Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Matikan Tukiopetus Paikassa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% matikan opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

7 h

Salamannopeaa! Matematiikan opettajamme vastaavat yleensä noin 7 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa matematiikka paikassa Tampere!

2. Löydä itsellesi paras matematiikan opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Matematiikan kurssit mahdollistavat paljon

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on hinta yksityiselle matematiikan kurssille paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere, keskimääräinen kustannus matematiikan yksityisopetukselle on 22€.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavien seikkojen myötä:

  • matematiikan opettajan kokemus
  • missä opetus järjestetään (verkkokameran välityksellä tai oppilaan luona)
  • tuntien tiheys ja jokaisen tunnin pituus
  • tuntiesi päämäärä

97% valmentajistamme antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Tarkista matematiikan valmentajiemme kustannukset kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla antamaan yksityisiä matematiikan tunteja paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere ja lähialueilla, 21 tuutoria on saatavilla antamaan tunteja

 

Jotta löytäisit yksityisopettajan, katsele heidän ansioluettelo saadaksesi lisätietoa järjestämistään kursseista.

 

Valitse tunti valikoimastamme, josta löydät yli 21 matematiikan yksityisopettajaa.

💻 Onko mahdollista ottaa matematiikan yksityistunteja verkossa?

Superprofilla voit oppia matematiikkaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset apua ylioppilaskokeisiin, sinulla on hankaluuksia matemaattisten konseptien kanssa, tai haluat muuten vain kehittyä matemaattisia taitojasi, yksityisopettajamme voivat auttaa sinua.

 

Moni matematiikan tuutoreistamme tarjoaa myös verkko-opetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofilla tarjoaa matematiikan tunteja verkossa ja useammat heistä antavat ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita aihekriteerisi hakukoneesee ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta pystyt selaamaan saatavilla olevia opettajia, jotka tarjoavat tällä hetkellä verkkokursseja alueellasi.

 

Verkkokurssit verkkokameran välityksellä antavat sinulle lisähyötyjä. Voit suunnitella tuntisi oman aikataulusi ympärille, ja verkkotunnit ovat usein myös halvempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä matematiikan opettajasi

✒️ Mikä on keskimääräinen pistemäärä, jonka oppilaat ovat jakaneet matematiikan tuutoreille paikassa Tampere?

1n pisteiden mukaan, oppilaat pisteyttivät matematiikan opettajansa keskimäärin 5.0 / 5.

 

Mikäli kurssisi kanssa ilmenee vaikeuksia, palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä auttaaksesi sinua (kännykän tai mailin kautta arkipäivisin).

 

Kaipaatko lisätietoja?

🎓 Miksi et ottaisi matematiikan tunteja paikassa Tampere?

Matematiikka on yksi vaikeimmista aineista yliopistossa. Moni teini kamppailee matematiikan kanssa läpi kokonaisen lukuvuoden, kouluasteesta huolimatta. Tämän takia matematiikan tukiopetus on niin haluttua.

 

Matematiikan tuutorin avulla moni opiskelija pystyy pääsemään yli matematiikan pelkonsa.

 

Kaikki matematiikan yksityiskurssit taitavan opettajan kanssa antaa sinulle tilaisuuden hallita erilaisia matemaattisia konsepteja nopeammin.

 

Sinun täytyy yksinkertaisesti vain valikoida oma yksityinen opettaja ja varata kurssit kotoa käsin tai jossain muussa paikassa

 

Viestintäalusta mahdollistaa kommunikoimaan opettajasi kanssa järjestääksesi matematiikan tuntisi haluat sitten oppia kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Hyödynnä hakukoneemme löytääksesi matematiikan opettajasi 21 matematiikan yksityisopettajan joukosta paikassa Tampere.

 

Löydä matematiikan opettajasi

Tarve oppia lisää aiheessa Matematiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Matematiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaat matematiikan kurssit paikassa Tampere

Matematiikan opetusta Tampereella

Matematiikka on monelle tamperelaiselle tuttu oppiaine. Opiskellaanhan sitä laajalti aina peruskoulusta toiselle asteelle, ja ahkerimmat pääsevät tutustumaan vaikeisiinkin laskutoimituksiin yliopistossa ja teknillisissä opinnoissa. Arjessa siihen törmää lähes päivittäin, ruokaostoksia tai laskuja maksaessaan.

Oli matematiikka sitten suosikkiaineesi tai se lintsattu oppiaine, on hyvä ymmärtää miksi sitä ei kannata kuitenkaan väheksyä. Matematiikka nimittäin on erittäin tärkeää hallita ja moni kokeekin sen edessä ikävä kyllä epätoivoa. Matematiikan yksityisopetus voi auttaa niin lahjakkaita kuin oppimisvaikeuksiakin kokevia suurin harppauksin eteeenpäin.

Lue lisää matematiikan tukiopetuksesta Pirkanmaalla alta!

Näistä syistä matematiikkaan kannattaa panostaa

Ensimmäiseksi, matematiikkaan kannattaa panostaa koska se löytyy opetussuunnitelmasta. Monella asteella pakollisiksi opinnoiksi määritellyt matematiikan kurssit ovat toisille helpompia kuin toisille. Vaikka matematiikka tuntuisi hankalalta, ei sitä kannata jättää missään tapauksessa pimentoon: monissa pääsykokeissa ja työelämässä, arjesta puhumattakaan törmää erilaisiin yhtälöihin ja laskutoimituksiin. Päivittäin. Oman talouden ja ajankäytön hallinta ovat konkreettisia alueita, joissa voit hyödyntää matematiikkaa. Ruoanlaittokin helpottuu, kun mittasuhteet ja määreet tulevat tutuksi – kokiksi pääset siis myös laskupäällä!

Työelämässä ja etenkin pankki- ja rahoitusalalla, liiketalouden ja johtamisen, rakennus- ja insinöörialoilla sekä tietotekniikan ja opetustyön parissa matematiikan osaamisesta on pelkästään hyötyä. Vankka matemaattinen osaaminen voi siis näkyä myös palkkapussissa, mikäli tietyt toimialat kiehtovat.

Muun muassa näiden seikkojen vuoksi matemaattisten taitojen harjoittaminen on varsin järkevää. 

Miksi matematiikka on niin vaikeaa?

Jos matematiikka ja loogiset päättelykyvyt olisivat yhtä helppoa kuin kengännauhojen solmiminen tai pyöräily, kaikilla löytyisi tutkinto ja työpaikka matemaattiselta alalta. Monille aine tuottaa haasteita ja erilaiset oppimisvaikeudet korostuvat ryhmäopetuksessa helposti. Esimerkiksi jos äidinkielen ja kirjallisuuden tunnilla jokin tietty runoteos ja sen tulkinta aiheuttaa harmitusta, hyvä uutinen on että sitä ei välttämättä tarvitse tulkita enää koskaan myöhemmin. Matematiikassa asiat taas kertautuvat ja jonkin olennaisen osa-alueen välttäminen näkyy helposti uutena esteenä tulevaisuudessa. 

Matematiikassa kohdatut oppimisvaikeudet on siis tärkeää ottaa huomioon mahdollisimman pian. Kouluissa suoritettavat ryhmätunnit ovat siinä mielessä ongelmallisia, että opettaja ei kykene suunnitelmassa pysyäkseen panostamaan tarpeeksi kunkin opiskelijan yksilöllisiin ongelmiin. Tukiopetuskaan ei aina ole mahdollista, jonka vuoksi moni kokee jäävänsä helposti jälkeen. 

Näin ollen moni tulee miettineeksi muita vaihtoehtoja, kuten vaikkapa matematiikan yksityisopetusta… Ja se kannattaa!

Matematiikan opetus Tampereella

Tampereen sijainti on keskeinen ja se onkin suosittuna opiskelijakaupunkina erinomainen paikka opiskella ja hakeutua työelämään. Muun muassa hakijamäärältään Suomen suosituin yliopisto, Tampereen yliopisto sekä toisiksi suosituin ammattikorkeakoulu TAMK tunnetaan monipuolisesta koulutustarjonnastaan. Matemaattisista aineista kiinnostuneille löytyy vaihtoehtoja niin kauppatieteistä insinöörialoihin, matematiikan ja tilastotieteen ohjelmista puhumattakaan. TTY eli Tampereen teknillinen yliopisto tunnetaankin korkeasta teknillisestä opetuksesta sekä monista sieltä lähteneistä yrityksistä ja omien alojensa osaajista. 

Perusopetuksen lisäksi Tampereelta löytyy monia yksityisiä toimijoita sekä muita oppilaitoksia, joiden kautta voi hakeutua matematiikan opetukseen. Tampereen kesäyliopisto, valmennusyritykset ja vaikkapa Tampereen aikuislukio tarjoavat myös erilaisia vaihtoehtoja opiskella ainetta. Yksityisopetus on myös yksi vaihtoehto, josta kerromme kohta lisää!

Tänä päivänä yleistynyt etäopiskelu on tullut jäädäkseen. Tampereelta voikin ponnistaa kätevästi maailmalle yksinkertaisesti avaamalla netin tarjonnan. Verkkokurssit, YouTube-videot ja erilaiset verkko-opiskelumateriaalit voivat tarjota osalle sopivan väylän yhtälöiden selvittämiseksi, mutta moni kaipaa henkilökohtaista palautetta ja vuorovaikutuksellista opetusta rohkaisuksi. Tämän vuoksi yksityisopetus on varteenotettava vaihtoehto. 

Yksityiset matematiikan tunnit Pirkanmaalla

Yksityisopetus ei ole vain tukiopetusta varten. Olit sitten luonnonlahjakkuus tai kaipaat apua perusteiden omaksumiseen, se tarjoaa monia työkaluja oman laskutaidon kohentamiseksi. Matematiikassa on kyse jatkuvasta oppimisesta, jossa hyödynnetään aiemmin omaksuttuja laskukaavoja ja toimintamalleja. Mikäli jokin näistä on jäänyt väliin, voi tuottaa vaikeuksia päästä omin neuvoin mukaan myöhemmässä vaiheessa. Tässä kohtaa apu on tarpeen.

Yksityisopettajan avulla jokainen oppimistuokio mukautetaan vastaamaan opiskelijan toiveita ja mieltymyksiä. Olit sitten peruskoulussa, lukiossa tai jo vuosia työelämässä viettänyt osaaja, pätevän yksityisopettajan avulla voit päästä uudelleen kiinni matematiikan tehtäviin. Yksityisopetus mahdollistaa esimerkiksi pääsykokeisiin valmistautumisen, perusteiden kertaamisen tai vaikkapa vaan yhden kotitehtävän nujertamisen – tärkeintä on ymmärtää, että opettaja noudattaa sinun toiveitasi. Ei paikoin kankean opetussuunnitelman. 

Tampereella toimii useita yksityisopettajia, jotka kykenevät auttamaan ja rohkaisemaan matematiikan apua kaipaavia. Voit tutustua kaupungin tarjontaan kätevästi Superprofin sivustolla!

Yksityisopettaja Superprofilta

Olemme tehneet työn sinulle helpoksi. Löydät sivustoltamme helposti ja nopeasti Pirkanmaalla toimivat matematiikan opettajat, jotka ovat erikoistuneet kahdenkeskiseen opetukseen. Matematiikan lisäksi löydät ammattilaisia esimerkiksi fysiikan ja kemian parissa, muita oppiaineita ja harrastuksia unohtamatta. 

Kotitehtävien kertaus? Pääsykokeisiin lukeminen? Oli tarpeesi tai toiveesi sitten mitä tahansa, Superprofin yksityisopettajat pystyvät auttamaan. Voit tarkastella jokaisen opettajamme profiilia etukäteen ja vertailla esimerkiksi arvosteluita, hintatasoa, taustaa ja tarkempaa sijaintia. Sijaintikaan ei välttämättä ole ongelma, sen lisäksi että voitte treffata opettajan kanssa esimerkiksi Tampereen keskustassa, moni tarjoaa myös vaihtoehtona verkko-opiskelua.

Superprofille rekisteröityneet opettajat ovat alan ammattilaisia, opiskelijoita ja työelämää nähneitä konkareita. Osa heistä tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta mukaan lähtemisen kynnys on tarpeeksi matala. Etsi ja kontaktoi uusi matematiikan opettajasi nykyaikaisesti verkkoviestillä. Vastauksen saat yllättävän nopeasti!

Mitä haluaisit oppia?