Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kemian opettajiamme paikassa Tampere

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

21 ‚ā¨/h

Mahtavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 21‚ā¨/h

5 h

Salamannopeaa! Kemian opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia paikassa Tampere!

2. Kemian opiskelu on antoisaa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy näppärästi Superprofissa.

3. Etsi sinulle paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on hinta kemian tunneille paikassa Tampere?

Kemian tuutori maksaa noin 21‚ā¨ tunnilta paikassa Tampere.

 

Yksityisopetuksen hinnat vaihtelevat seuraavasti:

 • Tuutorin kokemus
 • Miss√§ tunnit pidet√§√§n (webkameralla tai luonasi)
 • Oppituntien taajuus ja tuntien kesto
 • Kemian oppituntien m√§√§r√§np√§√§. Harjoitteletko esimerkiksi tenttiin tai opiskeletko yliopistotason kemiaa?

97% Superprofin yksityisistä valmentajista antaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu kemian yksityisopettajien hintoihin seudullasi.

ūüĎ®ūüŹľ‚Äć‚öĖÔłŹ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla tarjoamaan kemian kursseja paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla, 5 kemian opettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityisiä oppitunteja.

 

Voit katsella heidän ansioluetteloitaan ja napata juuri sen tuutorin, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse omia tarpeitasi vastaava yksityinen kemian kurssi yli 5 kemian yksityisopettajan valikoimastamme.

ūüíĽ Voinko ottaa yksityisi√§ kemian tunteja netiss√§?

Superprofissa, voit oppia kemiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella kemian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa tarjoaa kemian opetusta netissä ja moni heistä tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia opettajia, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit webkameralla antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi kemian opiskeluun.

‚úíÔłŹ Mik√§ on keskim√§√§r√§inen arvostelu kemian opettajalle kaupungissa Tampere?

1 arvostelun näytteestä, nuoret arvioivat kemian tuutorinsa keskimäärin 5.0 / 5.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse maanantaista perjantaihin, mikäli sinulla herää kysyttävää kurssistasi.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

ūüéď Miksi et ottaisi kemian tunteja kaupungissa Tampere?

Kemia on yksi mielenkiintoisimmista aineista lukiossa. Moni nuori joutuu kamppailemaan kemian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Kemia kattaa monia eri aihepiirejä kuten biokemian, orgaanisen kemian, ja fysikaalisen kemian ja yleisesti aine sisältää myös matemaattisia elementtejä, joita moni oppilas pitää haastavana.

 

Kemian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy kemian yksityisopetukseen saadaksesi lisätietoa kemian eri osa-alueista hyvän yksityisen tuutorin kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva opettaja ja varata kemian tunti oman kotisi mukavuudessa tai jossain muualla.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit keskutella opettajasi kanssa järjestääksesi kemian oppitunteja haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä kemian yksityisopettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kemian Kurssi Paikassa Tampere

Löydä kemian kurssi Tampereelta

Yksinkertaisesti: kemia tutkii kemikaalien ja aineiden v√§lisi√§ reaktioita, joita tapahtuu ymp√§rill√§mme p√§ivitt√§in. Esimerkiksi l√§√§kkeet, puhdistusaineet ja muut kotitaloustuotteet ovat kemian tuloksia ‚Ästja uusia kaavoja l√∂ydet√§√§n ja luodaan jatkuvasti. Ilman kemiaa, ei olisi el√§m√§√§. Sit√§ kohdataan kaikkialla.

Koska historia on määrittänyt tulevan, niin kurkistamme pikaisesti tälle saralle. On olemassa monia kemian merkkihenkilöitä, joiden keksinnöt ovat muokanneet maailmaa ajallaan. Seuraavaksi esittelemme muutamat heistä, joihin voit tutustua omalla ajalla lisää:

 • Marie Curie. L√∂ysi radiumin ja poloniumin.
 • John Dalton. Esitti atomiteorian 1800-luvun alussa.
 • Louis Pasteur. Kehitti elintarvikkeiden past√∂roinnin. Lis√§ksi kehitti rokotteen esimerkiksi perunaruttoa vastaan.
 • Rosalind Franklin. Oli selvitt√§m√§ss√§ DNA:n rakennetta 50-luvulla.
 • Antoine Lavoisier. Tunnisti ja nimesi hapen sek√§ sen osuuden palamisreaktiossa. Tunnetaan nykyaikaisen kemian is√§n√§.
 • Linus Pauling. Palkittiin Nobelilla kemiallisten sidosten tutkimuksesta ja monimutkaisten materiaalien rakenteiden selvitysty√∂st√§.
 • Mario Molina. L√∂ysi Etel√§mantereen otsoniaukon.

Tunnistitko ylläolevat kemian taiturit? Haaveiletko pääseväsi uranuurtajien joukkoon esimerkiksi lääkekemian tai terveysalan parissa? Kemistit ovat usein aliarvostettuja ja tämä johtuu siitä, että kemian tutkimusta ei liiemmin ymmärretä. Syytä olisi. Se nimittäin on olennaisen tärkeää maailmalle, jossa elämme.

Viisi keksintöä, joilla kemia muutti maailmaa:

 • Ammoniakin valmistustavan l√∂yt√§minen niin sanotun Haber-Bosch-prosessin my√∂t√§. Mahdollisti maailman v√§est√∂m√§√§r√§n kasvun miljardista seitsem√§√§n miljardiin.
 • Penisilliinin l√∂yt√§minen. T√§rke√§ osa l√§√§ketiedett√§ sek√§ bakteerien torjumista, pelastanut lukemattomia ihmishenki√§.
 • Polyeteenin kehitt√§minen. Alunperin vahingossa keksitty kaava, jolla muovia viel√§ t√§n√§ p√§iv√§n√§kin valmistetaan.
 • Hormonipohjaiset hoidot sairausten ehk√§isemiseen. L√§htenyt liikkelle meksikolaisesta jamssiperunasta.
 • LCD-n√§ytt√∂. Vaikka t√§n√§ p√§iv√§n√§ kehitys on jatkanut eteenp√§in, niin LCD-n√§ytt√∂j√§ varten kehitetyt molekyylit ovat raivanneet tiet√§ aina puhelimiin, tietokoneisiin ja televisioihin.

Kemian yksityisopettajat Tampereella

Mikäli maailmankuulut kemistit inspiroivat sinut kemian pariin, tai olet muuten vain kiinnostunut pärjäämään aineen parissa, kemian kurssit ovat elintärkeitä. Oppilaitosten lisäksi löydät sellaisia Tampereelta myös yksityisopetuksen muodossa. Suomen vetovoimaisin seutu on oiva paikka löytää yksityinen kemian opettaja, joka voi auttaa sinua eteenpäin omissa tavoitteissa. Oli määränpäänäsi sitten arvosanojen parantaminen, pääsykokeisiin valmistautuminen tai kemian syventävät opinnot, yksityisopetus on erinomainen valinta.

Haluatko kemian alalle töihin? Tampereen yliopisto, TTY ja Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, joihin suuntautua. Kemian opinnot auttavat sinua myös monilla muilla aloilla, kuten esimerkiksi fysiikan ja matematiikan parissa. Varsin hyödyllistä ajankäyttöä, siis!

Osallistu kemian tukiopetukseen

Superprofin sivuilta löydät ympäri maailman satoja kemian opettajia, joihin voit olla yhteydessä pelkällä viestillä. Kyllä, mikäli kielitaito on hallussa, voit opiskella esimerkiksi englantilaisen professorin kanssa tai hakea inspiraatiota Ranskasta. Suomenkielistä opetusta löydät myös Tampereelta eri budjetteihin ja lähtötilanteisiin sopivaksi.

Yksityisopetuksessa p√§√§t√§t k√§yt√§nn√∂ss√§ itse, mit√§ haluat opiskella. Superprofin opettaja suunnittelee tunnit osaamisesi ja tavoitteidesi pohjalta ja voit itse p√§√§tt√§√§, milloin haluat opiskella. Sen lis√§ksi saat p√§√§tt√§√§, inspiroiko oma kotisohva, Keskustorin kahvilat tai Metson lukusali eniten ‚Ästopetuksen paikka on nimitt√§in sovittavissa!

Helpointa on lähteä liikkeelle sillä, että tutustut opettajiimme hakutoiminnolla etukäteen. Profiileista löydät tiedot, jotka helpottavat opettajan valintaa. Tähän kannattaa käyttää sopiva määrä aikaa, sillä henkilökemioilla on suuri merkitys oppimisprosessissa.

Miksi valita yksityiset kemian tunnit?

Superprofin hakutoiminnolla löydät sekunneissa monia kemian opettajia, jotka tulevat eri taustoista: työelämästä, opetusalalta tai motivoituneista opiskelijoista. Seuraavaksi vielä muutama vinkki, joilla löydät sinulle sopivan opettajan verkostostamme.

Tutustu Pirkanmaalla toimiviin kemian opettajiin ja vertaile muutamia profiileja: minkälainen osaaminen opettajalla on? Minkä hintaisia tunnit ovat? Onko luettavissa suositteluita? Nämä tiedot antavat sinulle osviittaa, kenen kanssa voisit löytää yhteisen sävelen kemian kaavojen parissa. Ei ole yhdentekevää, kenen kanssa opiskelee. Mikäli nykyajalle tyypillinen etäopetus on mieleesi, on sekin täysin mahdollista järjestää. Sen kuin kerrot tämän opettajalle: nettiyhteys ja web-kamera tekevät ihmeitä!

Keskim√§√§rin kemian opetusta l√∂yd√§t Tampereelta 21‚ā¨ tuntihintaan. Etenkin moni kemian parissa edistynyt opiskelija tarjoaa tunteja my√∂s huokeampaan hintaan, jos budjetti on ongelma. Opetuksen laatuun voit luottaa, sill√§ olemme haastatelleet ja k√§yneet l√§pi meille rekister√∂ityneiden opettajien taustat.

Jo muutaman kemian tunnin jälkeen huomaat yksityisopetuksen hyödyt, jotka poikkeavat paljon koulueopetuksesta. Aika- ja paikkariippumattomuus, rakentava palaute sekä tehokkaat opetusmenetelmät toimivat motivaattorina, joka saa sinut loistamaan kemian (ja minkä tahansa muun aiheen parissa). Jos oikeasti haluat, niin voit löytää nimesi suurten kemian mestareiden joukosta ennen kuin huomaatkaan.

Aloita kemian kertaus Tampereella jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?