Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 4 arvostelua

20 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

5 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Tampere!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka arvokas yksityinen englannin kielen tunti on paikassa Tampere ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Tampere, keskimääräinen hinta englannin opetukselle on 20€

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (verkossa tai jossakin muussa paikassa)
  • oppituntien määrä ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien kustannuksiin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan englannin kursseja paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla, 36 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta.

 

Voit katsella heidän opettajaprofiileitaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse englannin kielen tunti paikassa Tampere yli 36 saatavilla olevan englannin kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa yksityisiä englannin kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja webkameralla.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Miten suurin osa oppilaista arvioivat englannin kielen tuutorinsa kaupungissa Tampere?

4 arvion näytteestä, nuoret pisteyttivät englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä läpi viikon, mikäli sinulla on kysyttävää oppitunnistasi.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🇬🇧 Miksi et ottaisi yksityisiä englannin kielen tunteja paikassa Tampere?

Englannin sujuvuuden opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeammat työmahdollisuudet ja kehittynyt kuulunymmärtäminen.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit koulutetun yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita englannin kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai jossakin muussa paikassa, valitse yksityinen opettaja ja varaa oppitunti jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden yksityisopettajaasi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 36 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Tampere.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Tampere

Löydä englannin opettaja Tampereelta

Englanti on ollut Suomessa jo vuosikymmenien ajan kieli, jota opetetaan kouluissa ja johon törmää väistämättä myös arjessa. Monelle englanti saattaa vaikuttaa ylitsepääsemättömältä esteeltä, kun taas osa suhtautuu aineeseen kuin mihin tahansa. Englannin opiskelussa panostetaan niin puhumiseen, kuullunymmärtämiseen, lukemiseen kuin erilaisiin harjoitteisiin, joiden avulla kieleen perehdytään.

Tampereella on monia vaihtoehtoja kerrata omaa englannin osaamista. On olemassa useita syitä, miksi kieltä ylipäätään kannattaa opiskella ja oppia. Tutustutaanpa seuraavaksi niihin!

Englannin opinnot ovat tärkeitä

Lähdetään liikkeelle siitä, että englanti on monessa koulussa pakollinen aine. Pakollinen siitä on tehty syystä, sillä sen tuottamat hyödyt ovat nykyajan globaalissa maailmassa pärjäämisen näkökulmasta verrattomia. Moni työnantaja tai korkeakoulu vaatii ja arvostaa englannin taitoa, eikä milloinkaan tiedä koska ruokaa tilatessaan Hämeenkadun ravintolassa vastausta ei saa suomeksi. 

Englantia puhuu ympäri maailman joidenkin arvioiden mukaan jopa 1,5 miljardia ihmistä. Suomessa on asukkaita huomattavasti vähemmän. Mieti, mitä mahdollisuuksia kielitaito siis suo! Voit suunnata maailmalle matkustamaan, töihin tai rakkauden perässä – ihan vain olemaan. Englannissa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa sekä Kanadassa pärjää taatusti hyvin oppimallaan englannin kielellä.  Voit myös auttaa Tammerkosken ympäristöön eksyneitä turisteja löytämään UROS -areenalle. 

Mahdollisuuksia on monia ja tästä syystä englannin kertaus kannattaa. 

Englannin opiskelun haasteet

Luonnollisesti – jos englannin opiskelu olisi helppoa, ei sen tukiopetusta tarvitsisi todennäköisesti harkita. Saattaa kestää jonkin aikaa, että kielen pariin pääsee jyvälle ja osa taas on luonnonlahjakkuuksia. Fakta on kuitenkin se, että osalle vieraan kielen opiskelu ei ota sujuakseen ja luokkahuoneessa saattaa jäädä helposti yksin ongelmansa kanssa.

Niiden opiskelijoiden kohdalla, jotka pitävät enemmänkin luonnontieteistä kuten biologiasta, fysiikasta tai kemiasta, voi olla haastavampaa innostua perehtymään paljon subjektiivisempaan englannin oppiaineeseen. Myös ujoille ihmisille englanti voi herättää ahdistusta, kun pitäisi jutella useiden tuntemattomien kanssa – ja vieläpä vieraalla kielellä! Parhaiten kun oppii aktiivisesti osallistumalla eikä sivusta seuraamalla. Helpoin keino ratkaista mahdolliset oppimisvaikeudet, on tutustua yksityisopetukseen ja englannin opettajiin, jotka tarjoavat Pirkanmaalla englannin opetusta. Kahdenkeskinen opetus on tehokasta ja suunnitellaan aina oppijan mukaan, niin käsiteltävien aiheiden kuin opetustyylinkin kautta. 

Kenelle yksityisopetus on tarkoitettu?

Koska ihmiset ovat erilaisia, myös opetustyyleihin suhtaudutaan vaihtelevasti. Ei ole opettajan vika, että yleispätevä opetussuunnitelma ei välttämättä mene kaikkien jakeluun – ja vastaavasti ei ole oppijoiden vika, että he joko pysyvät tai eivät pysy mukana luennolla. Etenkin englannin kaltaisessa oppiaineessa, jossa ei välttämättä ole yhtä oikeaa vastausta, on tärkeintä löytää jokaiselle sopiva tapa oppia. 

Yksityisopetus on erinomainen keino tuottaa oppilaalle suotuisa ympäristö, jossa kannustetaan ja perehdytään juuri hänelle vaikeisiin tai tärkeisiin osa-alueisiin. Ryhmäopetuksessa pystyy harvoin tarjoamaan apua kullekin yksilölle ajan kanssa, jonka vuoksi niiden ketkä kaipaavat lisää tukea tai kertausta kannattaa tutustua Tampereen seudulla toimiviin englannin kielen yksityisopettajiin. 

Yksityisopettajan tehtävänä on tarjota apua, oli oppilaan tavoitteena sitten selvitä perusopetuksesta, hakea opiskelemaan yliopistoon tai tähdätä töihin ulkomaille. Yksityisopetus ei ole vain niille, ketkä kaipaavat tukea, vaan ihan kaikille! Englannin kielen opettaja ja hänen järjestämä tukiopetus on elintärkeä apu saavuttaa omat oppimistavoitteet!

Yksityisopetus lapselle? Suosittelemme! Mutta ei sovi unohtaa nuoria tai aikuisia. Kaikilla on lupa oppia uutta ja kerrata vanhaa ja kannustamme rohkeasti siihen. Tampereella englantia voi opiskella niin kielikursseilla, henkilökohtaisessa yksityisopetuksessa, erilaisten sovellusten kautta ja vaikkapa tutustumalla paikallisten oppilaitosten tarjontaan. 

Jos haluat saada englannin opiskelusta kaiken irti, tiedämme sinulle sopivan vaihtoehdon. Jatka siis vielä eteenpäin!

Englannin opetus Tampereella

Etsitkö opettajaa Tampereelta tai Pirkanmaalta? Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Superprofin kautta löydät alueella toimivat opettajat, joiden profiileihin voit tutustua sivuiltamme etukäteen. Näet esimerkiksi opettajan kokemuksen ja koulutuksen, hinnoittelun sekä minkätasoista englantia hän opettaa. Jotkut opettajistamme tarjoavat ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Ai miksikö?

Jotta löytäisit itsellesi sopivan yksityisopettajan helposti ja nopeasti. Tämä nimittäin, kuten todettua, on ensiarvoisen tärkeää oppilaan edistymisen saavuttamiseksi. Tampereen seudulla on useita opettajia, jotka tarjoavat opetusta valitsemassasi paikassa. Tai jopa etänä, verkon kautta. 

Selvitä alkuun tavoitteesi. Onko edessä korkeakoulun pääsykokeet? Englannin kurssin loppukoe? Lomareissu Eurooppaan? Tämän jälkeen on helpompi etsiä itselle sopivaa opettajaa tarjonnastamme. 

Mikäli ongelmaksi muodostuu yksityisopetuksen hinta, joka tällä hetkellä Tampereella on n. 20 € tunnissa, voit osallistua opetukseen yhdessä kaverisi tai vaikkapa perheenjäsenesi kanssa! Mikäs sen parempaa yhdessäoloa, kuin oppia lontoon kieltä. Reissu Lontooseen tämän jälkeen voikin olla varsin antoisa!

Mitä haluaisit oppia?