Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Vantaa

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 4.9 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

21 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 21‚ā¨/h

1 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Vantaa!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Paljon maksaa matematiikan yksityistunnit per tunti paikassa Vantaa ja l√§hell√§ sijaitsevilla seuduilla?

Keskim√§√§r√§inen hinta matematiikan tunnille per tunti paikassa Vantaa on 21‚ā¨.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • tuutorin kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (verkkokameran v√§lityksell√§ tai muussa paikassa)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% valmentajistamme antaa ensimmäisen matikan tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme hinnat kaupungissasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan matematiikan kursseja paikassa Vantaa?

5 tuutoria on saatavilla antamaan matematiikan tunteja paikassa Vantaa ja lähiseuduilla.

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, tsekkaa heidän ilmoituksensa saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse kurssi valikoimastamme paikassa Vantaa, josta löydät yli 5 matematiikan yksityisopettajaa saatavilla.

ūüíĽ Voinko ottaa matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain työstää matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan opettajistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia opettajia, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat antaneet matikan yksityisopettajille paikassa Vantaa?

Oppilaat arvioivat matikan opettajansa keskimäärin 4.9 viidestä 1n arviointien mukaan.

 

Mikäli kurssisi kanssa ilmenee ongelmia, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin välityksellä maanantaista - perjantaihin).

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

ūüéď Miksi sinun pit√§isi ottaa matematiikan tunteja paikassa Vantaa?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yliopistossa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy voittamaan matematiikan pelkonsa.

 

Liity matikan yksityistunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista hyvän tuutorin kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen tilaisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain ottaa oma opettaja ja varata matematiikan kurssi kotoota tai ottaa verkkotunteja

 

Viestintäalusta mahdollistaa kommunikoimaan tuutorisi kanssa järjestääksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 5 yksityisopettajan joukosta paikassa Vantaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Vantaa

Löydä matematiikan kurssit ja opettaja Vantaalta

Ah, matematiikka! Joskus niin selkeän simppeliä, joskus taas viheliäisen vaikeaa. Niin pulmallista, että siitä muodostuu monelle varsinainen inhokkioppiaine. Asianhan ei pitäisi olla näin lainkaan. Oli kyse sitten aritmetiikasta, algebrasta tai derivaatoista, ei liene kaukaa haettua todeta, että moni ei pysy kaikissa matematiikan osa-alueissa perässä. Matematiikan tärkeys korostuu etenkin lukiossa, sillä se on olennainen osa monia yliopistojen ja korkeakoulujen pääsykokeita. Hyvin sujuneet ylioppilaskokeet sekä pitkän matematiikan oppimäärä takaavat paremmat lähtökohdat esimerkiksi teknillisiin yliopisto-ohjelmiin. Vaikka lukio tai yliopisto ei olisikaan sinua varten, niin on hyvä ymmärtää että matematiikka on läsnä elämässämme päivittäin: kaupassakäynti, palkka-asiat ja ajanhallinta sisältävät paljon erilaisia laskutoimituksia, jotka on hyvä olla hallinnassa. 

Onko matematiikka mielestäsi vaikeaa? Tuottaako yhteen- ja vähennyslaskut vaikeuksia ilman apuvälineitä? Prosenttilaskuista, trigonometriasta ja integroinnista puhumattakaan. Meillä on sinulle ratkaisu: jos haluat oppia ratkaisemaan differentiaaliyhtälöitä, kerrata pääsykokeita varten tai ymmärtää paremmin omaa taloutta, ota yhteys Superprofiin. Löydät kauttamme motivoituneita yksityisopettajia, joiden matematiikan kurssit ovat ratkaisu kohti tavoitteitasi.  Superprofin opettajat ovat yleensä erikoistuneet matematiikan osa-alueisiin: mekaniikka, fysiikka, lukuteoria, kompleksiluvut, logiikka, geometria, tilastotieteet ja niin edelleen. Koska myös jokainen oppilas on erilainen, niin opettajat ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen. Yksityisopettaja suunnittelee sopivat oppimismenetelmät, valitsee sopivat materiaalit ja auttaa sinut innostumaan matematiikasta. Näppärää.   

Matematiikan yleisimmät haasteet

Matematiikka on yksi vaikeimmista oppiaineista, mitä koulussa tulee vastaan. Tästä ei ole epäilystä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että ahkeralla harjoittelulla voi oppia ymmärtämään myös matemaattisia ongelmia. Motivaation merkitystä ei voi kuitenkaan väheksyä, sillä jos asenne ei ole kohdillaan niin matka on pitkä. Matematiikka on kognitiivisesti haastava aine, joten on hyvä miettiä keinoja kuinka sen opiskelusta tekee helpompaa. Ensimmäinen keino on keskittyä miettimään, mikä on sisäinen motivaatiosi oppia matematiikkaa. Ulkoinen motivaatio on helpompi ymmärtää: jos esimerkiksi isäsi haluaa, että menestyt matematiikassa ja haluat tehdä häneen vaikutuksen, niin voidaan puhua ulkoisesta tekijästä. Se ei kuitenkaan ole oikea tapa käsitellä tätä (tai ylipäätään muutakaan) asiaa. Sisäinen motivaatio on esimerkiksi sitä, että haluat oppia syy-seuraussuhteita tai kehittää älyllistä osaamista. Tällaisten avulla myös matematiikkaa on helpompi lähteä opiskelemaan. Toinen varma tapa on ottaa yhteyttä yksityisopettajaan, joka auttaa motivoitumaan laskennasta. Yksityisopettajat pystyvät keskittymään juuri sinun ongelmiin tai kysymyksiin, mikä tekee siitä varsin tehokasta. Kun haluat päästä matematiikan pulmien ohi ja muistaa ensi kerralla, miten vaikea yhtälö ratkaistaan, matematiikan kurssit Superprofilla ovat varma valinta.   

Matematiikan opetus Vantaalla

Vantaa on erinomaisen sijaintinsa myötä oivallinen paikka etsiä matematiikan opetusta. Tavoitat kotiseudultasi vain muutamalla klikkauksella pätevät paikalliset opettajat, joiden kanssa voit sopia lyhyemmästä tai pidemmästä matematiikan yksityisopetuksesta. Opi ymmärtämään termit kuten neliöjuuri, differentiaalilaskenta ja derivaatta yhdessä opettajamme kanssa. Tiedätkö keitä ovat Newton, Descartes tai Villani? Mikäli et, niin tässä lyhyt esittely: edellä mainitut henkilöt ovat menestyneitä matemaatikkoja. Päteviä matematiikan osaajia löytyy myös Superprofilta, joiden kanssa voit oppia kaiken euklidisesta jaosta, affiinifunktioista tai toisen asteen yhtälöstä. Opit laskemaan esimerkiksi pelien, kokeiden, harjoitusten ja napakoiden oppimateriaalien avulla. Jos haluat opiskelemaan pääkaupunkiseudun yliopistoihin, saat henkilökohtaista valmennusta kustannustehokkaasti, juuri silloin kun haluat. Kun päätät aloittaa yksityistunnit, huomaat nopeasti kuinka hauskoja ja hyödyllisiä ne ovat!  Tuottaako matematiikka vaikeuksia? Vai kaipaatko tukiopetusta pääsykoetta varten? Yksityistunneilla saat vaikuttaa opiskeltavaan sisältöön, toisin kuin perinteisillä ryhmätunneilla oppilaitoksissa.   

Opi yksityisopettajan kanssa matematiikkaa

Superprofissa voit valita oman kaupunkisi tai tarkemman sijainnin, josta haluat etsi√§ opettajia. T√§ll√§ hetkell√§ Vantaalla on 5 opettajaa, joiden kanssa voit sopia ensimm√§isest√§ tunnista vaikkapa jo ensi viikolle. Kun p√§√§t√§t aloittaa yksityistunnit, niin on hyv√§ ottaa huomioon seuraavia asioita: tavoite matematiikan saralla, omat vahvuudet ja heikkoudet sek√§ k√§ytett√§viss√§ oleva aika. Etenkin, jos sinulla on vaikeuksia tiettyjen osa-alueidein suhteen, niin kirjoita ne rohkeasti yl√∂s. Mit√§ paremmin pystyt kertomaan opettajallesi matematiikan opinnoistasi, sen paremman opetussuunnitelman h√§n voi teett√§√§. Mik√§ on budjettisi? Keskim√§√§rin yksityistunnit Vantaalla maksavat noin 21‚ā¨. Opettajat p√§√§tt√§v√§t hinnoittelustaan itse ja hinnoittelu perustuu muun muassa opettajan osaamiseen ja taitotasoon. Osa jopa tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi, jotta voit rauhassa tutustua opettajan kanssa ty√∂skentelyyn. Oletko kiinnostunut et√§- vai l√§hiopetuksesta? Superprofilta l√∂yd√§t molempia vaihtoehtoja, kun tutustut tarkemmin opettajien profiileihin. Jos haluat tavata mieluiten kirjastossa, pubissa, puistossa tai luokkahuoneessa ‚Äď kerro se meille. Vantaalla voit oppia matematiikkaa helposti ja nopeasti, kiitos keskeisen sijainnin. Kun olet ottanut yksityistunteja Superprofilla, sinua ei pid√§ttele mik√§√§n! Aloita matematiikan opinnot jo t√§n√§√§n.

Mitä haluaisit oppia?