Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima englannin kielen opettajiamme paikassa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

2 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on kustannus englannin kursseille paikassa Turku?

Paikassa Turku, keskimääräinen maksu englannin yksityisopetukselle per tunti on 22€

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% valmentajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen valmentajien hintoihin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan englannin kursseja paikassa Turku?

9 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Turku ja sen lähialueilla.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, lue hänen opettajan ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse englannin kielen tunti paikassa Turku yli 9 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

💻 Miten voin ottaa englannin yksityistunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Miten suurin osa nuorista pisteyttävät englannin kielen tuutorinsa kaupungissa Turku?

Oppilaat arvostelivat englannin kielen opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 1 arvion näytteestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin, mikäli sinulla on tarpeita palvelustamme.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇬🇧 Miksi et ottaisi englannin oppitunteja paikassa Turku?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittynyt kognitiivinen taito.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit koulutetun opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotoa käsin tai ottaa verkkotunteja, ota yksityinen opettaja ja varaa englannin kielen tunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden tuutoriisi järjestääksesi yksityisen englannin kielen tuntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 9 yksityisopettajan joukosta paikassa Turku.

 

Löydä englannin kielen opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Turku

Englannin opinnot eivät mene koskaan hukkaan

Englannin kieli on maailman kolmanneksi eniten puhuttu kieli, jos lasketaan yhteen natiivit puhujat. Kun mukaan lisätään miljoonat ja miljoonat englannin kieltä toisena tai vieraana kielenään käyttävät maapallon asukkaat, ei ole liioiteltua sanoa että englanti on kaikista merkittävin kieli vuorovaikuttaa. Yli 300 miljoonaa natiivia puhujaa sekä 400 miljoonasta miljardiin muuta kieltä osaavaa todistavat sen mahdin. 

Lukuisten valtioiden – Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Kanadan ja vaikkapa Australian kaltaisten jättiläisten – lisäksi englanti on virallinen kieli EU:ssa, Afrikan unionissa, Euroopan neuvostossa, Maailman kauppajärjestössä, NATO:ssa, OECD-järjestössä sekä NAFTA-sopimuksessa. Sen myötä onkin varsin luonnollista todeta myös sellaiset faktat, että englantia käytetään monipuolisesti erilaisessa liiketoiminnassa, tieteessä, taiteessa ja turismisissa. Suomessa englantia on opetettu vieraana kielenä jo vuosikymmenten ajan.

Englannin kielen merkitys ei ole laantunut vuosisatojenkaan aikana, vaan päinvastoin. Nyt on paras mahdollinen hetki opiskella englantia – mahdollisuuksia sen oppimiseen ja hyödyntämiseen riittää! Haaveiletko urasta lääketieteen parissa? Kiinnostaako kansainvälinen bisnesmaailma? Ruoanlaitto tai taide? Näissä kaikissa kielitaito on pelkästään hyödyksi. 

Superprof on helppokäyttöinen sivusto, josta löydät tulevan englannin kielen opettajasi Aurajoen molemmilta puolin. Turussa on tarjolla monipuolisesti eritaustaisia opettajia, joiden profiileihin voit tutustua hakutoimintojemme kautta. Haluatko suunnata maailmalle töihin? Vai siintääkö mielessäsi lomamatka ja haluat selvitä omin neuvoin? Oli tavoitteesi mikä tahansa, löydät kauttamme juuri sinulle räätälöityä yksityisopetusta Turussa.

Englannin, saksan, ranskan ja esimerkiksi kiinan lisäksi löydät kauttamme pätevän opettajan myös matemaattisiin aineisiin, kitaransoittoon tai vaikkapa piirtämiseen! 

Hyödy englannin taidosta

Koska viimeksi törmäsit englannin kieleen? Vaikka viime opinnoista olisikin jo aikaa, niin lähes jokainen turkulainen voi vastata kysymykseen: “Tänään”. Englanti on vallitseva kieli esimerkiksi viihdesarjoissa, musiikissa sekä muussa populaarikulttuurissa. Matkustamisesta puhumattakaan.

Sen lisäksi, että englantia voi hyödyntää kattavasti vapaa-ajalla, avaa se monia ovia työelämään. Kielitaito mahdollistaa monipuoliset uravaihtoehdot – tieteen ja tekniikan alat sekä erilainen kaupankäynti hyödyntää englantia globaalissa markkinassa. Myös Turusta löytyy monia kansainvälisiä yrityksiä ja toimijoita, joiden päivittäinen työkieli on englanti. Miksi et siis aloittaisi maailmanvalloitusta kotikaupungistasi käsin? 

Vaihto-opiskelu ja erilaiset ulkomailla toteutettavat kurssit ovat erinomaisia keinoja englannin kielitaidon kartuttamiseen. Myös valmistautuminen ajoissa kannattaa – osaamalla englantia, pärjää lähes missä päin maailmaa tahansa ja tutustuminen uuteen kulttuuriin helpottuu. On myös monia opintolinjoja, jotka toteutetaan täysin englanniksi. Tällaisia löydät esimerkiksi Turun kansainvälisen koulun lisäksi Turun ammattikorkeakoulusta sekä Turun yliopistossa.

Haluatko rohkaisua opintojen aloittamiseen? Vai kiinnostaisiko kerrata sanastoa, kielioppia ja kuullunymmärtämistä? Olet oikeassa paikkassa – Superprof auttaa!

Englannin opiskelu Turussa

Turusta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kielitaidon kehittämiseen. Oletko harkinnut iltalukiota? Tai kielikurssia? Myös kesäyliopistosta voisi löytyä tarjontaa opin janoa sammuttamaan. Puhumattakaan aiemmin mainituista englanninkielisistä koulutuksista. Turusta on myös lyhyt matka maailmalle, jossa suomen kielen taito ei enää riitäkään. Tämän vuoksi kieltä on hyvin perusteltua lähteä opiskelemaan tai kertaamaan.

Yksi vaihtoehto on myös opiskella englantia verkon välityksellä. YouTubesta sekä erilaisista sovelluksista löytää keinot kieliopin ja sanaston pariin. Etänä järjestettävät ryhmätunnit voivat myös olla jollekin sopiva tapa lähteä kohti kieliopintoja. Fakta on kuitenkin se, että moni perinteinen kielikurssi on liian kankea tapa aloittaa – oman tasoryhmän löytäminen saattaa olla haastavaa, eikä poissaolon kohdatessa voi oikein kiriä kuin omatoimisesti.

Tässä kohtaa kannattaa harkita englannin kielen yksityisopetusta. Löydät Turusta monia motivoituneita yksityisopettajia, jotka ovat taustaltaan erilaisia ja opetustyyliltään vaihtelevia. Valinnanvapautta löytyy ja se jos jokin takaa sopivan opettajan ja oppilaan kohtaamisen!

Löydä yksityisopettaja kaupungistasi

Superprof on koonnut sinulle helposti vertailtavaan muotoon Turun parhaimmat yksityisopettajat. Englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja… Vain mielikuvitus on rajana, mitä opiskella seuraavaksi! Olisiko se kiinaa? Meidän tavoitteena on tarjota sinulle opetusta, juuri silloin kuin haluat ja sellaisella budjetilla, mihin olet valmis joustamaan.

Tällä hetkellä englannin kielen yksityistunteja saat Turussa keskimäärin XX€ tuntihintaan. Oli ajatuksissasi sitten kokeeseen kertaaminen, matkaan valmistautuminen, kielitaidon oppiminen tai tietty ammattisanasto, ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen osaajaamme. Jotkut heistä tarjoavat ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, joten mitäpä vielä odotat?

Yksityisopetus saattaa kuulostaa pelottavalta ajatukselta. Mutta ajattele mieluummin näin. Eikö itseensä sijoittaminen, opiskelu omassa kotikaupungissa ja täysin sinulle suunniteltu tuntikokonaisuus olekin varsin looginen yhdistelmä? Olemme samaaa mieltä! Englannin kielen opettajamme ovat kokeneita kielen taitajia ja perehtyneet juuri henkilökohtaiseen opetukseen. 

Omat aikataulut, joustava tapa toimia sekä vapaus valita paikaksi vaikka kaunis puistonpenkki keskustan kupeessa ovat vain esimerkkejä yksityisopetuksen tuomista eduista. Voit vertailla turkulaisten opettajiemme välillä esimerkiksi arvostelujen, koulutustaustan tai hinnan perusteella.

Lähesty englannin kielen opettajaasi jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?