Erinomainen
lausunto aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 3 arvostelua

18 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 18‚ā¨/h

4 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Tampere!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Kuinka arvokas yksityinen englannin kielen tunti on paikassa Tampere ja sen l√§hiseuduilla?

Paikassa Tampere, keskim√§√§r√§inen hinta englannin opetukselle on 18‚ā¨

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • miss√§ tunnit pidet√§√§n (verkossa tai jossakin muussa paikassa)
  • oppituntien m√§√§r√§ ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi p√§√§m√§√§r√§ (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien kustannuksiin lähiseudullasi.

ūüŹÖ Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan englannin kursseja paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla, 22 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta.

 

Voit katsella heidän opettajaprofiileitaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse englannin kielen tunti paikassa Tampere yli 22 saatavilla olevan englannin kielen yksityisopettajan joukosta.

ūüíĽ Voinko ottaa yksityisi√§ englannin kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja webkameralla.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

‚úíÔłŹ Miten suurin osa oppilaista arvioivat englannin kielen tuutorinsa kaupungissa Tampere?

3 arvion näytteestä, nuoret pisteyttivät englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä läpi viikon, mikäli sinulla on kysyttävää oppitunnistasi.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

ūüá¨ūüáß Miksi et ottaisi yksityisi√§ englannin kielen tunteja paikassa Tampere?

Englannin sujuvuuden opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit koulutetun yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita englannin kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, valitse yksityinen opettaja ja varaa oppitunti jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden yksityisopettajaasi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 22 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Tampere.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Tampere

Löydä englannin opettaja Tampereelta

Englanti on ollut Suomessa jo vuosikymmenien ajan kieli, jota opetetaan kouluissa ja johon törmää väistämättä myös arjessa. Monelle englanti saattaa vaikuttaa ylitsepääsemättömältä esteeltä, kun taas osa suhtautuu aineeseen kuin mihin tahansa. Englannin opiskelussa panostetaan niin puhumiseen, kuullunymmärtämiseen, lukemiseen kuin erilaisiin harjoitteisiin, joiden avulla kieleen perehdytään.

Tampereella on monia vaihtoehtoja kerrata omaa englannin osaamista. On olemassa useita syitä, miksi kieltä ylipäätään kannattaa opiskella ja oppia. Tutustutaanpa seuraavaksi niihin!

Englannin opinnot ovat tärkeitä

Lähdetään liikkeelle siitä, että englanti on monessa koulussa pakollinen aine. Pakollinen siitä on tehty syystä, sillä sen tuottamat hyödyt ovat nykyajan globaalissa maailmassa pärjäämisen näkökulmasta verrattomia. Moni työnantaja tai korkeakoulu vaatii ja arvostaa englannin taitoa, eikä milloinkaan tiedä koska ruokaa tilatessaan Hämeenkadun ravintolassa vastausta ei saa suomeksi. 

Englantia puhuu ymp√§ri maailman joidenkin arvioiden mukaan jopa 1,5 miljardia ihmist√§. Suomessa on asukkaita huomattavasti v√§hemm√§n. Mieti, mit√§ mahdollisuuksia kielitaito siis suo! Voit suunnata maailmalle matkustamaan, t√∂ihin tai rakkauden per√§ss√§ ‚Äď ihan vain olemaan. Englannissa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Etel√§-Afrikassa sek√§ Kanadassa p√§rj√§√§ taatusti hyvin oppimallaan englannin kielell√§.¬† Voit my√∂s auttaa Tammerkosken ymp√§rist√∂√∂n eksyneit√§ turisteja l√∂yt√§m√§√§n UROS -areenalle.¬†

Mahdollisuuksia on monia ja tästä syystä englannin kertaus kannattaa. 

Englannin opiskelun haasteet

Luonnollisesti ‚Ästjos englannin opiskelu olisi helppoa, ei sen tukiopetusta tarvitsisi todenn√§k√∂isesti harkita. Saattaa kest√§√§ jonkin aikaa, ett√§ kielen pariin p√§√§see jyv√§lle ja osa taas on luonnonlahjakkuuksia. Fakta on kuitenkin se, ett√§ osalle vieraan kielen opiskelu ei ota sujuakseen ja luokkahuoneessa saattaa j√§√§d√§ helposti yksin ongelmansa kanssa.

Niiden opiskelijoiden kohdalla, jotka pit√§v√§t enemm√§nkin luonnontieteist√§ kuten biologiasta, fysiikasta tai kemiasta, voi olla haastavampaa innostua perehtym√§√§n paljon subjektiivisempaan englannin oppiaineeseen. My√∂s ujoille ihmisille englanti voi her√§tt√§√§ ahdistusta, kun pit√§isi jutella useiden tuntemattomien kanssa ‚Ästja viel√§p√§ vieraalla kielell√§! Parhaiten kun oppii aktiivisesti osallistumalla eik√§ sivusta seuraamalla. Helpoin keino ratkaista mahdolliset oppimisvaikeudet, on tutustua yksityisopetukseen ja englannin opettajiin, jotka tarjoavat Pirkanmaalla englannin opetusta. Kahdenkeskinen opetus on tehokasta ja suunnitellaan aina oppijan mukaan, niin k√§sitelt√§vien aiheiden kuin opetustyylinkin kautta.¬†

Kenelle yksityisopetus on tarkoitettu?

Koska ihmiset ovat erilaisia, my√∂s opetustyyleihin suhtaudutaan vaihtelevasti. Ei ole opettajan vika, ett√§ yleisp√§tev√§ opetussuunnitelma ei v√§ltt√§m√§tt√§ mene kaikkien jakeluun ‚Ästja vastaavasti ei ole oppijoiden vika, ett√§ he joko pysyv√§t tai eiv√§t pysy mukana luennolla. Etenkin englannin kaltaisessa oppiaineessa, jossa ei v√§ltt√§m√§tt√§ ole yht√§ oikeaa vastausta, on t√§rkeint√§ l√∂yt√§√§ jokaiselle sopiva tapa oppia.¬†

Yksityisopetus on erinomainen keino tuottaa oppilaalle suotuisa ympäristö, jossa kannustetaan ja perehdytään juuri hänelle vaikeisiin tai tärkeisiin osa-alueisiin. Ryhmäopetuksessa pystyy harvoin tarjoamaan apua kullekin yksilölle ajan kanssa, jonka vuoksi niiden ketkä kaipaavat lisää tukea tai kertausta kannattaa tutustua Tampereen seudulla toimiviin englannin kielen yksityisopettajiin. 

Yksityisopettajan tehtävänä on tarjota apua, oli oppilaan tavoitteena sitten selvitä perusopetuksesta, hakea opiskelemaan yliopistoon tai tähdätä töihin ulkomaille. Yksityisopetus ei ole vain niille, ketkä kaipaavat tukea, vaan ihan kaikille! Englannin kielen opettaja ja hänen järjestämä tukiopetus on elintärkeä apu saavuttaa omat oppimistavoitteet!

Yksityisopetus lapselle? Suosittelemme! Mutta ei sovi unohtaa nuoria tai aikuisia. Kaikilla on lupa oppia uutta ja kerrata vanhaa ja kannustamme rohkeasti siihen. Tampereella englantia voi opiskella niin kielikursseilla, henkilökohtaisessa yksityisopetuksessa, erilaisten sovellusten kautta ja vaikkapa tutustumalla paikallisten oppilaitosten tarjontaan. 

Jos haluat saada englannin opiskelusta kaiken irti, tiedämme sinulle sopivan vaihtoehdon. Jatka siis vielä eteenpäin!

Englannin opetus Tampereella

Etsitkö opettajaa Tampereelta tai Pirkanmaalta? Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Superprofin kautta löydät alueella toimivat opettajat, joiden profiileihin voit tutustua sivuiltamme etukäteen. Näet esimerkiksi opettajan kokemuksen ja koulutuksen, hinnoittelun sekä minkätasoista englantia hän opettaa. Jotkut opettajistamme tarjoavat ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Ai miksikö?

Jotta löytäisit itsellesi sopivan yksityisopettajan helposti ja nopeasti. Tämä nimittäin, kuten todettua, on ensiarvoisen tärkeää oppilaan edistymisen saavuttamiseksi. Tampereen seudulla on useita opettajia, jotka tarjoavat opetusta valitsemassasi paikassa. Tai jopa etänä, verkon kautta. 

Selvitä alkuun tavoitteesi. Onko edessä korkeakoulun pääsykokeet? Englannin kurssin loppukoe? Lomareissu Eurooppaan? Tämän jälkeen on helpompi etsiä itselle sopivaa opettajaa tarjonnastamme. 

Mik√§li ongelmaksi muodostuu yksityisopetuksen hinta, joka t√§ll√§ hetkell√§ Tampereella on n. 18 ‚ā¨ tunnissa, voit osallistua opetukseen yhdess√§ kaverisi tai vaikkapa perheenj√§senesi kanssa! Mik√§s sen parempaa yhdess√§oloa, kuin oppia lontoon kielt√§. Reissu Lontooseen t√§m√§n j√§lkeen voikin olla varsin antoisa!

Mitä haluaisit oppia?