Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima yksityisopettajiamme paikassa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 16 arvostelua

26 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

4 h

Salamannopeaa! Yksityisopettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa paikassa Tampere!

2. Saavuta tavoitteesi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ota yksityisopetuksen mahdollisuuksista kiinni

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on tuntien keskimääräinen hinta paikassa Tampere ?

Keskimääräinen hinta tunneille on 26€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi yksityisopetus kannattaa?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla kaupungissa Tampere?

135 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen  opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 135 profiilin joukosta.

✒️ Kuinka opettajamme on arvioitu?

16 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi aina viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa ?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa !

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat tuutorit paikassa Tampere

Etsi yksityisopettaja Pirkanmaalta

Yksityisopetus saattaa helposti kuulostaa siltä, että se on suunnattu vain varakkaammille. Onneksi tämä on vanhentunutta tietoa! Yksityisopetus on tarkoitettu tänä päivänä kaikille niille, ketkä haluavat oppia ja sisäistää erilaista tietoa helposti ja nopeasti. Esimerkiksi Tampereella työskentelee monen toimialan opettajia, jotka tarjoavat kahdenkeskistä tukiopetusta sitä tarvitseville. Lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhemmille.   

Mikä on yksityisopettaja? 

Yksityisopettaja on oman alansa osaaja, joka tarjoaa henkilökohtaista opetusta niin peruskoululaisille, toisen asteen opiskelijoille, korkeakoulussa oleville ja kaikille muille, ketkä haluavat oppia uutta. Kielitaidon kartuttaminen, harrastuksen tai urheilulajin oppiminen ja tietyssä oppiaineessa kertaaminen ovat esimerkkejä tavoista, kuinka yksityisopettaja voi hyödyttää sinua. Mahdollisuuksia on monia. Yksityisopettajat ovat usein ammattitaitoisia opettajia, työelämän konkareita sekä oman alansa motivoituneita opiskelijoita. Kaikkia heitä yhdistää sama ominaisuus – ja se on kyky opettaa tehokkaasti, henkilökohtaisesti suunniteltua opetustyyliä noudattaen.   

Näistä syistä yksityisopetus kannattaa

Oletko kuullut 10 000 tunnin säännöstä? Se ei ole tuulesta temmattu lausahdus. Jotta voit hallita ja osata jonkin taidon, tarvitaan paljon opiskelua ja toistoja. Superprof on valmiina auttamaan tavoitteidesi saavuttamisessa – pienissä ja suurissa! On olemassa monia syitä, miksi yksityisopetusta kannattaa harkita:

Ymmärrä paremmin Olet varmaan ollut mukana oppitunnilla, jossa on toistakymmentä muutakin ihmistä? Ikävä totuus on se, että yksin toimiva opettaja ei pysty auttamaan kaikkia yksilöllisesti. Mikäli sinulla on vaikeuksia ymmärtää tai keskittyä, saatat jäädä helposti ongelmasi kanssa kaksin ja vaille tarvittua tukea.

Opettajien kokemus Kaikki Superprofin opettajat on haastateltu etukäteen. Tällä varmistamme tarvittavan kokemuksen määrän ja opettajan pätevyyden, jotta yksityistuntisi sujuvat mahdollisimman hyvin. Älä huoli, olet hyvissä käsissä!

Kustannustehokkuus Yksityisopetus ei ole niin kallista, kuin se on joskus aiemmin ollut. Löydät kauttamme budjettiisi sopivan opettajan haluamaasi oppiaineeseen. Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta voit varmistaa opetustyylin sopivuuden ja henkilökemioiden kohtaamisen.

Ajan hallinta Kiire on läsnä kaikkialla. Jotkut elävät minuuttiaikataululla. Yksityisopetus on mahdollista sovittaa hektiseenkin kalenteriin, sillä saat itse päättää joustavasti milloin opiskella. Opettaja mukauttaa menonsa toiveidesi pohjalta!  

Yksityisopettajat Tampereella

Tampereen seudulla toimii kymmeniä yksityisopettajia aina matematiikan alkeista ihmissuhdetaitojen kehitykseen ja ruoanlaitosta kielten opiskeluun. Voit selailla Tampereen opettajia sivujemme kautta valitsemillasi hakusanoilla ja vertailla esimerkiksi arvosteluita sekä opetustyylejä.

Musiikin opiskelu  Kiinnostaako säveltäminen? Laulujen sanoittaminen? Uuden instrumentin opiskelu? Tai peräti DJ:nä toimiminen? Tampereelta löydät useita inspiroivia yksityisopettajia, jotka voivat auttaa sinua uuden musiikkiharrastuksen pariin. Kitaransoiton alkeet, pianon soitto… Etsi opettajasi ja aloita itsesi toteuttaminen!

Oppiaineiden kertaus Onko edessäsi pääsykokeet korkeakouluun? Haluatko parantaa lukion kurssiarvosanoja? Kaipaatko kertausta kieliopintoihin tai haluatko peräti oppia aivan uuden tavan kommunikoida? Tampereelta löytyy taitavia kieltenopettajia englannista niin venäjään kuin portugaliinkin. Saat opetusta myös moniin kouluaineisiin ottamalla yhteyttä yksityisopettajiimme.

Uusi harrastus tai taito Oletko aina halunnut oppia neuloa? Tai pelata shakkia? Esiintymisvalmennus ja viestintätaidotkin ovat tänä päivänä kovassa huudossa ja kysyttyjä ominaisuuksia työelämässä. Superprofin Tampereen vahvistuksista löytyy useita motivoituneita opettajia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua eteenpäin. Sinun tarvitsee vain uskaltaa tehdä päätös. Päätös lähteä kohti omia unelmia ja tavoitteita.   

Yhteenveto yksityisopetuksesta

Tampereella paras vaihtoehto osallistua yksityisopetukseen on Superprof. On monia syitä opiskella ja Superprofin kautta itsensä kehittäminen onnistuu helpoiten. Halusit sitten opiskella kotona tai etänä verkon välityksellä, löydät Pirkanmaalla toimivat yksityisopettajat näppärästi hakutoimintomme kautta. Superprofin yksityistunnit ovat valintasi niin arvosanojen parantamiseen, kokeisiin kertaamiseen, kielen oppimiseen sekä tehokkaampaan työskentelyyn tai uuteen harrastukseen. Kaikki opettajamme on haastateltu etukäteen taustojen tarkistuksen myötä, millä varmistat turvallisen ja asiantuntevan opetuksen tason. Sovi ensimmäinen yksityistunti vaikka tältä istumalta – opettajamme odottaa!

Mitä haluaisit oppia?