Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Joensuu

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

33 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 33€/h

0 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Joensuu!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Joensuu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 33€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

4 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Matematiikka opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 4 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Joensuu

Matematiikan yksityisopetus Joensuussa

Uskotko väitteen siitä, että matematiikka on mainettaan huomattavasti hauskempaa? Matematiikasta on välittynyt kuva vaikeana ja kimuranttina oppiaineena, mistä osa joko tykkää ja osa taas ei. Eikä ihme – joskus matematiikan laskut ovat pelkkää puurtamista, ilman sen suurempaa luovuutta. Tämä ajatusmalli jää helposti päälle, mistä syystä osa ei pääse laskemisen makuun edes aikuisenakaan. Jos ymmärrät matematiikan roolin nykypäivän yhteiskunnassa, ymmärrät myös miksi sitä kannattaa opiskella ja mistä syystä eri oppilaitoksissa sitä painotetaan. Ilman matematiikkaa ei maailmassa olisi aikaa, rahaa, rakennuksia tai muutakaan toimintaa. Sen merkityksen ymmärtää usein muualla kuin luokkahuoneessa. Opiskele matematiikan avulla itsellesi uusi ammatti! Insinööriala, tekniikan ammatit, kaupallisen toimenkuvat ja vaikkapa yrittäjyys ovat sellaisia suuntauksia, joissa hyödyt laskutaidosta. Matematiikan opinnot auttavat loogisen ajattelun, päättelyn ja ongelmanratkaisun kanssa. Joensuun seudulla matematiikkaa voi oppia esimerkiksi Itä-Suomen yliopistossa. Esimerkiksi Epsilon ry on hyvä taho ottaa yhteyttä, jos haluaa tietää tarkemmin paikallisesta matematiikan yhteisöstä ja kuulla parhaat vinkit opiskeluun.   

Matematiikan vaikeudesta oppiaineena

Jos matematiikka olisi helppoa, niin moni toimiala olisi vielä haasteellisempi päästä opiskelemaan. Näin ei kuitenkaan ole, sillä matematiikka karsii osan hakijoista. Matematiikan suurin vaikeus on se, että se kumuloituu: kun opit kerto- ja jakolaskut, mukaan tulevat yhtälöt ja niiden todistaminen. Siinä vaiheessa kun tiput kyydistä, niin saattaa helposti käydä niin, että matematiikka alkaa tökkimään, kun aiemmin käsitellyt asiat ovat jääneet kesken. Tämä on yllättävän yleistä. Kun mietit, että ensimmäiset matematiikan ongelmat tulevat monella vastaan jo peruskoulun alkaessa, niin ei ihmekään että maine on mitä on. Me Superprofilla haluamme tehdä siihen muutoksen. Fakta on se, että koulussa opettajat eivät ehdi panostamaan yksittäisen oppilaan edistymiseen niin paljoa kuin olisi tarvetta. Opetussuunnitelmat suunnitellaan massoille, eivätkä ne ota huomioon erilaisia tapoja oppia. Tämä ei luonnollisesti ole koulussa toimivien opettajien syy, mutta kuitenkin yksi tekijä sille, miksi yksityisopetuksesta on tullut suositumpaa kuin koskaan. Jos haluat jättää matematiikan haasteet historiaan, tutustu matematiikan yksityisopetukseen Joensuussa!

Näin hyödyt matematiikan opinnoista

Matematiikka on yksi hyödyllisimmistä oppiaineista, joita voit oppia niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Parasta siinä on, että konkreettisia tilanteita löytyy useita jo ihan arjessa, joista saat kiittää laskupäätäsi. Ja mitä tulee työelämään, niin miltä kuulostaisi esimerkiksi rakennus-, IT-alan, taloustieteen tai tekniikan tehtävät?  Yksityisopettajan kanssa matematiikan laskut helpottuvat kuin taikaiskusta. Pystyt tehokkaasti keskittymään sellaisiin osa-alueisiin, jotka sinua kiinnostaa sekä löytämään keinot vaikeampien laskutoimitusten ymmärtämiseksi. Matematiikka on sen verran laaja oppiaine, että yksityisopettajienkin erikoisosaamiset vaihtelee. Jos haluat ehdottomasti keskittyä tilastotieteisiin, kannattaa etsiä sen alan erikoisosaaja opettajaksi. Jos taas ongelmanratkaisu ja prosenttilaskut ovat lähempänä omaa arkea, niin näistä tietävän opettajan kanssa on helpointa keskustella omista haaveista tulevaisuuden suhteen. Tässä onkin juuri yksityisopetuksen paras puoli: opetus voidaan suunnitella kunkin oppilaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mikäs sen loogisempaa? Jos kerta kaikkiaan et innostu matematiikasta, niin se on ihan OK. Miksi et kuitenkin kävisi läpi eniten ärsyttävimpiä asioita yksityisopettajan kanssa? Vaikka et heti uskoisikaan, niin sillä voi olla todella paljon pieniä ja suuria asioita edistävä vaikutus – sinusta ei tarvitse tulla professoria tai matemaatikkoa, vaan voit hyödyntää opittua niin kaupassa käydessä kuin työsopimusta neuvotellessa.   

Löydä matematiikan opettaja Joensuusta

Mikäli etsit matematiikan opetusta Joensuusta tai lähialueilta, niin löysit oikeaan paikkaan. Superprofille on rekisteröitynyt useita matematiikan opettajia Itä-Suomesta: tällä hetkellä saat yhteyden 4 paikalliseen opettajaan. Näiden lisäksi vaihtoehtona on aloittaa suositut matematiikan etätunnit, joita varten tarvitset vain verkkoyhteyden ja päätelaitteen. Henkilökohtaiset opetustunnit kotona, opettajan luona tai kirjastossa… Vai mielummin sohvan pohjalla? Ehdottomasti parasta on, että sinä saat päättää toteutustavan, -ajan ja -paikan!  Voit etsiä Superprofin sivuilta opettajaa hakutoiminnolla. Tätä kautta pääset käsiksi opettajien profiileihin, joista löytyy hyödyllistä tietoa niin hinnoittelusta, arvosteluista, opetustyylistä, kokemuksesta sekä saatavuudesta. Kun vertaat oppilaitoksen opettajavalintaan, niin vaihtoehtoja vaikuttaa on ainakin kymmenkertainen määrä! Yksi syy siihen, että miksi osa Superprof-opettajista tarjoaa ensimmäisen matematiikan tunnin ilmaiseksi on se, että löytäisit taatusti itsellesi sopivan matematiikan mentorin. Matematiikan opetusta löydät Itä-Suomesta 33€ tuntihintaan. Opettajat päättävät hinnoistaan itse ja ne perustuvat luonnollisesti moneen tekijään aina kokemuksesta erikoisosaamiseen ja sijaintiin. Mikäli vielä pohdit, onko matematiikan yksityisopetus sinua varten, niin mieti esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Kohtaatko matematiikan kanssa ongelmia, joita et osaa itse ratkaista?
  • Tarvitsetko tukea pääsykokeisiin valmistautumiseen?
  • Haluatko ymmärtää paremmin laskutoimituksia arjessa?

Opi matematiikkaa Superprofin kanssa ja etsi oma matematiikan tuutori Joensuusta vain muutamalla klikkauksella!

Mitä haluaisit oppia?