Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Lappeenranta

Katso lisää opettajia

25 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 25‚ā¨/h

5 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Lappeenranta!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Kuinka kallis yksityinen englannin kielen tunti on paikassa Lappeenranta ja sen l√§hiseuduilla?

Keskim√§√§r√§inen maksu englannin kielen tuutoroinnille paikassa Lappeenranta on 25‚ā¨.

 

Kustannukset muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • miss√§ tunnit pidet√§√§n (verkossa tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen tuutoreiden kustannuksiin lähiseudullasi.

ūüŹÖ Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan englannin kursseja paikassa Lappeenranta?

6 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Lappeenranta ja sen lähialueilla.

 

Voit selata heidän tuutorointi-ilmoituksiaan ja valita englannin kielen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse oppitunti paikassa Lappeenranta yli 6 saatavilla olevan opettajan joukosta.

ūüíĽ Miten voin ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

‚úíÔłŹ Miten suurin osa nuorista pisteytt√§v√§t englannin yksityisopettajansa kaupungissa Lappeenranta?

Nuoret arvioivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5:stä arvostelun näytteestä.

 

Huolien ilmetessä kurssisi kanssa, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä läpi viikon.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

ūüá¨ūüáß Miksi ottaa yksityisi√§ englannin kielen tunteja paikassa Lappeenranta?

Englannin opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kirjoitustaito.

 

Rekisteröidy englannin kielen yksityiskursseille oppiaksesi lisää englannin kielestä pätevän tuutorin kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus oppia englannin kieli tehokkaammin.

 

Sinun tulee vain valita tuutori ja varata oppitunti kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten ottaaksesi yhteyden yksityisopettajaasi järjestääksesi yksityistuntisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 6 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Lappeenranta.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset englannin kurssit kohtuullisin hinnoin paikassa Lappeenranta

Englannin kielen kurssi Lappeenrannassa

Vaikka englantia voidaankin pitää vain yhtenä oppiaineena muiden joukossa, niin se on kuitenkin yksi selkeimmistä, joista saa konkreettista hyötyä. Oli kyse sitten työstä tai vapaa-ajasta, taitavalla englannin osaamisella huomaa tekevänsä paljon hyödyllistä. Kommunikaation mahdollistaminen miljoonien ihmisten kanssa, eteneminen työuralla, palkitsevampi matkailu ja vuorovaikutuksen kehittäminen ovat hyviä esimerkkejä siitä, mitä englanti tuo mukanaan.

Lappeenrannasta löytyy useita englannin kielen opettajia, jotka osaavat auttaa niin perusteiden kanssa kuin haastavampienkin kielioppisääntöjen parissa. Opettajat tavoitat kätevästi sivustoltamme ja voit aloittaa kielikurssit halutessasi jo tänään. Tutustutaan seuraavaksi lisää englannin yksityisopetukseen Superprofilla: miksi sitä kannattaa opiskella, miten pääset alkuun ja mitä hyötyä englannin tunneista on. 

Englannin opiskelun tärkeys

Englanti on sellainen taito, jonka kerran oppiessaan voi palauttaa mieleen lyhyenkin muistelun jälkeen. Sen lisäksi, että saat siitä hyötyä nykyisiin opintoihisi tai vapaa-aikaan, niin varmaa on se että tulevaisuudessa kieltä voi käyttää yhä enenevässä määrin. Niin Suomessa kuin maailmalla. Englannin opinnoissa korostuvat niin kirjallinen osaaminen kuin kuuntelu-, puhe- ja lukutaito. Näitä on hyvä ottaa huomioon mahdollisimman tasapuolisesti. 

Mik√§li aiot suuntautua kansainv√§liselle alalle tai suuryritykseen t√∂ihin, ulkomaista puhumattakaan, ei englannin kertaus mene taatusti hukkaan. Me Superprofilla emme tunne lausetta ‚Äúen osaa‚ÄĚ, sill√§ tied√§mme pystyv√§mme auttamaan sinut t√§m√§n hy√∂dyllisen kielen pariin! Osalle englanti voi tuntua ylitsep√§√§sem√§tt√∂m√§lt√§, jos √§idinkielen kielioppis√§√§nn√∂tkin aiheuttavat harmia. Ei kannata kuitenkaan huolestua, sill√§ oikeille keinoilla opit kyll√§ puhumaan sujuvasti englantia. Suunnittelemme henkil√∂kohtaisen polun englannin pariin, mik√§ takaa loistavat tulokset.¬†

Tiesitk√∂, ett√§ englantia puhutaan ymp√§ri maailman ‚Äď jopa 1,5 miljardin ihmisen voimin? M√§√§r√§ on merkitt√§v√§, kun otetaan huomioon koko maailman v√§kiluku. Kielt√§ tarvitset etenkin Iso-Britanniassa, Amerikassa, Australiassa, Kanadassa sek√§ Etel√§-Afrikassa. Etel√§n lomamatkoja unohtamatta, joista saat paljon enemm√§n irti kommunikoinnin my√∂t√§.

Englannin kielen yksityisopetus

Yksityisopetuksen juju on siinä, että se tarjoaa kullekin oppilaalle suotuisan ympäristön ja tuen oppimiseen. Etenkin kieliopinnoissa on tärkeää päästä heti kiinni niihin osa-alueisiin, jotka tuottavat vaikeuksia. Toisin kuin ryhmäopetuksessa, jossa opetus suunnitellaan suurille massoille ja isoille luokkaryhmille, yksityisopetuksessa voidaan löytää oppilaalle mieluisin tapa käydä asioita läpi. Tämä luo lisää motivaatiota, kun edistyminen on normaalia nopeampaa. 

Toisin kuin monesti luullaan, niin yksityisopetus ei ole suunnattu pelkästään oppimisvaikeuksia kokeville. Yksityiset kielitunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta: esimerkiksi englannin pääsykokeisiin valmistautuvalle ne tuottavat tärkeää tukea. Lappeenrannan korkeakouluissakin tarjotaan monia vieraskielisiä koulutuksia, joten valmistautuminen niihin ennakkoon on varsin loogista. Tai vastaavasti, jos perinteinen opetussuunnitelma koulussa vaikuttaa liian verkkaiselta, lahjakas oppilas pystyy tutustumaan vaikeampiin asioihin opettajan kanssa. 

Niille, ketkä kokevat englannin kielen vaikeaksi esimerkiksi ujouden takia, yksityisopetus on täydellinen ratkaisu. Lappeenrannassa on monia opettajia, jotka pystyvät parantamaan kielitaidon lisäksi myös itseluottamusta ja pääsemään esiintymiskammostakin eroon. Jos taas haluat esimerkiksi opiskelemaan vieraskieliseen koulutukseen, voit käydä englannin kertauskurssin yhdessä kanssamme!

Aloita englannin opiskelu Lappeenrannassa

Mikäli harkitset yksityisiä englannin opintoja itsellesi tai lapsellesi, olet löytänyt oikeaan paikkaan perille. Superprofilta nimittäin tavoitat Lappeenrannassa toimivat englannin opettajat, jotka tulevat eri taustoista. Sivustollamme voit vertaille helposti ja nopeasti opettajien välillä ja tutustua esimerkiksi heidän opetustyyliin, saatuihin arvosteluihin, hinnoitteluun sekä saatavuuteen etukäteen. Toisin kuin kansanopistojen kielikursseilla, meillä sinä päätät mitä tehdään ja milloin tehdään. Tämä on valtava etu. 

Yksityisopetusta tarjoamme englannin lisäksi monen muun kielen sekä oppiaineen kohdalla. Vaihtoehtoja riittää myös toteutustavojen osalta: voit nimittäin osallistua joko kasvokkain, verkossa tai kaveriesi ja perheesi kanssa. Tarvitset etäopiskeluja varten vain toimivan nettiyhteyden ja kameran. Vaikka henkilökohtainen opetus on kiistämättä paras vaihtoehto, niin voit pohtia asiaa tavoitteiden ja budjetin kannalta. 

Se, mikä tekee englannin opiskelusta parasta henkilökohtaisen opettajan kanssa, on se että saat 100% opettajan osaamisen käyttöösi. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä eikä vääriä vastauksia, vaan voit ilman mitään paineita pohtia juuri sinua askarruttavia asioita. Haluatko apua englannin kielioppisääntöihin tai kenties ammattialasi sanastoon? Onko lausumisen kanssa haasteita? Vai tuottaako keskusteluun osallistuminen vaikeuksia?

Oli pulmasi sitten mikä tahansa, voit olla varma siitä että apu on lähellä. Lappeenrannassa tai etänä, miten itse haluat. Superprofin kautta tavoitat nimittäin muutamalla klikkauksella paikalliset opettajat saarivaltiosta tai Euroopasta, joten vain mielikuvitus on rajana.

Tervetuloa oppimaan englantia Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?