Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Espoo

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

24 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 24€/h

3 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Espoo!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on kustannus matematiikan kurssille paikassa Espoo?

Kaupungissa Espoo, keskimääräinen hinta matematiikan tunneille per tunti on 24€.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • opettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkkokameran välityksellä tai muussa paikassa)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% yksityisopettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin kurssista ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset seudullasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Espoo antamaan matematiikan tunteja?

Kaupungissa Espoo ja lähiseuduilla, 22 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, kurkkaa heidän ilmoituksensa saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse yksityistunti valikoimastamme paikassa Espoo, josta löydät yli 22 matematiikan opettajaa saatavilla.

💻 Miten voin ottaa tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain työstää matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Espoo?

2n arviointien mukaan, opiskelijat pisteyttivät matikan tuutorinsa keskimäärin 5.0 / 5.

 

Mikäli palvelumme kanssa ilmenee ongelmia, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin).

 

Kaipaatko lisätietoja?

🎓 Miksi sinun pitäisi ottaa yksityisiä matematiikan tunteja paikassa Espoo?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista yläkoulussa. Moni nuori kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy selättämään matematiikan pelkonsa.

 

Rekisteröidy yksityisille matematiikan tunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista taitavan tuutorin kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen tilaisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja mukavasti omassa kodissasi tai jossain muussa paikassa, ota oma yksityisopettaja ja varaa tunnit tänään.

 

Viestintäalusta mahdollistaa kommunikoimaan opettajasi kanssa järjestääksesi matematiikan yksityistuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 22 yksityisopettajan keskuudesta paikassa Espoo.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Espoo

Matematiikan yksityisopetus Espoossa

Matematiikan tukiopetus on tapa ratkaista monta ongelmaa. Jos haluat parantaa peruskoulun tai lukion arvosanoja, valmistautua ylioppilaskokeeseen tai hakea opiskelemaan yliopistoon, huolellisesti suunniteltu matematiikan kertauskurssi on paikallaan. Einsteinin opeista on jo aikaa ja moni kaipaakin opettajan tukea matematiikassa pärjätäkseen! Laajojen kokonaisuuksien hallinta ei tule luonnostaan edes luonnonlahjakkuuksille. Matematiikka pitää sisällään monia eri osa-alueita ja aiemmin opittua tarvitaan oppiaineessa edetäkseen. Mekaniikan lainalaisuudet, fysiikka, alkuluvut, desimaaliluvut, logiikka, algebra, tilasto- ja todennäköisyyslaskenta, kuvaajat ja funktiot… Ja lista jatkuu. Kuka voi hyvällä omalla tunnolla todeta, että hallitsee tämän kaiken? On sinulla sitten oppimisvaikeuksia tai haluat edetä normaalia nopeammin, yksityisopetus saattaa olla ratkaisu tilanteeseen. Yksityisopettajia löytyy eri taustoista ja lähtökohdista, jonka vuoksi voit etsiä itsellesi sopivan matematiikan mentorin. Opiskele matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa Superprofin kanssa ja luo oma opintosuunnitelmasi opettajiemme kanssa. Ken tietää, viekö matkasi Aalto-yliopistoon asti! Ja jos olet jo sinne päässyt, älä huoli – opettajamme osaavat auttaa myös sinua. Yksityisopetus on luotu siitä yksinkertaisesta syystä, että jokainen oppii omalla tavallaan. Ryhmäopetus ei sovi kaikille ja moni saattaa kokea ujoutensa vuoksi haasteita kysyä ja varmistaa asioita. Matematiikan yksityisopetus Espoossa sopii kaikenikäisille ja apua saat nopeasti!

Löydä matematiikan opettaja Espoosta

Halusit sitten kerrata vanhaa tai oppia uutta, Espoosta löytyy monia osaavia opettajia, jotka tavoitat Superprofilta. Pääkaupunkiseudun korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat monia mahdollisuuksia matematiikasta kiinnostuneille, joten voit olla varma siitä että yhtälösi tulee ratkaistua. Moni koulutusohjelma vaatii erinomaisen matematiikan pohjaosaamisen ja lisäksi menestymisen pääsykokeessa. Harva pystyy omaksumaan tarvittavan tietotaidon yksikseen, jonka vuoksi yhä useampi etsii matematiikan opettajaa Espoosta, jonka kanssa voi sparrata itselleen vaikeita laskutoimituksia.  Tiesitkö, että monella eri toimialalla tarvitaan matematiikkaa? Jos haluat itse opetusalalle, asia on selkeä. Mutta myös liiketaloudessa, tekniikan alalla ja vaikkapa lääketieteessä joudut ottamaan laskimen esille lähes päivittäin (ellet sitten osaa erinomaisesti päässälaskua). On siis monia syitä, miksi opiskella matematiikkaa Espoossa. Superprof mahdollistaa sen, että tavoitat espoolaiset opettajat pelkän verkkoviestin avulla. Professorit, sivutoimiset opettajat, lahjakkaat insinööriopiskelijat ja muut ammattilaisemme tarjoavat tukiopetusta kustannustehokkaaseen hintaan. Voit sopia yksittäisestä oppitunnista tai pidemmästä valmennuskurssista, oman mieltymyksesi mukaan.

Espoo ja matematiikka

Tiedät varmasti monia maailmanhistorian tunnetuimpia matemaatikkoja jo entuudestaan. Pythagoras ja trigonometria, Arkhimedes ja Arkhimedeen laki, Isaac Newton ja painovoimateoria… Näin muutaman mainitaksemme. Laskutoimituksia on tehty jo tuhansien vuosien ajan. Esimerkiksi algebran historiaan voi tutustua jo muinaisista hieroglyfeistä. Ei ole siis ihme, että sen rooli yhteiskunnassa on niin merkittävä. Kaupassa käynti on matematiikkaa, työssäkäynti on matematiikkaa ja kalenterin täyttäminen on myös omanlaistaan matematiikkaa! Espoossa löytyy monia mahdollisuuksia matematiikasta pitäville. MAOL-Espoo ry, espoonmatikkamaa.fi ja monet yksityisopettajat pitävät sen – oppilaitoksia unohtamatta – että Numero-Niiloille ja -Nelleille riittää tekemistä. Myös kansanopistoista sekä aikuislukiosta voi löytyä laskettavaa.

Satoja yksityisopettajia Superprofilla

Espoolaiset ovat onnellisessa asemassa, sillä matematiikan opettajia kaupungissa riittää: Superprofin lisäksi löydät niitä niin yliopistoista, peruskouluista, yhdistyksistä ja matematiikkakerhoista. Saat apua niin kertotauluihin kuin jakolaskuihin ja tilastomatematiikkaan sekä trigonometriaan. Selvitä etukäteen oma tavoite matematiikan suhteen – Superprof kertoo toimivimmat keinot sen saavuttamiseksi.  Yksityisopetus on tehokkain keino oppia mitä oppiainetta tahansa. Lisäksi se toimii matalana kynnyksenä erilaisten harrastuksen aloittamiseen. Tuottaako geometria ongelmia? Onko edessä matematiikan ylioppilaskoe? Oletko matkan varrella unohtanut, miten prosenttilaskuja ratkaistaan? Superprofin opettajat ovat erikoistuneet erilaisiin asioihin, joten kerro rohkeasti missä kaipaat apua. Voit opiskella jopa samanikäisen osaajan kanssa, jos se tuntuu luontevammalta.  Matematiikan yksityisopetuksessa on tärkeintä henkilökohtainen kemia, sillä opettajan antama palaute ja vuorovaikutus on se, mikä mahdollistaa nopean oppimisen. Jos etäopetus kuulostaa luontevalta, löydät meiltä myös ratkaisun siihen.   

Opi laskemaan – aloita matematiikan opinnot Espoossa 

Yksityisopetus on tullut jäädäkseen: se on mahdollista kaikille, jotka haluavat panostaa omaan osaamiseen. Keskimäärin matematiikan tunti Espoossa maksaa 24€, eli löydät yksityistunteja todennäköisesti omaan budjettiisi sopivaksi. Opettajamme päättävät hinnoittelunsa itse ja se perustuu kunkin opettajan osaamiseen sekä kokemukseen.  Opiskeletko parhaillaan, mutta opettaja ei pysty tarjoamaan tarvittavaa tukea? Oletko hakeutumassa unelma-alalle ja kaipaat sparrausta matematiikan suhteen? Vai haluatko saada kokeesta täydet pisteet ja muistaa kaikki välivaiheet vaikka silmät kiinni? Kaikilla on omat tavoitteensa ja haaveensa. Tästä syystä emme ihmettele yhtään, että moni kaipaa ryhmäopetuksen rinnalle henkilökohtaisempaa apua. Superprof on perustettu tätä varten – yhdistämään opettajat ja oppijat, jotta oppiminen tehostuu! Voit tutustua Espoon matematiikan opettajiin hakutoimintomme kautta etukäteen. Profiilista löydät tietoa niin koulutuksesta, arvosteluista, opetustyylistä ja saatavuudesta. Voit sopia tapaamisen kotiisi, opettajan luokse tai vaikkapa Entressen kirjastoon. Laskin puhtaaksi ja aivot laskutaajuudelle – aloita matematiikan opiskelu Espoossa jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?