Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima yksityisopettajiamme paikassa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 10 arvostelua

25 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 25€/h

3 h

Salamannopeaa! Yksityisopettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa paikassa Turku!

2. Saavuta tavoitteesi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ota yksityisopetuksen mahdollisuuksista kiinni

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on tuntien keskimääräinen hinta paikassa Turku ?

Keskimääräinen hinta tunneille on 25€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi yksityisopetus kannattaa?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla kaupungissa Turku?

112 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen  opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 112 profiilin joukosta.

✒️ Kuinka opettajamme on arvioitu?

10 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi aina viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa ?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa !

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat tuutorit paikassa Turku

Hanki yksityisopetusta Turussa

Yksityisopetus on tullut vuosi vuodelta enemmän osaksi opetustarjontaa myös Suomessa. Yksityisopetus mahdollistaa luontevan oppimisen  niin peruskoululaisille, lukiolaisille, korkeakouluopiskelijoille ja kaikille muille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Nimittäin – aina on sopiva hetki oppia uutta ja aloittaa vaikka pitkään suunnitelmissa ollut harrastus. Turussa on tarjolla runsaasti eri oppiaineiden ja taitojen yksityisopettajia. Alkuun on kuitenkin pohdittava, minkälaisiin tarkoituksiin yksityisopetus sopii ja miten asian kanssa kannattaa edetä. Tästä tekstistä löydät yksityisopetuksen hyvät ja huonot puolet, aloitetaan!  

Yksityisopetuksen hyödyt

Lienee sanomattakin selvää, että yksikään oppilas (ja opettaja) ei ole samanlainen. Tästä yksinkertaisesta faktasta huolimatta, opetusta tarjotaan isoille ryhmille samalla tavalla ja samaan aikaan. Sitten ihmetellään, miksi joillakin sujuu ja joillakin ei. Tämä ei ole kenenkään yksilön vika, vaan koulujärjestelmän.  On totta, että valtaosa pystyy sulautumaan perinteiseen ryhmäopiskeluun ja opetussuunnitelman kurinalaiseen noudattamiseen. Osalle taas tällainen oppimistyyli ei vain yksinkertaisesti sovi, esimerkiksi oppimisvaikeuksista tai keskittymisestä johtuen. Tämä johtaa erilaisiin ongelmiin, jos opetuksessa jää jälkeen. Aineesta riippumatta, mikäli perusteiden hallinnassa on vaikeuksia niin se näkyy väistämättä myös tulevaisuudessa. Opettajalla ei ole aikaa tai resursseja auttaa kaikkia yksilöitä eikä tukiopetustakaan välttämättä ole kaikille tarjolla. Tässä kohtaa yksityisopettaja astuu kuvaan. Mitä jos saisit kahdenkeskistä opetusta, jossa keskityttäisiin sinulle vaikeisiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin? Tunnin tai useamman verran, niin kauan että voit rehellisesti todeta: “Minä osaan!” Eikä kannata ymmärtää väärin. Oppilaitoksissa saa ammattitaitoista opetusta, siitä ei Suomen koulutusjärjestelmän maineen tuntien ole kyse. Tukiopetuksen järjestäminen taas on vaikeampaa. Kaikki opettajat ovat varmaan yhtä mieltä siitä, että henkilökohtainen opetus on tehokkain tapa yksilön oppimisen kannalta. Tästä syystä yksityisopetus on erinomainen vaihtoehto oppia uutta, hankkia lisää kokemusta tietyiltä aloilta ja aloittaa vaikkapa aivan uusi harrastus.   

Yksityisopetuksen haasteet

Jos yksityisopetus olisi kaikille tuttua, niin sitä hyödynnettäisiin todennäköisesti nykyistä enemmän. Monet osallistuvat yksityisopetukseen esimerkiksi tenttituloksia parantaakseen, uutta oppiakseen, työelämätaitoja kehittääkseen tai oppiakseen uuden harrastuksen. Osalle tämä ei ole mahdollista.  Ensimmäinen syy yksityisopetuksen haasteellisuudelle on raha. Yksityisopetus nimittäin maksaa. Ehkä vielä jonakin päivänä Turussa on mahdollista nauttia täysin ilmaisesta yksityisopetuksesta, mutta matkaa tähän pisteeseen riittää. Tämä estää osaa osallistumasta yksityiseen opetukseen. Onneksi markkinoilla on kysynnän ja tarjonnan laki – tänä päivänä on olemassa yhä enemmän kustannustehokkaita ratkaisuja yksityiseen opetukseen osallistumiseen. Opettajat kilpailevat keskenään opiskelijoista, jonka myötä hintakilpailu kiristyy ja palvelut paranee. Halvempaa yksityisopetusta tarjoavat esimerkiksi eri alojen opiskelijat, kun taas pitkään opetus- tai ammattilaistyötä tehneet opettajat veloittavat tunneistaan enemmän.  Toinen syy taas on aika. Nykypäivän kiireisessä yhteiskunnassa on harvemmin ylimääräistä aikaa, ja vaikka yksityisopetus on erittäin joustavaa, niin osalle opiskelun rytmittäminen omaan arkeen saattaa tuottaa vaikeuksia. Mikäli yksikin tapaaminen viikottaisesta opetuksesta jää väliin, voi edistyminen ottaa takapakkia. Jos löydät aikaa ja rahaa itsesi kehittämiseen, yksityisopetus on erinomainen valinta. Kiität siitä myöhemmin itseäsi. Matkaan tarvitset myös ripauksen motivaatiota – se auttaa lopulta innostumaan opiskelusta ja sisäistämään läpi käytyjä asioita.

Yksityisopetusta Turun seudulla

Oletko harkinnut yksityisopetusta? Onneksi olkoon! Olet siis jo pitkällä ja kaiken lisäksi löytänyt oikeaan paikkaan. Superprofilta löydät Turussa toimivat yksityisopettajat. Hae opettajia oppiaineella, harrastuksella tai aiheella ja vertaile hakutuloksia. Löydät kauttamme kokeneita opettajia toimialasta toiseen. Opetusta on tarjolla niin peruskoululaisille kuin vanhemmille opiskelijoille sekä kaikille aikuisille, ikään katsomatta. Oletko kiinnostunut kielitaidon kehittämisestä? Superprofilta löydät apua englannista saksaan ja espanjasta ranskaan. Uuden harrastuksen oppiminen on myös helppoa: opi soittamaan kitaraa, pianoa tai laulamaan yksityisopetuksemme avulla. Äläkä unohda luonnontieteitä – Turussa on useita matematiikan ja fysiikan opettajia, jotka odottavat yhteydenottoasi. Moni opettaja tarjoaa ensimmäisen yksityistunnin ilmaiseksi. Syy on yksinkertainen: tavoitteena on löytää paras opettaja auttamaan unelmiesi kanssa. Voit siis osallistua matalalla kynnyksellä eri opettajien tunneille ja sopia jatkosta sopivan mentorin löydyttyä.  Superprofin kautta löydät myös nykyaikaisesti etänä toimivat opettajat, jolloin paikalla ei ole enää merkitystä. Tarvitset vain kameran ja verkkoyhteyden, sekä laitteen jolla osallistua opetukseen. Tämän jälkeen koko maailma on avoinna! Häiritseekö yksityisopetuksen hinta? Tiesithän, että voit osallistua opetukseen myös ystäviesi tai perheenjäsentesi kanssa. Opetus suunnitellaan toiveidenne mukaan ja hintakin alenee, kun maksajia on enemmän.   

Superprof yhdistää opettajat ja opiskelijat

Turku on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista ja paikka, johon moni muuttaa työn, opiskelun tai parisuhteen myötä. Tämä on hyvä uutinen kaikille, jotka etsivät tukiopetusta Turussa! Mitä enemmän ihmisiä, sen enemmän opettajia ja laadukkaampaa palvelua. Oletko jahkaillut jonkin asian kanssa jo pitkään? Kaipaatko sparrausta tai apua opintojen oheen? Olemme tehneet ratkaisun helpoksi. Etsi itseäsi puhutteleva opettaja haluamastasi aiheesta, tutustu saatuihin arvosteluihin ja ota yhteyttä. Matkasi kohti uuden oppimista alkaa halutessasi tästä ja tänään

Mitä haluaisit oppia?