Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta suomi vieraana kielenä verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.9 yli 14 arvostelulla.

25 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 25€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 25€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Suomi vieraana kielenä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Suomi vieraana kielenä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

146 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Suomi vieraana kielenä opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 146 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

14 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Opetus

Opi puhumaan suomea yksityisopettajan kanssa

Suomi on yksi niistä maista, joissa paikallisen kielen omaksuminen on ratkaiseva liike kohti sopeutumista yhteiskuntaan. Hyödyt kielestä niin arkielämässä, työskennellessä ja totta kai opiskellessa. Suomen kielen lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuullun ymmärtäminen ovat ne osa-alueet, joiden avulla saat tämän pohjolan kommunikointitavan vahvasti haltuun. Etsitkö perinteistä kielikurssia? Vai pitäisikö sinun sittenkin harkita yksityisopetusta? Suomen kieltä voit oppia monessa paikkaa ja tapaa, mutta tehokkainta se on yksityisen opettajan kanssa.

Suomen kielen tuottamat haasteet

Puhutaan suoraan: suomen kieli ei ole helpoin kieli oppia. Ja rohkaistaan perään: suomen kieli on täysin mahdollista oppia, iästä riippumatta. Oma motivaatio ja asenne ratkaisee. Suomen kielioppisäännöt, substantiivien ja verbien taivutukset, adjektiivit, lauserakenteet ja välimerkit tuovat oman mausteensa kielisoppaan. Oikeinkirjoitus voi tuntua pitkänkin harjoittelun jälkeen vaikealta, varsinkin kun verkossa ja puhelimella käytetään nykyään erilaisia lyhenteitä – oikean erottaminen väärästä voi tuottaa haasteita. Kirjoitustaito on tärkeää kaikilla Suomen oppiasteilla, peruskoulusta yliopistoon. Sitä ei pääse pakoon myöskään työelämässä. Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua ajatus siitä, että miten oikein pääsee liikkeelle? Onneksi ratkaisu on tässä: Suomen kielen yksityisopetus. Halusit sitten töihin palvelualalle, hakeutua opiskelemaan tai kerrata aiempia opintojasi, suomen kielen opettajan kanssa suunnittelette kokonaisuuden sinun tavoitteiden pohjalta. Verrattuna ryhmäopetukseen, tämä tuottaa monenlaisia hyötyjä ja etuja sekä nopeuttaa kieliopintoja huomattavasti. Kamppailit sitten ääntämisen kanssa, pidemmän tekstin kirjoittamisessa tai tietyn sanaston suhteen, apu on vain verkkoviestin päässä.

Suomen kielen tärkeys

Oletko juuri muuttanut Suomeen? Onko viimeisistä kielikursseista jo aikaa? Älä huoli tai turhaudu: yksityisopettaja tarjoaa ratkaisun kaikkiin lähtötilanteisiin. Jotta voit asioida suomalaisten kanssa, etenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, suomen kielen hallitseminen korostuu. Erilaiset viestit, sähköpostit, verkkosivut ja opasteet vaativat kielitaitoa – suomenkielisestä opetuksesta puhumattakaan! Lähde siis rohkeasti kehittämään suomen taitojasi. Se kannattaa.

Yksityisopetuksella tuloksia kirjoittamiseen

Suomen kieli on niin laaja kokonaisuus, että itseopiskelulla vaaditaan todella suurta keskittymiskykyä, että sen pystyy omaksumaan. Innokas yksityisopettaja voi olla apu paikallaan. Tämän avulla niin suomen kirjoittaminen, puhuminen ja ymmärtäminen helpottuu. Pystyt hyödyntämään kielitaitoasi työnhaussa monipuolisesti, sillä sujuva suomi on edellytys moneen tehtävään. Moni työnantaja ei ikävä kyllä edes harkitse osaajan palkkaamista ilman kielitaitoa, ellei kyse ole esimerkiksi kansainvälisestä suuryrityksestä, jonka työkieli on englanti. Kirjoittaminen korostuu niin viesteissä kuin sähköposteissakin ja erilaisissa esseetehtävissä. Monella toimialalla oikeinkirjoitus on edellytys. Ja voit miettiä asiaa myös toisinpäin. Mikäli itse toimisit työnantajana, eikö oikeinkirjoitustaito nousisi korkealle satojen hakemusten joukosta? Tästä syystä yksityisopettajan palkkaaminen on investointi tulevaan! Täysin oppijan mukaan suunnitellut yksityistunnit mahdollistavat sen, että opetuksesta tulee mielenkiintoista ja motivoivaa. Tulokset seuraavat perässä ja kirjoitustaito kehittyy.

Puhu suomea yksityisopettajan kanssa

Sen lisäksi, että osaat lukea ja kirjoittaa, on todella tärkeää myös vuorovaikuttaa puhumalla. Suomen kielessä on monia murteita, etkä välttämättä tunnista savolaisen ja helsinkiläisen käyttämää sanastoa kovinkaan helposti. Jos haluat edetä kieliopintojen kanssa, monipuoliset puheharjoitukset ja rakentava palaute vievät sinua eteenpäin suurin harppauksin. Onko koulussa luvassa esitelmä? Oletko matkalla työhaastatteluun? Vai kiinnostaako sinua opetustehtävät? On monia tilanteita, joissa sinun tulee vakuuttaa vastapuoli puhetaidoillasi. Tämän vuoksi sitä ei sovi väheksyä, edes arjessa. Erilaiset sosiaaliset suhteet ja omien mielipiteiden ilmaiseminen helpottuu huomattavasti, kun pystyy kommunoikoimaan suomen kielellä. Yksityisopettaja auttaa tässäkin!

Paranna suomen kielen osaamistasi

Kuten todettua, jotta voisit menestyä suomalaisessa yhteiskunnassa ja arjessa, kielen oppiminen on ensimmäinen askel eteenpäin. Suomi vieraana kielenä kuuluu myös monen koulupäivään jo entuudestaan. Onko lapsellasi ongelmia suomen kielen tunneilla? Tiesitkö, että oppilaitoksesta riippumaton yksityisopettaja voi auttaa aivan uudella tapaa ja tuoda kieliopintoihin tarvittavaa rohkaisua? Olit sitten suomea jo osaava tai vasta-alkaja, suomen kielen yksityisopetus on erinomainen tapa kerrata koulutehtävissä ja parantaa arvosanoja. Etenkin peruskoulutasolla on todella tärkeää, että kielitaito saadaan mahdollisimman nopeasti halutulle polulle. Ongelmat saattavat nimittäin seurata lumipalloefektillä perässä, jollei oppimisvaikeuksiin puututa riittävän ajoissa. Monissa oppiaineissa pärjääminen edellyttää sujuvaa kielitaitoa ja tämä on jälleen yksi hyvä syy harkita yksityisopetusta.

Aloita suomen opintosi jo tänään

Kielioppisäännöt, oikeinkirjoitus, taivutusmuodot, kirjoittaminen, puhuminen ja kirjallisuuteen tutustuminen… Älä suotta murehdi, jos kohtaat ongelmia joidenkin edellä luetellun aiheen parissa. Sitä varten Superprof on tehty – jotta kaikilla olisi turvallista ja helppoa oppia. Superprofilta löydät monia suomen kielen opettajia, jotka tarjoavat yksityisopetusta niin paikan päällä kuin etänä. Yksityisopetus sopii niin lapsille kuin aikuisille, sillä opetus räätälöidään aina kullekin oppilaalle suotuisaksi. Voit etsiä sopivaa opettajaa niin hinnan, arvostelujen, opetustyylin kuin kokemuksen perusteella hakutoimintomme kautta. Äläkä unohda käyttää hyödyksi ilmaistunteja, joita osa opettajistamme tarjoaa. Ai miksikö? Jotta löytäisit itsellesi juuri sopivan suomen opettajan. Ryhmätuntien ongelma on se, että se ei ota tarpeeksi huomioon erilaisia oppijoita. Yksityisopetuksessa opettaja keskittyy tunnin ajan sataprosenttisesti sinuun – tämä takaa suotuisan oppimisympäristön, jossa tulokset ovat vain tekemistä vailla.

Mitä haluaisit oppia?