Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta espanja verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 15 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 96% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 21€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa espanja!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Espanja?

Keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Espanja entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Espanja opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: espanja

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

57 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Espanja opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 57 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

15 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa espanja?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa espanja!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset espanjan tunnit paikassa

Vaikka ruotsi ja englanti sekä saksa ja ranska ovatkin suosituimpia kielivaihtoehtoja eri kouluasteilla, myös espanjaa pidetään yhtenä suomalaisia kiinnostavimpana kielenä. Sen lisäksi, että kieltä saattaa päästä opiskelemaan joissakin oppilaitoksissa, niin Espanjan matkailun myötä kieltä opiskellaan usein myös omatoimisesti. Suomalaiset ovatkin ottaneet Espanjan perinteiseksi matkakohteekseen – katso vaikka Aurinkorannikkoja ja Kanarian saaria!

Espanjaa puhuu päivittäin noin miljardi ihmistä ympäri maailmaa, mikä tekee siitä yhden kaikista puhutuimmista kielistä. Espanjan kieli ja sen mukanaan tuoma mahdollisuus oppia esimerkiksi andalusialaista kulttuuria tekeekin matkustamisesta monipuolisempaa ja kokemuksesta rikkaampaa.

On olemassa kymmeniä tapoja päästä alkuun espanjan kielen opiskelussa. Mutta onneksi vain yksi riittää. Paras vaihtoehto on löytää lahjakas espanjan opettaja, joka tarjoaa yksityistunteja haluamassasi paikassa: kielen oppimisesta tulee näin tehokasta ja mieleenpainuvaa!

Miksi opetella espanjaa?

Englannin opiskelun jälkeen, espanjan kieli saattaa tuntua vaikealta, mutta se on avainasemassa muiden niin sanottujen indoeurooppalaisten kielten omaksumisessa. Espanja lukeutuu latinasta kehittyneisiin romaanisiin kieliin, kuten myös italia, ranska, romania ja portugali. Näin ollen espanjan opinnot voivat olla erinomainen ponnahduslauta kirjavaan ja kiinnostavaan kielikylpyyn!

 

Vanhemmat ja nuoremmat oppijat: nyt on hyvä mahdollisuus ottaa espanjan opinnoista kaikki irti Superprofin yli 4000 espanjan opettajan tarjonnasta. Yksityisopettajamme auttavat sinua kaikenlaisten tavoitteiden kanssa – valmistautumaan pääsykokeisiin ja yliopisto-opintoihin, tulemaan taitavaksi espanjan osaajaksi tai omaksumaan tulevan Alicanten loman hyödyllisimmät fraasit.

 

Siispä – una lección por favor!

Kun pelkkä englanti ei riitä

Eikö englannin puhuminen riitä? Miksi juuri espanjaa?

Kielitaidosta seuraa monia hyötyjä. Vaikka englannilla pärjääkin hyvin työelämässä ja matkustellessa, espanjan osaaminen vie markkina-arvosi uusiin sfääreihin. Taito kääntää ja puhua espanjaa antaa etulyöntiaseman niin työuran kuin maailmanvalloituksen suhteen!

Espanjan kielikurssi koulussa on hyödyllinen tapa oppia kieltä. Oli kyseessä sitten minkä tason opinnot tahansa, espanjan opiskelu koulussa on jo iso askel kielitaidon kehittämiseen. Espanjan kurssit tarjoavatkin erinomaisen johdatuksen opiskelutapoihin, kirjalliseen ilmaisuun, kielioppiin, erilaiseen sanastoon pronomineista verbeihin ja sanoista fraaseihin, suulliseen ilmaisuun ja luetun ymmärtämiseen. Espanjan tietotaito ja merkintä CV:ssä auttaa sinua tänään ja vuosienkin päästä!

 

Eikö koulussa tarjottu mahdollisuutta espanjan opiskeluun? Ei se mitään, olet oikeassa paikassa.

Valmistaudu DELE-kielitestiin espanjan yksityisopetuksella

Olitpa sitten yläasteella, toisella asteella tai jo korkeakouluopintojen kimpussa, espanjan yksityisopetus auttaa sinua kaikenlaisten kokeiden ja testien kanssa. Saat esimerkiksi arvokasta apua Espanjan opetusministeriön hyväksymään DELE-tutkintoon (Diploma de Español como Lengua Extranjera) ja varmistat osaamisesi tason etukäteen.

 

Tutkimusten mukaan henkilökohtainen opetus auttaa opiskelijoita suoriutumaan paremmin. Tällainen oljenkorsi voikin auttaa sinua erilaisten rajapyykkien saavuttamisessa ja lisäksi antaa paljon eväitä tulevaisuuteen. Espanjan opinnot yksityisopettajan kanssa ovatkin tehokkain tapa kielitaidon kartuttamiseen!

Espanjan kielikurssi kotona

Paras tapa parantaa koulumenestystä ja syventää espanjan kielen ja kulttuurin tuntemusta on ehdottomasti espanjan opiskelu kotona, kokeneen ja natiivin yksityisopettajan kanssa. Ymmärtämällä espanjankielistä kulttuuria, voit tutustua monien maiden historiaan ja arkeen. Kirjallisen ilmaisun ja kieliopin hallitseminen voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin eri kulttuureja aina Latinalaisesta Amerikasta Espanjan aurinkoisille rannikoille.

Matkalla Amerikkaan? Opiskele espanja!

Kuten todettua, espanja on yksi maailman puhutuimmista kielistä. Tarkemmin sanottuna se on toiseksi puhutuin kieli, jota 425 ihmistä miljoonaa käyttää äidinkielenään ja yli 1,1 miljardia muuten vaan. Puhujia löydät etenkin itse Espanjasta sekä Latinalaisesta Amerikasta, jossa se on useimpien maiden virallinen kieli.

Tiesitkö, että Espanjaan törmäät helposti myös Yhdysvalloissa? Kyllä, siellä nimittäin on peräti 53 miljoonaa espanjankielistä asukasta. Joten – englannin taitamisen lisäksi myös espanja on erinomainen valinta omaan kielipankkiin, mikäli mielii rapakon toiselle puolen työskentelemään tai matkustelemaan.

Kiitos ERASMUS-tyylisten ohjelmien, voit päästä espanjankieliseen maihin harjoitteluun ja opiskelemaan. Näiden ja muiden kautta löydät monia mahdollisuuksia espanjan kielen käytännön harjoittamiseen ja aksentin hiomiseen aina harjoitteluista kielimatkoihin ja ulkomailla opiskelusta erilaisiin ekskursioihin.

Opi espanjaa alle 21 € tuntihintaan

Superprofilta löytyy tällä hetkellä monia yksityisopettajia, jotka ovat erikoistuneet espanjan kieleen. Tästä joukosta löydät taatusti sopivan opettajan, oli haaveenasi sitten espanjan alkeet tai virallisemmat opinnot. Espanjan kielen oppiminen tulisi olla ennen kaikkea edullista – ja tähän myös opettajamme pyrkivät, tarjoten espanjan tunteja 21 € keskihintaan.

Opit monipuolisesti erilaisia asioita, kuten Etelä-Amerikan kulttuuria, kirjallista ja suullista ilmaisua, espanjan sanastoa ja kielioppia, keskustelutaitoja ja paljon muuta. Pääasia on, että sinä päätät, mitä haluat oppia – ei 90-luvulta peräisin oleva opetussuunnitelma.

Valitse espanjan opettaja tarkkaan

Viihdytkö paremmin opettajan kanssa, jolta löytyy yliopistotutkinto? Tai työkokemusta espanjankielisestä yrityksestä? Vai haluaisitko mieluummin työskennellä nuoremman osaajan tai opiskelijan kanssa?

Voit valita espanjan opettajan taustat omien mieltymysten mukaan. Sillä on vaikutusta niin oppituntien tyyliin kuin hintaan, mutta saat halutessasi tutustua rohkeasti erilaisten opettajien opetustyyliin myös etkäteen. Superprofin opettajat tarjoavat apua espanjan kieleen niin kotona kuin verkossa, tavoitteenaan ei enempää eikä vähempää kuin kielitaitosi kartuttaminen.

Löydä espanjan opettaja Superprofilta

Yksityistunnit ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat puhua ja kirjoittaa sujuvasti espanjaa. Kun pääset vuorovaikutukseen asiantuntevan opettajan kanssa, voit vahvistaa nykyistä osaamistasi ja kehittyä seuraavalle tasolle huomaamatta. Espanjan yksityisopetus Superprofin opettajien kanssa mahdollistaa sujuvan kommunikaation sekä itsevarmuuden kehittymisen, sinulle mieluisalla tavalla.

Olipa tavoitteenasi prepata tulevaan tenttiin tai lähteä opiskelemaan espanjankieliseen maahan, yksityisopettajamme auttavat sinua erilaisten tavoitteiden saavuttamisessa!

Mitä haluaisit oppia?