Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Matematiikka oman opettajasi kanssa paikassa Jyväskylä

🥇 Parhaat opettajat kaupungissa Jyväskylä
đź’» 6 opettajaa
đź”’ Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Matematiikka kaupungissa Jyväskylä

Katso lisää opettajia

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Jyväskylä

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Matematiikka

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Matematiikka

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Jyväskylä

Matematiikan opetus Jyväskylässä

Jyväskylä tunnetaan yhtenä maamme suosituimmista opiskelukaupungeista. Monipuolisen koulutustarjonnan omaava kaupunki on erinomainen paikka sukeltaa myös matemaattisiin lausekkeisiin – vaihtoehtoja opiskeluun riittää! Kätevä sijainti keskellä maatamme yhdistää niin etelästä kuin pohjoisesta saapuvat tähän juuri sopivan kokoiseen kaupunkiin. 

Matematiikkaa voi opiskella niin Jyväskylän yliopistossa, ammattikorkeakoulussa kuin aikuiskoulutuksessakin. Matematiikan opintoja saa luonnollisesti myös perusopetuksen kautta, mutta kesäyliopiston ja avoimien opintojen kautta voi niin ikään löytää itselleen mieluisia opintokokonaisuuksia. Vaihtoehtona on myös lukuista kaupungissa toimivat yksityisopettajat ja valmentajat, joita löydät myös meidän kauttamme. 

Ja koulutetaanhan kaupungissa myös runsaasti eri oppilaitoksiin suuntaavia opettajia, joten matematiikan opettajan urasta haaveilevan kannattaa laittaa Jyväskylä muistiin!

Miksi matematiikka tuottaa vaikeuksia?

On tärkeää ymmärtää, että matematiikka on yksi haastavimmista oppiaineista, mitä koulussa opetetaan. Monet tippuvat kärryiltä jo ala-asteella, perustellen että matematiikka on vain yksinkertaisesti liian vaikeaa. Kun lähtöasetelma on tämä, kymmeniä oppilaita samaan aikaan paimentavan matematiikan opettajan on vaikea antaa tarvittavaa lisähuomiota kullekin opiskeluvaikeuksia kokevalle.

Tutkijoiden mukaan yleisimmät syyt matematiikan ongelmiin johtuvat siihen liittyvästä ahdistuksesta sekä riittämättömästä perehdytyksestä. Ahdistus on tänä päivänä lapsia ja vanhempia vaivaava asia, joka voi matematiikkaa kohtaan näyttäytyä täydellisenä kieltäytymisenä: en opi, en osaa, en halua. Tässä kohtaa omin neuvoin on vaikea päästä eteenpäin – apua on haettava matematiikan opettajalta, henkilökohtaisesti. Toinen syy, miksi matematiikka on osalle vaikeampaa johtuu siitä että matematiikassa käytetään usein jo aiemmin opittuja taitoja. Näin ollen, jos jokin osa-alue tai laskutapa on jäänyt oppimatta, myöhemmässä vaiheessa kiriminen on huomattavasti vaikeampaa. Se taas vaikuttaa motivaatioon ja mielenkiinto koko ainetta kohtaan katoaa. 

Miksi osa vihaa matematiikkaa?

Mitä jos matematiikan opinnoissa ei sinäänsä ole ongelmia, mutta aine vain kerta kaikkiaan ei kiinnosta? On olemassa muutamia syitä.

Osalle matematiikka on yksinkertaisesti todella tylsää. Se ei ole kovin mediaseksikäs ala ja ilman tiettyä paloa, harva kiinnostuu matemaattisista aineista. Jos etukäteen on jo asennoitunut näin, voi opiskelukin luonnollisesti tökkiä. Toiseksi, matematiikassa pärjätäkseen on harjoiteltava paljon ja tehtävä useita toistoja. Monen mielenkiinto ei riitä jatkuvaan pänttäämiseen. Lisäksi, toisin kuin monissa muissa oppiaineissa, matematiikka on hyvin yksinkertaista: on olemassa oikea ja väärä vastaus ja harvemmin tulkinnanvaraa.

Matematiikka on laaja oppiaine, jota ei ole kovin helppoa lähestyä. Monimutkaiset yhtälöt, säännöt ja teoriat on vaikea yhdistää omaan elämään. Tämä taas luo helposti asetelman, että mihin tätä kaikkea tarvitaan? Vastaus on kuitenkin helppo.

Matematiikkaa tarvitaan monessa, vaikka ei heti uskoisikaan. Miten selvität tulevan lomareissun budjetin? Kuinka järjestät kalenterin mahdollisimman tehokkaaksi? Matematiikkaa kohtaa arjessa ja työssä, jonka vuoksi sitä ei kannata vihata. Päinvastoin. Kun matematiikan saloihin pääsee käsiksi, toteaa että tämähän on itseasiassa hyvin hauskaa!

Yksityisopetusta matematiikan tehtäviin

Jyväskylästä löytyy useita matematiikan opettajia, jotka tarjoavat yksityisopetusta. Opetusta on tarjolla niin nuorille, vanhemmille, oppimisvaikeuksia omaaville ja matematiikan taitajille. Yksityisopetus mahdollistaa hyvin tehokkaan kahdenkeskisen opiskelutavan, jossa oppilas pystyy keskittymään juuri niihin haasteisiin ja itseään kiinnostaviin osa-alueisiin, joihin ei välttämättä saa apua omasta opinahjostaan. Oppitunnit suunnitellaan aina kunkin opiskelijan tavoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa opitun asian perinpohjaisen ymmärtämisen.

Pätevän matematiikan opettajan antamat vinkit ovat kullanarvoisia, sillä opit myös ymmärtämään kuinka oppeja viedään paremmin käytäntöön. Yksityisopetus on nostanut myös Suomessa suosiotaan, eikä sitä kannata pelästyä – kyseessä on varsin luonnollinen ja nykyään myös kustannustehokas tapa oppia uutta ja kerrata vanhaa.

Superprofilta löydät monia Jyväskylässä toimivia yksityisopettajia, jotka tarjoavat apuaan niin matematiikassa kuin monissa muissakin oppiaineissa. Tutustu matematiikan opettajiimme lisää hakutoiminnon kautta!

Matematiikkaa Superprofin kanssa

Tiesitkö, että Superprofin kautta ympäri maailman toimii jo yli 14 miljoonaa opettajaa? Tiedämme siis varsin hyvin, kuinka hyödyllistä ja kehittävää yksityisopetus voi parhaillaan olla. Jyväskylästä löydät tällä hetkellä matematiikan opetusta 22 € keskimääräiseen tuntihintaan ja näihin opettajiin voit tutustua sivustollamme etukäteen. 

Matematiikan yksityisopetuksessa voit keskittyä sinulle vaikeisiin osa-alueisiin tai valmistautua korkeakoulun pääsykokeisiin. Kalliimpien valmennuskurssien sijaan voit rakentaa yhdessä opettajasi kanssa juuri sinun osaamistasoon perustuen kokonaisuuden, jolla saavutat unelmien koulupaikkasi. Kaipaatko rohkaisua ja motivaatiota matematiikan pariin? Yksityisopettajamme ovat kokeneita opetustyön osaajia, jotka räätälöivät opetuksen kullekin sopivaksi.

Aloita matematiikan opiskelusi jo tänään – Superprofin ammattilaiset odottavat yhteydenottoasi!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Jyväskylä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Matematiikka opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.