Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Matematiikka oman opettajasi kanssa paikassa Turku

ūü•á Parhaat opettajat kaupungissa Turku
ūüíĽ 7 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Matematiikka kaupungissa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

20 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 20‚ā¨.

4 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ 4 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Turku

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Matematiikka

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Matematiikka

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Turku

Matematiikan opetusta peruskoulusta kolmannelle asteelle

Turussa voit opiskella matematiikan pulmia helposti yksityisopettajan kanssa: p√§√§ss√§laskenta, aritmetiikka, kertotaulut, Pythagoras, geometria ja vaikkapa todenn√§k√∂isyyslaskut tulevat tutuksi ja kerrattua. Matematiikka on samalla j√§nnitt√§v√§√§ ja monimutkaista ‚Ästse on oppiaine, johon yleens√§ osa tarvitsee ja kaipaa tukiopetusta. Avustaminen kotiteht√§viss√§ tai kokeiden kanssa silloin t√§ll√∂in kuulostaa varmasti joustavalta vaihtoehdolta luokkahuoneopetuksen ohelle.

Tiesitkö, että matematiikka on merkittävä osa myös monia muita oppiaineita? Esimerkiksi fysiikka ja kemia pitävät sisällään monia samoja lainalaisuuksia. Tämän myötä monen eri alan pääsykokeissa edellytetään matemaattista osaamista ja mitä aiemmin vaikeisiin osa-alueisiin tarttuu, sen helpompaa niitä on tulevaisuudessa ymmärtää. Miksi matematiikan yksityisopetusta kannattaa harkita juurikin Turussa?

Koska Superprofin opettajat palvelevat turkulaisia opiskelijoita ympäri kaupunkia. Mikäli haluat läpäistä nykyisen kurssin, valmistautua kokeisiin, parantaa arvosanoja tai hakeutua opiskelemaan tietylle alalle, kannattaa pohjatyöt tehdä kunnolla. Asuit sitten Turussa tai lähiseudulla, löydät sivustoltamme monia kokeneita ja motivoituneita yksityisopettajia. 

Matematiikan opiskelu Turussa

Joskus on syytä ottaa tauko. Intensiivisen integrointilaskennan jälkeen on ihan mukava käydä kävelyllä Turun Tuomiokirkon ympäristössä. Esimerkiksi Kupittaanpuistosta voi löytyä mukava penkki istahtaa ja palata yhtälöiden ääreen.

Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka historia juontaa aina 1200-luvulle. Sillä on myös luonnollisesti pisimmät perinteet erilaisessa opiskelussa ja kulttuuritoiminnassa. Kaupungista on ponnistanut monia suomalaisia kuuluisuuksia sekä tietysti alan osaajia. Muun muassa turkulainen Arto Salomaa on kansainvälisesti arvostettu matemaatikko, joka opiskeli niin Turun yliopistossa kuin Yhdysvalloissakin Berkeleyssä. 

Kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet ja monia vaihtoehtoja matematiikan opiskeluun. On tutkintoon tähtäävää opiskelua, iltakursseja kuin yksityisopetustakin. Enää ei tarvitse kuin napata laskin käteen (tai virittää aivot päässälaskuun) ja aloittaa paini numeroiden kanssa!

Turussa voit opiskella matematiikkaa muun muassa Turun yliopistossa, jossa matematiikan ja tilastotieteen tutkinto-ohjelmat palvelevat alasta kiinnostuneita. Paikallisten opiskelijoiden ainejärjestö Delta ry kannattaa myös laittaa muistiin, mikäli matemaattiset pulmat vaivaavat. Perusopetuksessa esimerkiksi Raunistulan koulussa on taas käytössä erillinen matematiikkaluokka, jossa opetussuunnitelmaan syvennytään aina tilanteen mukaan. Turun iltalukiossa puolestaan voit prepata pitkän tai lyhyen matematiikan kursseja tai valmistautua lääketieteen pääsykokeisiin kertaamalla fysiikan aineita.

Turussa on my√∂s tarjolla monia yksityisopetusta tarjoavia tahoja. Yhden niist√§ jo l√∂ysitkin, eli meid√§t ‚ÄstSuperprofin. Autamme sinut yksityisopetuksen pariin nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti, oli ongelmana sitten yhteenlasku tai korkeamman asteen yht√§l√∂. Turkulaiset yksityisopettajamme palvelevat aikataulujesi mukaan!

Kymmeniä matematiikan opettajia Turussa

Kutsumusammatti on monelle tuttu sana. Helposti esimerkiksi palomiehet ja l√§√§k√§rit miellet√§√§n t√§llaisiksi, mutta mielest√§mme my√∂s matematiikan opettaja tekee usein kutsumustaan. Matematiikka on laaja tieteenala ja paljon muutakin kuin numeroita. N√§in ollen my√∂s matematiikan opettajien erikoistuminen ja vahvuudet vaihtelee ‚Ästja hyv√§ niin! Matematiikan opettajat tulevat eri l√§ht√∂kohdista ‚Äston koulutettuja opettajia, insin√∂√∂rej√§, alan opiskelijoita sek√§ luonnonlahjakkuuksia.

Vaivaako sinua reaaliluvut? Tarvitsetko apua differentiaaliyhtälöiden kanssa? Menevätkö joukko-oppi ja lukujonot liian pitkälle? Ei se mitään. Opettajamme auttavat näiden ja esimerkiksi alkulukujen, desimaalien, logiikan, fysiikan, geometrian, todennäköisyyksien ja erilaisten kuvaajien kanssa. Matematiikan opettajan tarjoama henkilökohtainen palaute auttaa ymmärtämään asioita oman aikataulun mukaisesti. 

Löydä ja tapaa yksityisopettaja Superprofin avulla

Ratkaise pulmat, hanki p√§√§tteyltaito ja sovella matematiikkaa luovasti haluamallasi tavalla! Pelkk√§ peruskouluopetus ei v√§ltt√§m√§tt√§ riit√§, kun haluat ymm√§rt√§√§ tarkemmin mit√§ matematiikka tarkoittaa. Matematiikan alkeet, kertaus kokeisiin tai apua ty√∂projektiin ‚Äď Superprof on valmiina auttamaan. Turusta l√∂ytyy t√§ll√§ hetkell√§ osaavia matematiikan yksityisopettajia, joihin voit olla yhteydess√§. Matematiikan tukiopetus on hy√∂dyksi i√§st√§, koulutuksesta ja my√∂s paikasta riippumatta ‚Äď Turun lis√§ksi l√∂yd√§t kauttamme my√∂s p√§tev√§t verkko-opettajat, jotka toimivat paikkariippumattomasti.

Tutustu opettajien sijainteihin, hinnoitteluun, opetustyyliin ja arvosteluihin hakutoimintomme avulla. Näet myös kätevästi kunkin profiilista erityisosaamisen: oli se sitten, algebra, yliopistotason opetus tai talousmatematiikka.

Kuten todettua, Turku on oivallinen paikka hakeutua matematiikan tukiopetuksen pariin. Inspiroiva ja kaunis kaupunkimiljöö motivoi opiskelemaan luokkatiloissa, puiston penkillä tai vaikkapa lempiravintolan terassilla. Löydä matematiikan opettajasi meiltä ja aloita opiskelu vaikka heti huomenna!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Turku?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 20‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

7 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Matematiikka opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 7 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.