Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 3 arvostelua

23 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 23‚ā¨/h

3 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Espoo!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on kustannus matematiikan kurssille paikassa Espoo?

Kaupungissa Espoo, keskim√§√§r√§inen hinta matematiikan tunneille per tunti on 23‚ā¨.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (verkkokameran v√§lityksell√§ tai muussa paikassa)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% yksityisopettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin kurssista ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset seudullasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Espoo antamaan matematiikan tunteja?

Kaupungissa Espoo ja lähiseuduilla, 24 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, kurkkaa heidän ilmoituksensa saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse yksityistunti valikoimastamme paikassa Espoo, josta löydät yli 24 matematiikan opettajaa saatavilla.

ūüíĽ Onko mahdollista ottaa yksityisi√§ matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Espoo?

3n arviointien mukaan, opiskelijat pisteyttivät matikan tuutorinsa keskimäärin 5.0 / 5.

 

Mikäli palvelumme kanssa ilmenee ongelmia, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin).

 

Kaipaatko lisätietoja?

ūüéď Miksi sinun pit√§isi ottaa matematiikan tunteja paikassa Espoo?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista yläkoulussa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Liity matikan yksityistunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista hyvän tuutorin kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen tilaisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai ottaa verkkotunteja, valitse oma yksityisopettaja ja varaa matematiikan tunnit tänään.

 

Viestintäalusta auttaa sinua ottamaan yhteyttä tuutoriisi organisoidaksesi matematiikan tuntisi haluat sitten oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 24 matematiikan yksityisopettajan joukosta paikassa Espoo.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Espoo

Matematiikan yksityisopetus Espoossa

Matematiikan tukiopetus on tapa ratkaista monta ongelmaa. Jos haluat parantaa peruskoulun tai lukion arvosanoja, valmistautua ylioppilaskokeeseen tai hakea opiskelemaan yliopistoon, huolellisesti suunniteltu matematiikan kertauskurssi on paikallaan. Einsteinin opeista on jo aikaa ja moni kaipaakin opettajan tukea matematiikassa p√§rj√§t√§kseen! Laajojen kokonaisuuksien hallinta ei tule luonnostaan edes luonnonlahjakkuuksille. Matematiikka pit√§√§ sis√§ll√§√§n monia eri osa-alueita ja aiemmin opittua tarvitaan oppiaineessa edet√§kseen. Mekaniikan lainalaisuudet, fysiikka, alkuluvut, desimaaliluvut, logiikka, algebra, tilasto- ja todenn√§k√∂isyyslaskenta, kuvaajat ja funktiot‚Ķ Ja lista jatkuu. Kuka voi hyv√§ll√§ omalla tunnolla todeta, ett√§ hallitsee t√§m√§n kaiken? On sinulla sitten oppimisvaikeuksia tai haluat edet√§ normaalia nopeammin, yksityisopetus saattaa olla ratkaisu tilanteeseen. Yksityisopettajia l√∂ytyy eri taustoista ja l√§ht√∂kohdista, jonka vuoksi voit etsi√§ itsellesi sopivan matematiikan mentorin. Opiskele matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa Superprofin kanssa ja luo oma opintosuunnitelmasi opettajiemme kanssa. Ken tiet√§√§, viek√∂ matkasi Aalto-yliopistoon asti! Ja jos olet jo sinne p√§√§ssyt, √§l√§ huoli ‚Äď opettajamme osaavat auttaa my√∂s sinua. Yksityisopetus on luotu siit√§ yksinkertaisesta syyst√§, ett√§ jokainen oppii omalla tavallaan. Ryhm√§opetus ei sovi kaikille ja moni saattaa kokea ujoutensa vuoksi haasteita kysy√§ ja varmistaa asioita. Matematiikan yksityisopetus Espoossa sopii kaikenik√§isille ja apua saat nopeasti!

Löydä matematiikan opettaja Espoosta

Halusit sitten kerrata vanhaa tai oppia uutta, Espoosta löytyy monia osaavia opettajia, jotka tavoitat Superprofilta. Pääkaupunkiseudun korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat monia mahdollisuuksia matematiikasta kiinnostuneille, joten voit olla varma siitä että yhtälösi tulee ratkaistua. Moni koulutusohjelma vaatii erinomaisen matematiikan pohjaosaamisen ja lisäksi menestymisen pääsykokeessa. Harva pystyy omaksumaan tarvittavan tietotaidon yksikseen, jonka vuoksi yhä useampi etsii matematiikan opettajaa Espoosta, jonka kanssa voi sparrata itselleen vaikeita laskutoimituksia.  Tiesitkö, että monella eri toimialalla tarvitaan matematiikkaa? Jos haluat itse opetusalalle, asia on selkeä. Mutta myös liiketaloudessa, tekniikan alalla ja vaikkapa lääketieteessä joudut ottamaan laskimen esille lähes päivittäin (ellet sitten osaa erinomaisesti päässälaskua). On siis monia syitä, miksi opiskella matematiikkaa Espoossa. Superprof mahdollistaa sen, että tavoitat espoolaiset opettajat pelkän verkkoviestin avulla. Professorit, sivutoimiset opettajat, lahjakkaat insinööriopiskelijat ja muut ammattilaisemme tarjoavat tukiopetusta kustannustehokkaaseen hintaan. Voit sopia yksittäisestä oppitunnista tai pidemmästä valmennuskurssista, oman mieltymyksesi mukaan.

Espoo ja matematiikka

Tied√§t varmasti monia maailmanhistorian tunnetuimpia matemaatikkoja jo entuudestaan. Pythagoras ja trigonometria, Arkhimedes ja Arkhimedeen laki, Isaac Newton ja painovoimateoria‚Ķ N√§in muutaman mainitaksemme. Laskutoimituksia on tehty jo tuhansien vuosien ajan. Esimerkiksi algebran historiaan voi tutustua jo muinaisista hieroglyfeist√§. Ei ole siis ihme, ett√§ sen rooli yhteiskunnassa on niin merkitt√§v√§. Kaupassa k√§ynti on matematiikkaa, ty√∂ss√§k√§ynti on matematiikkaa ja kalenterin t√§ytt√§minen on my√∂s omanlaistaan matematiikkaa! Espoossa l√∂ytyy monia mahdollisuuksia matematiikasta pit√§ville. MAOL-Espoo ry, espoonmatikkamaa.fi ja monet yksityisopettajat pit√§v√§t sen ‚Äď oppilaitoksia unohtamatta ‚Äď ett√§ Numero-Niiloille ja -Nelleille riitt√§√§ tekemist√§. My√∂s kansanopistoista sek√§ aikuislukiosta voi l√∂yty√§ laskettavaa.

Satoja yksityisopettajia Superprofilla

Espoolaiset ovat onnellisessa asemassa, sill√§ matematiikan opettajia kaupungissa riitt√§√§: Superprofin lis√§ksi l√∂yd√§t niit√§ niin yliopistoista, peruskouluista, yhdistyksist√§ ja matematiikkakerhoista. Saat apua niin kertotauluihin kuin jakolaskuihin ja tilastomatematiikkaan sek√§ trigonometriaan. Selvit√§ etuk√§teen oma tavoite matematiikan suhteen ‚ÄstSuperprof kertoo toimivimmat keinot sen saavuttamiseksi.¬† Yksityisopetus on tehokkain keino oppia mit√§ oppiainetta tahansa. Lis√§ksi se toimii matalana kynnyksen√§ erilaisten harrastuksen aloittamiseen. Tuottaako geometria ongelmia? Onko edess√§ matematiikan ylioppilaskoe? Oletko matkan varrella unohtanut, miten prosenttilaskuja ratkaistaan? Superprofin opettajat ovat erikoistuneet erilaisiin asioihin, joten kerro rohkeasti miss√§ kaipaat apua. Voit opiskella jopa samanik√§isen osaajan kanssa, jos se tuntuu luontevammalta.¬† Matematiikan yksityisopetuksessa on t√§rkeint√§ henkil√∂kohtainen kemia, sill√§ opettajan antama palaute ja vuorovaikutus on se, mik√§ mahdollistaa nopean oppimisen. Jos et√§opetus kuulostaa luontevalta, l√∂yd√§t meilt√§ my√∂s ratkaisun siihen.¬† ¬†

Opi laskemaan ‚Ästaloita matematiikan opinnot Espoossa¬†

Yksityisopetus on tullut j√§√§d√§kseen: se on mahdollista kaikille, jotka haluavat panostaa omaan osaamiseen. Keskim√§√§rin matematiikan tunti Espoossa maksaa 23‚ā¨, eli l√∂yd√§t yksityistunteja todenn√§k√∂isesti omaan budjettiisi sopivaksi. Opettajamme p√§√§tt√§v√§t hinnoittelunsa itse ja se perustuu kunkin opettajan osaamiseen sek√§ kokemukseen.¬† Opiskeletko parhaillaan, mutta opettaja ei pysty tarjoamaan tarvittavaa tukea? Oletko hakeutumassa unelma-alalle ja kaipaat sparrausta matematiikan suhteen? Vai haluatko saada kokeesta t√§ydet pisteet ja muistaa kaikki v√§livaiheet vaikka silm√§t kiinni? Kaikilla on omat tavoitteensa ja haaveensa. T√§st√§ syyst√§ emme ihmettele yht√§√§n, ett√§ moni kaipaa ryhm√§opetuksen rinnalle henkil√∂kohtaisempaa apua. Superprof on perustettu t√§t√§ varten ‚Äď yhdist√§m√§√§n opettajat ja oppijat, jotta oppiminen tehostuu! Voit tutustua Espoon matematiikan opettajiin hakutoimintomme kautta etuk√§teen. Profiilista l√∂yd√§t tietoa niin koulutuksesta, arvosteluista, opetustyylist√§ ja saatavuudesta. Voit sopia tapaamisen kotiisi, opettajan luokse tai vaikkapa Entressen kirjastoon. Laskin puhtaaksi ja aivot laskutaajuudelle ‚Äď aloita matematiikan opiskelu Espoossa jo t√§n√§√§n!

Mitä haluaisit oppia?