Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta kemia verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

23 €/h

Parhaat hinnat: 98% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 23€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kemia!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Kemia?

Keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kemia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Kemia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kemia

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

89 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kemia opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 89 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

7 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa kemia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa kemia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Yksityiset Kemian Kurssit Parhain Hinnoin Paikassa

Kemian yksityisopetus palkitsee

Suomalaista koulupolkua yhdistää ainakin yksi tekijä: opiskelijoiden iästä riippumatta, opetus tapahtuu suurissa ryhmissä. Miltä kuulostaisi, jos tekisi sellaisen poikkeuksen sääntöön, millä opintosi etenevät todennäköisesti huomattavasti nopeammin? Vai haluaisitko ehkä tuottaa tällaisen kilpailuedun omalle lapsellesi? Kemian yksityisopettaja on kotoa käsin työskentelevä alan ammattilainen, joka tuntee opetustyön perinpohjaisesti. Sen lisäksi hän taitaa kahdenkeskisen yksityisopetuksen salat. Kemian opettajien taustat vaihtelevat itse-oppineista luonnontieteiden opiskelijoihin ja tutkijoista kokeneisiin ammattiopettajiin, mutta heitä yhdistää aina räätälöity ja ammattitaitoinen opetustyyli, josta oppilas hyötyy.

Kotona järjestettävät kemian tunnit = ratkaisu sosiaaliseen eriarvoisuuteen?

Titraus, siirtymätila, entalpia, van den Waalsin voima, phi-sidos, alkuaineiden jaksollinen järjestelmä… Ei liene liioiteltua tokaista, että kemia ei välttämättä ole se helpoin aine ymmärtää. Jos monimutkaisten kemian käsitteiden lisäksi mietitään sosiaalisesta eriarvoisuudesta johtuvia eroja, niin siitä tulee vieläkin vaikeampaa! Pariisissa sijaitseva kansainvälinen OECD (taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö) julkaisi kesäkuussa 2016 raportin, jossa korostettiin Ranskan eri yhteiskuntaluokkien välisiä eroja matemaattisella alalla. Samoja huomioita voidaan verrata suomalaisiin tuloksiin ja myös ekstrapoloida tieteisiin. Tiivistetysti – OECD:n mukaan heikoimmassa asemassa olevat oppilaat oppivat matematiikan peruskäsitteitä, kun taas edistyneimmät käsittelevät aritmetiikkaa, lineaarisia yhtälöitä ja muita haastavampia käsitteitä jo aikaisessa vaiheessa. Eräässä tilastossa todetaankin, että 43 prosenttia epäedullisessa asemassa olevista oppilaista tunnistaa vähemmän matemaattisia käsitteitä kansallisen keskiarvon ollessa 65 prosenttia. Tätä huolestuttavaa kehityskulkua vastaan on olemassa yksinkertainen ratkaisu: kotona järjestettävät yksityistunnit, jotka ovat helposti kaikkien saatavilla. Pätevän kemian opettajan apu on elintärkeää varsinkin niille, jotka kokevat edellä kuvattua eriarvoisuutta. Suosittelemme Superprofin yksityistunteja kaikille oppilaille – lähtötasosta riippumatta!

Kemian merkitys yhteiskunnassa

Fakta on se, että kemian ratkaisevaa merkitystä osana jokapäiväistä elämää on vaikea kiistää. Kaikki mitä teet, on kemiaa ja jopa kehosi koostuu kemikaaleista. Kemiallisia reaktioita kohtaa jatkuvasti arjessa aina hengittämisestä syömiseen ja television kuluttamisesta leikkimiseen. Kaikki maapallon aineet koostuvat jaksollisen järjestelmän kemiallisista yhdistelmistä, joten kemian opiskelu on kuin opiskelisi yksinkertaisesti kaiken tärkeän! Kemialliset reaktiot ja käsitteet tulevat myös vastaan vahvasti työelämässä ja vapaa-ajalla: kemian avulla määritetään kotitalouden puhdistusaineiden koostumus, ruoanvalmistus ja sen säilöntä, ympäristöasiat kuten saasteet ja ravinteet ja paljon muuta. Kemiaa voidaan pitää monimutkaisena ja tylsänä, mutta mistä luulet että esimerkiksi elintärkeät lääkkeet ja uuden vuoden ilotulitukset ovat saaneet alkunsa?

Kemia keskeisenä osana opetusta

Kemian yksityisopetus ja yksityisopettajan palkkaaminen on viime aikoina tullut tarpeelliseksi, kun vanhempien aika on yhä enemmän kortilla. Biologia, fysiikan ja kemian kaltaisten oppiaineiden merkitys ei vähene iän myötä. Jos esimerkiksi haluat opiskelemaan yliopistoon tai tiettyyn koulutusohjelmaan, pärjätä ylioppilaskokeissa tai muuten vaan valmistautua tulevaan, edellä mainitut aineet ja niiden hallitseminen näyttelee yhä suuremmassa roolissa. Kemiaa kutsutaan usein keskeiseksi tieteeksi, koska se liittyy niin olennaisesti muihin tärkeisiin suuntauksiin kuten fysiikkaan, biotieteisiin, lääketieteeseen ja tekniikkaan. Opiskeletko fysiikan tunnilla radioaktiivisuutta? Sinun on tunnettava myös atomirakenteet, jotka liittyvät olennaisesti kemiaan. Kemia toimiikin usein lähtöpisteenä useisiin eri ammatteihin ja haastavamman tason opintoihin. Yksityisen kemian opettajan kanssa voit kerrata haluamasi osa-alueet ja oppia ne ulkoa. Onko edessä kemian kokeet? Olet oikeassa paikassa! Kemian taitojen kehittäminen voi avata monia eri ovia kohti mitä mielenkiintoisempia uravaihtoehtoja.

Minkälaisia uravaihtoehtoja kemian parista löytyy?

Siinä vaiheessa kun turhautuminen iskee ja hiukset alkavat tippumaan raapimisen johdosta päästä, kemian opintojen keskeyttäminen houkuttelee. Eikä ihme. On kuitenkin tärkeää tsempata ja pysyä mukana, sillä kemian opinnot voivat johtaa toinen toistaan mahtavimpiin työtehtäviin. Työpäiväsi ei välttämättä kulu laboratoriossa, vaan kemian alalla on monia eri suuntauksia: rikostutkijat, bioteknikot, nanoteknologian parissa työskentelevät, farmakologit, toksikologit, ympäristöasiantuntijat, ydinvoimainsinöörit, patenttiasiamiehet ja yliopisto-opettajat, näin muutamia mainitaksemme! Tyypillisiä kemian tutkinnon suorittaneiden työnantajia voivat olla esimerkiksi lääkkeiden, maatalouskemikaalien, yleishyödyllisten laitosten ja tutkimuksen, terveystieteellisten organisaatioiden tai tieteellisten tutkimuslaitosten parissa toimivat yritykset ja kolmannen sektorin toimijat. Mahdollisuuksia siis riittää – mutta lienee tässä kohti oikeutettua nostaa esille, kuinka päästä parhaiten eteenpäin?

Miksi yksityisopetusta kannattaa harkita

Kemian opettajan palkkaaminen on tärkeä investointi, oli kyseessä sitten omat tai lapsesi opinnot. Tällä tavalla saadaan eniten irti opinnoista niin työskentelytapojen kuin itse sisällönkin suhteen. Moni kuitenkin pohtii, että mitä konkreettista hyötyä kotona suoritettava tukiopetus oikein tuottaa? Niistä seuraavaksi!

Yksityisopetus on ratkaisu vaikeuksiin

Asiaan. Kotona järjestettävä yksityisopetus on loistava vaihtoehto niille, joilla on mahdollisia oppimisvaikeuksia ja niille, jotka haluavat menestyä kemian parissa. Näin ollen tukiopetus kotitehtäviin on myös yksi vaihtoehto, mitä yksityisopetuksessa voi pyytää ja haluta. Esimerkiksi yläasteella, lukiossa ja myös korkeakoulussa moni kokee ongelmia luonnontieteiden parissa. Niille, ketkä haluavat edetä ja hakeutua alan pariin opiskelemaan, yksityisopetus on suorastaan varsinainen avain onneen. On otettava huomioon, että luonnontieteiden parissa on logiikan kanssa välillä hakemista, mitä tulee termeihin, prosesseihin ja yhtälöihin. Erilaiset psykologiset esteet voivat tulla osalle opiskelijoista eteen, jolloin ajatusmaailma saattaa helposti kääntyä pessimismiksi. Ei saa kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan – yksityisopettaja auttaa erilaisten haasteiden ja vaikeuksien edessä, yli esteiden!

Valmistaudu kokeisiin etukäteen

Täytyy muistaa, että yksityisopetus ei ole suunnattu vain oppimisvaikeuksia kokeville. Onko edessäsi pääsykokeet? Haluatko onnistua ja varmistaa tavoitteesi toteuttamisen? Varsinkin, jos tavoitteena on kolmannen asteen tutkinto luonnontieteiden, eli fysiikan, kemian tai biologian parissa, osaava kemian opettaja kykenee antamaan parhaat edellytykset suotuisaan oppimiseen. Yksityisopetus ennen kaikkea kannattaa sen takia, että saat itse päättää, mitä opetellaan tai kerrataan – toisin kuin luokkahuoneessa!

Kemian opettaja auttaa myös sosiaalisissa ongelmissa

Kuten todettua, luonnontieteet voivat aiheuttaa monille haasteita. Myös itseluottamuksen kanssa voi olla tekemistä. Onneksi yksityisopettajamme ovat myös tottuneet auttamaan erilaisten sosiaalisten tilanteiden pelkojen suhteen. Vai miltä kuulostaa haastavan käsitteen määrittely luokan edessä ilman valmistautumista? Tai kemiallisen reaktion kuvailu pelkästään kuullunymmärtämisen pohjalta isolle ryhmälle? Pelottavaa? Kyllä! Monia, etenkin nuorempia opiskelijoita saattaa rajoittaa ujous ja sen tuottamat ongelmat, kuten hitaampi eteneminen ja jälkeen jääminen. Osaava yksityisopettaja kykenee auttamaan eroon ujoudesta. Kemian opettajamme ovat kokeneita tunnistamaan erilaiset oppijat ja ihmistyypit, oli heillä sitten tutkintoa tai ei.

Mistä kemian opettajia löytää?

Olet varmaan tässä kohtaa samaa mieltä, että kemian yksityisopetus kuulostaa järkevältä investoinnilta. Superprof kokoaa opettajat ja oppijat yhteen, ympäri Suomen ja maailman. Löydät kauttamme kokeneet yliopisto-opettajat ja asiantuntevat opiskelijat, jotka räätälöivät jokaisen yksityistunnin oppijan tavoitteiden ja oppimistyylin mukaan. Superprofin yksityisopettajat tarjoavat tunteja erilaisiin budjetteihin sopivaksi, mutta yksi asia on varma – asiantunteva opetus, hinnasta riippumatta. Tarjoamme erilaisia kursseja myös muilla aloilla: maalausta, pianotunteja, fysiikkaa, kitaransoittoa, ruoanlaittokursseja, italiaa, espanjaa ja matematiikkaa, näin muutaman mainitakseni. Superprof onkin ihanteellinen ympäristö kaikille oppimaan innokkaille. Etsi siis sopiva kemian opettaja hakuehtojesi pohjalta ja aloita matka kohti tietotaitoa kaikkeudesta jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?