Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme matikan opettajia paikassa Kuopio

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

9 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 9 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Kuopio!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Paljon maksaa matematiikan yksityisopettaja paikassa Kuopio ja lähellä sijaitsevilla seuduilla?

Keskimääräinen maksu matematiikan yksityisopetukselle per tunti paikassa Kuopio on 22€.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan yksityisopettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (Skype:n välityksellä tai oppilaan luona)
  • tuntien määrä ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi tarkoitus

97% tuutoreistamme antaa ensimmäisen tunnin matematiikan kurssista ilmaiseksi. Tarkista matematiikan tuutoreidemme kustannukset seudullasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan matematiikan yksityistunteja paikassa Kuopio?

Kaupungissa Kuopio ja lähiseuduilla, 5 opettajaa on saatavilla antamaan yksityistunteja

 

Voit katsoa heidän ansioluettelon ja lähettää viestin matematiikan yksityisopettajalle, joka parhaiten täyttää odotuksesi.

 

Valitse tunti valikoimastamme, josta löydät yli 5 opettajaa.

💻 Voinko ottaa tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua kokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä opettajistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja verkossa ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matikan opettajille paikassa Kuopio?

n arviointien mukaan, opiskelijat arvioivat matikan tuutorinsa keskimäärin viidestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (kännykän tai mailin kautta koko viikon), mikäli sinulla herää kysyttävää tunneistasi.

 

Lue meidän FAQ.

🎓 Miksi sinun pitäisi aloittaa matematiikan tunteja paikassa Kuopio?

Matematiikka on yksi hankalimmista aineista yliopistossa. Moni lapsi kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Rekisteröidy matikan yksityistunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista pätevän yksityisopettajan kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus oppia erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain ottaa oma yksityinen opettaja ja varata matematiikan kurssi kotoa käsin tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta auttaa sinua kommunikoida opettajasi kanssa organisoidaksesi matematiikan yksityistuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 5 yksityisopettajan keskuudesta paikassa Kuopio.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Kuopio

Matematiikan opiskelu Kuopiossa

Ilman matematiikkaa, ei meillä olisi kaupankäyntiä, rakennuksia tai käytännössä edes aikaa. Huolimatta matematiikan “huonosta” maineesta osana koulun oppiaineita, se on vauhtiin päästessä varsin mielenkiintoinen ja palkitseva. Voimmekin sanoa hyvällä omallatunnolla, että yksikään matematiikan tunti ei mene hukkaan. Matematiikan taito palvelee myös muiden kouluaineiden sekä arjen askareiden suhteen. Esimerkiksi looginen ajatteleminen ja päättelykyky sopii monen työkalupakkiin. Päässälaskut ja ajanhallinta tulevat vastaan niin työpäivää suunnitellessa kuin ruokakaupassa käydessä.  Esimerkiksi biologiassa tarkastellaan elämää ja sen ilmenemistä luonnossa sekä ekosysteemeissä. Matematiikassa taas keskitytään enemmän siihen, mitä ihmiset tekevät ja miksi – siltojen rakentamisesta tietokoneiden ohjelmointiin. Ja usko pois – matematiikan avulla voimme katsoa myös pitkälle historiaan ja esimerkiksi siihen, miten Egyptin mahtavat pyramidit on rakennettu. Matematiikan tukiopetus Kuopiossa? Saamasi pitää!

Yleisimmät haasteet matematiikan opinnoissa

Jo pelkkä sana ‘matematiikka’ voi herättää osassa meistä ikäviä muistoja vuosien takaa. Tai kenties koet matematiikan kanssa ongelmia juuri tällä hetkellä ja etsit apua Kuopion seudulta. Matematiikka on ansainnut aiheetta tällaisen maineen, sillä vaikka se onkin aluksi vaikea ymmärtää, niin perusperiaatteiden jälkeen etenemisestä tulee helpompaa. Tämä on täysin normaalia eikä siinä ole mitään hävettävää, jos ei osaa (vielä) laskea. Tiedätkö, mikä on salainen ase matematiikan pelon voittamiseen? Superprofin ansioitunut yksityisopettaja, jonka löydät näppärästi kotiseudulta Kuopiosta. Yhdessä yksityisopettajan kanssa opit laskemaan vaikeitakin laskutoimituksia, eikä yksikään välivaihe jää huomiotta. Saat nimittäin 100% opettajan huomiosta, toisin kuin perinteisillä ryhmätunneilla. Sen lisäksi, että kehityt valtavasti teknisesti ja opit ottamaan matematiikan laajaa kokonaisuutta haltuun – huomaat, kuinka hauskaa se oikein on! Yleisimmät haasteet matematiikassa tulevat omasta asenteesta. Kun huomaat, että homma ei suju, teet väkisinkin mielessäsi johtopäätöksiä. Usein vääriä sellaisia. Usko siis pois, kun sanomme että henkilökohtaiseen opetukseen keskittyvän opettajan avulla ratkaiset yhtälöitä kuin vettä vaan. Tämä lisää motivaatiota oppiainetta kohtaan, mikä taas tekee siitä vähemmän tylsää (kuin se tällä hetkellä saattaa olla).   

Näin hyödyt matematiikan tukiopetuksesta

Matematiikka on ponnahduslauta usealle eri toimialalle. Kirjanpidon ja tutkimuksen lisäksi voit löytää työmahdollisuuksia esimerkiksi datanhallinnan, taloustieteen, tähtitieteen ja vaikkapa insinöörialojen parista. Kun oikein alat miettimään, niin on jopa vaikeampi nimetä sellaisia työnkuvia, missä ei tarvitse omata yhtään laskutaitoa. Voit tutustua tarkemmin uravaihtoehtoihin matematiikan opettajan kanssa, jotka tuntevat paremmin kentän. Yhdessä opettajan kanssa luotte myös henkilökohtaisen opetussuunnitelman (ei, tätä ei katsota koulujen sivuilta), jonka avulla pääset kohti asettamiasi tavoitteita. Henkilökohtainen opetus varmistaa sen, että saat apua juuri niihin kysymyksiin mitä mielessäsi on. Tiesitkö, että matematiikka on arjen sujuvuuden lisäksi hyväksi myös aivotoiminnalle? Se nimittäin vaatii loogista päättelyä ja ajattelua, mikä haastaa aivojen toimintaa ja auttaa yhdistämään erilaisia syy-seuraussuhteita. Kun ratkaiset erilaisia ongelmia, harjoitat samalla kognitiivisia taitoja.  Voidaankin siis sanoa, että matematiikka on paljon muutakin kuin pelkkiä numeroita. Työt, opiskelut ja arki helpottuu, kun matematiikkamörkö ei kummittele takaraivossa. Lue seuraavaksi lisää, kuinka löydät kätevästi ja nopeasti matematiikan opettajat Kuopiossa.   

Aloita matematiikan opiskelu yksityisopettajan kanssa

Jos asut Kuopiossa (tai ylipäätään lähialueella), tavoitat seudulla toimivat matematiikan opettajat muutamalla klikkauksella. Superprof on koonnut sivuilleen joukon opetusalan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen. Valmennuskurssi yliopistoa varten, arvosanojen parantaminen, matematiikan alkeet… Tai kertaus vuosikymmenten jälkeen. Kaikki nämä onnistuu! Hakemalla matematiikan opettajaa sivustollamme, avautuu eteesi kaikki vapaat opettajat. Voit tutustua näistä jokaiseen profiilisivulla, jonne on kerätty hyödyllistä tietoa opettajan taustoista: 

  • Arvostelut muilta opiskelijoilta
  • Taustat ja koulutuspohja
  • Erikoistumiset ja osaaminen
  • Saatavuus ja hinnoittelut

Tässä tiivistetysti asiat, minkä perusteella pystyt muodostamaan mielipiteesi sinulle sopivimmasta opettajasta. Ja kyllä – voit rohkeasti lähestyä heitä etukäteen viestillä. Haluatko opiskella kotoa käsin? Vai inspiroidutko laskemaan Kuopion kirjastossa? Sovi opetuksesta haluamaasi paikkaan ja ajankohtaa. Äläkä unohda etäopintojamme – niitäkin löytyy ja avoinna on tässä tapauksessa koko maailma!  Aloita matematiikan kertaus Kuopiossa kustannustehokkaasti Superprofin kanssa. Maksat tunnista kerrallaan ja opettajamme joustaa. On hyvä löytää itselle selkeä tavoite, mitä kohti mennä, jolloin matematiikan opintojen suunnittelusta tulee pykälän verran helpompaa! Löydä opettajasi ja aloita jo tänään. Keskimäärin matematiikan yksityistunnit maksavat Kuopion seudulla 22.

Mitä haluaisit oppia?