Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Turku

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

23 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

2 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Turku!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Paljon maksaa matematiikan yksityisopetus paikassa Turku ja lähellä sijaitsevilla seuduilla?

Kaupungissa Turku, keskimääräinen hinta matematiikan kursseille on 23€.

 

Hinta matematiikan tunnille vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • tuutorin kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkkokameran välityksellä tai oppilaan luona)
  • kurssien määrä ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% tuutoreistamme antaa ensimmäisen matikan tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme hinnat alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan matematiikan yksityistunteja paikassa Turku?

22 yksityistä matematiikan opettajaa on saatavilla antamaan matematiikan tunteja paikassa Turku ja lähiseuduilla.

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, katsele heidän cv saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme, josta löydät yli 22 matematiikan opettajaa.

💻 Voinko ottaa matematiikan kursseja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia opettajia, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat antaneet matematiikan tuutoreille paikassa Turku?

1n pisteiden mukaan, oppilaat arvioivat matematiikan opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (kännykän tai sähköpostin kautta arkipäivisin), mikäli sinulla herää kysyttävää tunneistasi.

 

Kaipaatko lisätietoja?

🎓 Miksi sinun pitäisi ottaa yksityisiä matematiikan tunteja paikassa Turku?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista yläkoulussa. Moni opiskelija kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan kurssit taitavan yksityisopettajan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain valikoida oma yksityisopettaja ja varata matikan tunnit kotoota tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta mahdollistaa viestittelemään tuutorisi kanssa järjestääksesi matematiikan yksityistuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 22 matematiikan yksityisopettajan joukosta paikassa Turku.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Turku

Matematiikan yksityisopetus Turussa

Turussa voit opiskella matematiikan pulmia helposti yksityisopettajan kanssa: päässälaskenta, aritmetiikka, kertotaulut, Pythagoras, geometria ja vaikkapa todennäköisyyslaskut tulevat tutuksi ja kunnolla kerrattua. Matematiikka on samalla jännittävää ja monimutkaista – se on oppiaine, johon yleensä osa tarvitsee ja kaipaa erillistä tukiopetusta. Avustaminen kotitehtävissä tai kokeiden kanssa silloin tällöin kuulostaa varmasti joustavalta vaihtoehdolta luokkahuoneopetuksen oheen. Tiesitkö, että matematiikka on merkittävä osa myös monia muita oppiaineita? Esimerkiksi fysiikka ja kemia pitävät sisällään monia samoja lainalaisuuksia, joita voit hyödyntää. Tämän myötä monen eri alan pääsykokeissa edellytetään matemaattista osaamista. Mitä aiemmin vaikeisiin osa-alueisiin tarttuu, sen helpompaa niitä on tulevaisuudessa ymmärtää. Miksi matematiikan yksityisopetus Turku on sitten hyvä vaihtoehto? Koska Superprofin opettajat palvelevat turkulaisia opiskelijoita ympäri kaupunkia, silloin kun haluat. Mikäli haluat läpäistä nykyisen kurssin, valmistautua tuleviin kokeisiin, parantaa arvosanoja tai hakeutua opiskelemaan tietylle alalle, kannattaa pohjatyöt tehdä kunnolla. Asuit sitten Turussa tai lähiseudulla, löydät sivustoltamme monia kokeneita ja motivoituneita yksityisopettajia, joihin saat yhteyden nopeasti viestillä. 

Matematiikan opiskelu Turussa

Joskus on syytä ottaa tauko tekemiseen. Intensiivisen integrointilaskennan jälkeen on ihan mukava käydä kävelyllä Turun Tuomiokirkon ympäristössä. Esimerkiksi Kupittaanpuistosta voi löytyä mukava penkki istahtaa ja palata sen jälkeen yhtälöiden ääreen. Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka historia juontaa aina 1200-luvulle saakka. Sillä on myös luonnollisesti pisimmät perinteet erilaisessa opiskelussa ja kulttuuritoiminnassa. Kaupungista on ponnistanut monia suomalaisia kuuluisuuksia sekä tietysti alan osaajia. Muun muassa turkulainen Arto Salomaa on kansainvälisesti arvostettu matemaatikko, joka opiskeli niin Turun yliopistossa kuin Yhdysvalloissakin Berkeleyssä. Kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet ja monia vaihtoehtoja matematiikan opiskeluun.

On tutkintoon tähtäävää opiskelua, iltakursseja kuin yksityisopetustakin. Enää ei tarvitse kuin napata laskin käteen (tai virittää aivot päässälaskuun) ja aloittaa paini numeroiden kanssa! Turussa voit opiskella matematiikkaa muun muassa Turun yliopistossa, jossa matematiikan ja tilastotieteen tutkinto-ohjelmat palvelevat alasta kiinnostuneita. Paikallisten opiskelijoiden ainejärjestö Delta ry kannattaa myös laittaa muistiin, mikäli matemaattiset pulmat vaivaavat. Perusopetuksessa esimerkiksi Raunistulan koulussa on taas käytössä erillinen matematiikkaluokka, jossa opetussuunnitelmaan syvennytään aina tilanteen mukaan. Turun iltalukiossa puolestaan voit prepata pitkän tai lyhyen matematiikan kursseja tai valmistautua lääketieteen pääsykokeisiin kertaamalla fysiikan aineita. Turussa on lisäksi tarjolla monia yksityisopetusta tarjoavia tahoja. Yhden niistä jo löysitkin, eli meidät – Superprofin. Autamme sinut yksityisopetuksen pariin nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti, oli ongelmana sitten yhteenlasku tai korkeamman asteen yhtälö. Toimimme tuhansien opettajien kanssa yhteisen tavoitteen eteen: jotta jokainen saa kokea oppimisen iloa.  Turkulaiset yksityisopettajamme palvelevat aikataulujesi mukaan – yksi viesti ja matka voi alkaa!

Kymmeniä matematiikan opettajia Turussa

Kutsumusammatti on monelle tuttu sana, oli sitä sitten keksinyt tai ei. Esimerkiksi palomiehet ja lääkärit mielletään usein tällaisiksi, mutta mielestämme myös matematiikan opettaja tekee usein kutsumustaan. Matematiikka on laaja tieteenala ja paljon muutakin kuin numeroita. Näin ollen myös matematiikan opettajien erikoistuminen ja vahvuudet vaihtelee – ja hyvä niin! Matematiikan opettajat tulevat eri lähtökohdista: on koulutettuja opettajia, insinöörejä, alan opiskelijoita sekä luonnonlahjakkuuksia. Vaihtoehtoja riittää. Vaivaako sinua reaaliluvut? Tarvitsetko apua differentiaaliyhtälöiden kanssa? Menevätkö joukko-oppi ja lukujonot liian pitkälle? Ei se mitään. Opettajamme auttavat näiden ja esimerkiksi alkulukujen, desimaalien, logiikan, fysiikan, geometrian, todennäköisyyksien ja erilaisten kuvaajien kanssa. Matematiikan opettajan tarjoama henkilökohtainen palaute auttaa ymmärtämään asioita oman aikataulun mukaisesti.   

Löydä ja tapaa yksityisopettaja Superprofin avulla

Ratkaise pulmat, hanki looginen päättelykyky ja sovella matematiikkaa luovasti haluamallasi tavalla! Pelkkä peruskouluopetus ei välttämättä riitä, kun haluat ymmärtää tarkemmin mitä matematiikka tarkoittaa. Matematiikan alkeet, kertaus kokeisiin tai apua työprojektiin – Superprof on valmiina auttamaan. Turusta löytyy tällä hetkellä 22 osaavaa matematiikan yksityisopettajaa, joihin voit olla yhteydessä sivustomme kautta.

Matematiikan tukiopetus on hyödyksi iästä, koulutuksesta ja myös paikasta riippumatta – Turun lisäksi löydät kauttamme myös pätevät verkko-opettajat, jotka toimivat paikkariippumattomasti. Etätunnit ovat nimittäin tulleet jäädäkseen ja sopivat monelle.  Tutustu opettajien sijainteihin, yksityistuntien hinnoitteluun, opetustyyliin ja arvosteluihin helppokäyttöisen hakutoimintomme kautta. Näet myös kätevästi kunkin profiilista erityisosaamisen: oli se sitten algebra, yliopistotason opetus tai talousmatematiikka. Voit olla luottavaisin mielin siitä, että löydät Superprofilta sinulle sopivan opettajan, sillä vaihtoehtoja on monia. Kuten aiemmin todettua, Turku on oivallinen paikka hakeutua matematiikan tukiopetuksen pariin. Inspiroiva ja kaunis kaupunkimiljöö motivoi opiskelemaan luokkatiloissa, puiston penkillä tai vaikkapa lempiravintolan terassilla. Löydä matematiikan opettajasi sivustoltamme ja aloita opiskelu vaikka heti huomenna!

Mitä haluaisit oppia?