan juuri sitä kitaratyyliä, josta pidät.

 

Löydä oma opettajasi yli 6 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Kitara?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kitara!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kitaran opetus paikassa Helsinki

Yksityiset kitaratunnit aloittelijoista muusikoihin

Paljastus: voit oppia soittamaan kitaraa missä ikinä haluat. Kiitos verkkoyhteyden ja lukemattomien videoiden, on uuden harrastuksen aloittaminen tullut helposti lähestyttäväksi. Voit myös kääntyä kokeneen soitonopettajan puoleen. Helsingissä on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia kitaransoiton opiskeluun. Voit perehtyä klassiseen musiikkiin, akustisen kitaran soittoon, sähkökitaralla jammailuun sekä moneen muuhun, ilman että sinun tulee matkustaa sen kauemmaksi kotoa. Helsingissä toimii useita kitaraopettajia, joihin voit olla yhteydessä jo tänään. Koska kitaratunteja on olemassa monia erilaisia, ennen kuin aloitat matkasi kohti autotallien tai diskojen parrasvaloja, tulee sinun päättää haluatko oppia säestämään leirinuotion ääressä tai toimittamaan bassolinjoja rokkibändissä. Tämän jälkeen voit etsiä tavoitteitasi tukevan kitaraopettajan Superprofilta ja päättää, opiskeletko mielummin paikan päällä vai etänä.  

Pääkaupunkiseudun kitaransoiton opettajat Superprofilta

Helsinki on Suomen suurin kaupunki ja samalla kulttuurin keskittymä. Myös erilaista musiikinopetusta on tarjolla runsaasti ja löydät itsellesi sopivan kitaransoiton opettajan esimerkiksi juuri meiltä, Superprofilta. Sen kuin etsit hakutoiminnollamme sinua kiinnostavan profiilin ja otat yhteyttä opettajaan profiilin takana. Kitaratunnit suunnitellaan toiveidesi pohjalta ja niitä voidaan pitää niin kotonasi, opettajan studiolla tai musiikkiopistolla. Myös kitaransoiton opettaja on ihminen, jonka kanssa henkilökemiat ratkaisee. Onkin tärkeää löytää tilanteeseesi sopiva opettaja joustavan ja mutkattoman opetuksen saavuttamiseksi. Tämän jälkeen voitte alkaa perehtymään tarkemmin opetuksen sisältöön: nuottien lukemiseen, prima vistaan, vapaaseen säestykseen tai lempiriffiesi opetteluun. Löydä opettaja ja aloita rokkaamaan. Tai poppaamaan. Muita tyylilajeja unohtamatta.  

Verkko-opetus osana kitaransoittoa

Voiko verkon välityksellä oikeasti oppia kitaransoittoa? Voi, mikäli motivaatiota riittää. YouTube sekä erilaiset verkkokurssit tarjoavat lukemattomia tunteja erilaisia opetusmateriaaleja, joilla pääset hyvään vauhtiin itseopiskelun kanssa. Myös musiikin teoriaan on olemassa monia sivustoja, jotka auttavat eteenpäin. Kitaratabulatuurit taas ovat monelle mieluisampi vaihtoehto perinteisen teoriaopiskelun sijaan ja lempibiisiesi soinnut opit jo parin soiton jälkeen ulkoa. Moni huippukitaristi on oppinut soiton itsenäisesti, joten sinäkin pystyt halutessasi siihen. Vaikka leiriytyisit kirjaston musiikkiosastolle ja lukisit läpi kaikki kitara-aiheiset kirjat, saatat silti kaivata palautetta tekemisestä. Yksi vaihtoehto onkin ottaa yksityistunteja verkko-opetuksessa – saat henkilökohtaista ohjausta, ilman että tarvitsee kotoa poistua.  

Aloita kitaratunnit Helsingissä

Kuten todettua, Helsingistä löytyy monia mahdollisuuksia kitaransoiton parantamiseen. Valittuasi tyylin (klassisesta rokkenrolliin ja hevistä tanssimusiikkiin), on helpompi miettiä opetukseen osallistumista. Yksityiset kitaratunnit ja musiikkikouluun hakeminen ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja. Yksi asia on kuitenkin varmaa: jotta voisit menestyä kitaran kaulassa, suosittelemme varaamaan harjoitteluun aikaa. Näin ollen kannattaa alusta asti miettiä, mitä kohti on menossa ja mitä haluaa soitollaan saavuttaa. Tämä auttaa tekemään päätöksen siitä, minkälainen opiskelumalli olisi itselle paras. Superprofilta löydät yksityisiä soitonopettajia, joista osa tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Ihan vain siksi, että sinun olisi helppo löytää sopiva soittokaveri heti alkuun. On monia vaihtoehtoja aloittaa. Musiikin teorian ja nuottien sekä sointujen tunnistaminen on luonnollinen valinta, sillä se auttaa sinua jatkossa huomattavasti kehittyessäsi soittajana. Nuotinlukutaito mahdollistaa erilaisten genrejen ja kappaleiden hahmottamisen helpommin, kuin pelkältä korvakuulolta – mutta totta puhuaksemme tämäkään ei sovi kaikille. Osalle helpompi vaihtoehto on aloittaa tekniikan opiskelu sekä itselle mieluisan musiikin soittaminen ulkoa ja tabulatuureista. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa aloittaa, mutta alkuun pääsemiseksi on hyvä kuunnella kokeneempaa soittajaa. Tämän vuoksi suosittelemme tutustumaan Superprofin kitaratunteihin.  

Oppilaitokset, joissa opetetaan kitaransoittoa

Sen lisäksi, että Helsingissä sijaitsee useita yksityisiä musiikkikouluja, musiikkiopistoja sekä erilaisia kursseja järjestäviä työväenopistoja, voi kitaraa opiskella ammatikseen esimerkiksi Pop & Jazz Konservatoriolla, josta valmistuu muusikkoja. Metropolia tarjoaa korkeamman asteen opetusta, joissa voit erikoistua pääsoittimena kitaraan ja opiskella esimerkiki opettajaksi. Myös Sibelius-Akatemia tarjoaa väylän soittaa kitaraa huipputasolla, mikäli tämä houkuttaa. Koulutusten pituus vaihtelee vuosissa, joten työsarkaa riittää halutessaan pidemmäksikin aikaa. Erilaiset koulut antavat vahvan pohjan kitaran soittajille, jotka haluavat toimia musiikin parissa ammatikseen. Tämä on siis yksi vaihtoehto, mitä kohti edetä. Mikäli olet vasta-alkaja tai jonkin verran jo instrumenttiin tutustunut muusikonalku, saatat kaivata rohkaisua joita kitaratunnit tarjoavat. Onko edessä pääsykokeet, joissa tarvitsisi onnistua kerrasta? Yksityisopetus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoitella niitäkin varten. Oli tavoitteesi sitten isompi tai pienempi, Superprofin yksityisopettajat ovat valmiina auttamaan. Kitaran soittaminen on antoisa harrastus ja halutessaan siitä saa myös työn.  

Kitaratunnit Helsingissä – aloita jo tänään

Halusit sitten opiskelemaan kitaransoittoa päätoimisesti tai vain yksinkertaisesti oppia soittamaan, olet saapunut oikeaan paikkaan. Superprofin kitaraopettajat odottavat yhteydenottoasi. Tarjolla on yksittäisiä kitaratunteja, pidempiä treenisessioita ja vaikkapa soitinrakentamisen perusteita! Voit etsiä Helsingissä toimivia kitaraopettajia hakutoiminnollamme ja tutustua opettajien profiileihin. Voit vertailla esimerkiksi kitaratuntien hintoja, opettajien kokemusta, saatuja arvosteluja sekä opetustyylejä ja erikoisosaamisalueita. Klassinen musiikki, musiikin teoria, akustinen kitara tai bändissä soittaminen – sinä päätät. Voit sopia kitaratunnit joustavasti omien menojesi mukaan ja tarvittaessa löytää opetusta myös etänä. Tärkeintä kitaran soittamisessa on soittaa. Toistot tekevät taiturin ja ken tietää, oletko juuri sinä seuraava Slash? Tule kanssamme oppimaan kitaransoittoa!

Mitä haluaisit oppia?