Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Vantaa

Katso lisää opettajia

19 ‚ā¨/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 19‚ā¨/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Vantaa!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Kuinka kallis kemian kurssi on paikassa Vantaa ja sen l√§hiseuduilla?

Kemian tunti maksaa keskim√§√§rin 19‚ā¨ tunnilta paikassa Vantaa.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan kokemus
  • Miss√§ tunnit pidet√§√§n (webkameralla tai luonasi)
  • Oppituntien m√§√§r√§ ja tuntien kesto
  • Kemian oppituntien m√§√§r√§np√§√§. Harjoitteletko esimerkiksi tenttiin tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian opettajien hintoihin alueellasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni yksityinen opettaja on saatavilla kaupungissa Vantaa antamaan kemian yksityistunteja?

Kaupungissa Vantaa ja sen lähialueilla, 5 kemian opettajaa on saatavilla antamaan kursseja.

 

Voit lukea heidän ilmoituksiaan ja ottaa juuri sen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva kemian yksityiskurssi paikassa Vantaa yli 5 saatavilla olevan opettajan joukosta.

ūüíĽ Miten voin ottaa yksityisi√§ kemian tunteja verkossa?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta tenttiin, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa kemian opetusta netissä ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

‚úíÔłŹ Miten nuoret arvostelivat kemian opettajansa paikassa Vantaa?

Oppilaat pisteyttivät kemian tuutorinsa keskimäärin / 5 pisteytyksen näytteestä.

 

Ongelman ilmetessä palvelumme kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse maanantaista perjantaihin.

 

Tarvitsetko lisätietoa?

ūüéď Miksi ottaa yksityist√§ kemian opetusta paikassa Vantaa?

Kemia on yksi haastavimmista aineista koulussa. Moni opiskelija joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy kemian yksityisopetukseen saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista pätevän opettajan kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja, nappaa juuri sinulle sopiva opettaja ja varaa kemian tunti jo tänään.

 

Alustamme tarjoaa kätevän viestintäalustan, joka helpottaa sinua viestittelemään kemian yksityisopettajasi kanssa, jotta voit kätevästi aikatauluttaa oppituntisi, mikäli haluat opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kemian kurssit paikassa Vantaa

Miksi opiskella kemiaa Vantaalla?

Opiskeletko kemiaa Vantaalla ja haluat saada siihen tukiopetusta? Olet saapunut oikeaan paikkaan, Superprofille. Yksityisopettajamme voivat auttaa sinua kaikissa kemian pulmissa, liittyi ne sitten aineiden kemiallisiin reaktioihin tai niiden sidoksiin. Tarvitsetko apua kotitehtävien kanssa vai haluatko muuten vain sivistää itseäsi? Ehkäpä sinulla on edessä yliopiston pääsykokeet ja kaipaat hieman preppausta? Oli miten oli, Superprof auttaa sinua löytämään sopivan kemian opettajan Vantaalta! Sinun täytyy vain tietää tavoitteesi. Haluatko päästä rimaa hipoen läpi lukion pakollisesta kemian kurssista vai onko katseesi jo tulevassa ja haluat apua korkeakoulun pääsykokeisiin? Ehkä olet jo korkeakouluopiskelija ja tukiopettaja ei olisi pahitteeksi haastavia kotitehtäviä tehdessä. Siinä tapauksessa ota yhteyttä Superprofin kemian opettajiin jo tänään! Kemia on yksi useista luonnontieteistä ja ne kaikki ovat kytköksissä toisiinsa. Ymmärtämällä kemiaa, voit ratkaista esimerkiksi biologian pulmia helpommin. Kemia sisältää paljon kaavoja ja laskuja, joten niin ikään matematiikan osaamisesta on hyötyä. Fysiikka on läsnä kemiassa esimerkiksi siten, että kemiallisissa reaktioissa täytyy huomioida niiden energia ja massa. Suomen pääkaupunkiseutuun lukeutuva Vantaa on oiva paikka opiskella. Lähettyvilläsi on paljon kulttuuria, historiaa, puistoja ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja. Rankka opiskelu vaatii vastapainoksi myös rentouttavaa tekemistä, mutta nämä kaksi voi myös yhdistää ja mikä sen parempi paikka kuin Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Tiedekeskus Heureka. Heureka tekee tieteestä viihdettä ja tekemistä riittää koko päiväksi. Kuka väitti, että opiskelun on oltava tylsää?  

Virkistäydy opiskelun lomassa Vantaalla

Unohdetaan hetkeksi itse kemia ja pureudutaan syvemmin Vantaan tarjoamiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Heurekan lisäksi Vantaa tarjoaa opiskelijoille mahtavat vapaa-ajan mahdollisuudet. Pääkaupunki Helsinki on kivenheiton päässä, mutta edes sinne asti ei tarvitse lähteä nauttiakseen kulttuurista tai liikunnasta. Alla muutamia esimerkkejä Vantaan tarjoamista virkistysmahdollisuuksista:

  • Teatteri Vantaa on Tikkurilan Silkkitehtaalla toimiva ammattilaisteatteri, joka tarjoaa ohjelmaa kaikenik√§isille vauvasta vaariin. Teatterin ohjelmisto koostuu omien esitysten lis√§ksi vierailevista esityksist√§.
  • Vantaan kaupunginmuseossa voit hyp√§t√§ historiassa taaksep√§in, jopa 10 000 vuoden taakse. Eri n√§yttelyiden lis√§ksi museon teht√§viin kuuluu Vantaan kulttuuriperinn√∂n vaaliminen.
  • Musiikin yst√§ville Vantaan Viihdeorkesteri tarjoaa unohtumattomia ja ainutlaatuisia konsertteja. Suomen suurimman viihdemusiikkia esitt√§v√§n sinfoniaorkesterin ohjelmisto sis√§lt√§√§ kaikkea klassisesta musiikista iskelm√§√§n ja rockista elokuvamusiikkiin.
  • Vantaalla luonnosta nauttiminen on helppoa; sen kuin k√§velet ovesta ulos ja katsot ymp√§rillesi. Liki 50% kaupungin alueista on kaavoitettu viheralueiksi. Vantaalla voit nauttia kaupunkipuistojen lis√§ksi mets√§n rauhasta ja maalaismaisemista.
  • Myyrm√§en, Tikkurilan, Hakunilan ja Hiekkaharjun urheilupuistoissa voit harrastaa monipuolisesti liikuntaa niin sis√§ll√§ kuin ulkonakin. Puistot soveltuvat mainiosti my√∂s muiden tapahtumien j√§rjest√§miseen.
  • Vantaa on sijainniltaan mit√§ parhaimmassa mahdollisessa paikassa. Laaja liikenneverkosto tekee matkustamisesta vaivatonta. Matkustit sitten junalla, linja-autolla, vesiteitse tai lent√§en.¬†

Kemian opiskelu vaatii paljon ponnisteluja ja sen vuoksi mieli on pidettävä virkeänä. Opiskelun ja vapaa-ajan suhde on syytä pitää tasapainossa ja Vantaalla se onnistuu. Tekemistä riittää kaikentyyppisille ihmisille. Sään salliessa Vantaan idylliset puistot ovat myös oivia miljöitä opiskeluun, mikäli oman opiskelijaboksin seinät alkavat kaatua niskaan.  

Löydä Vantaan parhaat kemian opettajat helposti samasta osoitteesta

Kemian opettamista voisi kutsua ennemmin kutsumukseksi kuin ty√∂nteoksi... Vaikka kaikki vantaalaiset kemian opettajat ovat eritt√§in ammattitaitoisia, on heill√§ kaikilla omat vahvuutensa.¬† Vaikka kaikki opettajat osaavatkin neuvoa sinua atomien, molekyylien ja ionien kanssa, on jokaisella silti oma erikoisalansa. Kemia on hyvin laaja oppiaine, vaikka sen perusidea onkin aineiden tutkiminen. Aineiden tutkimus voidaan kuitenkin jakaa ainakin viiteen eri haaraan; orgaaniseen kemiaan, ep√§orgaaniseen kemiaan, fysikaaliseen kemiaan, analyyttiseen kemiaan ja teoreettiseen kemiaan. Ei ole siis yhdentekev√§√§, kenet opettajan valitset suunnann√§ytt√§j√§ksesi. Superprofista l√∂yd√§t helposti kaikkien haarojen osaajat samasta paikasta. Sinun tarvitsee vain tutusta opettajiimme ja valita itsellesi sopiva. Opettajan kanssa on hyv√§ k√§yd√§ ensin l√§pi omat tavoitteesi opetuksen suhteen. Haluatko l√§p√§ist√§ lukion kurssit kunniallisesti vai onko tavoitteesi viel√§ korkeammalla? Opettajat osaavat my√∂s r√§√§t√§l√∂id√§ kurssin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kaikilla meill√§ on omat tapamme oppia, joten yksi tapa ei v√§ltt√§m√§tt√§ toimi toisella. Kerro opettajalle rohkeasti vaatimuksesi, jotta saisit opetuksesta kaiken irti. Ota siis rohkeasti yhteytt√§ Vantaan alueen parhaisiin kemian opettajiin Superprofin kautta ja tulokset puhuvat puolestamme! Keskim√§√§rin kemian tunnit saat 19‚ā¨ tuntihintaan. Tervetuloa mukaan.

Mitä haluaisit oppia?