Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Joensuu

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

20 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

5 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Joensuu!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka kallis englannin opetus on paikassa Joensuu ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen hinta englannin yksityisopetukselle per tunti paikassa Joensuu on 20€.

 

Maksut muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • tuutorin kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai oppilaan luona)
  • tuntien määrä ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien kustannuksiin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori paikassa Joensuu on saatavilla antamaan englannin kursseja?

12 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Joensuu ja sen lähiseuduilla.

 

Voit kurkistaa heidän tuutorointi-ilmoituksiaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse yksityistunti yli 12 opettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa englannin yksityistunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja webkameralla.

 

Löytääksesi vapaana olevia oppitunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Keskimäärin, minkä arvion oppilaat ovat tehneet englannin kielen opettajilleen paikassa Joensuu?

Oppilaat arvioivat englannin kielen opettajansa keskimäärin 5.0 5:stä 1 pisteytyksen näytteestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin, mikäli sinulla on huolia palvelustamme.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇬🇧 Miksi ottaa englannin kielen yksityistunteja paikassa Joensuu?

Englannin sujuvuuden opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Rekisteröidy englannin kielen yksityiskursseille oppiaksesi lisää englannin kielestä koulutetun opettajan kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus hallita englannin kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, ota yksityisopettaja ja varaa tunti jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden opettajaasi järjestääksesi yksityisen englannin kielen tuntisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 12 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Joensuu.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat englannin kurssit paikassa Joensuu

Englannin tukiopetus Joensuussa

Englannin opiskelu on yksi tärkeimmistä asioista, joihin tulisi panostaa. Se nimittäin on selvä satsaus tulevaisuuteen ja avaa ovia monella eri saralla. Englantia tarvitaan lähes joka asiayhteydessä ja sitä kutsutaankin “lingua francaksi”. Tämä tarkoittaa yleiskieltä, jota useat vieraskieliset osaavat puhua. Oletko esimerkiksi huomannut, että lähes kaikissa tuoteselosteissa ja käyttöohjeissa on vaihtoehtona englanti? Myöskin liki kaikki videopelit ja Hollywood-elokuvat ovat tuotettu englanniksi. Englantia tarvitaan, jotta jokapäiväinen elämämme olisi mutkattomampaa. On totta, että Suomessa todennäköisesti selviät äidinkielellä, mutta se ei tarkoita sitä etteikö englannista olisi hyötyä. Eikö olisi esimerkiksi mukavaa, kun pystyisit kommunikoimaan ulkomaalaisten kanssa ja vieläpä niin, että ymmärtäisitte toisianne myös rationaalisella tasolla – pelkän objektiivisuuden lisäksi? Englannin perustason osaaminen on vaatimus moniin eri ammatteihin, joten siihen kannattaa panostaa. Mikäli asut Joensuussa ja tavoitteenasi on löytää sopiva englannin kielen kurssi tai opettaja, jatka lukemista. Meiltä Superprofilta löydät alueen parhaat englannin yksityisopettajat, jotka odottavat yhteydenottoasi! 

Englanti on kansainvälinen kieli

Tiestikö, että englantia puhuu äidinkielenään yli 300 miljoonaa ihmistä ja toisena kielenä sitä puhuu 150-375 miljoonaa ihmistä? Maailmankielenä englantia puhuu ja ymmärtää jollain tasolla jopa 1,7 miljardia ihmistä, mikä tekee siitä maailman puhutuimman kielen. Se on yksi YK:n  virallisista kielistä ja sitä käytetään yleisenä kielenä muun muassa liike-elämässä.  Tärkeimmät syyt englannin kielen laajaan osaamiseen löytyy historiasta. Brittiläinen imperiumi levitti aikoinaan englannin kieltä ympäri maapalloa ja se vakiintui monen eri maan viralliseksi tai vähintään toiseksi viralliseksi kieleksi. Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltojen nousu yhdeksi maailman suurvalloista jatkoi englannin kielen leviämistä entisestään. Englanti on niin laajalti puhuttua, että lapset oppivat sitä jo ennen kouluun menemistä television ja internetin kautta. Valtaosa videopeleistä ja sosiaalisessa mediassa kiertävästä sisällöstä on englanniksi, joten sitä tulee opittua epäsuorasti jatkuvalla syötöllä. Ei ole siis yllätys, että englannin osaaminen on kansainvälisesti niin hyvällä tasolla.  

Miksi englannin opiskelu kannattaa

Englannin osaamisesta on monia eri hyötyjä. Yksi tärkeä syy englannin kielen opiskeluun on, että sitä tarvitaan lähes kaikissa eri ammateissa, toisissa vähemmän ja toisissa enemmän. Fakta on kuitenkin se, että teet elämästäsi rutkasti helpompaa, kun opettelet edes englannin perusteet. Työelämässä tulee väistämättä tilanteita, joissa saatat joutua ongelman eteen, johon ei löydy suomenkielisiä ohjeita.  Toinen tilanne on, että asiakas ei osaa suomea, jolloin luonnollisesti englannin kielen taidoista on hyötyä. Olisi noloa käännyttää maksava asiakas pois ovelta pelkästään kielimuurin vuoksi, eikö vaan? Toki voit aina kutsua tulkin paikalle, mutta se ei ole kovin taloudellinen vaihtoehto niin ajan kuin rahankaan puolesta. Kuten aiemmin kävi ilmi, englanti on maailman käytetyin kieli: jos olet innokas matkustaja, niin silloin on hyvä olla tarkkana englannin oppitunneilla. Englantia kannattaa osata ulkomailla matkatessa jo pelkästään oman turvallisuuden vuoksi. Ikinä ei tiedä, milloin eteen tulee hätätilanne, jolloin on tärkeää osata kysyä apua tai ilmoittaa tapahtuneesta rikoksesta viranomaisille. On myös parempi vaihtoehto tilata ravintolassa annos kielellä, jota molemmat osapuolet ymmärtävät, kuin se että osoittelee ruokalistaa sormella. Englantia on järkevää osata myös ihan vain oman viihtyvyyden kannalta. Esimerkiksi YouTubesta löytyvät kanavat ovat usein englanninkielisiä ja niihin löytyvät tekstitykset eivät ole suoraan sanottuna kovin vakuuttavia. On myös hienoa ymmärtää esimerkiksi suosikkiartisin laulujen sanoituksia. Tai ehkäpä haluat mennä katsomaan suositun brittikoomikon esiintymistä?  Vieraan kielen opiskelu tekee hyvää aivoille. Siitä hyötyvät myös aikuiset eivätkä pelkästään lapset ja nuoret. Edinburghin yliopiston tutkimuksen mukaan kahta tai useampaa kieltä puhuvien kognitiiviset taidot on huomattavasti paremmat, kuin vain yhtä kieltä puhuvilla. Vieraan kielen opiskelulla huomattiin myös olevan myönteinen vaikutus aivojen ikääntymiseen. Miksi et siis pitäisi aivoistasi huolta ja opiskelisi englantia?

Löydä englannin kielen kurssi Joensuusta

Jos tarvitset apua englannin kielen opiskelussa, Superprof auttaa sinua löytämään parhaan yksityisopettajan Joensuusta. Vaikka Suomessa englannin opiskelu koulussa onkin erittäin hyvällä tasolla, niin tukiopetuksen tarvetta ei voi silti jättää huomioimatta. Syystä tai toisesta oppiminen on saattanut häiriintyä koulussa, joten on helpottavaa tietää, että apua on saatavilla! Sinun tarvitsee vain etsiä itsellesi englannin kielen yksityisopettaja Superprofista ja olet valmis aloittamaan. Tutustu Joensuun opettajatarjontaan ja valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto! Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta sinun olisi helpompi löytää juuri sinulle sopiva opettaja. Mitäpä vielä odotat?

Mitä haluaisit oppia?