Etusivu
Tarjoa opetusta

Englannin Yksityisopetus Tampere

🥇 Englannin opettajat Tampere
💻 12 opettajaa
🔒 Varmennetut arvostelut
💸 Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Englanti kaupungissa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

16 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 16€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 4 tunnissa

1

Etsi englannin kielen kurssi

Etsi itsellesi sopiva kurssi omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tuntien sijainti, tutkinto, opettajan kokemus, arvostelut.

2

Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3

Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Selaa englannin yksityisopettajiamme

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Tampere

Löydä englannin opettaja Tampereelta

Englanti on ollut Suomessa jo vuosikymmenien ajan kieli, jota opetetaan kouluissa ja johon törmää väistämättä myös arjessa. Monelle englanti saattaa vaikuttaa ylitsepääsemättömältä esteeltä, kun taas osa suhtautuu aineeseen kuin mihin tahansa. Englannin opiskelussa panostetaan niin puhumiseen, kuullunymmärtämiseen, lukemiseen kuin erilaisiin harjoitteisiin, joiden avulla kieleen perehdytään.

Tampereella on monia vaihtoehtoja kerrata omaa englannin osaamista. On olemassa useita syitä, miksi kieltä ylipäätään kannattaa opiskella ja oppia. Tutustutaanpa seuraavaksi niihin!

Englannin opinnot ovat tärkeitä

Lähdetään liikkeelle siitä, että englanti on monessa koulussa pakollinen aine. Pakollinen siitä on tehty syystä, sillä sen tuottamat hyödyt ovat nykyajan globaalissa maailmassa pärjäämisen näkökulmasta verrattomia. Moni työnantaja tai korkeakoulu vaatii ja arvostaa englannin taitoa, eikä milloinkaan tiedä koska ruokaa tilatessaan Hämeenkadun ravintolassa vastausta ei saa suomeksi. 

Englantia puhuu ympäri maailman joidenkin arvioiden mukaan jopa 1,5 miljardia ihmistä. Suomessa on asukkaita huomattavasti vähemmän. Mieti, mitä mahdollisuuksia kielitaito siis suo! Voit suunnata maailmalle matkustamaan, töihin tai rakkauden perässä – ihan vain olemaan. Englannissa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa sekä Kanadassa pärjää taatusti hyvin oppimallaan englannin kielellä.  Voit myös auttaa Tammerkosken ympäristöön eksyneitä turisteja löytämään UROS -areenalle. 

Mahdollisuuksia on monia ja tästä syystä englannin kertaus kannattaa

Englannin opiskelun haasteet

Luonnollisesti – jos englannin opiskelu olisi helppoa, ei sen tukiopetusta tarvitsisi todennäköisesti harkita. Saattaa kestää jonkin aikaa, että kielen pariin pääsee jyvälle ja osa taas on luonnonlahjakkuuksia. Fakta on kuitenkin se, että osalle vieraan kielen opiskelu ei ota sujuakseen ja luokkahuoneessa saattaa jäädä helposti yksin ongelmansa kanssa.

Niiden opiskelijoiden kohdalla, jotka pitävät enemmänkin luonnontieteistä kuten biologiasta, fysiikasta tai kemiasta, voi olla haastavampaa innostua perehtymään paljon subjektiivisempaan englannin oppiaineeseen. Myös ujoille ihmisille englanti voi herättää ahdistusta, kun pitäisi jutella useiden tuntemattomien kanssa – ja vieläpä vieraalla kielellä! Parhaiten kun oppii aktiivisesti osallistumalla eikä sivusta seuraamalla. Helpoin keino ratkaista mahdolliset oppimisvaikeudet, on tutustua yksityisopetukseen ja englannin opettajiin, jotka tarjoavat Pirkanmaalla englannin opetusta. Kahdenkeskinen opetus on tehokasta ja suunnitellaan aina oppijan mukaan, niin käsiteltävien aiheiden kuin opetustyylinkin kautta. 

Kenelle yksityisopetus on tarkoitettu?

Koska ihmiset ovat erilaisia, myös opetustyyleihin suhtaudutaan vaihtelevasti. Ei ole opettajan vika, että yleispätevä opetussuunnitelma ei välttämättä mene kaikkien jakeluun – ja vastaavasti ei ole oppijoiden vika, että he joko pysyvät tai eivät pysy mukana luennolla. Etenkin englannin kaltaisessa oppiaineessa, jossa ei välttämättä ole yhtä oikeaa vastausta, on tärkeintä löytää jokaiselle sopiva tapa oppia. 

Yksityisopetus on erinomainen keino tuottaa oppilaalle suotuisa ympäristö, jossa kannustetaan ja perehdytään juuri hänelle vaikeisiin tai tärkeisiin osa-alueisiin. Ryhmäopetuksessa pystyy harvoin tarjoamaan apua kullekin yksilölle ajan kanssa, jonka vuoksi niiden ketkä kaipaavat lisää tukea tai kertausta kannattaa tutustua Tampereen seudulla toimiviin englannin kielen yksityisopettajiin. 

Yksityisopettajan tehtävänä on tarjota apua, oli oppilaan tavoitteena sitten selvitä perusopetuksesta, hakea opiskelemaan yliopistoon tai tähdätä töihin ulkomaille. Yksityisopetus ei ole vain niille, ketkä kaipaavat tukea, vaan ihan kaikille! Englannin kielen opettaja ja hänen järjestämä tukiopetus on elintärkeä apu saavuttaa omat oppimistavoitteet!

Yksityisopetus lapselle? Suosittelemme! Mutta ei sovi unohtaa nuoria tai aikuisia. Kaikilla on lupa oppia uutta ja kerrata vanhaa ja kannustamme rohkeasti siihen. Tampereella englantia voi opiskella niin kielikursseilla, henkilökohtaisessa yksityisopetuksessa, erilaisten sovellusten kautta ja vaikkapa tutustumalla paikallisten oppilaitosten tarjontaan. 

Jos haluat saada englannin opiskelusta kaiken irti, tiedämme sinulle sopivan vaihtoehdon. Jatka siis vielä eteenpäin!

Englannin opetus Tampereella

Etsitkö opettajaa Tampereelta tai Pirkanmaalta? Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Superprofin kautta löydät alueella toimivat opettajat, joiden profiileihin voit tutustua sivuiltamme etukäteen. Näet esimerkiksi opettajan kokemuksen ja koulutuksen, hinnoittelun sekä minkätasoista englantia hän opettaa. Jotkut opettajistamme tarjoavat ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Ai miksikö?

Jotta löytäisit itsellesi sopivan yksityisopettajan helposti ja nopeasti. Tämä nimittäin, kuten todettua, on ensiarvoisen tärkeää oppilaan edistymisen saavuttamiseksi. Tampereen seudulla on useita opettajia, jotka tarjoavat opetusta valitsemassasi paikassa. Tai jopa etänä, verkon kautta. 

Selvitä alkuun tavoitteesi. Onko edessä korkeakoulun pääsykokeet? Englannin kurssin loppukoe? Lomareissu Eurooppaan? Tämän jälkeen on helpompi etsiä itselle sopivaa opettajaa tarjonnastamme. 

Mikäli ongelmaksi muodostuu yksityisopetuksen hinta, joka tällä hetkellä Tampereella on n. 16 € tunnissa, voit osallistua opetukseen yhdessä kaverisi tai vaikkapa perheenjäsenesi kanssa! Mikäs sen parempaa yhdessäoloa, kuin oppia lontoon kieltä. Reissu Lontooseen tämän jälkeen voikin olla varsin antoisa!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti paikassa Tampere?

Keskimääräinen hinta tunneille on 16€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Englanti?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Englanti?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Englanti?

12 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Englanti opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 12 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.