Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

23 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

0 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Espoo!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon englannin kurssi maksaa paikassa Espoo ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Espoo, keskimääräinen kustannus yksityisille englannin kielen kursseille on 23€

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossakin muussa paikassa)
  • oppituntien määrä ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen tuutoreiden hintoihin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori paikassa Espoo on saatavilla antamaan englannin opetusta?

Kaupungissa Espoo ja sen lähialueilla, 21 yksityisopettajaa on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, katsele hänen ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse yksityistunti paikassa Espoo yli 21 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa hallitaksesi englannin kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja verkossa.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Keskimäärin, minkä arvion oppilaat ovat antaneet yksityisopettajilleen paikassa Espoo?

1 arvostelun näytteestä, nuoret arvioivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin, mikäli sinulla on tarpeita oppitunnistasi.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇬🇧 Miksi et ottaisi englannin oppitunteja paikassa Espoo?

Englannin sujuvuuden opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kirjoitustaito.

 

Rekisteröidy englannin kielen yksityiskursseille oppiaksesi lisää englannin kielestä pätevän tuutorin kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus hallita englannin kieli taitavammin.

 

Sinun tulee vain ottaa yksityinen opettaja ja varata englannin kielen tunti kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden tuutoriisi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 21 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Espoo.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Espoo

Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa

Etsitkö englannin opetusta Espoossa? Ylioppilaskokeet, arvosanojen parantaminen, uusi työpaikka tai lomareissu… Monta hyvää syytä oppia yhtä maailman suosituimmista kielistä! Superprof on sivusto, joka kokoaa kaikki Espoon lähialueiden opettajat yhteen, joita voit tavata halutessasi jo heti huomenna. Oli toiveena sitten kasvokkain tapahtuva opetus tai verkon välityksellä tehtävä valmennus, olemme apunasi.

Löydät tältä sivustolta hyödyllistä tietoa siitä, miten englannin yksityisopetus voi auttaa sinut seuraavalla tasolle kielitaitosi kanssa. Superprofin verkostoon kuuluu lukematon määrä eri alojen ammattitaitoisia opettajia, joihin voit olla suoraan yhteydessä. Opettajien taustat vaihtelevat: mukana on niin professoreita, ansioituneita opiskelijoita kuin päätyökseen kouluissakin opettavia. Toisin kuin perinteisessä opiskelussa, saat itse päättää kenen kanssa opiskelet englantia.

Englannin kielen merkitys

Jos olet joskus ihmetellyt, miksi Suomessa tarjotaan englannin opetusta jo nuoresta alkaen, niin syy on yksinkertainen. Sitä puhuu äidinkielenään yli 300 miljoonaa ihmistä, mutta kun mukaan lasketaan (meidät suomalaiset) ja muut, niin määrä on jopa viisinkertainen! Tämän vuoksi monet elokuvat, kappaleet ja ohjelmat tehdään englanniksi ja työpaikoilla on yhä useammin virallisena kielenä juurikin englanti.

Mikäli englanti tuottaa sinulle vaikeuksia tai kaipaat vanhan kertausta, yksityisopetus voi olla juuri sopiva ratkaisu ongelmaan. Sen avulla viet vapaa-aikasi ja työurasi haluttuun suuntaan ja kykenet paremmin kommunikoimaan ihmisten kanssa ympäri maailman! Mieti, kuinka paljon matkustelukin helpottuu tämän maailman kielen myötä.

Suomessa voit hyödyntää englantia monessa paikassa, sillä osa palveluista etenkin pääkaupunkiseudulla palvelee asiakkaitaan kyseisellä kielellä. Eikä sovi unohtaa lukuisia vieraskielisiä korkeakouluopintoja sekä kansainvälisiä työympäristöjä, joissa kielen osaaminen on edellytys. Suomalaiset tunnistetaan maailmalla laadukkaan opetuksen edustajina – ja kielitaito ei tässä tapauksessa ole lainkaan pahitteeksi!

Mikäli olet joskus harkinnut vaihto-opintoja, mutta englannin kielen taitosi mietityttää, meillä on ratkaisu myös tähän. Ota yhteyttä Superprofin opettajiin ja kerro tulevasta vaihto-opiskelustasi, niin suunnittelemme opetuksen ikimuistoista reissua varten. Tai jos haaveissasi on vieraskielisen koulutuksen käyminen, englannin tukiopetus on harkitsemisen arvoinen toimenpide ja hyödyllinen investointi omaan osaamiseen.

Englannin opiskelu Espoossa

Espoossa riittää monia mahdollisuuksia niille, ketkä haluavat kehittää kielitaitoaan. Opiskeleminen hyödyttää kaikkia ikään katsomatta, sillä englantia voi käyttää niin monessa eri tilanteessa ja paikassa. Vaihtoehtoja opiskelemiseen riittää: voit osallistua etäopetukseen, kasvokkain tapahtuvaan yksityisopetukseen sekä järjestää halutessasi tunteja omalle ryhmällesi. Toisin kuin koulussa, yksityisopetuksessa sinä päätät mitä tehdään ja milloin tehdään. Tähtäätkö Aalto-yliopistoon? Englannin kertaus ei mene hukkaan.

Mikäli perinteinen kielikurssi ei sovi omaan kalenteriisi, niin voit hyödyntää yksityisten kielikurssien joustavuutta – tunteja voidaan pitää kellonajasta riippumatta. Illalla, aamulla tai vaikka keskellä päivää. Mikäli eteen tulee este, voit ilmoittaa tästä opettajalle. Koska maksat opetuksesta tunti kerrallaan, ei tästä koidu ongelmaa myöskään lompakolle. Yksityisopetuksessa saat opettajan täyden huomion ja tämä auttaa nopeampaan kehittymiseen englannin parissa. Voitte opiskella esimerkiksi sanastojen taivuttamista, englannin kielen lausumista, luovaa kirjoittamista tai vaikkapa valmistautua pääsykokeisiin. Tiesitkö, että yksityisillä englannin tunneilla saat kaiken irti ja parannat arvosanoja tai valmistaudut tentteihin aivan uudella energialla.

Ota yksityistunteja englannista

Espoossa riittää monia mahdollisuuksia niille, ketkä haluavat kehittää kielitaitoaan. Etenkin, jos koet ongelmia englannin opinnoissa tai yleisesti kielten kanssa, suosittelemme ottamaan yhteyttä Superprofin ammattilaisiin. Saat sinulle räätälöityä opetusta kustannustehokkaasti, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden.

Voit hakea opettajia hakutoimintomme avulla ja viestitellä niille, ketkä voisivat osata auttaa sinua parhaiten. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta löytäisit sinulle parhaan mentorin englannin maailmaan. Superprofin opettajien profiileista voit tutustua muun muassa palautteisiin, hintatasoon, osaamiseen sekä koulutukseen. Näiden avulla pystyt paremmin löytämään sinua kiinnostavat opettajat.

Mikäli pohdit yksityisopetusta lapselle, voit etsiä opettajistamme niitä keillä on kokemusta nuorempien kanssa toimimisesta. Englannin kielitaito hyödyttää kaikkia ikään katsomatta ja avaa monia ovia jo nuoremmallakin iällä. Vaikka koulussa saakin vahvan pohjan englannin kieleen, niin osa kaipaa kuitenkin enemmän keskustelumahdollisuuksia ja tukea. Yksityisopettajat ovat erikoistuneet nimenomaan kahdenkeskiseen opetukseen.

Aloita Superprof-tunnit jo tänään!

Espoolaiset opettajamme odottavat yhteydenottoasi. Se on tehty helpoksi, sillä saat yhteyden muutamalla klikkauksella lähettämällä viestin. Ei pitkiä lomakkeita ja ilmoittautumisia kursseille. Voit sopia englannin tunneista yksi kerrallaan tai pidemmäksi ajaksi – esimerkiksi pääsykoekevättä varten. Keskimäärin englannin yksityistunnit maksavat 23€ Espoossa, mutta kiitos hyvien kulkuyhteyksien – voit sopia tunneista myös muiden pääkaupunkiseudun opettajien kanssa. Eikä tietenkään sovi unohtaa nykyaikaista ja tehokasta etäopetusta.

Kertauksena, toimi siis seuraavasti:

  • Tutustu opettajien profiileihin hakutoiminnollamme ja vertaile esimerkiksi suosituksia, koulutustaustaa tai opetusmenetelmiä
  • Etsi budjettiisi sopiva opettaja, jonka osaaminen vastaa toiveitasi – on tärkeää löytää sellainen opettaja, kenen kanssa tulee helposti toimeen
  • Lähetä sopiville opettajille viesti ja sovi aloituksesta omien menojesi mukaan
  • Nauti laadukkaasta englannin kielen opetuksesta Espoossa ja kehity lontoon kielen taitajaksi. Varoitus: tämä tapahtuu nopeammin, kuin osasit aavistaakaan!
Mitä haluaisit oppia?