Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta fysiikka verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 18 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 24€.

6 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa fysiikka!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Aikaisemmat oppilaat
arvioivat opettajansa aiheessa: Fysiikka

Paula

Opettaja aiheessa Fysiikka

Sain huimasti apuja kemian opintoihin lääketieteelisen pääsykokeita varten! Paulalla on kokonaisuudet hallussa, ja hän osaa huomata mahdolliset aukot opiskelijan tietotasossa. Opetuskokemuksen huomaa selvästi. Tunnit ovat tehokkaita,...

Aiko

Opettaja aiheessa Fysiikka

Aiko on kärsivällinen ja helposti lähestyttävä. Hän löytää oppilaalle sopivan opetustekniikan ja selittää asiat selkeästi hyvien esimerkkien avulla. Oppitunnista oli iso apu haastavissa matikan derivointitehtävissä.

Janne, Kuukausi sitten

Pauli

Opettaja aiheessa Fysiikka

Pauli on tosi hyvä ja selkeä opettaja ja hän osaa hyvin arvioida ne todennäköisimmät kohdat oppimateriaalissa, jotka voivat aiheuttaa haasteita oppilaalle ja hän osaa opettaa nämä asiat selkeästi.

Juha, 8 kuukautta sitten

Thao mi

Opettaja aiheessa Fysiikka

Thao Mi on loistava opettaja, joka suhtautuu työhönsä vastuullisesti. Tyttäreni kävi lukion pitkän matematiikan kertaus- ja tukitunneilla ja sai viimeisimmästä kokeesta arvosanaksi 9,5. Thao on siis hyvä opettaja ja osaa kannustaa...

Elina, 10 kuukautta sitten

Milla

Opettaja aiheessa Fysiikka

Milla oli rauhallinen ja mukava. Selitti asiat niin, että ne ymmärsi ja tunti ei ollu liian vakava tai totinen. Tunnin aikana oli koko ajan rento fiilis ja uskalsi kysyä jos jokin asia jäi mietityttämään!

Tuuli, 11 kuukautta sitten

Elsa

Opettaja aiheessa Fysiikka

Tunti sujui todella hyvin saimme kaikki haluamani tehtävät tehtyä. Elsa on hyvin mukava ja erinomainen opettamaan, todella selkeä ja kiva. Aijon ottaa uudestaan!

Henna, Vuosi sitten

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Fysiikka?

Keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajasi kokemuksesta
 • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
 • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Fysiikka entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Fysiikka opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: fysiikka

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

118 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Fysiikka opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 118 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

18 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa fysiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa fysiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä juuri itsellesi sopiva fysiikan yksityisopetus

Löydä fysiikan yksityisopettaja kaupungistasi

Et välttämättä (vielä) ole samaa sakkia, kuin Galileo, Curie, Newton tai Einstein. Termodynamiikan ja suhteellisuusteorian käsitteet saattavat mennä ohi ja lujaa – fysiikan opettajan luettelemista, toinen toistaan vaikeammista sanoista puhumattakaan. Älä huoli tai panikoi. Et ole ainoa, jolle fysiikan kokeet tai tehtävät tuottavat yksin pohdittuna päänvaivaa. Ratkaisu on nimittäin helppo: pyytää apuun henkilökohtainen fysiikan opettaja, joka tarjoaa tukea verkossa tai paikan päällä. Apu fysiikan ymmärtämiseen on lähellä! Fysiikka voi olla vaikea oppiaine, mutta sen osa-alueiden opiskelu todellakin kannattaa. Haluatko opiskella fysiikkaa yliopistossa? Tai parantaa yläasteen tai lukion arvosanoja? Fysiikan kertaus auttaa muun muassa näissä tavoitteissa ja sen osaaminen hyödyttää myös muissa aineissa pärjäämistä. Fysiikka on perusta monille tieteenaloille, kuten esimerkiksi luonnontieteille. Jotta voimme ymmärtää kaikkea ympärillämme, on fysiikan lainalaisuuksien hahmottaminen tärkeää. Oppimäärä on laaja ja käsittää kaiken aina maailmankaikkeuden laeista maapallon liikkeeseen ja avaruuteen, kuin myös erilaisten atomien ja hiukkasten ymmärtämiseen. Josta siis kaikki ylipäätään muodostuu.  

Fysiikan tukiopetus on palkitsevaa

Fysiikan voi jakaa seuraaviin osa-alueisiin:

 • Klassinen mekaniikka
 • Termodynamiikka ja tilastollinen mekaniikka
 • Sähkömagnetismi ja elektroniikka
 • Relativistinen mekaniikka
 • Kvanttimekaniikka
 • Atomi-, molekyyli- ja optinen fysiikka
 • Tiivistetyn aineen fysiikka
 • Suurenergia-, hiukkasfysiikka ja ydinfysiikka

Fysiikan opetus koulussa keskittyy yleensä erilaisten osa-alueiden perusteisiin ja menee syvällisemmäksi, kun etenet opinnoissa. Fysiikan arvosanat ja hallinta on tärkeä tekijä hakiessa monia työpaikkoja, osassa jopa välttämättömiä. Opiskele fysiikkaa, jos haluat tutkia maailmankaikkeutta tähtitietelijänä, geofyysikkona tai meteorologina. Myös kliiniset tutkijat, uusiutuvan energian ja äänitekniikan insinöörit, metallurgit, akustiset konsultit, ydinvoima- ja ohjelmistoinsinöörit hyöytyvät fysiikan opiskelusta. Ainetta opiskelleita voi löytää muun muassa seuraavilta toimialoilta:

 • Ilmailu- ja puolustusala
 • Opetus- ja koulutustyö
 • Energia-ala
 • Tekniikan ala
 • Lääketiede
 • Instumentointi
 • Valmistustuotanto
 • Meteorologia ja kestävä kehitys
 • Nanoteknologia
 • Öljy ja kaasu
 • Tiede ja televiestintä

Sen lisäksi, että opit miten maailma toimii, saat fysiikan opinnoista monia sellaisia taitoja, mitä voi hyödyntää muussa työelämässä. Fyysikot ratkaisevat erilaisia ongelmia avaruustasolta mikroskoopin läpi katsottaviin – ongelmanratkaisusta tulee johdonmukaista ja analyyttistä. Looginen päättelykyky kehittyy fysiikan opiskelun myötä, tutkimustaitojen kehittymisestä puhumattakaan. Fysiikka edistää myös erilaisia käytännön taitoja, joita arjessakin kohtaa: tiimityöskentely ja kommunikaatio ovat avainasemassa tutkimusten tekemisessä, jolloin ryhmätyökyvyt ja suunnittelutaidot saa hyvää harjoitusta. Haluatko kerrata fysiikkaa, työskennellä ulkomailla tai hakeutua jatko-opiskelemaan? Oli fysiikkaan liittyvä tavoitteesi sitten mitä tahansa, miksi et tarttuisi härkää sarvista? Vaihtoehtoja fysiikan opiskeluun on monia, kun vain tiedät mistä etsiä!

Fysiikan opiskelu omatoimisesti

Mikäli vielä sattuu opiskelemaan, helpoin tapa parantaa omaa osaamistaan on kysyä fysiikan opettajalta apua. Vaikka hän ei välttämättä ehdi tarjoamaan tukiopetusta, saatat saada arvokasta tietoa siitä minkälaisiin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja mistä voisi löytyä lisätehtäviä ja harjoituksia. Tästä on hyvä lähteä alkuun. Opettajasi saattaa myös kertoa sinulle hyviä vinkkejä erilaisiin verkkolähteisiin, joiden avulla voit kerrata esimerkiksi Newtonin tai maailmankaikkeuden lait. Erilaiset valmennusyritykset tarjoavat esimerkiksi itseopiskelupaketteja tai voit myös tutustua lukion pitkiin oppimääriin. YouTubesta löytyy tänä päivänä vaikka ja mitä. On olemassa myös erilaisia verkkokursseja fysiikan kertaukseen tai alkeiden oppimiseen. Niissä on kuitenkin yksi huono puoli: tärkeä ja rakentava palaute jää saamatta, eikä omaa edistymistä voi järkevästi seurata. Nämä ovat hyviä vaihtoehtoja omaehtoiseen opiskeluun, mutta parhaimpiin tuloksiin pääset yksityisopetukseen osallistumalla.  

Fysiikan kurssille osallistuminen

Erilaiset kurssit ja opintoryhmät ovat erinomainen tapa omien arvosanojen nostamiseen ja ryhmätyötaitojen kehittämiseen. Fysiikan kursseille osallistuminen mahdollistaa samanhenkisen seuran löytämisen ja näin ollen rakentavan keskusteluilmapiirin syntymisen. Opintoryhmät vaativat kuitenkin sitoutumista niin aikataulujen kuin sisällönkin suhteen. Opetus on etukäteen suunniteltua, eikä aiheesta voi poukkoilla halutessaan toiseen. Eikä sekään ole kivaa, jos yksi kysyy ja muut vastaa. Samantasoisen ryhmän löytäminen on siis tärkeää.  

Fysiikan kertaus yksityisopettajan kanssa

Monet kääntyvät yksityisopetuksen pariin, sillä se on yksi tehokkaimmista ja tuloksellisimmista tavoista oppia fysiikkaa. Yksityisopettajan kanssa voit kerrata tulevaa koetta varten, valmistautua pääsykokeisiin tai ylipäätään saada apua vaikeilta tuntuviin osa-alueisiin. Yksityisopetuksen paras puoli on se, että oppitunnit on suunniteltu tavoitteidesi, toiveidesi ja osaamisesi pohjalta – ja saat apua myös tavoitteiden löytämiseen. Voit tiedustella fysiikan opettajalta mitä tahansa, saada yksilöllistä palautetta ja kannustusta, miten voit kehittää opiskeluasi. Näin pysyt väistämättä motivoituneena! Toisin kuin ryhmätunneilla, saat itse päättää missä ja miten opetus toteutetaan. Haluatko opetusta kerran viikossa? Vai kuukaudessa? Ei paineita, sillä sinä päätät. Verkkotuntien avulla voit hakea oppia ympäri maailman – Supeprofin avulla!  

Superprofilta löydät sopivan fysiikan opettajan

Superprof on verkkosivusto, joka yhdistää oppijat ja opettajat. Sivuillemme on rekisteröitynyt lukemattomia fysiikan opettajia ympäri maailman – ja määrä sen kuin kasvaa. Superprof-opettajat ovat lähtöisin erilaisista taustoista: alan ammattilaisista, opiskelijoista ja opetustyötä tekevistä. Opettajat päättävät yksityistuntien hinnoittelun itse kokemukseen, sijaintiin ja opetettavan lähtötasoon peilaten, jonka myötä opetusta löytyy monenlaiseen eri budjettiin. Jotkut opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jolloin voit rauhassa tutustua ja katsoa kuinka yhteistyö sujuu. Aloita matka kohti maailman keskipistettä ja ole oman elämäsi Newton – varaa ensimmäinen fysiikan tunti jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?