Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Vantaa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

24 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 24€/h

0 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Vantaa!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Vantaa?

Keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

4 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Matematiikka opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 4 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Vantaa

Löydä matematiikan kurssit ja opettaja Vantaalta

Ah, matematiikka! Joskus niin selkeän simppeliä, joskus taas viheliäisen vaikeaa. Niin pulmallista, että siitä muodostuu monelle varsinainen inhokkioppiaine. Asianhan ei pitäisi olla näin lainkaan. Oli kyse sitten aritmetiikasta, algebrasta tai derivaatoista, ei liene kaukaa haettua todeta, että moni ei pysy kaikissa matematiikan osa-alueissa perässä. Matematiikan tärkeys korostuu etenkin lukiossa, sillä se on olennainen osa monia yliopistojen ja korkeakoulujen pääsykokeita. Hyvin sujuneet ylioppilaskokeet sekä pitkän matematiikan oppimäärä takaavat paremmat lähtökohdat esimerkiksi teknillisiin yliopisto-ohjelmiin. Vaikka lukio tai yliopisto ei olisikaan sinua varten, niin on hyvä ymmärtää että matematiikka on läsnä elämässämme päivittäin: kaupassakäynti, palkka-asiat ja ajanhallinta sisältävät paljon erilaisia laskutoimituksia, jotka on hyvä olla hallinnassa. 

Onko matematiikka mielestäsi vaikeaa? Tuottaako yhteen- ja vähennyslaskut vaikeuksia ilman apuvälineitä? Prosenttilaskuista, trigonometriasta ja integroinnista puhumattakaan. Meillä on sinulle ratkaisu: jos haluat oppia ratkaisemaan differentiaaliyhtälöitä, kerrata pääsykokeita varten tai ymmärtää paremmin omaa taloutta, ota yhteys Superprofiin. Löydät kauttamme motivoituneita yksityisopettajia, joiden matematiikan kurssit ovat ratkaisu kohti tavoitteitasi.  Superprofin opettajat ovat yleensä erikoistuneet matematiikan osa-alueisiin: mekaniikka, fysiikka, lukuteoria, kompleksiluvut, logiikka, geometria, tilastotieteet ja niin edelleen. Koska myös jokainen oppilas on erilainen, niin opettajat ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen. Yksityisopettaja suunnittelee sopivat oppimismenetelmät, valitsee sopivat materiaalit ja auttaa sinut innostumaan matematiikasta. Näppärää.   

Matematiikan yleisimmät haasteet

Matematiikka on yksi vaikeimmista oppiaineista, mitä koulussa tulee vastaan. Tästä ei ole epäilystä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että ahkeralla harjoittelulla voi oppia ymmärtämään myös matemaattisia ongelmia. Motivaation merkitystä ei voi kuitenkaan väheksyä, sillä jos asenne ei ole kohdillaan niin matka on pitkä. Matematiikka on kognitiivisesti haastava aine, joten on hyvä miettiä keinoja kuinka sen opiskelusta tekee helpompaa. Ensimmäinen keino on keskittyä miettimään, mikä on sisäinen motivaatiosi oppia matematiikkaa. Ulkoinen motivaatio on helpompi ymmärtää: jos esimerkiksi isäsi haluaa, että menestyt matematiikassa ja haluat tehdä häneen vaikutuksen, niin voidaan puhua ulkoisesta tekijästä. Se ei kuitenkaan ole oikea tapa käsitellä tätä (tai ylipäätään muutakaan) asiaa. Sisäinen motivaatio on esimerkiksi sitä, että haluat oppia syy-seuraussuhteita tai kehittää älyllistä osaamista. Tällaisten avulla myös matematiikkaa on helpompi lähteä opiskelemaan. Toinen varma tapa on ottaa yhteyttä yksityisopettajaan, joka auttaa motivoitumaan laskennasta. Yksityisopettajat pystyvät keskittymään juuri sinun ongelmiin tai kysymyksiin, mikä tekee siitä varsin tehokasta. Kun haluat päästä matematiikan pulmien ohi ja muistaa ensi kerralla, miten vaikea yhtälö ratkaistaan, matematiikan kurssit Superprofilla ovat varma valinta.   

Matematiikan opetus Vantaalla

Vantaa on erinomaisen sijaintinsa myötä oivallinen paikka etsiä matematiikan opetusta. Tavoitat kotiseudultasi vain muutamalla klikkauksella pätevät paikalliset opettajat, joiden kanssa voit sopia lyhyemmästä tai pidemmästä matematiikan yksityisopetuksesta. Opi ymmärtämään termit kuten neliöjuuri, differentiaalilaskenta ja derivaatta yhdessä opettajamme kanssa. Tiedätkö keitä ovat Newton, Descartes tai Villani? Mikäli et, niin tässä lyhyt esittely: edellä mainitut henkilöt ovat menestyneitä matemaatikkoja. Päteviä matematiikan osaajia löytyy myös Superprofilta, joiden kanssa voit oppia kaiken euklidisesta jaosta, affiinifunktioista tai toisen asteen yhtälöstä. Opit laskemaan esimerkiksi pelien, kokeiden, harjoitusten ja napakoiden oppimateriaalien avulla. Jos haluat opiskelemaan pääkaupunkiseudun yliopistoihin, saat henkilökohtaista valmennusta kustannustehokkaasti, juuri silloin kun haluat. Kun päätät aloittaa yksityistunnit, huomaat nopeasti kuinka hauskoja ja hyödyllisiä ne ovat!  Tuottaako matematiikka vaikeuksia? Vai kaipaatko tukiopetusta pääsykoetta varten? Yksityistunneilla saat vaikuttaa opiskeltavaan sisältöön, toisin kuin perinteisillä ryhmätunneilla oppilaitoksissa.   

Opi yksityisopettajan kanssa matematiikkaa

Superprofissa voit valita oman kaupunkisi tai tarkemman sijainnin, josta haluat etsiä opettajia. Tällä hetkellä Vantaalla on 4 opettajaa, joiden kanssa voit sopia ensimmäisestä tunnista vaikkapa jo ensi viikolle. Kun päätät aloittaa yksityistunnit, niin on hyvä ottaa huomioon seuraavia asioita: tavoite matematiikan saralla, omat vahvuudet ja heikkoudet sekä käytettävissä oleva aika. Etenkin, jos sinulla on vaikeuksia tiettyjen osa-alueidein suhteen, niin kirjoita ne rohkeasti ylös. Mitä paremmin pystyt kertomaan opettajallesi matematiikan opinnoistasi, sen paremman opetussuunnitelman hän voi teettää. Mikä on budjettisi? Keskimäärin yksityistunnit Vantaalla maksavat noin 24€. Opettajat päättävät hinnoittelustaan itse ja hinnoittelu perustuu muun muassa opettajan osaamiseen ja taitotasoon. Osa jopa tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta voit rauhassa tutustua opettajan kanssa työskentelyyn. Oletko kiinnostunut etä- vai lähiopetuksesta? Superprofilta löydät molempia vaihtoehtoja, kun tutustut tarkemmin opettajien profiileihin. Jos haluat tavata mieluiten kirjastossa, pubissa, puistossa tai luokkahuoneessa – kerro se meille. Vantaalla voit oppia matematiikkaa helposti ja nopeasti, kiitos keskeisen sijainnin. Kun olet ottanut yksityistunteja Superprofilla, sinua ei pidättele mikään! Aloita matematiikan opinnot jo tänään.

Mitä haluaisit oppia?