Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta

Opettajamme aiheessa
Suomi vieraana kielenä kaupungissa Espoo

23 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Löydä itsellesi paras s2 yksityisopettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä paikassa Espoo?

Keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Suomi vieraana kielenä entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Suomi vieraana kielenä?

Superprofissa suuri osa aiheen Suomi vieraana kielenä opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: suomi vieraana kielenä

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Suomi vieraana kielenä?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Suomi vieraana kielenä opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

S2 Kielen Opetus Yksityisesti Paikassa Espoo

Suomi vieraana kielenä -tunnit Espoossa

Vaikka maahanmuutto on nykyisessä merkityksessään melko uusi asia Suomelle, niin vieraskielisen väestön määrä on kasvussa. Tämä onkin ollut tärkeässä roolissa koko maan väestönkasvussa, sillä syntyvyys on ollut paikoin matalaa. Tarve suomi vieraana kielenä -opinnoille on ollut suurta etenkin Espoossa, jossa moni kaipaa apua kieliopintoihin. Tämä kannattaa monesta syystä – sosiaaliset suhteet, työllistyminen, opiskelu… Muutama syy, jotka kannustavat oppimaan kauniin suomen kielen. Superprof tarjoaa suomen kielen opetusta ympäri pääkaupunkiseutua. Löydät tarjonnastamme niin nykyaikaiset etäopinnot, kuin perinteiset kielikurssit. Voit tutustua lisää Superprofin kieliopintoihin tällä sivulla.  

Opi puhumaan suomea Espoossa

Puhutaan suoraan: tärkein väylä sopeutua yhteiskuntaan on sujuva kommunikaatio. Vaikka Suomessa pärjää englannilla pitkälle, niin Agricolan kielen hallinta avaa ovia monelle elämän osa-alueelle. Voit etsiä Espoosta niin suomi vieraana kuin suomi toisena kielenä -kursseja, joita järjestävät Superprofin pätevät yksityisopettajat. Löydät kaupungista myös TE-toimiston ja kansanopistojen järjestämiä kielikursseja, mutta ne ovat usein suunniteltu geneerisesti isolle massalle. Opettajan tukiopetuksen saaminen voi olla haastavaa suurten ryhmäkokojen vuoksi. Myös aikataulut ovat yleensä sellaisia, mitkä eivät sovi kaikille. Tästä syystä yksityistunteihin tutustuminen kannattaa. Voit sopia opetuksesta joustavasti, juuri silloin kun sinulle sopii. Sen lisäksi että opit puhumaan suomea, opit myös kirjoittamaan ja lukemaan. Luvassa on siis kokonaisvaltainen kielikylpy haastavaan suomen kieleen ja kielioppiin!  

Näistä syistä kannattaa opiskella suomen kieltä

Suomen oppimisen suurin etu on se, että pääset jouhevasti mukaan espoolaiseen arkeen. Kun puhut sujuvaa suomea, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada töitä, opiskella uusia aineita ja tutkintoja sekä tutustua paikallisiin. Kaikki tietävät sen ikävän tunteen, kun tuntuu siltä että kukaan ei ymmärrä. Aluksi suomen opinnot voivatkin tuntua puuduttavilta, mutta tässä kohtaa on paljon merkitystä sillä, miten opettaja tukee ja suhtautuu oppimiseesi. Superprofin kautta löydät vain ja ainoastaan päteviä opettajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita auttamaan sinua suomen omaksumisessa. Muuttaessasi Espooseen, mahdollistaa suomen kielen hallinta esimerkiksi hakemisen Aalto-yliopistoon. Tasokas korkeakoulu tarjoaa monipuolisesti eri vaihtoehtoja esimerkiksi tekniikan parissa – suomen kielen lisäksi myös englannin osaamisesta on takuulla hyötyä. Pääkaupunkiseudulla on muutenkin Suomen monipuolisimmat mahdollisuudet opiskella eri ammatteja, joten kielitaitoa ei kannata väheksyä missään kohtaa. Työelämässä kommunikaatio on avain moneen asiaan: vuorovaikutukseen asiakkaiden, työkavereiden sekä muiden osapuolten kanssa. Kun puhut ja ymmärrät sujuvasti suomea, sinulla on runsaasti valinnanvaraa eri toimialoilla. Näin voit hakeutua opiskelemaan unelma-ammattiasi ilman rajoitteita – onhan se suuri osa elämää! Kolmas asia, minkä vuoksi kannustamme vahvasti tutustumaan suomi vieraana kielenä -kurssiin, on sosiaaliset suhteet. Mikä onkaan sen parempaa, kuin löytää uusia ystäviä, tervehtiä kaupan henkilökuntaa ja tilata lempiruokaa sujuvasti suomen kielellä. Tämä lisää myös itsevarmuutta sekä rohkeutta tarttua erilaisiin tilaisuuksiin.  

Yksityiset suomen kielen tunnit Espoossa

Jos haluat oppia suomen kielen alkeet, parantaa aiemmin opittua kielitaitoa tai keskittyä sinulle vaikeisiin kielioppisääntöihin, olet oikeassa paikassa. Löydät sivustoltamme Espoossa toimivat suomen kielen opettajat, joista voit valita tilanteeseen sopivimman! Toisin kuin perinteisessä koulussa, saat itse vaikuttaa siihen mitä tehdään. Superprof-opettajan kanssa voit luoda täysin sinulle suunnitellun opetussuunnitelman ja mukauttaa sen omaan aikatauluusi. Voit siis ottaa suomen kielen tunteja viikottain, kerran kuukaudessa tai vaikka joka päivä. Tärkeintä on selvittää, mitä haluat saavuttaa ja tavoittaa. Opettajamme auttavat tarvittaessa tässä selvitystyössä ensimmäisellä tunnilla. Kun päämäärä on selvillä, etsimme sinulle sopivimmat tavat oppia ja loppu menee kuin itsestään alun jännityksen jälkeen. Liian ruusuista kuvaa ei pidä kuitenkaan antaa: suomen kieli on yksi maailman vaikeimmista. Henkilökohtaiseen opetukseen erikoistuneet opettajamme pystyvät kuitenkin tekemään sen oppimisesta huomattavasti helpompaa. Opit hallitsemaan suomen kielen nopeammin, kuin ryhmätunneilla ja soveltamaan sitä erilaisissa tilanteissa. Tässä kohtaa korostuu kunkin oppijan vahvuudet ja heikkoudet, jotka selvität yhdessä yksityisopettajan kanssa.  

Aloita suomen opinnot tänään

Oletko jo tehnyt päätöksen siitä, että nyt on aika aloittaa? Onnittelut – päätös on yksi parhaimmista, mitä olet hetkeen tehnyt! Suomi toisena kielenä -tunnit maksavat Espoossa keskimäärin 23€ yksityisopettajan kanssa. Ota huomioon, että pystyt keskittymään juuri sinua askarruttaviin asioihin ja opettaja auttaa sinua 100% koko tunnin ajan. Osa opettajista tarjoaa tunteja myös edullisemmin, riippuen taustasta. Voit tutustua kaikkiin Superprof-opettajiin heidän profiileista. Löydät esimerkiksi opetustaustan, koulutuksen, saadut arvostelut sekä saatavuuden vain muutamalla klikkauksella. Tutustu rauhassa Espoossa toimiviin kieltenopettajiin ja lähesty sopivalta vaikuttavia viestillä!

Mitä haluaisit oppia?