Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kitaraopettajiamme paikassa Tampere

31 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 31€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kitara paikassa Tampere!

2. Kitaran opetus yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

📲Miten paikassa Tampere voin löytää kitaravalmentajan?

Onko aikomuksesi aloittaa kitaran opettelu?

 

Superprofissa, meillä on tällä hetkellä 3 saatavilla olevaa kitaravalmentajaa vapaana antamaan kitaratunteja kaupungissa Tampere.

 

Viestintäalustamme antaa sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä kitaraopettajaan alustallamme.

 

Kun tuntipyyntösi on hyväksytty, voit startata ensimmäisen tuntisi kitaraopettaja kanssa.

 

Klikkaa nähdäksesi kitaravalmentajien profiilit alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla antamaan kitaratunteja paikassa Tampere ja sen lähiseuduilla?

Kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla, meillä on 3 yksityistä kitaraopettajaa vapaana antamaan kitaransoiton kursseja.

 

Jotta löydät itsellesi sopivan opettajan, tutustu heidän profiileihin saadaksesi lisätietoa tarjoamistaan kursseista. Kitaraopettajamme hallitsevat sähkökitaran, akustisen tyylin sekä basson.

 

Valitse kurssi yli 3 vapaana olevan opettajan joukosta.

💻 Voinko ottaa yksityistunteja netissä?

Tiesitkö, että musiikin tunteja on mahdollista ottaa myös netissä?

 

Superprofissa moni kitaransoiton opettajistamme tarjoaa verkko-opetusta. Noin 80% opettajista sivustollamme antaa opetusta etänä kitaransoitossa.

 

Jotta löydät saatavilla olevia kitaransoiton opettajia, valitse webkamera -vaihtoehto hakukoneessamme nähdäksesi kaikki vapaana olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit etänä tarjoavat sinulle paljon etuja joustavuuden suhteen, ja ne ovat usein halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä kitaransoiton opettajasi.

💸 Kuinka hintavia kitaratunnit ovat kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla?

Keskimäärin kitaraopettajat laskuttavat 31€ kitaransoiton kursseilta paikassa Tampere.

 

Kustannus kitaratunneille vaihtelee seuraavasti:

  • kitaravalmentajan kokemus
  • kitaratyyli, jota haluaisit oppia (akustinen, sähkö, basso...)
  • kitaratuntien sijainti (Skypessä tai jossain muualla)
  • tuntien taajuus ja oppituntien kesto
  • kitaratuntien tavoite

97% yksityisistä tuutoreistamme antaa ensimmäisen kitaratunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu valmentajien kustannuksiin alueellasi.

🎸Mitä välineitä tarvitsen, jotta oppisin soittamaan kitaraa?

Ensimmäinen asia on tietenkin oman kitaran hankkiminen. Maineikkaimpia kitarabrändejä ovat muun muassa Ibanez, PRS, Fender sekä Washburn.

 

Maksu uudesta kitarasta voi joskus hätkähdyttää uusia oppilaita.

Mikäli tämä on tilanne, voit vuokrata kitaran harjoitellaksesi, kunnes olet valmis hankkimaan omasi.

 

Riippuen siitä, millaista kitaraa haluaisit soittaa, tulee sinun ehkä hankkia:

  • vahvistin
  • äänikaapeli
  • kitarahihna
  • kitarapihdit
  • efektipedaali

Tietyt kitaratarvikkeet ovat hyödyllisiä, jotta voit oppia soittamaan kitaraa. Älä epäröi kysyä kitaraopettajalta apua siitä, mitä tarvikkeita olisi hyvä ostaa, jotta pystyt soittamaan juuri sitä kitaratyyliä, josta pidät.

 

Löydä oma opettajasi yli 3 saatavilla olevan kitaraopettajan joukosta.

Tarve oppia lisää aiheessa Kitara?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kitara!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat ja edullisimmat kitaraopettajat paikassa Tampere

Kitaratunnit kaikentasoisille soittajille Pirkanmaalla

Muuan Andres Segovia on todennut vapaasti suomennettuna: “Kitara on kuin pieni orkesteri. Se on moniääninen. Jokainen kieli on erilainen sekä eri ääninen.” Oletko harkinnut musiikkiharrastuksen aloittamista? Erilaiset instrumentit ovat monien lasten, nuorten ja aikuisten harrastus ja etenkin Pirkanmaalla on monipuolinen tarjonta erilaista musiikkiopetusta. Kitara on yksi suosituimmista soittimista – onhan sillä legendaarinen maine erilaisten bändien parrasvaloista sekä konserttisalien uumenista. Sen lisäksi kitara on soittimena todella monipuolinen – se nimittäin voi tarkoittaa montaa eri asiaa, kuten vaikkapa akustista kitaraa, sähkökitaraa tai bassokitaraa. Jotta saisit kaiken irti tulevasta harrastuksestasi, suosittelemme kääntymään yksityisopettajan puoleen. Näitä löydät niin musiikkioppilaitoksista kuin Superprofin verkkosivuiltakin. Mikäli musiikki on intohimosi, se riittää jo hyväksi syyksi ottaa haltuun kitaransoiton perusteet. Herra Segovia, jota pidetään yhtenä klassisen kitaran suurimmista nimistä, on todennut myös seuraavasti: “Kitara on helpoin soitin soittaa, mutta se on samalla myös vaikein”. Vastaus otsikon kysymykseen ei ole yksinkertainen. Syitä nimittäin on monia – mutta esimerkiksi sen takia, että kitaransoitto on yksi suosituimmista musiikkiharrastuksia kaikenikäisten keskuudessa. Se on monen laulaja-lauluntekijän pääsoitin, rockbändien keulainstrumentti sekä monen katusoittajan varma valinta. Kaikki tietävät, kuinka Ed Sheeran ponnisti kadulta stadioneille ja yhdeksi maailman suosituimmista artisteista. Ennen kuin olemme siellä, on edessä lukemattomia tunteja toistoa. Aloittaminen on tärkein vaihe, jotta voit kehittyä soittajana ylipäätään.

Kitaransoiton alkeet

Musiikin teorian sekä sointujen harjoittelemisesta on hyvä startata. Kotimaiset klassikkobiisit ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, joilla aloittaa säestäminen. Netti on pullollaan erilaisia ilmaisia sointuja ja tabulatuureja lähes kaikkiin maailman biiseihin sekä genreihin. Valinnanvaikeus yllättää! Mikäli kitarasoinnut tai tabulatuurit eivät ole tuttuja, niin suosittelemme googlaamaan mistä puhutaan. Tabulatuurit ovat yksinkertaisempi tapa ymmärtää erilaisia sävellyksiä ja siinä kerrotaan, missä sormien pitäisi olla ja millä kielellä. Monet aloittavat soittoharrastuksen juuri näiden avulla, sillä ne ovat loogisempia ymmärtää kuin musiikin teoria ja soinnut. Mikäli sinua kiinnostaa säveltäminen ja biisien kirjoittaminen, kokenut opettaja on monella tapaa avuksi. Voit hyödyntää niin kitaraa kuin pianoakin melodioiden löytämiseksi ja päättää, kumpaan lopulta haluat panostaa. Jos taas olet kiinnostunut bänditoiminnasta, kitara on oiva valinta. Kitaristeja nimittäin tarvitaan aina ja monenlaisessa eri musiikissa – ei mene kauaakaan, kun löydät ensimmäisen bändin kenen kanssa voi aloittaa harjoittelun. Oli kyseessä sitten rock-, pop-, metalli-, jazz-, blues- tai esimerkiksi lattarimusiikki, kitarassa riittää työsarkaa. Ja se tekeekin siitä varsin mielenkiintoisen soittimen!  

Kitaratunnit Tampereella

Missäs muuallakaan kuin Mansesterissa löytyy soittotarjontaa. Monen tunnetun kotimaisen artistin ja bändin kotipaikka on pullollaan erilaisia mahdollisuuksia aloittaa kitaransoitto. Jos tykkäät toimia yksin, niin itseopiskelu ja erilaiset nettimateriaalit auttavat pitkälle. Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto ja TAMK taas tarjoavat erilaisia opintokokonaisuuksia aiheesta kiinnostuneelle – mikäli mielessäsi on muusikon pätevyys, pystyt sen suorittamaan Tampereelta käsin. Musiikin teoriaa voi niin ikään opiskella monessa edellä mainitussa paikassa. Tampereelta löydät myös monia yksityisiä kitaransoiton opettajia. Superprofilta saat listauksen vapaista kitaraopettajista helposti ja nopeasti – tarvittaessa ensimmäinen tuntisi järjestyy ennen kuin huomaatkaan. Verrattuna muihin vaihtoehtoihin, niin yksityistunneilla saat itse päättää marssijärjestyksen. Oppilaitoksissa edetään yleensä opetusuunnitelman mukaan, jolloin osa aiheista voi olla sellaisia mitkä ei välttämättä kiinnosta sen enempää, mutta ovat silti pakollisia. Yksityisopetuksessa sinä päätät niin sisällön kuin ajankohdankin, jolloin soittoharrastuksesta tulee joustavaa ja helposti lähestyttävää!

Mitä kitaratunneilla tehdään?

Riippuen siitä, minkälaista kitaraa haluat soittaa, on erilaisia lähestymiskulmia soittamiseen. Alkuun harjoitellaan musiikin teorian ja kitaransoiton perusteet, sen jälkeen edetään haastavampiin metodeihin ja omien lempikappaleiden soittamiseen. Seuraavassa vaiheessa voikin jo harkita bändiin liittymistä. Kuulostipa helpolta! Jos motivaatiota riittää, niin sitä se onkin. Kitaratunneilla pyritään järjestämään opiskelijoille mieluinen ympäristö, jossa on turvallista kysyä mieltä askarruttavia asioita kitaransoitosta sekä keskittyä tarkemmin vaikeisiin osa-alueisiin. Haluatko oppia alkuun musiikin teoriaa? Kuulostaa luonnolliselta. Vai oletko jo tutustunut ja tykästynyt kitaratabeihin? Ei haittaa, niilläkin pystyy soittamaan. Vai oletko ihan pihalla kaikesta teoriasta ja soitat korvakuulolla? Tapoja on monia ja kitaratunneilla opiskellaan juuri niin kuin haluat. Opetamme mielellämme teoriakäytänteitä, sillä niistä hyötyy myöhemmässä vaiheessa. Otamme myös mukaan säestyksiä sekä erilaisia kitarasooloja, jos se tuntuu luonnolliselta. Kitaratunneilla edetään siis progressiivisesti ja siten, että soittamisen ilo pysyy mukana.

Miksi yksityisopetus kannattaa?

Kuten todettua, on monia tapoja aloittaa kitaran soittaminen. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan yksityisopetukseen, sillä olemme varmoja siitä että se voi olla tulevan musiikkiurasi paras päätös. Paras asia yksityisopetuksessa on, että opiskelet pätevän soitonopettajan kanssa ja saat jatkuvasti rakentavaa palautetta. Palautteen avulla kehityt nopeammin, kuin ilman sitä. Voitte käydä heti aluksi läpi tavoitteet ja toiveet, jotta opetuksen suunnittelusta ja käytännöstä tulee helpompaa. Yksityisopetus on myös yksi nopeimmista tavoista oppia uusi laji tai harrastus sen tehokkuuden vuoksi. Aikataulujen joustavuus sekä oppituntien muokattavuus tulevat heti perässä. Voitte keskittyä pop-musiikin perusteisiin ja siirtyä joustavasti klassisen musiikin pariin. Ja kun kitara on hallussa, voit joustavasti siirtyä basson varteen ja miksi et jopa vaihtaa komppipuolelle ja rumpuihin? Kitara antaa erinomaisen pohjan moneen muuhun instrumenttiin.  

Löydä kitaraopettaja Tampereelta

Manserockin mekassa Tampereella toimii useita kitaransoitonopettajia. He ovat aktiivisia harrastajia, koulutettuja opetusalan ammattilaisia sekä ammatikseen työskenteleviä muusikoita – joten löydät varmasti sinun tilanteeseesi sopivan opettajan Superprofilta. Ainoa tehtäväsi aluksi on vain etsiä sopiva opettaja ja ottaa häneen yhteyttä. Tähtäätkö opiskelemaan alalle? Vai haluatko olla se, joka säestää mökkireissulla? Kerro meille tavoitteesi ja menemme yhdessä sitä kohti. Keskimäärin kitaraopetusta saat Tampereella 31 € tuntihintaan, joten voit aloittaa uuden harrastuksen silloin kun se sinulle sopii. Huomioithan, että osa opettajista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Oletko seuraava Lenny Kravitz? Se jäänee nähtäväksi. Tiedämme, että pystyt siihen jos näin haluat! Etsi opettaja hakutoimintomme avulla, tutustu hänen arvosteluihin, kokemukseen sekä hinnoitteluun ja aloita kitaransoitto jo tänään.

Mitä haluaisit oppia?