Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima S2 opettajiamme paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

25 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 25€/h

0 h

Salamannopeaa! S2 opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa suomi vieraana kielenä paikassa Espoo!

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon yksityinen suomen kielen kurssi maksaa paikassa Espoo ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Espoo, keskimääräinen hinta suomi vieraana kielenä -tunnille on 25€

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • S2 yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien määrä ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko suomea toisena kielenä huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Tutustu suomi vieraana kielenä valmentajien hintoihin lähelläsi.

🏅 Kuinka moni tuutori paikassa Espoo on saatavilla antamaan suomen kielen kursseja?

10 tuutoria on saatavilla antamaan suomi toisena kielenä -opetusta paikassa Espoo ja sen lähiseuduilla.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, katsele ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse S2 tunti yli 10 suomen kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa yksityisiä suomen kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan suomen kieltä verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys suomea äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa kehittääksesi suomen kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni suomen kielen tuutoreista tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa suomi vieraana kielenä -tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia suomen kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aiheessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä suomen kielen verkko-opettajasi.

✒️ Miten suurin osa oppilaista pisteyttävät S2 opettajansa kaupungissa Espoo?

Oppilaat pisteyttivät S2 yksityisopettajansa keskimäärin 5:stä suosituksen näytteestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä arkipäivisin, mikäli sinulla herää huolia oppitunnistasi.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🇫🇮 Miksi ottaa S2 tunteja paikassa Espoo?

Suomen kielen opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita suomen kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittyneet kirjoitustaidot.

 

Kaikki suomi vieraana kielenä -yksityiset oppitunnit koulutetun yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia suomen kieli taitavammin.

 

Sinun tulee vain valita opettaja ja varata suomen kielen oppitunti kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden yksityiseen opettajaasi järjestääksesi yksityistuntisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi suomi toisena kielenä -opettajasi yli 10 opettajan joukosta paikassa Espoo.

 

Löydä suomen kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Suomi vieraana kielenä?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Suomi vieraana kielenä!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Opetus Yksityisesti Paikassa Espoo

Suomi vieraana kielenä -tunnit Espoossa

Vaikka maahanmuutto on nykyisessä merkityksessään melko uusi asia Suomelle, niin vieraskielisen väestön määrä on kasvussa. Tämä onkin ollut tärkeässä roolissa koko maan väestönkasvussa, sillä syntyvyys on ollut paikoin matalaa. Tarve suomi vieraana kielenä -opinnoille on ollut suurta etenkin Espoossa, jossa moni kaipaa apua kieliopintoihin. Tämä kannattaa monesta syystä – sosiaaliset suhteet, työllistyminen, opiskelu… Muutama syy, jotka kannustavat oppimaan kauniin suomen kielen. Superprof tarjoaa suomen kielen opetusta ympäri pääkaupunkiseutua. Löydät tarjonnastamme niin nykyaikaiset etäopinnot, kuin perinteiset kielikurssit. Voit tutustua lisää Superprofin kieliopintoihin tällä sivulla.  

Opi puhumaan suomea Espoossa

Puhutaan suoraan: tärkein väylä sopeutua yhteiskuntaan on sujuva kommunikaatio. Vaikka Suomessa pärjää englannilla pitkälle, niin Agricolan kielen hallinta avaa ovia monelle elämän osa-alueelle. Voit etsiä Espoosta niin suomi vieraana kuin suomi toisena kielenä -kursseja, joita järjestävät Superprofin pätevät yksityisopettajat. Löydät kaupungista myös TE-toimiston ja kansanopistojen järjestämiä kielikursseja, mutta ne ovat usein suunniteltu geneerisesti isolle massalle. Opettajan tukiopetuksen saaminen voi olla haastavaa suurten ryhmäkokojen vuoksi. Myös aikataulut ovat yleensä sellaisia, mitkä eivät sovi kaikille. Tästä syystä yksityistunteihin tutustuminen kannattaa. Voit sopia opetuksesta joustavasti, juuri silloin kun sinulle sopii. Sen lisäksi että opit puhumaan suomea, opit myös kirjoittamaan ja lukemaan. Luvassa on siis kokonaisvaltainen kielikylpy haastavaan suomen kieleen ja kielioppiin!  

Näistä syistä kannattaa opiskella suomen kieltä

Suomen oppimisen suurin etu on se, että pääset jouhevasti mukaan espoolaiseen arkeen. Kun puhut sujuvaa suomea, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada töitä, opiskella uusia aineita ja tutkintoja sekä tutustua paikallisiin. Kaikki tietävät sen ikävän tunteen, kun tuntuu siltä että kukaan ei ymmärrä. Aluksi suomen opinnot voivatkin tuntua puuduttavilta, mutta tässä kohtaa on paljon merkitystä sillä, miten opettaja tukee ja suhtautuu oppimiseesi. Superprofin kautta löydät vain ja ainoastaan päteviä opettajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita auttamaan sinua suomen omaksumisessa. Muuttaessasi Espooseen, mahdollistaa suomen kielen hallinta esimerkiksi hakemisen Aalto-yliopistoon. Tasokas korkeakoulu tarjoaa monipuolisesti eri vaihtoehtoja esimerkiksi tekniikan parissa – suomen kielen lisäksi myös englannin osaamisesta on takuulla hyötyä. Pääkaupunkiseudulla on muutenkin Suomen monipuolisimmat mahdollisuudet opiskella eri ammatteja, joten kielitaitoa ei kannata väheksyä missään kohtaa. Työelämässä kommunikaatio on avain moneen asiaan: vuorovaikutukseen asiakkaiden, työkavereiden sekä muiden osapuolten kanssa. Kun puhut ja ymmärrät sujuvasti suomea, sinulla on runsaasti valinnanvaraa eri toimialoilla. Näin voit hakeutua opiskelemaan unelma-ammattiasi ilman rajoitteita – onhan se suuri osa elämää! Kolmas asia, minkä vuoksi kannustamme vahvasti tutustumaan suomi vieraana kielenä -kurssiin, on sosiaaliset suhteet. Mikä onkaan sen parempaa, kuin löytää uusia ystäviä, tervehtiä kaupan henkilökuntaa ja tilata lempiruokaa sujuvasti suomen kielellä. Tämä lisää myös itsevarmuutta sekä rohkeutta tarttua erilaisiin tilaisuuksiin.  

Yksityiset suomen kielen tunnit Espoossa

Jos haluat oppia suomen kielen alkeet, parantaa aiemmin opittua kielitaitoa tai keskittyä sinulle vaikeisiin kielioppisääntöihin, olet oikeassa paikassa. Löydät sivustoltamme Espoossa toimivat suomen kielen opettajat, joista voit valita tilanteeseen sopivimman! Toisin kuin perinteisessä koulussa, saat itse vaikuttaa siihen mitä tehdään. Superprof-opettajan kanssa voit luoda täysin sinulle suunnitellun opetussuunnitelman ja mukauttaa sen omaan aikatauluusi. Voit siis ottaa suomen kielen tunteja viikottain, kerran kuukaudessa tai vaikka joka päivä. Tärkeintä on selvittää, mitä haluat saavuttaa ja tavoittaa. Opettajamme auttavat tarvittaessa tässä selvitystyössä ensimmäisellä tunnilla. Kun päämäärä on selvillä, etsimme sinulle sopivimmat tavat oppia ja loppu menee kuin itsestään alun jännityksen jälkeen. Liian ruusuista kuvaa ei pidä kuitenkaan antaa: suomen kieli on yksi maailman vaikeimmista. Henkilökohtaiseen opetukseen erikoistuneet opettajamme pystyvät kuitenkin tekemään sen oppimisesta huomattavasti helpompaa. Opit hallitsemaan suomen kielen nopeammin, kuin ryhmätunneilla ja soveltamaan sitä erilaisissa tilanteissa. Tässä kohtaa korostuu kunkin oppijan vahvuudet ja heikkoudet, jotka selvität yhdessä yksityisopettajan kanssa.  

Aloita suomen opinnot tänään

Oletko jo tehnyt päätöksen siitä, että nyt on aika aloittaa? Onnittelut – päätös on yksi parhaimmista, mitä olet hetkeen tehnyt! Suomi toisena kielenä -tunnit maksavat Espoossa keskimäärin 25€ yksityisopettajan kanssa. Ota huomioon, että pystyt keskittymään juuri sinua askarruttaviin asioihin ja opettaja auttaa sinua 100% koko tunnin ajan. Osa opettajista tarjoaa tunteja myös edullisemmin, riippuen taustasta. Voit tutustua kaikkiin Superprof-opettajiin heidän profiileista. Löydät esimerkiksi opetustaustan, koulutuksen, saadut arvostelut sekä saatavuuden vain muutamalla klikkauksella. Tutustu rauhassa Espoossa toimiviin kieltenopettajiin ja lähesty sopivalta vaikuttavia viestillä!

Mitä haluaisit oppia?