Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

21 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 21‚ā¨/h

9 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Turku!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on kustannus englannin kursseille paikassa Turku?

Paikassa Turku, keskim√§√§r√§inen maksu englannin yksityisopetukselle per tunti on 21‚ā¨

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • miss√§ tunnit pidet√§√§n (webkameralla tai jossakin muussa paikassa)
  • tuntien taajuus ja jokaisen tunnin kesto
  • oppituntiesi p√§√§m√§√§r√§ (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% valmentajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen valmentajien hintoihin kaupungissasi.

ūüŹÖ Kuinka moni yksityinen tuutori on saatavilla antamaan englannin kursseja paikassa Turku?

21 tuutoria on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta paikassa Turku ja sen lähialueilla.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, lue hänen opettajan ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse englannin kielen tunti paikassa Turku yli 21 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

ūüíĽ Miten voin ottaa englannin yksityistunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

‚úíÔłŹ Miten suurin osa nuorista pisteytt√§v√§t englannin kielen tuutorinsa kaupungissa Turku?

Oppilaat arvostelivat englannin kielen opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä 2 arvion näytteestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on valmis löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin, mikäli sinulla on tarpeita palvelustamme.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

ūüá¨ūüáß Miksi et ottaisi englannin oppitunteja paikassa Turku?

Englannin kielen opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittynyt kommunikointitaito.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit koulutetun opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotoa käsin tai ottaa verkkotunteja, ota yksityinen opettaja ja varaa englannin kielen tunti jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden tuutoriisi järjestääksesi yksityisen englannin kielen tuntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 21 yksityisopettajan joukosta paikassa Turku.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Turku

Englannin opinnot eivät mene koskaan hukkaan

Englannin kieli on maailman kolmanneksi eniten puhuttu kieli, jos lasketaan yhteen natiivit puhujat. Kun mukaan lisätään miljoonat ja miljoonat englannin kieltä toisena tai vieraana kielenään käyttävät maapallon asukkaat, ei ole liioiteltua sanoa että englanti on kaikista merkittävin kieli vuorovaikuttaa. Yli 300 miljoonaa natiivia puhujaa sekä 400 miljoonasta miljardiin muuta kieltä osaavaa todistavat sen mahdin. 

Lukuisten valtioiden ‚ÄstYhdysvaltojen, Iso-Britannian, Kanadan ja vaikkapa Australian kaltaisten j√§ttil√§isten ‚Äď lis√§ksi englanti on virallinen kieli EU:ssa, Afrikan unionissa, Euroopan neuvostossa, Maailman kauppaj√§rjest√∂ss√§, NATO:ssa, OECD-j√§rjest√∂ss√§ sek√§ NAFTA-sopimuksessa. Sen my√∂t√§ onkin varsin luonnollista todeta my√∂s sellaiset faktat, ett√§ englantia k√§ytet√§√§n monipuolisesti erilaisessa liiketoiminnassa, tieteess√§, taiteessa ja turismisissa. Suomessa englantia on opetettu vieraana kielen√§ jo vuosikymmenten ajan.

Englannin kielen merkitys ei ole laantunut vuosisatojenkaan aikana, vaan p√§invastoin. Nyt on paras mahdollinen hetki opiskella englantia ‚Äď mahdollisuuksia sen oppimiseen ja hy√∂dynt√§miseen riitt√§√§! Haaveiletko urasta l√§√§ketieteen parissa? Kiinnostaako kansainv√§linen bisnesmaailma? Ruoanlaitto tai taide? N√§iss√§ kaikissa kielitaito on pelk√§st√§√§n hy√∂dyksi.¬†

Superprof on helppokäyttöinen sivusto, josta löydät tulevan englannin kielen opettajasi Aurajoen molemmilta puolin. Turussa on tarjolla monipuolisesti eritaustaisia opettajia, joiden profiileihin voit tutustua hakutoimintojemme kautta. Haluatko suunnata maailmalle töihin? Vai siintääkö mielessäsi lomamatka ja haluat selvitä omin neuvoin? Oli tavoitteesi mikä tahansa, löydät kauttamme juuri sinulle räätälöityä yksityisopetusta Turussa.

Englannin, saksan, ranskan ja esimerkiksi kiinan lisäksi löydät kauttamme pätevän opettajan myös matemaattisiin aineisiin, kitaransoittoon tai vaikkapa piirtämiseen! 

Hyödy englannin taidosta

Koska viimeksi t√∂rm√§sit englannin kieleen? Vaikka viime opinnoista olisikin jo aikaa, niin l√§hes jokainen turkulainen voi vastata kysymykseen: ‚ÄúT√§n√§√§n‚ÄĚ. Englanti on vallitseva kieli esimerkiksi viihdesarjoissa, musiikissa sek√§ muussa populaarikulttuurissa. Matkustamisesta puhumattakaan.

Sen lis√§ksi, ett√§ englantia voi hy√∂dynt√§√§ kattavasti vapaa-ajalla, avaa se monia ovia ty√∂el√§m√§√§n. Kielitaito mahdollistaa monipuoliset uravaihtoehdot ‚Äď tieteen ja tekniikan alat sek√§ erilainen kaupank√§ynti hy√∂dynt√§√§ englantia globaalissa markkinassa. My√∂s Turusta l√∂ytyy monia kansainv√§lisi√§ yrityksi√§ ja toimijoita, joiden p√§ivitt√§inen ty√∂kieli on englanti. Miksi et siis aloittaisi maailmanvalloitusta kotikaupungistasi k√§sin?¬†

Vaihto-opiskelu ja erilaiset ulkomailla toteutettavat kurssit ovat erinomaisia keinoja englannin kielitaidon kartuttamiseen. My√∂s valmistautuminen ajoissa kannattaa ‚Äď osaamalla englantia, p√§rj√§√§ l√§hes miss√§ p√§in maailmaa tahansa ja tutustuminen uuteen kulttuuriin helpottuu. On my√∂s monia opintolinjoja, jotka toteutetaan t√§ysin englanniksi. T√§llaisia l√∂yd√§t esimerkiksi Turun kansainv√§lisen koulun lis√§ksi Turun ammattikorkeakoulusta sek√§ Turun yliopistossa.

Haluatko rohkaisua opintojen aloittamiseen? Vai kiinnostaisiko kerrata sanastoa, kielioppia ja kuullunymm√§rt√§mist√§? Olet oikeassa paikkassa ‚ÄstSuperprof auttaa!

Englannin opiskelu Turussa

Turusta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kielitaidon kehittämiseen. Oletko harkinnut iltalukiota? Tai kielikurssia? Myös kesäyliopistosta voisi löytyä tarjontaa opin janoa sammuttamaan. Puhumattakaan aiemmin mainituista englanninkielisistä koulutuksista. Turusta on myös lyhyt matka maailmalle, jossa suomen kielen taito ei enää riitäkään. Tämän vuoksi kieltä on hyvin perusteltua lähteä opiskelemaan tai kertaamaan.

Yksi vaihtoehto on my√∂s opiskella englantia verkon v√§lityksell√§. YouTubesta sek√§ erilaisista sovelluksista l√∂yt√§√§ keinot kieliopin ja sanaston pariin. Et√§n√§ j√§rjestett√§v√§t ryhm√§tunnit voivat my√∂s olla jollekin sopiva tapa l√§hte√§ kohti kieliopintoja. Fakta on kuitenkin se, ett√§ moni perinteinen kielikurssi on liian kankea tapa aloittaa ‚Ästoman tasoryhm√§n l√∂yt√§minen saattaa olla haastavaa, eik√§ poissaolon kohdatessa voi oikein kiri√§ kuin omatoimisesti.

Tässä kohtaa kannattaa harkita englannin kielen yksityisopetusta. Löydät Turusta monia motivoituneita yksityisopettajia, jotka ovat taustaltaan erilaisia ja opetustyyliltään vaihtelevia. Valinnanvapautta löytyy ja se jos jokin takaa sopivan opettajan ja oppilaan kohtaamisen!

Löydä yksityisopettaja kaupungistasi

Superprof on koonnut sinulle helposti vertailtavaan muotoon Turun parhaimmat yksityisopettajat. Englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja… Vain mielikuvitus on rajana, mitä opiskella seuraavaksi! Olisiko se kiinaa? Meidän tavoitteena on tarjota sinulle opetusta, juuri silloin kuin haluat ja sellaisella budjetilla, mihin olet valmis joustamaan.

T√§ll√§ hetkell√§ englannin kielen yksityistunteja saat Turussa keskim√§√§rin XX‚ā¨ tuntihintaan. Oli ajatuksissasi sitten kokeeseen kertaaminen, matkaan valmistautuminen, kielitaidon oppiminen tai tietty ammattisanasto, ota rohkeasti yhteytt√§ paikalliseen osaajaamme. Jotkut heist√§ tarjoavat ensimm√§isen tunnin jopa ilmaiseksi, joten mit√§p√§ viel√§ odotat?

Yksityisopetus saattaa kuulostaa pelottavalta ajatukselta. Mutta ajattele mieluummin näin. Eikö itseensä sijoittaminen, opiskelu omassa kotikaupungissa ja täysin sinulle suunniteltu tuntikokonaisuus olekin varsin looginen yhdistelmä? Olemme samaaa mieltä! Englannin kielen opettajamme ovat kokeneita kielen taitajia ja perehtyneet juuri henkilökohtaiseen opetukseen. 

Omat aikataulut, joustava tapa toimia sekä vapaus valita paikaksi vaikka kaunis puistonpenkki keskustan kupeessa ovat vain esimerkkejä yksityisopetuksen tuomista eduista. Voit vertailla turkulaisten opettajiemme välillä esimerkiksi arvostelujen, koulutustaustan tai hinnan perusteella.

Lähesty englannin kielen opettajaasi jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?