Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Kuopio

Katso lisää opettajia

21 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 21€/h

4 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Kuopio!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon yksityinen englannin kielen tunti maksaa paikassa Kuopio ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen kustannus englannin opetukselle paikassa Kuopio on 21€.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • englannin kielen opettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossakin muussa paikassa)
  • oppituntien määrä ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% valmentajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien hintoihin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla antamaan englannin yksityisopetusta paikassa Kuopio?

Kaupungissa Kuopio ja sen lähiseuduilla, 14 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja.

 

Voit kurkistaa heidän opettajaprofiileitaan ja valita englannin kielen opettajan, joka vastaa tarpeisiisi.

 

Valitse yksityistunti yli 14 englannin kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa kursseja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin verkossa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen tuutoreista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja webkameralla.

 

Löytääksesi vapaana olevia tunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Mikä on keskimääräinen pisteytys, jonka oppilaat ovat tehneet opettajilleen paikassa Kuopio?

Nuoret arvioivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin viidestä arvion näytteestä.

 

Vaikeuksien ilmetessä kurssisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä koko viikon.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🇬🇧 Miksi et ottaisi englannin kielen kursseja paikassa Kuopio?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittynyt kommunikointitaito.

 

Rekisteröidy englannin kielen tunneille oppiaksesi lisää englannin kielestä pätevän yksityisen opettajan kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen aika hallita englannin kieli taitavammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, valitse yksityisopettaja ja varaa oppitunti jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden yksityiseen opettajaasi järjestääksesi yksityisen englannin kielen kurssisi, mikäli haluat oppia kotisi mukavuudessa tai jossakin muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 14 englannin opettajan joukosta paikassa Kuopio.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat englannin kurssit paikassa Kuopio

Englannin kurssit Kuopiossa

Suomessa asuvana ja peruskoulun käyneenä osaat jo todennäköisesti jonkin verran englantia. Englanti onkin maailman puhutuin kieli ja sitä opetetaan kouluissa ympäri maailman. Syystä tai toisesta saatat kuitenkin haluta parantaa jo oppimaasi ja sitä varten olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Superprofista löydät Kuopion parhaat englannin kurssit ja niitä tarjoavat opettajat. Olet ehkä muuttamassa ulkomaille ja tarvitset sitä varten englannin kielen kurssia. Tai sitten tahtoisit ymmärtää paremmin, mitä internetin palstoilla keskustellaan. Englannin opiskeluun on monia syitä ja se onkin kieli, jota tarvitaan lähes joka paikassa. Olit sitten asiakaspalvelutyössä tai sisällöntuottaja kansainväliselle yhtiölle, englannin kielen taitaminen on todella tärkeä taito, jonka kehittämiseen kannattaa panostaa. Nykyään englannin kielen perusteet on mahdollista oppia jo ennen kuin aloittaa koulun. Viihdeteollisuus, kuten videopelit ja elokuvat ovat pitkälti englanninkielisiä, joten lapsi alkaa oppimaan tätä maailmankieltä pala palalta jo hyvissä ajoin. Useimmat oppilaat osaavatkin jo ensimmäisellä englannin kielen oppitunnillaan puhua sitä niin hyvin, että he voisivat läpäistä ensimmäisen kokeen käymättä tunneilla!

Englanti on maailman tärkein kieli

Englanti on kieli, jota puhutaan maailman joka kolkassa. Eurooppa, Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Afrikka, Aasia, Australia… Löydät jokaiselta mantereelta varmasti ihmisen, joka osaa puhua englantia – jopa Etelämantereelta! Englantia puhuu äidinkielenään lähes 400 miljoonaa ihmistä ja toisena äidinkielenään 150-375 miljoonaa ihmistä. Englantia ymmärtävien määrä kipuaa arvioiden mukaan jopa 1,7 miljardiin ihmiseen ympäri maailman, mikä tekee siitä maailman opetetuimman ja ymmärretyimmän kielen. Englantia käytetään virallisena kielenä muun muassa YK:ssa, EU:ssa, Euroopan neuvostossa, Maailman kauppajärjestössä, Afrikan unionissa, NAFTA:ssa, Kansainvälisessä tuomioistuimessa ja Natossa. Näiden lisäksi se on kansainvälisen liiketoiminnan kieli. Miksi englanti sitten on noussut näin tärkeään asemaan? Vastaus löytyy historiasta. Brittiläisen imperiumin levitessä 1500-luvulta alkaen ympäri maapalloa englannin kieli vakiintui useiden siirtomaiden viralliseksi kieleksi, jota se on useille sittemmin itsenäistyneille valtiolle vielä tänäkin päivänä. Toisena tekijänä voidaan pitää Yhdysvaltojen nousua maailman suurvaltojen joukkoon toisen maailmansodan jälkeen. Tällöin esimerkiksi amerikkalainen kulttuuri, viihdeteollisuus ja brändit, kuten Coca-Cola, McDonald's ja Hollywood löysivät tiensä ihmisten jääkaappeihin, ruokapöytiin ja TV-ruutuihin. Lähihistoriasta voidaan nostaa esimerkiksi sellaiset tekijät, kuten elokuvat, suoratoistopalvelut, videopelit ja sosiaalinen media, jotka ovat kiihdyttäneet englannin kielen osaamista ja leviämistä entistä enemmän. Suosituimmat YouTube-kanavat ovat luonnollisesti englanninkielisiä ja tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta, katsotuimmat Netflix-sarjat ovat tuotettu englanniksi.  

Miksi opiskella englantia?

Tärkein syy opiskella englantia on luultavasti se, että tarvitset sitä useissa eri työtehtävissä. Vaikka et suoranaisesti käyttäisi englantia jokapäiväisenä kielenä, tulee ammatissa kuin ammatissa eteen tilanteita, joissa englannin osaaminen on hyödyllistä, ellei jopa välttämätöntä. Sinulta saattaa jopa jäädä työpaikka saamatta, jos englannin kielen taitosi eivät ole riittävällä tasolla, vaikka muuten olisit pätevä henkilö. Sinun ei siis tarvitse haaveilla englannin kielen opettajan urasta hyötyäksesi englannin kielestä. Englantia tarvitaan asiakaspalvelussa, liike-elämässä, viihdeteollisuudessa, tekniikan alalla, lääketieteessä, virkasuhteissa ja vaikkapa ohjelmoinnissa. Et yksinkertaisesti pääse sitä pakoon.  Englannin kielen osaamisesta ei ole hyötyä pelkästään työelämässä. Se avaa uusia mahdollisuuksia myös vapaa-ajalla. On paljon mutkattomampaa matkustaa maailmalla, kun osaa kommunikoida ihmisten kanssa. Yhteisen kielen avulla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja parhaassa tapauksessa solmit jopa elinikäisiä ystävyyssuhteita! Ulkomailla matkustaessa on myös pelkästään sen vuoksi tärkeää osata englantia, että hätätilanteessa osaa pyytää apua.  

Löydä englannin kielen tukiopettaja Kuopiosta

Kuopiossa lähin mahdollisuus englannin kielen korkeakouluopintoihin löytyy Itä-Suomen yliopistosta Joensuun kampukselta, jossa suuntautumisvaihtoehtoina on englannin kieli ja kulttuuri tai englannin kieli ja kääntäminen.  Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla korkeakouluopiskelija opiskellaksesi englantia. Superprof tarjoaa alustan, josta kaikkien on helppo löytää itsellesi sopiva englannin kielen yksityisopettaja Kuopiosta. Voit esimerkiksi harjoitella tukiopettajan kanssa englannin ylioppilaskokeisiin tai sitten vain omaksi iloksesi parantaa kielioppiasi. Löydät Kuopiossa toimivat englannin opettajat kun asetat hakuun sijainniksi Kuopio ja aihealueeksi englanti. Nyt olet valmis tutustumaan alueen opettajiin. Näet heidän profiilistaan oman esittelyn, hinnan sekä muiden oppilaiden jättämiä arvosteluja. Näet myös, onko opettajalta mahdollista saada ensimmäinen oppitunti veloituksetta. Tämä on loistava tilaisuus syvempään tutustumiseen, jotta saat selville, sopiiko opettaja juuri sinulle. Tervetuloa opiskelemaan!

Mitä haluaisit oppia?