Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Kemia oman opettajasi kanssa paikassa Tampere

🥇 Parhaat opettajat kaupungissa Tampere
đź’» 3 opettajaa
đź”’ Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Kemia kaupungissa Tampere

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 3 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Tampere

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Kemia

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Kemia

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Tampere

Katsaus kemian historiaan

Kemia on oppiaine, jossa tutkitaan kemikaalien ja aineiden välisiä reaktioita, joita tapahtuu ympärillämme päivittäin. Esimerkiksi lääkkeet, puhdistusaineet ja muut kotitaloustuotteet ovat kemian tuloksia – ja uusia kaavoja löydetään ja luodaan päivittäin. On olemassa monia kemian merkkihenkilöitä, joiden keksinnöt ovat muokanneet maailmaa ajallaan. Seuraavaksi esittelemme muutamat heistä:

 • Marie Curie. Löysi radiumin ja poloniumin.
 • John Dalton. Esitti atomiteorian 1800-luvun alussa.
 • Louis Pasteur. Kehitti elintarvikkeiden pastöroinnin. Lisäksi kehitti rokotteen esimerkiksi perunaruttoa vastaan.
 • Rosalind Franklin. Oli selvittämässä DNA:n rakennetta 50-luvulla.
 • Antoine Lavoisier. Tunnisti ja nimesi hapen sekä sen osuuden palamisreaktiossa. Tunnetaan nykyaikaisen kemian isänä.
 • Linus Pauling. Palkittiin Nobelilla kemiallisten sidosten tutkimuksesta ja monimutkaisten materiaalien rakenteiden selvitystyöstä.
 • Mario Molina. Löysi Etelämantereen otsoniaukon.

Tunnistitko ylläolevat kemian taiturit? Haaveiletko pääseväsi näiden uranuurtajien joukkoon esimerkiksi lääkekemian tai terveystieteiden parissa? Kemistit ovat usein aliarvostettuja ja tämä johtuu siitä, että kemian tutkimusta ei liiemmin osata ymmärtää tai käsittää. Syytä kuitenkin olisi. Se nimittäin on olennaisen tärkeää maailmalle, jossa elämme. Viisi keksintöä, joilla kemia muutti maailmaa:

 • Ammoniakin valmistustavan löytäminen niin sanotun Haber-Bosch-prosessin myötä. Mahdollisti maailman väestömäärän kasvun miljardista seitsemään miljardiin.
 • Penisilliinin löytäminen. Tärkeä osa lääketiedettä sekä bakteerien torjumista, pelastanut lukemattomia ihmishenkiä.
 • Polyeteenin kehittäminen. Alunperin vahingossa keksitty kaava, jolla muovia vielä tänä päivänäkin valmistetaan.
 • Hormonipohjaiset hoidot sairausten ehkäisemiseen. Lähtenyt liikkeelle meksikolaisesta jamssista, perunan kaltaisesta kasvista.
 • LCD-näyttö. Vaikka tänä päivänä kehitys on jatkanut jo täyttä häkää eteenpäin, niin LCD-näyttöjä varten kehitetyt molekyylit ovat raivanneet tietä aina puhelimiin, tietokoneisiin ja televisioihin asti.

Kemian yksityisopettajat Tampereella

Mikäli maailmankuulut kemistit inspiroivat sinut kemian pariin, tai olet muuten vain kiinnostunut pärjäämään sen parissa, kemian kurssit ovat elintärkeitä oppimisen vuoksi. Oppilaitosten lisäksi löydät sellaisia Tampereelta myös yksityisopetuksen muodossa. Suomen vetovoimaisin seutu on oiva paikka löytää yksityinen kemian opettaja, joka voi auttaa sinua eteenpäin. Oli tavoitteenasi sitten arvosanojen parantaminen, pääsykokeisiin valmistautuminen tai kemian syventävät opinnot, yksityisopetus on erinomainen valinta. Haluatko alalle töihin? Tampereen yliopisto, TTY ja Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, joihin suuntautua. Kemian opinnot auttavat sinua myös monilla muilla aloilla, kuten esimerkiksi fysiikan ja matematiikan parissa. Varsin hyödyllistä ajankäyttöä, siis!

Osallistu kemian tukiopetukseen

Superprofista löydät ympäri maailman satoja kemian opettajia, joihin voit olla yhteydessä. Kyllä, mikäli kielitaito on hallussa, voit opiskella esimerkiksi englantilaisen professorin kanssa tai hakea inspiraatiota Ranskasta. Suomenkielistä opetusta löydät myös Tampereelta eri budjetteihin ja lähtötilanteisiin sopivaksi. Yksityisopetuksessa päätät itse, mitä haluat opiskella. Opettaja suunnittelee tunnit osaamisesi ja tavoitteidesi pohjalta ja voit päättää, milloin haluat opiskella. Sen lisäksi saat päättää, inspiroiko sinua oma kotisohva, Keskustorin kahvilat tai Metson lukusali eniten – opetuksen paikka on myös neuvoteltavissa! Helpointa on lähteä liikkeelle sillä, että tutustut opettajiimme sivuston hakutoiminnolla etukäteen. Profiileista löydät juuri ne tiedot, jotka helpottavat opettajan valintaa!

Miksi valita yksityiset kemian tunnit?

Superprofin hakutoiminnolla löydät sekunneissa monia kemian opettajia, jotka tulevat eri taustoista: työelämästä, opetusalalta tai motivoituneista opiskelijoista. Seuraavaksi muutama vinkki, joilla löydät sinulle sopivan opettajan verkostostamme. Tutustu Pirkanmaalla toimiviin kemian opettajiin ja vertaile muutamia profiileja: minkälainen osaaminen opettajalla on? Minkä hintaisia tunnit ovat? Onko luettavissa suositteluita? Nämä tiedot antavat sinulle osviittaa, kenen kanssa voisit löytää yhteisten sävelen kemian kaavojen parissa. Ei ole yhdentekevää, kenen kanssa opiskelee. Mikäli nykyajalle tyypillinen etäopetus on mieleesi, on sekin täysin mahdollista järjestää. Sen kuin kerrot tämän opettajalle: nettiyhteys ja web-kamera tekevät ihmeitä! Keskimäärin kemian opetusta löydät Tampereelta 21 € tuntihintaan. Moni kemian parissa menestynyt opiskelija tarjoaa tunteja myös huokeampaan hintaan, jos budjetti koituu kynnykseksi. Opetuksen laatuun voit luottaa, sillä olemme haastatelleet ja käyneet läpi meille rekisteröityneiden opettajien taustat. Jo muutaman kemian tunnin jälkeen huomaat yksityisopetuksen hyödyt. Aika- ja paikkariippumattomuus, rakentava palaute sekä tehokkaat opetusmenetelmät toimivat motivaattorina, joka saa sinut loistamaan. Jos oikeasti haluat, niin voit löytää nimesi suurten kemian mestareiden joukosta ennen kuin huomaatkaan. Aloita kemian kertaus jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kemia paikassa Tampere?

Keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajasi kokemuksesta
 • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
 • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kemia?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kemia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kemia?

Superprofissa suuri osa aiheen Kemia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kemia

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kemia?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kemia opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.