Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima pianonopettajiamme paikassa Jyväskylä

10 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 10€/h

10 h

Salamannopeaa! Pianonopettajamme vastaavat yleensä noin 10 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa piano paikassa Jyväskylä!

2. Pianotunnit yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi, halusi ja tavoitteesi ja käy kätevästi Superprofissa.

3. Yksityisopetus kannattaa

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

🎹 Missä paikassa Jyväskylä voin löytää yksityisen pianon valmentajan?

Olisitko kiinnostunut aloittamaan pianotunteja?

 

Superprofissa on tällä hetkellä 1 pianonopettajaa, jotka tarjoavat oppitunteja paikassa Jyväskylä.

 

Viestintäpalvelu on käytössä alustallamme antaen sinun viestitellä pianotuutoreiden kanssa, jotka antavat yksityistunteja Superprofissa.

 

Sitten kun tuntipyyntösi on hyväksytty, voit startata ensimmäisen tuntisi opettajasi kanssa.

 

Selaa pianotuutoreiden profiilit seudullasi

🎵 Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan pianokursseja paikassa Jyväskylä ja sen lähialueilla?

Paikassa Jyväskylä ja lähiseuduilla on 1 pianovalmentajaa saatavilla tarjoamaan yksityisiä kursseja

 

Jotta löytäisit yksityisen pianonopettajan, katsasta heidän ilmoitus saadaksesi lisää tietoa kurssitarjonnastaan. Pianonopettajamme hallitsevat musiikkityylejä laidasta laitaan: jazzista poppiin.

 

Valitse tunti yli 1n opettajaprofiilin suuresta valikoimasta.

💻 Voinko ottaa tunteja verkossa?

Superprofissa voit opetella pianonsoittoa verkossa tai yksityisopettajan kanssa. Olet sitten aloittelija tai soitat edistyneemmällä tasolla, tuutorimme ovat täällä sinua varten.

 

Moni pianon tuutoreistamme tarjoavat myös yksityistä verkko-opetusta. Noin 80% yksityisopettajista Superprofilla antavat pianotunteja verkossa ja useimmat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevat verkkokurssit, kirjoita aihekriteerisi hakupalkkiin ja valitse verkko-opetusvaihtoehto nähdäksesi, kuka yksityisopettajista on tällä hetkellä saatavilla tarjoamaan verkkotunteja haluamastasi aiheesta.

 

Verkkokurssit netissä antavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi omaan aikatauluusi sopiviksi ja mikä parasta, verkkotunnit ovat yleensä halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä pianotunti verkossa

 

💸 Ovatko pianotunnit per tunti kalliita paikassa Jyväskylä ja sen lähistöllä?

Kaupungissa Jyväskylä, pianonopettajat laskuttavat 10€ pianotunneista per tunti.

 

Kulu pianotunneille riippuu seuraavasta:

 • pianonopettajasi kokemuksesta
 • pianotuntiesi sijainnista (webkameran välityksellä tai oppilaan kotona)
 • oppituntiesi taajuudesta ja tuntien kestosta
 • pianotuntien tarkoituksesta. Esimerkiksi, mikäli aiot osallistua kokeeseen tai käyt tunneilla huvin vuoksi.

97% Superprofin yksityisopettajista antavat ensimmäisen pianotunnin ilmaiseksi.

 

Katso kustannukset pianon tuutoreista lähelläsi.

🎧 Mitkä tarvikkeet pitäisi hankkia ennen tuntien ottamista yksityisopettajan kanssa?

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset on tietysti ostaa piano.

 

Kustannus pianolle voi joskus hämmästyttää uusia pianisteja. Mikäli näin on, on mahdollista vuokrata pianon harjoitellaksesi siihen asti, kun olet valmis hankkimaan ikioman pianon.

 

Riippuen pianosta, jota haluaisit soittaa, sinun tulee ostaa:

 • polkimen
 • kirjoja/sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan kotona
 • metronomin
 • pianon kannen
 • pianotuolin

Jotkut pianotarvikkeet eivät välttämättä ole tarpeellisia, jotta voit oppia pianonsoittoa. Ethän epäröi kysyä pianonopettajaltasi ohjeita siitä, mitkä välineet olisi hyvä olla, jotta harjoitteleminen ja oppiminen olisi saavutettavissa.

 

Löydä juuri sinun tarpeitasi vastaava pianonopettaja yli 1n tuutorin joukosta.

 

Tarve oppia lisää aiheessa Piano?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piano!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Pianotunteja Jyväskylä oman opettajan kanssa

Yksityiset pianotunnit Superprofilla

Oletko aloittamassa pianonsoittoa, mutta et tiedä miten edetä? Ei huolta, olet oikeassa paikassa. Piano on kiehtova ja kaunis soitin ja sopii etenkin vasta-alkajalle sen monipuolisuuden vuoksi. Pianolla pystyy nimittäin tuottamaan erilaisia melodioita eri oktaaveilta, rytmiä ja tahtia unohtamatta. Vain luovuus on rajana. Vaikka et tavoittelisikaan TV-show:n kapellimestarin paikkaa, suosittelemme rohkeasti tutustumaan pianonsoiton alkeisiin Jyväskylässä. Kuten kaikessa muussakin, myös pianonsoitossa ahkera harjoittelu on menestymisen edellytys. Voit verrata sitä vaikkapa urheiluun – jotta kehityt, tarvitset erilaista treeniä ja päivittäisiä sekä viikottaisia toistoja. Koskaan ei voi olla liian taitava pianonsoittaja, minkä vuoksi niin soittotekniikkaan kuin eri genrejen tulkitsemiseen voi käyttää lukemattomasti aikaa. Äläkä suotta pelkää työn määrää – kun aloitat pianotunnit, huomaat että ajalla ei ole merkitystä.

Pianotunnit Jyväskylässä

Jyväskylä on Keski-Suomen paras paikka aloittaa mikä tahansa musiikkiharrastus. Myös pianon suhteen tarjontaa opetuksesta riittää. Vaikka voisi kuvitella, että nykypäivänä tarvittavat materiaalit löytää netistä, niin henkilökohtaisen palautteen merkitystä ei voi unohtaa. Ilman osaavan opettajan ohjausta ja neuvoja, voi olla vaikea päästä perustasolta pidemmälle. Sen lisäksi, että saat apua sormityöskentelyyn, soittotekniikkaan ja musiikin teoriaan, kehität sosiaalisia taitojasi sekä kurinalaisuutta. Jyväskylästä pianotunteja löytyy ympäri kaupunkia, niin oppilaitoksista kuin yksityisiltäkin toimijoilta. Superprof on koonnut yhteen paikalliset pianonsoiton opettajat, jotka toimivat niin etänä kuin fyysisiä tuntejakin järjestäen. 2020-luvulla on todennäköisesti paras aika aloittaa soittoharrastus!

Erilaiset pianosoittimet

Steinway & Sonsia ei välttämättä tarvitse laittaa heti tilaukseen, sillä pianoja löytyy moneen lähtöön. Verrattuna esimerkiksi kitaroihin, niin pianot ovat toki hintavia, mutta alkuun pärjäät esimerkiksi kevyellä kosketinsoittimella tai käytetyllä pianolla. Yksi asia pianoihin liittyen, mikä tulee ottaa huomioon, on se että pianot on rakennettu elävistä materiaaleista – puusta ja metallista. Tämän vuoksi ne tarvitsevat säännöllisesti viritystä, mielellään kahdesti vuodessa. Pianoa ei voi virittää itse (ellei satu olemaan kokenut pianovirittäjä) ja myöskään sähköisiä kosketinsoittimia ei tarvitse säätää. Kun päätät osallistua pianotunneille, pääset yleensä hyödyntämään opettajien ja oppilaitosten pianoja. Näin ollen alkuun et välttämättä tarvitse omaa. Flyygeli on perinteinen, alkuperäinen malli pianosta. Se muistuttaa ulkonäöltään Barolomeo Cristoforin vuonna 1709 keksimää ensimmäistä pianoa. Pystypiano taas on pienikokoisempi versio, mikä sopii paremmin kotikäyttöön. Tällaiset pianot takaavat pehmeän soundin ja sopivat sen myötä keikoille ja konsertteihin. Digitaaliset pianot ja kosketinsoittimet ovat elektronisia soittimia, jotka mukailevat akustisten pianojen sointia. Ne ovat käteviä ja sopivat monenlaisiin koteihin ja studioihin. Myös hintataso on jotain muuta, kuin isommissa pianoissa.

Aloita pianonsoitto Superprofin opettajan kanssa

Superprofista löydät Jyväskylän alueelta useita eri taustoista tulevia pianonsoiton opettajia, joista voit valita tilanteeseesi sopivimman. Kysymys lieneekin se, että kuinka se oikea opettaja sitten löydetään? Riippuen osaamisestasi, opettajat voivat tarjota erilaisia näkökulmia soittotaidon kehittämiseen. Esimerkiksi jo vuosia soittanut pianisti saattaa haluta seuraavalle tasolle, kun taas joku voi haluta oppia pianonsoiton alkeet. Yksi asia, mikä vaihtelee riippuen opettajasta, on pianotunnin hinta. Keskimäärin Jyväskylästä löydät pianotunteja 10 tuntihintaan. Esimerkiksi etäopetus on erilaisista kustannuksista johtuen edullisempaa, joten löydät varmasti tilanteeseen sopivan vaihtoehdon Superprofin opettajatarjonnasta. Opettajat voivat olla koulutettuja pedagogeja, ammattimuusikoita tai luonnonlahjakkuuksia. Näistä löydät tiedot kätevästi opettajien profiileista. Helpoiten pääset alkuun sillä, että tutustut opettajiin hakutoimintomme kautta ja lähestyt viestillä esimerkiksi niitä, keillä on hyvät suositukset. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen pianotunnin jopa ilmaiseksi, jotta pääset helposti alkuun. Lopuksi kokoamme yhteen muutamia muita seikkoja, jotka puhuvat yksityisopetuksen puolesta. Tämän jälkeen tiedät kyllä, mitä tehdä:

  • Joustavuus. Saat itse päättää, missä ja milloin soitetaan.
  • Sisältö. Yksityisopetuksessa edetään aina sen pohjalta, mitä haluat oppia.
  • Vaivattomuus. Ei huolta, Superprofin kanssa toimiminen on helppoa ja vaivatonta. Lähetä vain viesti meille ja pianonsoitto voi alkaa!
Mitä haluaisit oppia?