Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Kuopio

22 ‚ā¨/h

Hyv√§t hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 22‚ā¨/h

13 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 13 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Kuopio!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Paljon maksaa matematiikan yksityisopettaja paikassa Kuopio ja l√§hell√§ sijaitsevilla seuduilla?

Keskim√§√§r√§inen maksu matematiikan yksityisopetukselle per tunti paikassa Kuopio on 22‚ā¨.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan yksityisopettajan kokemus
  • miss√§ opetus j√§rjestet√§√§n (Skype:n v√§lityksell√§ tai oppilaan luona)
  • tuntien m√§√§r√§ ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% tuutoreistamme antaa ensimmäisen tunnin matematiikan kurssista ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset seudullasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan matematiikan yksityistunteja paikassa Kuopio?

Kaupungissa Kuopio ja lähiseuduilla, 4 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsoa heidän ansioluettelon ja lähettää viestin matematiikan yksityisopettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse tunti valikoimastamme, josta löydät yli 4 opettajaa.

ūüíĽ Voinko ottaa yksityisi√§ matematiikan tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla antaa matematiikan tunteja Skypen välityksellä ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisäetuja. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen pistem√§√§r√§, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Kuopio?

n arviointien mukaan, opiskelijat arvioivat matikan tuutorinsa keskimäärin viidestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (kännykän tai mailin kautta koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää tunneistasi.

 

Lue meidän FAQ.

ūüéď Miksi sinun pit√§isi ottaa matematiikan kursseja paikassa Kuopio?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yliopistossa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan opetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy voittamaan matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityiskurssit hyvän yksityisopettajan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain ottaa oma yksityisopettaja ja varata matikan tunnit kotoa käsin tai ottaa verkkotunteja

 

Viestintäalusta auttaa sinua ottamaan yhteyttä opettajaasi organisoidaksesi matematiikan kurssisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 4 matematiikan opettajan joukosta paikassa Kuopio.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Kuopio

Matematiikan opiskelu Kuopiossa

Ilman matematiikkaa, ei meill√§ olisi kaupank√§ynti√§, rakennuksia tai k√§yt√§nn√∂ss√§ edes aikaa. Huolimatta matematiikan ‚Äúhuonosta‚ÄĚ maineesta osana koulun oppiaineita, se on vauhtiin p√§√§stess√§ varsin mielenkiintoinen ja palkitseva. Voimmekin sanoa hyv√§ll√§ omallatunnolla, ett√§ yksik√§√§n matematiikan tunti ei mene hukkaan. Matematiikan taito palvelee my√∂s muiden kouluaineiden sek√§ arjen askareiden suhteen. Esimerkiksi looginen ajatteleminen ja p√§√§ttelykyky sopii monen ty√∂kalupakkiin. P√§√§ss√§laskut ja ajanhallinta tulevat vastaan niin ty√∂p√§iv√§√§ suunnitellessa kuin ruokakaupassa k√§ydess√§.¬† Esimerkiksi biologiassa tarkastellaan el√§m√§√§ ja sen ilmenemist√§ luonnossa sek√§ ekosysteemeiss√§. Matematiikassa taas keskityt√§√§n enemm√§n siihen, mit√§ ihmiset tekev√§t ja miksi ‚Äď siltojen rakentamisesta tietokoneiden ohjelmointiin. Ja usko pois ‚Äď matematiikan avulla voimme katsoa my√∂s pitk√§lle historiaan ja esimerkiksi siihen, miten Egyptin mahtavat pyramidit on rakennettu. Matematiikan tukiopetus Kuopiossa? Saamasi pit√§√§!

Yleisimmät haasteet matematiikan opinnoissa

Jo pelkk√§ sana ‚Äėmatematiikka‚Äô voi her√§tt√§√§ osassa meist√§ ik√§vi√§ muistoja vuosien takaa. Tai kenties koet matematiikan kanssa ongelmia juuri t√§ll√§ hetkell√§ ja etsit apua Kuopion seudulta. Matematiikka on ansainnut aiheetta t√§llaisen maineen, sill√§ vaikka se onkin aluksi vaikea ymm√§rt√§√§, niin perusperiaatteiden j√§lkeen etenemisest√§ tulee helpompaa. T√§m√§ on t√§ysin normaalia eik√§ siin√§ ole mit√§√§n h√§vett√§v√§√§, jos ei osaa (viel√§) laskea. Tied√§tk√∂, mik√§ on salainen ase matematiikan pelon voittamiseen? Superprofin ansioitunut yksityisopettaja, jonka l√∂yd√§t n√§pp√§r√§sti kotiseudulta Kuopiosta. Yhdess√§ yksityisopettajan kanssa opit laskemaan vaikeitakin laskutoimituksia, eik√§ yksik√§√§n v√§livaihe j√§√§ huomiotta. Saat nimitt√§in 100% opettajan huomiosta, toisin kuin perinteisill√§ ryhm√§tunneilla. Sen lis√§ksi, ett√§ kehityt valtavasti teknisesti ja opit ottamaan matematiikan laajaa kokonaisuutta haltuun ‚Äď huomaat, kuinka hauskaa se oikein on! Yleisimm√§t haasteet matematiikassa tulevat omasta asenteesta. Kun huomaat, ett√§ homma ei suju, teet v√§kisinkin mieless√§si johtop√§√§t√∂ksi√§. Usein v√§√§ri√§ sellaisia. Usko siis pois, kun sanomme ett√§ henkil√∂kohtaiseen opetukseen keskittyv√§n opettajan avulla ratkaiset yht√§l√∂it√§ kuin vett√§ vaan. T√§m√§ lis√§√§ motivaatiota oppiainetta kohtaan, mik√§ taas tekee siit√§ v√§hemm√§n tyls√§√§ (kuin se t√§ll√§ hetkell√§ saattaa olla).¬† ¬†

Näin hyödyt matematiikan tukiopetuksesta

Matematiikka on ponnahduslauta usealle eri toimialalle. Kirjanpidon ja tutkimuksen lisäksi voit löytää työmahdollisuuksia esimerkiksi datanhallinnan, taloustieteen, tähtitieteen ja vaikkapa insinöörialojen parista. Kun oikein alat miettimään, niin on jopa vaikeampi nimetä sellaisia työnkuvia, missä ei tarvitse omata yhtään laskutaitoa. Voit tutustua tarkemmin uravaihtoehtoihin matematiikan opettajan kanssa, jotka tuntevat paremmin kentän. Yhdessä opettajan kanssa luotte myös henkilökohtaisen opetussuunnitelman (ei, tätä ei katsota koulujen sivuilta), jonka avulla pääset kohti asettamiasi tavoitteita. Henkilökohtainen opetus varmistaa sen, että saat apua juuri niihin kysymyksiin mitä mielessäsi on. Tiesitkö, että matematiikka on arjen sujuvuuden lisäksi hyväksi myös aivotoiminnalle? Se nimittäin vaatii loogista päättelyä ja ajattelua, mikä haastaa aivojen toimintaa ja auttaa yhdistämään erilaisia syy-seuraussuhteita. Kun ratkaiset erilaisia ongelmia, harjoitat samalla kognitiivisia taitoja.  Voidaankin siis sanoa, että matematiikka on paljon muutakin kuin pelkkiä numeroita. Työt, opiskelut ja arki helpottuu, kun matematiikkamörkö ei kummittele takaraivossa. Lue seuraavaksi lisää, kuinka löydät kätevästi ja nopeasti matematiikan opettajat Kuopiossa.   

Aloita matematiikan opiskelu yksityisopettajan kanssa

Jos asut Kuopiossa (tai ylipäätään lähialueella), tavoitat seudulla toimivat matematiikan opettajat muutamalla klikkauksella. Superprof on koonnut sivuilleen joukon opetusalan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen. Valmennuskurssi yliopistoa varten, arvosanojen parantaminen, matematiikan alkeet… Tai kertaus vuosikymmenten jälkeen. Kaikki nämä onnistuu! Hakemalla matematiikan opettajaa sivustollamme, avautuu eteesi kaikki vapaat opettajat. Voit tutustua näistä jokaiseen profiilisivulla, jonne on kerätty hyödyllistä tietoa opettajan taustoista: 

  • Arvostelut muilta opiskelijoilta
  • Taustat ja koulutuspohja
  • Erikoistumiset ja osaaminen
  • Saatavuus ja hinnoittelut

T√§ss√§ tiivistetysti asiat, mink√§ perusteella pystyt muodostamaan mielipiteesi sinulle sopivimmasta opettajasta. Ja kyll√§ ‚Äď voit rohkeasti l√§hesty√§ heit√§ etuk√§teen viestill√§. Haluatko opiskella kotoa k√§sin? Vai inspiroidutko laskemaan Kuopion kirjastossa? Sovi opetuksesta haluamaasi paikkaan ja ajankohtaa. √Ąl√§k√§ unohda et√§opintojamme ‚Äď niit√§kin l√∂ytyy ja avoinna on t√§ss√§ tapauksessa koko maailma!¬† Aloita matematiikan kertaus Kuopiossa kustannustehokkaasti Superprofin kanssa. Maksat tunnista kerrallaan ja opettajamme joustaa. On hyv√§ l√∂yt√§√§ itselle selke√§ tavoite, mit√§ kohti menn√§, jolloin matematiikan opintojen suunnittelusta tulee pyk√§l√§n verran helpompaa! L√∂yd√§ opettajasi ja aloita jo t√§n√§√§n. Keskim√§√§rin matematiikan yksityistunnit maksavat Kuopion seudulla 22‚ā¨.

Mitä haluaisit oppia?