Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kitaraopettajiamme paikassa Jyväskylä

21 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 21€/h

2 h

Salamannopeaa! Kitaraopettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kitara paikassa Jyväskylä!

2. Kitaran opetus yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

📲Miten voin startata kitaratunnit paikassa Jyväskylä?

Onko aikomuksesi startata kitaran opettelu?

 

Superprofissa, meillä on tällä hetkellä 3 saatavilla olevaa kitaraopettajaa vapaana antamaan kitaratunteja kaupungissa Jyväskylä.

 

Viestintäalustamme antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä kitaravalmentajaan alustallamme.

 

Kun kurssipyyntösi on hyväksytty, voit startata ensimmäisen kitaratuntisi kitaraopettaja kanssa.

 

Klikkaa nähdäksesi kitaraopettajien ilmoitukset alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni kitaraopettaja on saatavilla tarjoamaan yksityisiä kitaratunteja paikassa Jyväskylä ja sen lähiseuduilla?

Tällä hetkellä meillä on 3 yksityisopettajaa vapaana antamaan kitaransoiton kursseja paikassa Jyväskylä ja sen lähiseuduilla.

 

Voit tutustua opettajien ansioluetteloihin ja valita kitaraopettajan, joka vastaa tavoitteitasi. Superprofista löytyy kitaraopettajia, jotka hallitsevat: sähkökitaran, akustisen tyylin sekä basson.

 

Valitse tunti yli 3 vapaana olevan opettajan joukosta.

💻 Miten otan oppitunteja verkossa?

Tiesitkö, että musiikin tunteja on mahdollista ottaa myös netissä?

 

Superprofissa moni kitaransoiton yksityisopettajistamme tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme tarjoaa opetusta etänä kitaransoitossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia oppitunteja, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme nähdäksesi kaikki vapaana olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit etänä tarjoavat sinulle paljon etuja joustavuuden suhteen, ja ne ovat usein halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä kitaransoiton opettajasi.

💸 Kuinka hintavia kitaransoiton kurssit ovat kaupungissa Jyväskylä ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Jyväskylä, kitaravalmentajat laskuttavat 21€ kitaransoiton kursseilta.

 

Hinta kitaratunneille vaihtelee seuraavasti:

 • kitaraopettajan kokemus
 • kitaratyyli, jota haluaisit oppia (akustinen, sähkö, basso...)
 • kitaratuntien sijainti (netissä tai jossain muualla)
 • tuntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
 • kitaratuntien määränpää

97% valmentajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu valmentajien hintoihin lähelläsi.

🎸Mitä välineitä minun tulisi hankkia ennen kitaratunteja valmentajan kanssa?

Ensimmäinen etappi on tietenkin oman kitaran hommaaminen. Suosituimpia kitarabrändejä ovat muun muassa Gibson, PRS, Yamaha sekä Schecter.

 

Hinta uudesta kitarasta voi joskus hätkähdyttää uusia oppilaita.

Mikäli tämä on tilanne, voit vuokrata kitaran harjoitellaksesi, kunnes olet valmis hankkimaan omasi.

 

Riippuen siitä, millaista kitaraa haluaisit soittaa, tulee sinun ehkä hankkia:

 • vahvistin
 • äänikaapeli
 • kitarahihna
 • kitarapihdit
 • efektipedaali

Tietyt kitaratarvikkeet ovat tarpeellisia, jotta voit oppia soittamaan kitaraa. Älä epäröi kysyä kitaraopettajalta vinkkejä siitä, mitä tarvikkeita olisi hyvä ostaa, jotta pystyt soittamaan juuri sitä kitaratyyliä, josta pidät.

 

Löydä oma opettajasi yli 3 saatavilla olevan opettajan joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Kitara?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kitara!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kitaraopettajat paikassa Jyväskylä

Kitaratunnit aloitteleville ja edistyneille soittajille

Olit sitten Jyväskylässä tai lähiseudulla, voit olla varma siitä että kitaraa voit oppia missä vain. Se on nimittäin taito, jonka voi ottaa haltuun yksin kotona. Onneksesi kuitenkin alueelta löytyy myös ammattitaitoista opetusta – voit opiskella Jyväskylässä niin akustisen kitaran soittoa, sähkökitaran perusteita sekä klassista kitaraa. Tarjolla on niin ammattiin tähtääviä oppilaitoksia kuin yksityisiä toimijoita, joiden kanssa voit aloittaa mukavan ja palkitsevan soittoharrastuksen. Kitaratunteja voi järjestää omassa kodissa, treenikämpällä tai opettajan luona. Superprof tarjoaa valinnanvapauden, jotta sinun olisi helppo oppia juuri silloin kun haluat. Autotallissa rokaten tai luokkatilassa keskittyen. Tutustu tarjontaamme ja löydä sisäinen Eric Claptonisi opettajiemme kanssa.  

Yksityiset soitonopettajat Keski-Suomessa

Haluatko opiskella kitaraa viikoittain? Tai joustavalla aikataululla? Superprof hoitaa. On myös muita paikkoja, joista hakea yksityisopetusta, mutta meiltä löydät tulevan opettajasi helpoiten ja vaivattomasti. Ensimmäinen vaihe on etsiä opettaja ja ottaa häneen yhteyttä. Tämän jälkeen prosessi on suoraviivainen: aikataulutetaan tunnit, sovitaan missä tavataan ja aloitetaan soittamaan! Tärkeintä oman kitaraopettajan löytämisessä on se, että tulet hänen kanssaan toimeen. Voit vertailla opettajien välillä ja lähestyä niitä, joiden uskoisivat osaavan auttaa tavoitteidesi kanssa. Haluatko rokkitähdeksi? Tai aluksi ihan vain oppia soittamaan perussoinnut? Kerro se meille ja matkasi kielten näppäilyn maailmaan voi alkaa. Aloitetaan perusasioista ja siirrytään sitten seuraavaan – hienoa!  

Online-kitaratunnit Jyväskylässä

Kuten moni muukin asia nykyään, niin myös kitara ja sen harjoittelu on täysin mahdollista verkon välityksellä. Löydät netistä lukemattomasti erilaisia oppimateriaaleja, musiikin teoriaa sekä biisien sointuja, joiden avulla opit instrumentin itsekseen. Työtä se tulee kuitenkin vaatimaan. Halusit sitten osallistua verkkokursseille tai seurata lempikitaristisi toimintaa YouTube-kanavalta, et pääse siitä faktasta eroon että pelkästään toivomalla sinusta tulisi hyvää soittajaa. Soitin käteen ja soittamaan, voisi sanoa! Jos tietokoneen edessä istuminen alkaa puuduttamaan, on vaihtoehtona ottaa suunta yhteen Jyväskylän monista kirjastoista. Kirjastoista nimittäin löytyy niin äänitteitä, musiikin teorian opuksia kuin myös monia musiikkihistoriaan keskittyviä kirjoja, joiden avulla perehdyt paremmin musiikin ja kitaransoiton maailmaan. Yksi vaihtoehto on myös kääntyä yksityisopettajan pariin. Motivoitunut opettaja saa sinut nousemaan seuraavalle tasolle, vaikka soittaisittekin vain web-kameran välityksellä. Tätä kannattaa ehdottomasti harkita – Superprofilta löydät nimittäin monia opettajia, jotka tarjoavat mahdollisuuden etäyhteyksin opiskeluun.

Miksi kitaratunnit kannattaa?

Harva on seppä syntyessään. Kitara on monelle sellaiselle, joka ei ole ikinä harrastanut musiikkia, todella vieras esine. Sen oikeaoppinen pitely saati sitten melodioita ja rytmiä sisältävä soittaminen vaatii harjoittelua ja kiinnostusta aihetta kohtaan. Mitä luulet, osaisitko laskea matematiikkaa jos sitä ei esikoulusta asti olisi koulussa opetettu? Yhtälö on ilmeinen. Kitaratunnit ovat kiistattomasti paras keino aloittaa soittoharrastus. Tykkäätkö mieluummin opiskella pienryhmässä vai kaksin opettajan kanssa? Jyväskylässä on onneksi monipuolinen tarjonta vaihtoehtoja näihin molempiin. Eri vaihtoehdoissa on omat hyvät puolensa, jonka vuoksi niihin kannattaa perehtyä etukäteen huolellisesti. Yksityiset kitaratunnit ovat nopein tapa oppia soittamaan. Sen jälkeen, kun olet investoinut soittimeen, on hyvin loogista investoida myös sen käyttämiseen. Tai jos haluat aloittaa musiikin teorialla, on siitä helpompi jatkaa itse käytäntöön. Kitaratunnit siis todellakin kannattaa!  

Ota kitaratunteja Jyväskylässä

Jyväskylän musiikkiopisto ja JAMK ovat hyviä paikkoja oppia soittamaan kitaraa. Tällaisissa perinteisimmissä paikoissa opintosuunnitelma on selkeä ja se toimii yleensä asteittain – ikään kuin jonkin oppiaineen opiskelu koulussa. Tämä onkin ollut monen nykyisen muusikon polku alalle, unohtamatta lapsena käytyjä muskareita sekä koulun musiikkitunteja. Ei pidä kuitenkaan laiminlyödä itsenäisiä opiskelijoita. Niitä, jotka eivät ole halunneet mennä erikseen kouluun opiskelemaan, esimerkiksi musiikkituntien aiheuttamien traumojen vuoksi. Yksityisopettajat ovat erinomainen vaihtoehto tällaisessa tapauksessa, sillä opetusta pystytään järjestämään niin usein (tai harvoin) kun on tarve, eikä opetuksessa välttämättä noudateta samaa ja tiettyä sapluunaa. Kannustava ilmapiiri, keskittyminen sataprosenttisesti oppilaan kehittymiseen ja tavoitteisiin sekä hauskat ja mieleenpainuvat kitaratunnit tuottavat tuloksia, joista voi kuulla jatkossa lisää vaikkapa Spotifyssa! Yksityisopetuksen kaltainen joustava vaihtoehto kiehtoo monia, sillä yksityiset kitaratunnit ovat vuosi vuodelta saavuttaneet lisää suosiota. Tutustu Jyväskylän kitaraopetukseen verkkosivuiltamme:

 • etsi sinua kiinnostava opettaja
 • sovi yksityistuntien aika ja paikka
 • aloita uusi harrastus ja nauti!

Tästä se alkaa. Vapiskaa stadionit ja radioaallot!

Mitä haluaisit oppia?