Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Kemia oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 99% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 21€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Kemia?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

70 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa kemia myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 70 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa kemia?

70 opettajaa aiheessa kemia on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 70 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: kemia on 21€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen kemia verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 5 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

70 opettajaa aiheessa Kemia saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma kemian opettaja auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Kemian kurssit verkossa Superprofilta

Kemia on oppiaine, jossa tutkitaan ainetta ja sen käyttäytymistä atomi- ja molekyylitasolla. Se on fysiikan ja biologian ohella tärkeimpiä koulussa opetettavia luonnontieteiden aineita. Siinä opiskelijat tutkivat kemiallisten aineiden sidoksia toisiinsa ja kuinka maailmankaikkeuden kaikki materiaalit vuorovaikuttavat keskenään.

Kemia on tärkeä oppiaine ja tulee vastaan monilla muilla toimialoilla – panostamisen siihen koulupolun aikana, on siis hyvinkin järkevää. Käydään seuraavaksi hieman läpi kemian opiskelun tärkeyttä, mitä osa-alueita opetetaan koulussa, miten kemian yksityisopetus voi auttaa myös sinua loistamaan atomien maailmassa – ja tietysti sitä, mistä niitä opettajia oikein löytää!

Lue, miksi kemian opiskelu on tärkeää

Kuten todettua, kemiassa perehdytään maailmankaikkeuden materiaaleihin, atomeihin ja molekyyleihin. Kemia toimii myös oivana ponnahduslautana muihin luonnontieteisiin ja usein opiskelijoiden ensimmäiset tieteelliset menetelmät koetaankin kemian tunneilla.

Jos totta puhutaan, niin kemia on kaikista luonnontieteistä ehkä se houkuttelevin ja mielenkiintoisin. Kemialliset reaktiot ihastuttavat nuoret ja vanhemmat oppijat, eikä oppituntien ja kokeiden mielekkyydestä tarvi yleensä kinastella jos verrataan fysiikkaan tai biologiaan. Äläkä ymmärrä väärin, nämä ovat myös mielenkiintoisia, mutta mielestämme kemia kyllä voittaa!

Tiedätkö, mikä yhdistää kasvitieteitä, ekologiaa, farmakologiaa ja rikostutkintaa? Vastausta ei tarvinne kirjoittaa. Kemian tärkeys tuleekin vastaan monessa kohtaa, joten miksi et hoitaisi tätä kouluainetta kunnialla? Voit löytää yksityisiä kemian tunteja Superprofilta.

Kemian opiskelun haasteet

Vaikka kemia pitääkin sisällään mitä mielenkiintoisempia elementtejä, sen opiskelu ei ole aina helppoa. Kuten muissakin oppiaineissa, myös kemian parista löytyy luonnonlahjakkuuksia ja niitä, keille kaikki käsitteet ovat hepreaa. Muiden luonnontieteiden eli fysiikan ja biologian tapaan, kemian opiskelu pitää sisällään paljon abstrakteja käsitteitä ja asioita, mitä ei silmällä näe. Tämä on monille se isoin ongelma.

Kaikissa oppilaitoksissa ei kemia ole se suurin panostuksen aihe, mikä johtaa siihen että etenkin tiukemman budjetin edessä monista oppitunneilla tehtävistä kokeista ja testauksista karsitaan. Näin ollen oppiaineesta saattaa välittyä monelle tylsä kuva, mikä taas tekee motivaation löytämisestä ja siten oppimisesta vaikeampaa.

Ja onhan kemia myös osaltaan matematiikkaa. Kuten muissakin luonnontieteissä, erilaiset laskutoimitukset ovat arkipäivää. Ilman luonnollista matikkapäätä tai laskutaitoa, opiskelusta tulee huomattavasti haastavampaa. Koetulokset eivät välttämättä ole päätä huimaavia, jos numerot eivät lukeudu omaan osaamisalueeseen. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen. Superprof astuu tässä kohtaa kuvaan.

Kemian opinnot peruskoulussa

Kemiaa opetetaan Suomessa pääsääntöisesti vuosiluokilla 7-9 ja lisäksi aineeseen voi syventyä tarkemmin lukiossa. Koska lähtökohtaisesti kaikki pääsevät kokemaan oman hetkensä professorina peruskoulussa, katsotaan lyhyesti mitä siellä opiskellaan.

Vuosiluokilla 7-9 opiskelussa painotetaan kemian makroskooppista tasoa, mutta abstarktin ajattelun kehittyessä perehdytään myös submikroskooppisiin ja symbolisiin malleihin. Kemian opetuksen tehtävänä on olla oppilaiden luonnontieteellisen ajattelun ja maailmankuvan ymmärtämisen tukena. Yleensä marssijärjestys on se, että aiemmista kokemuksista ja havainnoista edetään ilmiöiden kuvaamiseen ja aineiden rakenteiden ja kemiallisten reaktioiden mallintamiseen.

Peruskoulussa opiskellaan kemiasta muun muassa seuraavia sisältöjä: luonnontieteellinen tutkimus, kemia omassa elämässä ja elinympäristössä sekä yhteiskunnassa ja kemia maailmankuvan rakentajana. Lisäksi aineiden ominaisuudet ja rakenne sekä muutokset ovat sisältöalueita, jotka tulevat kaikille tutuksi.

Kemian tukiopetusta verkossa

Kemia on hyvin laaja oppiaine, joten emme ylläty jos koet tarvitsevasi apua sen kanssa. Ammattitaitoinen kemian opettaja, joka toimii verkossa on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto tukiopetusta varten. Voit keskittyä juuri niihin osa-alueisiin, mihin haluat ja niin paljon tai vähän kuin haluat. Yksityisopetuksessa keskiössä olet sinä, koulussa taas osana isompaa massaa. Helppo yhteenlasku, kummassa oppiminen tehostuu!

Mikäli koet vaikeuksia kemian kanssa, ei hätää. Käsitteleehän se koko maailmankaikkeutta. Verkossa toimivat kemian opettajamme auttavat sinua, oli tavoitteena sitten kotitehtävien kertaus, kemian kokeet, ylioppilastutkinto tai mikä vaan muu määränpää. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kameran, joilla aloittaa.

Näin löydät yksityisopettajan verkosta

Mistä niitä päteviä kemian opettajia sitten löytää?

Google on aina hyvä vaihtoehto aloittaa. Mutta koska pääsit jo määränpäähän meille Superprofille, niin voit hakea eri kriteereillä itsellesi sopivaa kemian opettajaa hakutyökalullamme. Opettajien profiilista pystyt tarkistamaan taustat, hintatason, arvostelut ja sen, tarjoaako hän yksityistunteja verkon kautta. Vertailuun kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa, jotta pystyt tunnistamaan sopivat opettajat tavoitteesi huomioiden.

Osa Superprof-opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, joten voit rohkeasti tutustua eri opettajien tyyleihin ja opetustapaan. Aloita kemian opiskelu helposti ja nopeasti!

Mitä haluaisit oppia?