Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Fysiikka oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Fysiikka?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

72 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa fysiikka myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 72 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa fysiikka?

72 opettajaa aiheessa fysiikka on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 72 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: fysiikka on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen fysiikka verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 7 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

72 opettajaa aiheessa Fysiikka saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Fysiikka?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Fysiikka!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Fysiikan alkeet netissä yksityisopettajan kanssa

Ymmärrä paremmin fysiikan opintoja

Fysiikka tutkii ainetta ja sen käyttäytymistä ajassa ja avaruudessa. Se on tapa ymmärtää kaikkea näkyvää ja näkymätöntä, mitä maailmastamme löytyy. Joidenkin mielestä on ironista tutkia fyysistä maailmaa ja sen ominaisuuksia kyberavaruudessa, mutta jos asiaa miettii tarkemmin, niin sehän on vain loogista. Suuri osa fysiikasta on teoriaa, eli hypoteeseja joita ei voida testata, mutta jotka muodostavat perustan monille fysiikan tieteenalan osa-alueille. Otetaan esimerkiksi pimeä aine – tiedeyhteisö tietää, että sellainen on olemassa ja mistä sitä ei ainakaan ole tehty: tähdistä, jotka eivät ole syttyneet, ionisoituneesta plasmasta tai kaasupilvistä. Pimeää ainetta ei ole kuitenkaan päätynyt mikroskoopin alle eikä sitä ole näin ollen konkreettisesti havaittu. Pimeän aineen olemassaolosta ollaan yksimielisiä ja sen läsnäolon vaikutukset nähdään epäsuorasti, mutta sen tutkiminen jää kuitenkin tällä hetkellä vain teorian piiriin. Mielenkiintoista!  

Miksi opiskella fysiikkaa onine-tunneilla?

Fysiikka tunnetaan maailmankaikkeutemme perustana, mutta on hyvä miettiä mitä merkitystä asialla on. Onko sillä mitään väliä, että höyhen putoaa tyhjiössä tiiltä nopeammin? Miten Higgsin bosoni edistää ihmiskunnan asiaa? Onko pimeän aineen tutkimisen kanssa kiire? Vastaus kysymykseen “miksi opiskella fysiikkaa”, on suurempi kuin fysiikka itse. On inhimillistä olla kiinnostunut ymmärtämään kaikkea ympärillämme. Evoluution kannalta, fysiikan opiskelu johti lopulta hyödyllisten työkalujen rakentamiseen ja ruuanlaittoon tulen avulla. Esi-ihmisiltä puuttui älyllinen ymmärrys, miksi liha paistuu liekin päällä, mutta sen havainnointi johti heidät luomaan toisen proteiinipitoisen ravintolähteen, mikä teki kansasta vahvempaa ja selviytymisestä helpompaa.  

Fysiikan opiskelu tuottaa aineettomia hyötyjä

Toisin kuin lääketieteen opinnoissa, joissa potilaskin näkee ja tuntee oikean diagnoosin hyödyt, fysiikan saralla eniten nauttivat alan opiskelijat. Täytyy muistaa, että fysiikka on ensisijaisesti tuntemattoman löytämistä, tunnistamista ja ymmärtämistä. Fysiikassa alkuasetelma on se, että työ alkaa hypoteettisen asian esittämisestä, joka pyritään näyttämään sen jälkeen todeksi. Kriittisen ajattelun kehittämistä kerrassaan! Fysiikan parissa työskennellään yleensä jatkuvan epävarmuuden alla, joka tuo varmuutta epäilysten käsittelyyn niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Fakta tulee erottaa fiktiosta ja tosi valheesta. Lisäksi fysiikassa tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa jopa vuosien ja kuukausien työ tietyn teorian todistamiseksi valuu hukkaan – ja se on vain kyettävä myöntämään. Kuka olisikaan uskonut, että fysiikan opiskelu auttaa kasvattamaan rohkeutta, rehellisyyttä ja tarkkaa arvostelukykyä? Jostain on aloitettava! Ihme kyllä, oppilaat eivät yleensä koe vastenmielisyyttä kemiaa saati biologiaa kohtaan, mutta fysiikan opinnot herättävät suoranaista kauhua. Tämä on outoa, sillä fysiikka kun on käytännössä näiden kahden perusta. Kouluissa nykyään opetettava biologia on soveltavaa kemiaa ja kemian opetus taas soveltavaa fysiikkaa. Eli mutkat suoristaen, biologian opinnot ovat fysiikkaa? Mikäli matkasi tieteen pariin on helpompi aloittaa biologiasta, se ei haittaa lainkaan. Saatat löytää itsesi fysiikan kysymysten ääreltä ennen kuin huomaatkaan!  

Miksi fysiikkaa pelätään?

On totta, että fysiikka on matemaattisesti haastava oppiaine ja se perustuu monimutkaisiin laskelmiin teorioiden todistamiseksi. On mielenkiintoista huomata, että ahdistuneisuus matematiikkaa kohtaan on yleinen ongelma, vaikuttaen jopa neljäsosaan maailman väestöstä. Mitään varsinaista fysiikka-ahdistusta ei taas ole dokumentoitu lainkaan. Useimmat opiskelijat pitävät maailman tutkimista erittäin kiehtovana ja soveltavat fysiikan lakeja ahkerasti arjessaan, tietoisesti ja tietämättään. Puhelimen pyyhkäisy, kuulokkeiden asettelu korvaan, pyörällä tai autolla ajaminen… Fysiikan ymmärtäminen arkisempien esimerkkien kautta voisi olla hyvä keino taklata epävarmuutta oppiainetta kohtaan! Tässä kohti paras apu on ehdottomasti fysiikan kertaus fysiikan opettajan kanssa, kätevästi verkon kautta. Oli ongelma sitten tulevaan testiin tai pääsykokeeseen liittyvä, osaava yksityisopettaja kykenee helpottamaan fysiikan alkeiden ymmärtämistä ja soveltamista. Yksityisopettaja auttaa sinut ymmärtämään, että fysiikan opiskelu on itse asiassa hyvinkin hauskaa!  

Aloita fysiikan kertaus Superprofilla

Superprofilta löydät suuren joukon yksityisopettajia, jotka tarjoavat opetusta fysiikan parissa. On tärkeää löytää sellainen opettaja, kenen kanssa tulee toimeen, sillä henkilökemioilla on yllättävän suuri merkitys motivaation ja innostumisen löytämisessä. Yksityisopetuksen parhaita puolia ovat ehdottomasti joustavuus, tehokkuus ja hauskuus! Saat itse päättää, kenen opettajan kanssa opiskelet ja mitä osa-aluetta. Näin ollen voit keskittyä juuri niihin fysiikan sääntöihin ja laskelmiin, jotka aiheuttavat eniten harmaita hiuksia. Voit tutustua fysiikan etäopetusta tarjoaviin opettajiin etukäteen sivustollamme. Vertaile esimerkiksi saatuja arvosteluja, opettajien koulutusta ja taustaa, erikoistumisaloja tai saatavuutta. Keskimäärin fysiikan yksityistunnit maksavat Superprofilla 22€.

Mitä haluaisit oppia?