Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Vantaa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

20 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

2 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Vantaa!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon englannin oppitunti maksaa paikassa Vantaa ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen maksu yksityiselle englannin kielen tunnille paikassa Vantaa on 20€.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • yksityisopettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (webkameralla tai oppilaan luona)
  • oppituntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi päämäärä (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien hintoihin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan yksityisiä englannin kielen oppitunteja paikassa Vantaa?

13 opettajaa on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja paikassa Vantaa ja sen lähialueilla.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, lue hänen ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse kurssi paikassa Vantaa yli 13 saatavilla olevan opettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa oppitunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen opettajia verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska tuutori ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Keskimäärin, minkä pisteytyksen oppilaat ovat tehneet englannin kielen opettajilleen paikassa Vantaa?

1 arvion näytteestä, oppilaat arvioivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Huolien ilmetessä oppituntisi kanssa, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun puhelun tai sähköpostin välityksellä arkipäivisin.

 

Lue meidän usein kysyttyjä kysymyksiä.

🇬🇧 Miksi et ottaisi englannin kielen tunteja paikassa Vantaa?

Englannin opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa henkinen joustavuus ja kehittynyt kommunikointitaito.

 

Rekisteröidy englannin yksityistunneille oppiaksesi lisää englannin kielestä kokeneen yksityisopettajan kanssa. Tuutorisi avulla, nyt on täydellinen mahdollisuus oppia englannin kieli taitavammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja, ota yksityinen opettaja ja varaa kurssi jo tänään.

 

Viestintäalustamme on täällä sinua varten saadaksesi yhteyden yksityiseen opettajaasi järjestääksesi yksityisen englannin kielen kurssisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja.

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 13 englannin opettajan joukosta paikassa Vantaa.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset englannin kurssit paikassa Vantaa

Aloita englannin opinnot Vantaalla

Hyvä kielitaito on erinomainen työkalu monella elämän osa-alueella. Oli kyse sitten vapaa-ajan lomamatkasta, vuorovaikutuksesta vieraskielisten kanssa tai uudesta työpaikasta englanninkielisessä yrityksessä, voit olla varma siitä että yksikään englannin oppitunti ei mene hukkaan. Koulussa tai sen jälkeen. Vantaalta löydät useita ammattitaitoisia yksityisopettajia, joiden kanssa selätät englannin kielen esteet tehokkaasti. Jos ongelmana on puhuminen, saat apua kommunikointiin ja lausumiseen. Jos taas kirjoittaminen tuottaa haasteita, opit parhaat muistisäännöt ja keinot kieliopin hallitsemiseen. Siinä, että osallistuu yksityisopetukseen ei ole mitään ihmeellistä, vaan se on yhä suositumpi tapa kehittää omaa osaamistaan opiskelun ohella ja niiden jälkeen. Seuraavaksi lisää siitä.  

Englannin opiskelun osa-alueet

Englannin opinnot poikkeavat luonnollisesti äidinkielen opetuksesta, sillä onhan kyseessä meille vieras kieli. Lähtöasetelma on tämän vuoksi erilainen. Käytännössä opinnot voi jakaa karkeasti englannin kielen puhumiseen, kirjoittamiseen, lukemiseen, kielioppiin sekä sanastoon. Puheharjoituksissa keskitytään kahdenkeskiseen kommunikointiin sekä itsensä ilmaisuun esimerkiksi kysymysten avulla. Lukeminen tähtää luetun ymmärtämiseen sekä sanojen ääntämisharjoituksiin. Kirjoittaminen taas hyödyntää näitä oppeja sekä kielen sääntöjä, jotta tuotetusta tekstitä tulee ymmärrettävää. Osa-alueet liittyvät siis tiiviisti toisiinsa. Oppiasteesta riippuen, englannissa keskitytään erilaisiin teemoihin. Moni kuitenkin kokee koulussa ongelmia vieraan kielen kanssa, sillä suurten luokkakokojen vuoksi vaikeat asiat saattavat jäädä selvittämättä ja näin ollen kertautuessaan aiheuttaa tunteen, että englanti on itselle liian haastavaa. Tämä koskee kaikenikäisiä oppijoita. Yksityisopetus on yksi tapa vaikuttaa kieltenopiskeluun ja huomioon otettavaa on se, että se sopii kaikille. Ei pelkästään oppimisvaikeuksia kokeville. Jos haluat menestyä vieraskielisissä pääsykokeissa tai tähdätä ulkomaille (tai yksinkertaisesti oppia englannin alkeet Vantaalla), tässä on tilaisuus iskeä!  

Englannin opiskelun hyödyt

Ensimmäinen asia, miksi englantia olisi hyvä oppia, on sen tuottama hyöty muille opinnoille. Kieleen törmää nimittäin oppiaineesta ja toimialasta toiseen, jonka vuoksi perusasioiden tarkistaminen kesken syventävien opintojen, saattaa hidastaa omaa oppimisprosessia. Lisäksi englanti tuottaa lukemattomia hyötyjä monessa muussa mielessä: Lukemalla erilaisia tekstejä ja kirjallisuutta, laajennat omaa ajattelukykyä ja ymmärrystä muista kulttuureista. Se, että pystyy esimerkiksi ajattelemaan englanniksi vaatii jo paljon – mutta mieti mitä se mahdollistaa: englantia puhutaan ympäri maailman satojen miljoonien ihmisten toimesta. Sinä voit päästä mukaan tähän valtavaan verkostoon! Kun kartoitat osaamista englannin kieliopista ja erilaisista sanastoista ja niiden taivutuksista, opit keskustelemaan syvällisesti monimutkaisistakin aihealueista. Tämä on valtava kilpailuetu työelämässä ja myös vapaa-ajalla. Se mahdollistaa niin uralla etenemisen kuin erilaisten ihmissuhteiden muodostumisen. Kuka tietää, jos tuleva rakkautesi puhuukin vain englantia? Siinä kohtaa kannattaa kiittää englannin maikkoja ja itseä!  

Yksityiset englannin kurssit Vantaalla

Englannin opetusta on helppo löytää pääkaupunkiseudun alueella. Niiden monien kielikurssien ja oppilaitosten lisäksi tarjolla on runsaasti yksityisiä englannin tunteja, jotka ovat tehokkain tapa oppia kieltä täydellisesti. Jos tarvitset englannin kertausta tai tukiopetusta koulun lisäksi, tai edellisistä kieliopinnoista on jo aikaa, voit luottaa Superprofin opettajiin. Selkein hyöty yksityisillä englannin tunneilla on se, että saat itse päättä mistä lähdetään ja mitä kohti mennään. Kyllä, opetussuunnitelmaa voidaan hyödyntää, jos näin haluat, mutta toisin kuin koulussa sinä päätät tahdin! Haluatko oppia kaiken tulevaa Lontoon matkaasi varten? Voimme räätälöidä tätä varten sopivan kokonaisuuden. Hakeudutko ensi keväänä opiskelemaan vierasikieliseen koulutukseen? Miltä kuulostaisi kertauskurssi henkilökohtaisen englannin opettajan kanssa! Voit osallistua Superprofin englannin tunneille kerran viikossa, kuukaudessa tai niin usein kuin sinulle parhaiten sopii. Joskus muutamakin oppitunti voi sytyttää piilevän motivaation kieliopintoja kohtaan. Pian huomaatkin jo tutkivasi verkko-opetusmateriaaleja ja lataavasi Duolingon vuosien odottelun jälkeen. Yes, it’s possible! Oli lähtötilanteesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä yksityisopettajaan ja aloita englannin tunnit jo tänään. Keskimäärin Vantaalla englannin tunnit maksavat 20 €, mutta löydät tarjontaa tämän molemmin puolin.

Superprofin yksityistunnit

Ensimmäinen vaihe, mitä tulee ottaa huomioon, on konkretisoida itselle mitä haluaa saavuttaa. Kertomalla oppimistavoitteesi Superprofin opettajalle, varmistat sen että saat juuri sinulle suunniteltua opetusta, sellaisin menetelmin jotka sinulle parhaiten sopii. Tämän jälkeen voit etsiä alueellasi toimivia opettajia hakutoiminnon kautta. Vertaile opettajien profiileja: hintatasoa, arvosteluja, opetusmenetelmiä, koulutusta ja kokemusta. Ota yhteyttä sinua kiinnostaviin opettajiin viestillä ja sovi aloituksesta. Näin yksinkertaista se loppuviimein on. Tiedätkö, mikä on vaikein vaihe? Aloittaminen. Olemme tehneet sen helpoksi, sillä osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi! Kyllä, myös me haluamme että edistyt englannin parissa ja löydät sinulle sopivan opettajan tässä auttamaan. Kun englannin opintosi alkavat sujumaan, voit sujuvasti siirtyä seuraavan kielen tai oppiaineen pariin. Niitä nimittäin meiltä löytyy. Katso lisää haullamme ja aloita uuden oppiminen Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?