Etusivu
Tarjoa opetusta

Matematiikan Opettaja Paikassa Oulu

🥇 Matikan opettajat Oulu
💻 6 opettajaa
🔒 Varmennetut arvostelut
💸 Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Matematiikka kaupungissa Oulu

Katso lisää opettajia

19 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 19€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 3 tunnissa

1

Matematiikan yksityisopetus auttaa

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

2

Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3

Matematiikan kurssi mahdollistavat paljon

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Selaa matematiikan yksityisopettajiamme

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Oulu

Matematiikan tukiopetus

Matematiikka on jännittävä tieteenala. Ja varsin monimutkainen. Pythagoraan teoriat, Arkhimedeen laki, Pascalin todennäköisyyslaskenta… Paljon vaikeita nimiä yhdistettynä outoihin termeihin, eikö? Ja tässä vain muutama esimerkki. 

Matematiikan tukiopetus voi olla järkevä idea eikä sitä tarvitse heti yhdistää jälki-istunnon kaltaiseen “rangaistukseen”. Oulun seudulla toimii useita opettajia, jotka tarjoavat apua matematiikan tehtävissä. Pidätkö talousmatematiikasta, toisen asteen yhtälöistä vai jostain ihan muusta – geometriasta tai kemiasta? Matematiikan yksityisopetus on vaihtoehto, jota kannattaa harkita. Sen avulla voit oppia matematiikan alkeet, kerrata ylioppilaskokeisiin, valmistautua pääsykokeisiin tai laskea itsellesi vaikeita laskutoimituksia yhdessä osaavan opettajan kanssa. 

Oulu tunnetaan Suomen laajuisesti korkeasta osaamisestaan, etenkin tekniikan ja teknologian parissa. Usko pois, matemaattinen osaaminen näilläkin toimialoilla on suorastaan edellytys. Oulusta löytyy monia yliopistoja ja korkeakouluja sekä yksityisiä toimijoita, missä voi opiskella matematiikkaa. Oulun yliopisto tarjoaa opetusta esimerkiksi matematiikan ja fysiikan parissa ja järjestää matematiikkakerhoja yläkoulu- ja lukioikäisille. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on järjestänyt erilaisia matematiikan kertauskursseja lukion oppimäärään perustuen. Oulun aikuislukiossakin voi opiskella matematiikkaa monilla tasoilla. 

Superprofin yksityisopettajat ovat myös varteenotettava vaihtoehto, joista kuulet kohta lisää!

Opi matematiikkaa Oulussa

Matematiikan opinnot alkavat jo varhain ja vaikeutuvat vuosi vuodelta. Kertotaulut, yhteen-, vähennys- ja jakolaskut sekä trigonometrian perusteet ovat ulkoa opeteltavia asioita. Sen jälkeen tekeminen menee monimutkaisemmaksi: yhtälöiden ratkaiseminen ilman laskinta, erilaiset päättelytehtävät ja edessä siintävät pääsykokeet voivat laittaa itsevarmemmankin oppijan sormen suuhun. 

Oulusta löytyy onneksi apua! Matematiikan kertaus on helppoa niin yksityisopettajien kuin kanssaopiskelijoiden avustamana. Moni saattaa kuitenkin miettiä, että miten sitä apua sitten konkreettisesti saa? Kysymällä matikan maikkaa jäämään ylitöihin? Etsimällä opettajia netistä?

Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta helpointa on tutustua Superprofiin rekisteröityneisiin opettajiin ja ottaa heihin rohkeasti yhteyttä. Voitte sopia oppitunnin esimerkiksi keskustan kahvilaan tai opettajan työhuoneelle. Miksei myös suoraan omaan kotiin, jos se tuntuu luontevimmalta oppimisympäristöltä? Myös pääkirjasto voisi sopia hyväksi paikaksi oppia laskemaan. Saat ihan itse päättää!

 

Löydä matematiikan opettaja Oulusta

Kun päätät tarttua tuumasta toimeen ja aloittaa matematiikan opinnot, on edessä etenkin yksi tärkeä tehtävä. Selvittää, mitä haluaa saada aikaan ja miksi. Oman tavoitteen löytäminen nimittäin auttaa löytämään oikeat tavat ja keinot mahdollisimman tehokkaan opetuksen järjestämiseksi. Kun tiedät, mihin haluat keskittyä, voi opettaja suunnitella opetustyylin palvelemaan opiskeluasi. On myös tärkeää tietää, tykkäätkö enemmän toistuvista laskutoimituksista, pelillisestä oppimisesta tai ryhmätehtävistä. Eikä sovi unohtaa itselle vaikeita asioita – niitä ei kannata pelätä vaan päinvastoin. Osaava yksityisopettaja kykenee opettamaan sinulle vaikeita osa-alueita luontevalla tavalla, joka rohkaisee jatkamaan myös eteenpäin.

Matematiikka on laaja aihe ja pitää sisällään monia erilaisia suuntauksia. Mekaniikka, fysiikka, kemia, looginen päättely, geometria, algebra, tilastotieteet, todennäköisyyslaskenta, kaaviot ja erilaiset teoriat. Opittavaa on paljon ja kaikessa ei välttämättä pysy mukana ilman ahkeraa opiskelua. Onneksi yksityisopettaja voi auttaa!

Tiesitkö, että etenkin tekniikan ja luonnontieteiden alalla tarvitaan monenlaista matemaattista osaamista? Vaikka ei suoraan hakeutuisikaan yliopistoon lukemaan matematiikkaa tai tilastotieteitä, niin laskutoimituksia ei pääse pakoon. Jopa historian opinnoissa matematiikasta on hyötyä, erilaisten aikakausien ja vuositapahtumien hahmottamiseksi. 

 

Matematiikan yksityisopetusta lapsille ja aikuisille

Superprof tarjoaa erinomaisen ympäristön kaikille, jotka haluavat oppia lisää matematiikasta. Voit etsiä Oulusta opettajia ja vertailla heidän profiilejaan. Olemme varmistaneet jokaisen opettajan pätevyyden etukäteen, olivat he sitten päätoimisia matematiikan opettajia, alan opiskelijoita tai työelämässä ansioituneita ammattilaisia. Saat itse lähestyä juuri niitä henkilöitä, jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta – osa tarjoaa ensimmäisen oppitunnin jopa ilmaiseksi tutustumistarjouksena. 

Haluatko opiskella yksin kotona? Vai suunnitteletteko ystäväsi kanssa ryhmässä annettavaa tukiopetusta? Superprofin opettajat joustavat ja suunnittelevat jokaisen opetuksen aina toiveiden pohjalta. Onko edessä matematiikan koe, jossa olisi pakko onnistua? Vai haluatko opiskella kenties optometristiksi Oulun ammattikorkeakoulussa? Me autamme! 

Tällä hetkellä Oulun seudulla saat matematiikan yksityisopetusta 19 € tuntihintaan. Tarjontaa löytyy monenlaiseen budjettiin – ja jos kustannustehokas tapa oppia on mielessäsi, kannattaa harkita opiskelua verkon välityksellä. Moni matematiikan opettaja tarjoaa fyysisten oppituntien lisäksi nimittäin nykypäivänä suosittuja etätunteja. 

Usein kysytyt kysymykset

💸 Paljon kustantaa matematiikan tuutorointi per tunti paikassa Oulu ja lähellä sijaitsevilla seuduilla?

Keskimääräinen hinta matematiikan tuutoroinnille paikassa Oulu on 19€.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan yksityisopettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkossa tai oppilaan luona)
  • tuntien tiheys ja jokaisen kurssin pituus
  • tuntiesi päämäärä

97% valmentajistamme antaa ensimmäisen matikan tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan opettajiemme kustannukset alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityinen opettaja on saatavilla antamaan yksityisiä matematiikan tunteja paikassa Oulu?

Kaupungissa Oulu ja lähialueilla, 6 matematiikan yksityisopettajaa on saatavilla antamaan kursseja

 

Voit katsoa heidän ansioluettelon ja lähettää viestin matematiikan opettajalle, joka parhaiten täydentää odotuksesi.

 

Valitse tunti valikoimastamme, josta löydät yli 6 tuutorin profiilia.

💻 Onko mahdollista ottaa tunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain työstää matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja verkossa ja useammat heistä tarjoavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit Skypen välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matematiikan tuutoreille paikassa Oulu?

n suosituksien mukaan, opiskelijat arvioivat matematiikan opettajansa keskimäärin viidestä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on saatavilla auttaaksesi sinua (puhelimen tai mailin välityksellä arkipäivisin), mikäli sinulla herää kysymyksiä kursseistasi.

 

Lue meidän FAQ.

🎓 Miksi et aloittaisi yksityisiä matematiikan tunteja paikassa Oulu?

Matematiikka on yksi haastavimmista aineista koulussa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan yksityisopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan opettajan avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Liity matikan yksityistunneille oppiaksesi lisää erilaisista matemaattisista konsepteista hyvän opettajan kanssa. Opettajasi tuen avulla, sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus hallita erilaisia matemaattisia konsepteja tehokkaammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja mukavasti omassa kodissasi tai ottaa verkkotunteja, ota oma opettaja ja varaa matematiikan kurssit tänään.

 

Viestintäalusta mahdollistaa viestittelemään tuutorisi kanssa järjestääksesi matematiikan tuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai muussa paikassa.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 6 matematiikan opettajan keskuudesta paikassa Oulu.

 

Löydä matematiikan opettajasi