Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Matematiikka oman opettajasi kanssa paikassa Tampere

ūü•á Parhaat opettajat kaupungissa Tampere
ūüíĽ 9 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Matematiikka kaupungissa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

21 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 21‚ā¨.

0 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleens√§ 0 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Tampere

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Matematiikka

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Matematiikka

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Tampere

Matematiikan opetusta Tampereella

Matematiikka on monelle tamperelaiselle tuttu oppiaine. Opiskellaanhan sitä laajalti aina peruskoulusta toiselle asteelle, ja ahkerimmat pääsevät tutustumaan vaikeisiinkin laskutoimituksiin yliopistossa ja teknillisissä opinnoissa. Arjessa siihen törmää lähes päivittäin, ruokaostoksia tai laskuja maksaessaan.

Oli matematiikka sitten suosikkiaineesi tai se lintsattu oppiaine, on hyvä ymmärtää miksi sitä ei kannata kuitenkaan väheksyä. Matematiikka nimittäin on erittäin tärkeää hallita ja moni kokeekin sen edessä ikävä kyllä epätoivoa. Matematiikan yksityisopetus voi auttaa niin lahjakkaita kuin oppimisvaikeuksiakin kokevia suurin harppauksin eteeenpäin.

Lue lisää matematiikan tukiopetuksesta Pirkanmaalla alta!

Näistä syistä matematiikkaan kannattaa panostaa

Ensimm√§iseksi, matematiikkaan kannattaa panostaa koska se l√∂ytyy opetussuunnitelmasta. Monella asteella pakollisiksi opinnoiksi m√§√§ritellyt matematiikan kurssit ovat toisille helpompia kuin toisille. Vaikka matematiikka tuntuisi hankalalta, ei sit√§ kannata j√§tt√§√§ miss√§√§n tapauksessa pimentoon: monissa p√§√§sykokeissa ja ty√∂el√§m√§ss√§, arjesta puhumattakaan t√∂rm√§√§ erilaisiin yht√§l√∂ihin ja laskutoimituksiin. P√§ivitt√§in. Oman talouden ja ajank√§yt√∂n hallinta ovat konkreettisia alueita, joissa voit hy√∂dynt√§√§ matematiikkaa. Ruoanlaittokin helpottuu, kun mittasuhteet ja m√§√§reet tulevat tutuksi ‚Ästkokiksi p√§√§set siis my√∂s laskup√§√§ll√§!

Työelämässä ja etenkin pankki- ja rahoitusalalla, liiketalouden ja johtamisen, rakennus- ja insinöörialoilla sekä tietotekniikan ja opetustyön parissa matematiikan osaamisesta on pelkästään hyötyä. Vankka matemaattinen osaaminen voi siis näkyä myös palkkapussissa, mikäli tietyt toimialat kiehtovat.

Muun muassa näiden seikkojen vuoksi matemaattisten taitojen harjoittaminen on varsin järkevää. 

Miksi matematiikka on niin vaikeaa?

Jos matematiikka ja loogiset päättelykyvyt olisivat yhtä helppoa kuin kengännauhojen solmiminen tai pyöräily, kaikilla löytyisi tutkinto ja työpaikka matemaattiselta alalta. Monille aine tuottaa haasteita ja erilaiset oppimisvaikeudet korostuvat ryhmäopetuksessa helposti. Esimerkiksi jos äidinkielen ja kirjallisuuden tunnilla jokin tietty runoteos ja sen tulkinta aiheuttaa harmitusta, hyvä uutinen on että sitä ei välttämättä tarvitse tulkita enää koskaan myöhemmin. Matematiikassa asiat taas kertautuvat ja jonkin olennaisen osa-alueen välttäminen näkyy helposti uutena esteenä tulevaisuudessa. 

Matematiikassa kohdatut oppimisvaikeudet on siis tärkeää ottaa huomioon mahdollisimman pian. Kouluissa suoritettavat ryhmätunnit ovat siinä mielessä ongelmallisia, että opettaja ei kykene suunnitelmassa pysyäkseen panostamaan tarpeeksi kunkin opiskelijan yksilöllisiin ongelmiin. Tukiopetuskaan ei aina ole mahdollista, jonka vuoksi moni kokee jäävänsä helposti jälkeen. 

Näin ollen moni tulee miettineeksi muita vaihtoehtoja, kuten vaikkapa matematiikan yksityisopetusta… Ja se kannattaa!

Matematiikan opetus Tampereella

Tampereen sijainti on keskeinen ja se onkin suosittuna opiskelijakaupunkina erinomainen paikka opiskella ja hakeutua työelämään. Muun muassa hakijamäärältään Suomen suosituin yliopisto, Tampereen yliopisto sekä toisiksi suosituin ammattikorkeakoulu TAMK tunnetaan monipuolisesta koulutustarjonnastaan. Matemaattisista aineista kiinnostuneille löytyy vaihtoehtoja niin kauppatieteistä insinöörialoihin, matematiikan ja tilastotieteen ohjelmista puhumattakaan. TTY eli Tampereen teknillinen yliopisto tunnetaankin korkeasta teknillisestä opetuksesta sekä monista sieltä lähteneistä yrityksistä ja omien alojensa osaajista. 

Perusopetuksen lisäksi Tampereelta löytyy monia yksityisiä toimijoita sekä muita oppilaitoksia, joiden kautta voi hakeutua matematiikan opetukseen. Tampereen kesäyliopisto, valmennusyritykset ja vaikkapa Tampereen aikuislukio tarjoavat myös erilaisia vaihtoehtoja opiskella ainetta. Yksityisopetus on myös yksi vaihtoehto, josta kerromme kohta lisää!

Tänä päivänä yleistynyt etäopiskelu on tullut jäädäkseen. Tampereelta voikin ponnistaa kätevästi maailmalle yksinkertaisesti avaamalla netin tarjonnan. Verkkokurssit, YouTube-videot ja erilaiset verkko-opiskelumateriaalit voivat tarjota osalle sopivan väylän yhtälöiden selvittämiseksi, mutta moni kaipaa henkilökohtaista palautetta ja vuorovaikutuksellista opetusta rohkaisuksi. Tämän vuoksi yksityisopetus on varteenotettava vaihtoehto. 

Yksityiset matematiikan tunnit Pirkanmaalla

Yksityisopetus ei ole vain tukiopetusta varten. Olit sitten luonnonlahjakkuus tai kaipaat apua perusteiden omaksumiseen, se tarjoaa monia työkaluja oman laskutaidon kohentamiseksi. Matematiikassa on kyse jatkuvasta oppimisesta, jossa hyödynnetään aiemmin omaksuttuja laskukaavoja ja toimintamalleja. Mikäli jokin näistä on jäänyt väliin, voi tuottaa vaikeuksia päästä omin neuvoin mukaan myöhemmässä vaiheessa. Tässä kohtaa apu on tarpeen.

Yksityisopettajan avulla jokainen oppimistuokio mukautetaan vastaamaan opiskelijan toiveita ja mieltymyksi√§. Olit sitten peruskoulussa, lukiossa tai jo vuosia ty√∂el√§m√§ss√§ viett√§nyt osaaja, p√§tev√§n yksityisopettajan avulla voit p√§√§st√§ uudelleen kiinni matematiikan teht√§viin. Yksityisopetus mahdollistaa esimerkiksi p√§√§sykokeisiin valmistautumisen, perusteiden kertaamisen tai vaikkapa vaan yhden kotiteht√§v√§n nujertamisen ‚Ästt√§rkeint√§ on ymm√§rt√§√§, ett√§ opettaja noudattaa sinun toiveitasi. Ei paikoin kankean opetussuunnitelman.¬†

Tampereella toimii useita yksityisopettajia, jotka kykenevät auttamaan ja rohkaisemaan matematiikan apua kaipaavia. Voit tutustua kaupungin tarjontaan kätevästi Superprofin sivustolla!

Yksityisopettaja Superprofilta

Olemme tehneet työn sinulle helpoksi. Löydät sivustoltamme helposti ja nopeasti Pirkanmaalla toimivat matematiikan opettajat, jotka ovat erikoistuneet kahdenkeskiseen opetukseen. Matematiikan lisäksi löydät ammattilaisia esimerkiksi fysiikan ja kemian parissa, muita oppiaineita ja harrastuksia unohtamatta. 

Kotitehtävien kertaus? Pääsykokeisiin lukeminen? Oli tarpeesi tai toiveesi sitten mitä tahansa, Superprofin yksityisopettajat pystyvät auttamaan. Voit tarkastella jokaisen opettajamme profiilia etukäteen ja vertailla esimerkiksi arvosteluita, hintatasoa, taustaa ja tarkempaa sijaintia. Sijaintikaan ei välttämättä ole ongelma, sen lisäksi että voitte treffata opettajan kanssa esimerkiksi Tampereen keskustassa, moni tarjoaa myös vaihtoehtona verkko-opiskelua.

Superprofille rekisteröityneet opettajat ovat alan ammattilaisia, opiskelijoita ja työelämää nähneitä konkareita. Osa heistä tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta mukaan lähtemisen kynnys on tarpeeksi matala. Etsi ja kontaktoi uusi matematiikan opettajasi nykyaikaisesti verkkoviestillä. Vastauksen saat yllättävän nopeasti!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka paikassa Tampere?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 21‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Matematiikka?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Matematiikka entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Matematiikka?

Superprofissa suuri osa aiheen Matematiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: matematiikka

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Matematiikka?

9 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Matematiikka opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 9 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.