Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima yksityisopettajiamme paikassa Jyväskylä

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 4.9 tähteä ja enemmän kuin 8 arvostelua

23 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

3 h

Salamannopeaa! Yksityisopettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa paikassa Jyväskylä!

2. Saavuta tavoitteesi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ota yksityisopetuksen mahdollisuuksista kiinni

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on tuntien keskimääräinen hinta paikassa Jyväskylä ?

Keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi yksityisopetus kannattaa?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla kaupungissa Jyväskylä?

81 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen  opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 81 profiilin joukosta.

✒️ Kuinka opettajamme on arvioitu?

8 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi aina viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa ?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa !

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat tuutorit paikassa Jyväskylä

Tukiopetusta Jyväskylässä

Yhä useampi suomalainen on tutustunut yksityisopetukseen viime vuosien aikana. Moni on osallistunut ja moni vielä miettii. Ja hyvä niin. Yksityisopetus on nimittäin äärimmäisen tehokas tapa kerrata vanhaa ja oppia uutta – oli kyse sitten kouluaineista, työelämä- ja ihmissuhdetaidoista tai uudesta harrastuksesta. Jyväskylässä järjestetään erilaista yksityisopetusta niin peruskoululaisille kuin toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille, lapsia ja aikuisia unohtamatta. Vain yhdelle oppilaalle suunniteltu opetustyyli ja -kokonaisuus kuulostaa näin paperiltakin luettuna fiksulta. Siitä on kieltämättä monia hyötyjä ja etuja perinteiseen luokkahuoneopetukseen verrattuna. Yksityisopetuksessa on kuitenkin hyötyjen lisäksi jotain haasteita, jotka on otettava huomioon ennen osallistumista. Käydäänpä nämä asiat läpi seuraavaksi!  

Yksityisopetuksen edut

Kun saa täysin itselle suunniteltua opetusta, lopputulos oppimisen suhteen on parempi. Tämä on päivänselvää. Totuus on kuitenkin se, että jo vuosikymmeniä olemme tunkeutuneet täysiin luokkahuoneisiin ja pulpetteihin vieri vieren, odottaen että kaikki oppivat yhtä helposti. Oppitunnit järjestetään massoille toimiviksi kokonaisuuksiksi. Tämän myötä osa vaikeuksia tai keskittymishäiriöitä kokevista oppilaista jää vaille tarvittavaa tukea. Mikäli perinteinen tuntisuunnitelma kulkee omaan makuun liian nopeasti ja jää helposti asioissa jälkeen, on eroa vaikea kiriä myöhemmin kiinni. Tukiopetuksen tarve korostuu. Mikäli oppilaitos ei pysty sitä erikseen tarjoamaan, on järkevä tutustua yksityisopetuksen mahdollistamaan tapaan oppia. Käsitteet, teoriat ja vaikeat osa-alueet tulevat tämän kautta tehokkaasti opetetuksi ja suurta eroa perusopetukseen ei ehdi tarpeeksi ajoissa reagoidessa syntymään.  Luulitko, että yksityisopetus on vain apua tarvitseville tai vaikeuksissa oleville? Päinvastoin. Se sopii nimittäin kaikille. Lahjakkaat oppilaat kykenevät perehtymään yksityisopetuksessa syvällisemmin eri aiheisiin ja parantamaan koetuloksiaan. On mahdollista myös opiskella nopeampaan tahtiin kuin koulussa mielenkiinnon säilyttämiseksi – tällöin koulussa järjestettävät ryhmätunnit toimivat opiskelijalle arvokkaana kertauksena. Kertaus on tunnetusti opintojen äiti.  Jyväskylässä on monia vaihtoehtoja osallistua yksityisopetukseen. Se mahdollistaa niin englannin, historian, maantiedon kuin matematiikankin opiskelun itselle sopivana ajankohtana. Unohtamatta fysiikkaa, kemiaa ja vaikkapa kirjallisuutta. Yksityisopetuksen kautta voit oppia myös uusia taitoja ja harrastuksia – koodauksesta käsitöihin ja pianon soitosta joogaan. Onko edessä Espanjan matka ja haluaisit osata kommunikoida paikallisten kanssa? Vai onko tavoitteenasi ura Aasiassa ja kiinan kieli kiinnostaa? Tästä se alkaa!  

Yksityisopetuksen haasteet

Kolikoilla on aina kaksi puolta. Yksityisopetuskaan ei ole (vielä) täydellinen vaihtoehto. Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että yksityisopetus maksaa. Vaihtoehtoja löytyy monenlaiseen budjettiin etenkin Superprofilta, mutta ilmaista yksityisopetusta on vaikea löytää. Toisin kuin kurssipohjaisissa kokonaisuuksissa, yksityisopetuksen hinta määräytyy sovittujen  tuntien mukaan. Maksat siis jokaisesta tunnista erikseen ja tämä tulee ottaa huomioon omaa viikko- tai kuukausibudjettia laskiessa. Hyvä juttu asiassa on kuitenkin se, että tiedät tarkalleen mitä rahalla saat. Omaan osaamiseen investoiminen ei mene koskaan hukkaan. Yksityisopettajien määrän jatkuvasti kasvaessa, myös hintakilpailu kovenee ja palveluiden taso paranee. Jyväskylässä on lukuisia alan opiskelijoita sekä ammattiopettajia, jotka etsivät lisätuloa yksityisopetuksen kautta – toisin kuin vaikkapa pääkaupunkiseudulla, niin hinnat ovat yleensä kohtuullisia. Kannattaa siis rohkeasti tutustua tarjontaan ja vertailla eri opettajien välillä, ennen kuin tyrmäät yksityisopetuksen mielessäsi. Toinen suuri haaste on aika. Vaikka yksityisopetus onkin varsin joustavaa, niin sinun tulee kuitenkin sitoutua osallistumaan opetukseen sovittuna ajankohtana. Oletko kiireinen, kuten nykypäivänä on tapana? Sopivan ajankohdan löytäminen jo valmiiksi buukatusta kalenterista saattaa vaikuttaa ongelmalta. Kuten liikunnalle, niin myös oppimiselle kannattaa varata aikaa vaikka väkisin. Toisin kuin perinteisillä kursseilla, yksityisopetus joustaa. Yhä enemmän lisääntyvä verkko-opetus myös mahdollistaa osallistumisen Jyväskylän lisäksi myös muualle maahan. Ja itseasiassa koko maailma on valittavana, jos englanti taittuu. Mikäli ei taitu, niin Superprof auttaa siinäkin! Jos harkitset tukiopetusta lapselle, tulee ottaa huomioon myös lapsen oma motivaatio ja itsetunnon taso. Heidän tulee olla sopeutuvaisia yksityisopetukseen ilman pakottamisen tunnetta, jotta ei synny tunnetta erilaisuudesta tai huonommuudesta. Pätevä yksityisopettaja kykenee auttamaan lapsen opin tielle ja tämän viestin saaminen perille ei ole aina läpihuutojuttu. Yksityisopetuksesta kannattaakin puhua lapsen kanssa etukäteen. Superprofilta löydät useita opettajia, joiden ensimmäinen tunti on ilmainen – näin ollen voitte rauhassa tutustua eri henkilöihin sopivan opettajan löytämiseksi.   

Löydä tukiopetusta Jyväskylästä

Oletko jo päättänyt, että yksityisopetus saattaisi olla ratkaisu mieltäsi askarruttavaan tilanteeseen? Hienoa, siinä tapauksessa olet pitkällä! Voit etsiä sivuiltamme haluamasi oppiaineen, taidon tai harrastuksen. Hakutuloksista näet, löytyykö tällä hetkellä Jyväskylästä kyseisen aiheen opettajia. Superprofin sivut on rakennettu helppokäyttöiseksi, jotta voit helposti tutustua kunkin opettajan profiiliin ja vertailla heidän välillään. Profiilista näet opettajan hinnoittelun, saadut arvostelut sekä pätevyydet ja erikoisosaamisalueet. Muista, että mikäli Jyväskylän seudulta ei tällä hetkellä löydy vapaata opettajaa, voit aina etsiä etäopetusta. Monia oppiaineita ja harrastuksia voit opiskella pelkästään web-kameran ja verkkoyhteyden välityksellä, usein vielä lähitunteja edullisempaan hintaan. Etsi, löydä ja kysy tarvittaessa lisää! Superprof auttaa löytämään yksityisopettajan, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mitä haluaisit oppia?