Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Jyväskylä

Katso lisää opettajia

23 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 23€/h

6 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Jyväskylä!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Paljon maksaa matematiikan yksityisopetus paikassa Jyväskylä ja lähellä sijaitsevilla seuduilla?

Keskimääräinen kustannus matematiikan tuutoroinnille paikassa Jyväskylä on 23€.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan yksityisopettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkossa tai oppilaan luona)
  • tuntien määrä ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin kurssista ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla paikassa Jyväskylä antamaan yksityisiä matematiikan tunteja?

21 tuutoria on saatavilla antamaan matematiikan tunteja paikassa Jyväskylä ja lähialueilla.

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, kurkkaa heidän opettajan ilmoitus saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse matematiikan kurssi valikoimastamme paikassa Jyväskylä, josta löydät yli 21 tuutorin profiilia saatavilla.

💻 Voinko ottaa tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja verkkokameran välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen arvio, jonka oppilaat ovat antaneet matikan yksityisopettajille paikassa Jyväskylä?

Opiskelijat pisteyttivät matikan opettajansa keskimäärin / 5 n suosituksien mukaan.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (puhelimen tai sähköpostin välityksellä koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää kursseistasi.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

🎓 Miksi sinun pitäisi ottaa matematiikan kursseja paikassa Jyväskylä?

Matematiikka on yksi hankalimmista aineista koulussa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy voittamaan matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityistunnit kokeneen tuutorin kanssa antaa sinulle mahdollisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotona tai ottaa verkkotunteja, ota oma opettaja ja varaa tunnit tänään.

 

Viestintäalusta auttaa sinua ottamaan yhteyttä tuutoriisi organisoidaksesi matematiikan tuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 21 opettajan joukosta paikassa Jyväskylä.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Jyväskylä

Matematiikan opetus Jyväskylässä

Jyväskylä tunnetaan yhtenä maamme suosituimmista opiskelukaupungeista. Monipuolisen koulutustarjonnan omaava kaupunki on erinomainen paikka sukeltaa myös matemaattisiin lausekkeisiin – vaihtoehtoja opiskeluun riittää! Kätevä sijainti keskellä maatamme yhdistää niin etelästä kuin pohjoisesta saapuvat tähän juuri sopivan kokoiseen kaupunkiin. 

Matematiikkaa voi opiskella niin Jyväskylän yliopistossa, ammattikorkeakoulussa kuin aikuiskoulutuksessakin. Matematiikan opintoja saa luonnollisesti myös perusopetuksen kautta, mutta kesäyliopiston ja avoimien opintojen kautta voi niin ikään löytää itselleen mieluisia opintokokonaisuuksia. Vaihtoehtona on myös lukuista kaupungissa toimivat yksityisopettajat ja valmentajat, joita löydät myös meidän kauttamme. 

Ja koulutetaanhan kaupungissa myös runsaasti eri oppilaitoksiin suuntaavia opettajia, joten matematiikan opettajan urasta haaveilevan kannattaa laittaa Jyväskylä muistiin!

Miksi matematiikka tuottaa vaikeuksia?

On tärkeää ymmärtää, että matematiikka on yksi haastavimmista oppiaineista, mitä koulussa opetetaan. Monet tippuvat kärryiltä jo ala-asteella, perustellen että matematiikka on vain yksinkertaisesti liian vaikeaa. Kun lähtöasetelma on tämä, kymmeniä oppilaita samaan aikaan paimentavan matematiikan opettajan on vaikea antaa tarvittavaa lisähuomiota kullekin opiskeluvaikeuksia kokevalle.

Tutkijoiden mukaan yleisimmät syyt matematiikan ongelmiin johtuvat siihen liittyvästä ahdistuksesta sekä riittämättömästä perehdytyksestä. Ahdistus on tänä päivänä lapsia ja vanhempia vaivaava asia, joka voi matematiikkaa kohtaan näyttäytyä täydellisenä kieltäytymisenä: en opi, en osaa, en halua. Tässä kohtaa omin neuvoin on vaikea päästä eteenpäin – apua on haettava matematiikan opettajalta, henkilökohtaisesti. Toinen syy, miksi matematiikka on osalle vaikeampaa johtuu siitä että matematiikassa käytetään usein jo aiemmin opittuja taitoja. Näin ollen, jos jokin osa-alue tai laskutapa on jäänyt oppimatta, myöhemmässä vaiheessa kiriminen on huomattavasti vaikeampaa. Se taas vaikuttaa motivaatioon ja mielenkiinto koko ainetta kohtaan katoaa. 

Miksi osa vihaa matematiikkaa?

Mitä jos matematiikan opinnoissa ei sinäänsä ole ongelmia, mutta aine vain kerta kaikkiaan ei kiinnosta? On olemassa muutamia syitä.

Osalle matematiikka on yksinkertaisesti todella tylsää. Se ei ole kovin mediaseksikäs ala ja ilman tiettyä paloa, harva kiinnostuu matemaattisista aineista. Jos etukäteen on jo asennoitunut näin, voi opiskelukin luonnollisesti tökkiä. Toiseksi, matematiikassa pärjätäkseen on harjoiteltava paljon ja tehtävä useita toistoja. Monen mielenkiinto ei riitä jatkuvaan pänttäämiseen. Lisäksi, toisin kuin monissa muissa oppiaineissa, matematiikka on hyvin yksinkertaista: on olemassa oikea ja väärä vastaus ja harvemmin tulkinnanvaraa.

Matematiikka on laaja oppiaine, jota ei ole kovin helppoa lähestyä. Monimutkaiset yhtälöt, säännöt ja teoriat on vaikea yhdistää omaan elämään. Tämä taas luo helposti asetelman, että mihin tätä kaikkea tarvitaan? Vastaus on kuitenkin helppo.

Matematiikkaa tarvitaan monessa, vaikka ei heti uskoisikaan. Miten selvität tulevan lomareissun budjetin? Kuinka järjestät kalenterin mahdollisimman tehokkaaksi? Matematiikkaa kohtaa arjessa ja työssä, jonka vuoksi sitä ei kannata vihata. Päinvastoin. Kun matematiikan saloihin pääsee käsiksi, toteaa että tämähän on itseasiassa hyvin hauskaa!

Yksityisopetusta matematiikan tehtäviin

Jyväskylästä löytyy useita matematiikan opettajia, jotka tarjoavat yksityisopetusta. Opetusta on tarjolla niin nuorille, vanhemmille, oppimisvaikeuksia omaaville ja matematiikan taitajille. Yksityisopetus mahdollistaa hyvin tehokkaan kahdenkeskisen opiskelutavan, jossa oppilas pystyy keskittymään juuri niihin haasteisiin ja itseään kiinnostaviin osa-alueisiin, joihin ei välttämättä saa apua omasta opinahjostaan. Oppitunnit suunnitellaan aina kunkin opiskelijan tavoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa opitun asian perinpohjaisen ymmärtämisen.

Pätevän matematiikan opettajan antamat vinkit ovat kullanarvoisia, sillä opit myös ymmärtämään kuinka oppeja viedään paremmin käytäntöön. Yksityisopetus on nostanut myös Suomessa suosiotaan, eikä sitä kannata pelästyä – kyseessä on varsin luonnollinen ja nykyään myös kustannustehokas tapa oppia uutta ja kerrata vanhaa.

Superprofilta löydät monia Jyväskylässä toimivia yksityisopettajia, jotka tarjoavat apuaan niin matematiikassa kuin monissa muissakin oppiaineissa. Tutustu matematiikan opettajiimme lisää hakutoiminnon kautta!

Matematiikkaa Superprofin kanssa

Tiesitkö, että Superprofin kautta ympäri maailman toimii jo yli 14 miljoonaa opettajaa? Tiedämme siis varsin hyvin, kuinka hyödyllistä ja kehittävää yksityisopetus voi parhaillaan olla. Jyväskylästä löydät tällä hetkellä matematiikan opetusta 23 € keskimääräiseen tuntihintaan ja näihin opettajiin voit tutustua sivustollamme etukäteen. 

Matematiikan yksityisopetuksessa voit keskittyä sinulle vaikeisiin osa-alueisiin tai valmistautua korkeakoulun pääsykokeisiin. Kalliimpien valmennuskurssien sijaan voit rakentaa yhdessä opettajasi kanssa juuri sinun osaamistasoon perustuen kokonaisuuden, jolla saavutat unelmien koulupaikkasi. Kaipaatko rohkaisua ja motivaatiota matematiikan pariin? Yksityisopettajamme ovat kokeneita opetustyön osaajia, jotka räätälöivät opetuksen kullekin sopivaksi.

Aloita matematiikan opiskelusi jo tänään – Superprofin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi!

Mitä haluaisit oppia?