Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Englanti oman opettajasi kanssa paikassa Turku

ūü•á Parhaat opettajat kaupungissa Turku
ūüíĽ 5 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Englanti kaupungissa Turku

Katso lisää opettajia

21 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 21‚ā¨.

2 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ 2 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Turku

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Englanti

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Englanti

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Turku

Englannin opinnot eivät mene koskaan hukkaan

Englannin kieli on maailman kolmanneksi eniten puhuttu kieli, jos lasketaan yhteen natiivit puhujat. Kun mukaan lisätään miljoonat ja miljoonat englannin kieltä toisena tai vieraana kielenään käyttävät maapallon asukkaat, ei ole liioiteltua sanoa että englanti on kaikista merkittävin kieli vuorovaikuttaa. Yli 300 miljoonaa natiivia puhujaa sekä 400 miljoonasta miljardiin muuta kieltä osaavaa todistavat sen mahdin. 

Lukuisten valtioiden ‚ÄstYhdysvaltojen, Iso-Britannian, Kanadan ja vaikkapa Australian kaltaisten j√§ttil√§isten ‚Äď lis√§ksi englanti on virallinen kieli EU:ssa, Afrikan unionissa, Euroopan neuvostossa, Maailman kauppaj√§rjest√∂ss√§, NATO:ssa, OECD-j√§rjest√∂ss√§ sek√§ NAFTA-sopimuksessa. Sen my√∂t√§ onkin varsin luonnollista todeta my√∂s sellaiset faktat, ett√§ englantia k√§ytet√§√§n monipuolisesti erilaisessa liiketoiminnassa, tieteess√§, taiteessa ja turismisissa. Suomessa englantia on opetettu vieraana kielen√§ jo vuosikymmenten ajan.

Englannin kielen merkitys ei ole laantunut vuosisatojenkaan aikana, vaan p√§invastoin. Nyt on paras mahdollinen hetki opiskella englantia ‚Äď mahdollisuuksia sen oppimiseen ja hy√∂dynt√§miseen riitt√§√§! Haaveiletko urasta l√§√§ketieteen parissa? Kiinnostaako kansainv√§linen bisnesmaailma? Ruoanlaitto tai taide? N√§iss√§ kaikissa kielitaito on pelk√§st√§√§n hy√∂dyksi.¬†

Superprof on helppokäyttöinen sivusto, josta löydät tulevan englannin kielen opettajasi Aurajoen molemmilta puolin. Turussa on tarjolla monipuolisesti eritaustaisia opettajia, joiden profiileihin voit tutustua hakutoimintojemme kautta. Haluatko suunnata maailmalle töihin? Vai siintääkö mielessäsi lomamatka ja haluat selvitä omin neuvoin? Oli tavoitteesi mikä tahansa, löydät kauttamme juuri sinulle räätälöityä yksityisopetusta Turussa.

Englannin, saksan, ranskan ja esimerkiksi kiinan lisäksi löydät kauttamme pätevän opettajan myös matemaattisiin aineisiin, kitaransoittoon tai vaikkapa piirtämiseen! 

Hyödy englannin taidosta

Koska viimeksi t√∂rm√§sit englannin kieleen? Vaikka viime opinnoista olisikin jo aikaa, niin l√§hes jokainen turkulainen voi vastata kysymykseen: ‚ÄúT√§n√§√§n‚ÄĚ. Englanti on vallitseva kieli esimerkiksi viihdesarjoissa, musiikissa sek√§ muussa populaarikulttuurissa. Matkustamisesta puhumattakaan.

Sen lis√§ksi, ett√§ englantia voi hy√∂dynt√§√§ kattavasti vapaa-ajalla, avaa se monia ovia ty√∂el√§m√§√§n. Kielitaito mahdollistaa monipuoliset uravaihtoehdot ‚Äď tieteen ja tekniikan alat sek√§ erilainen kaupank√§ynti hy√∂dynt√§√§ englantia globaalissa markkinassa. My√∂s Turusta l√∂ytyy monia kansainv√§lisi√§ yrityksi√§ ja toimijoita, joiden p√§ivitt√§inen ty√∂kieli on englanti. Miksi et siis aloittaisi maailmanvalloitusta kotikaupungistasi k√§sin?¬†

Vaihto-opiskelu ja erilaiset ulkomailla toteutettavat kurssit ovat erinomaisia keinoja englannin kielitaidon kartuttamiseen. My√∂s valmistautuminen ajoissa kannattaa ‚Äď osaamalla englantia, p√§rj√§√§ l√§hes miss√§ p√§in maailmaa tahansa ja tutustuminen uuteen kulttuuriin helpottuu. On my√∂s monia opintolinjoja, jotka toteutetaan t√§ysin englanniksi. T√§llaisia l√∂yd√§t esimerkiksi Turun kansainv√§lisen koulun lis√§ksi Turun ammattikorkeakoulusta sek√§ Turun yliopistossa.

Haluatko rohkaisua opintojen aloittamiseen? Vai kiinnostaisiko kerrata sanastoa, kielioppia ja kuullunymm√§rt√§mist√§? Olet oikeassa paikkassa ‚ÄstSuperprof auttaa!

Englannin opiskelu Turussa

Turusta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kielitaidon kehittämiseen. Oletko harkinnut iltalukiota? Tai kielikurssia? Myös kesäyliopistosta voisi löytyä tarjontaa opin janoa sammuttamaan. Puhumattakaan aiemmin mainituista englanninkielisistä koulutuksista. Turusta on myös lyhyt matka maailmalle, jossa suomen kielen taito ei enää riitäkään. Tämän vuoksi kieltä on hyvin perusteltua lähteä opiskelemaan tai kertaamaan.

Yksi vaihtoehto on my√∂s opiskella englantia verkon v√§lityksell√§. YouTubesta sek√§ erilaisista sovelluksista l√∂yt√§√§ keinot kieliopin ja sanaston pariin. Et√§n√§ j√§rjestett√§v√§t ryhm√§tunnit voivat my√∂s olla jollekin sopiva tapa l√§hte√§ kohti kieliopintoja. Fakta on kuitenkin se, ett√§ moni perinteinen kielikurssi on liian kankea tapa aloittaa ‚Ästoman tasoryhm√§n l√∂yt√§minen saattaa olla haastavaa, eik√§ poissaolon kohdatessa voi oikein kiri√§ kuin omatoimisesti.

Tässä kohtaa kannattaa harkita englannin kielen yksityisopetusta. Löydät Turusta monia motivoituneita yksityisopettajia, jotka ovat taustaltaan erilaisia ja opetustyyliltään vaihtelevia. Valinnanvapautta löytyy ja se jos jokin takaa sopivan opettajan ja oppilaan kohtaamisen!

Löydä yksityisopettaja kaupungistasi

Superprof on koonnut sinulle helposti vertailtavaan muotoon Turun parhaimmat yksityisopettajat. Englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja… Vain mielikuvitus on rajana, mitä opiskella seuraavaksi! Olisiko se kiinaa? Meidän tavoitteena on tarjota sinulle opetusta, juuri silloin kuin haluat ja sellaisella budjetilla, mihin olet valmis joustamaan.

T√§ll√§ hetkell√§ englannin kielen yksityistunteja saat Turussa keskim√§√§rin XX‚ā¨ tuntihintaan. Oli ajatuksissasi sitten kokeeseen kertaaminen, matkaan valmistautuminen, kielitaidon oppiminen tai tietty ammattisanasto, ota rohkeasti yhteytt√§ paikalliseen osaajaamme. Jotkut heist√§ tarjoavat ensimm√§isen tunnin jopa ilmaiseksi, joten mit√§p√§ viel√§ odotat?

Yksityisopetus saattaa kuulostaa pelottavalta ajatukselta. Mutta ajattele mieluummin näin. Eikö itseensä sijoittaminen, opiskelu omassa kotikaupungissa ja täysin sinulle suunniteltu tuntikokonaisuus olekin varsin looginen yhdistelmä? Olemme samaaa mieltä! Englannin kielen opettajamme ovat kokeneita kielen taitajia ja perehtyneet juuri henkilökohtaiseen opetukseen. 

Omat aikataulut, joustava tapa toimia sekä vapaus valita paikaksi vaikka kaunis puistonpenkki keskustan kupeessa ovat vain esimerkkejä yksityisopetuksen tuomista eduista. Voit vertailla turkulaisten opettajiemme välillä esimerkiksi arvostelujen, koulutustaustan tai hinnan perusteella.

Lähesty englannin kielen opettajaasi jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti paikassa Turku?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 21‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Englanti?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Englanti?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Englanti?

5 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Englanti opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 5 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.