Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima yksityisopettajiamme paikassa Oulu

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

26 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 26€/h

2 h

Salamannopeaa! Yksityisopettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa paikassa Oulu!

2. Saavuta tavoitteesi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ota yksityisopetuksen mahdollisuuksista kiinni

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on tuntien keskimääräinen hinta paikassa Oulu ?

Keskimääräinen hinta tunneille on 26€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi yksityisopetus kannattaa?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla kaupungissa Oulu?

55 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen  opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 55 profiilin joukosta.

✒️ Kuinka opettajamme on arvioitu?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi aina viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa ?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa !

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat tuutorit paikassa Oulu

Oulun opetustarjonta ja yksityisopetus

Oulu on Pohjois-Suomen vanhin ja samalla yksi maan suurimmista kaupungeista. Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026 valittu Oulu tunnetaan teknologiakaupunkina sekä Pohjois-Suomen talouden keskittymänä. Kaupungissa on yli 200 000 asukasta ja se tunnetaan myös aktiivisena opiskelijakaupunkina Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun myötä. Ei ole siis salaisuus, että Oulusta löytyy myös monenlaista yksityisopetusta paikallisia palvelemaan.  Superprof on yksi suosituimmista yksityisopetuksen tarjoajista Oulun seudulla. Löydät kauttamme apua niin kouluaineisiin, uusiin harrastuksiin kuin erilaisiin taitoihinkin, joita työelämässä tarvitaan. Tervetuloa tutustumaan!  

Löydä yksityisopettaja Oulusta

2020-luku on tuonut mukanaan monenlaisia muutoksia maailmaan. Yksi näistä on jatkuvasti kasvava yksityisopetus eikä oman opettajan löytäminen ole koskaan ollut näin helppoa. Ei ole kauaakaan siitä, kun yksityisopetusta tarjottiin vain suositusten pohjalta. Asiakkaat olivat pääosin varakkaampia ihmisiä, jotka etsivät lapsilleen parasta mahdollista opetusta. Tällä hetkellä – kiitos internetin, voit löytää opettajan kotikoneella tai puhelimella ja tutustua häneen jo ennen ensimmäistä tapaamista, sohvan pohjalta käsin. Oulun lisäksi voitkin etsiä opettajia Superprofin kautta ympäri maailman! Kirjoita hakuun aihe tai harrastus, tutustu opettajien profiileihin ja ota yhteyttä. Maksu suoritetaan kätevästi verkon kautta tunti kerrallaan. Superprofilta löydät apua oppiaineisiin aina peruskoulutasolta yliopistoon ja opetusta on tarjolla kaikille muillekin oppimisesta kiinnostuneille.   

Viisi syytä valita yksityisopettaja

Koska aikaa ei ole hukattavaksi, tiivistimme seuraaviin kohtiin viisi syytä osallistua yksityisopetukseen. Monia muitakin löytyy, mutta nämä sisäistettyä on asia jo helppo ymmärtää!

1. Hanki lisää itseluottamusta – Mikään ei ole tärkeämpää, kuin uskoa itseensä ja omiin kykyihin. Yksityisopetus auttaa niin lapsia kuin aikuisia eteenpäin, oppiaineesta tai lajista riippumatta sekä kasvattaa itseluottamusta. 

2. Kehity oppiaineessa – Kun keskityt opiskeluun ja tiedon hankintaan yhdessä yksityisopettajan kanssa, muistat ja pystyt soveltamaan asioita paremmin. Tämä auttaa sinua niin opiskeluiden kuin työelämänkin kanssa, oppiaineesta riippumatta.

3. Saavuta haluamasi arvosana – Yksityisopetus on erinomainen tapa kerrata lopputenttiin tai valmistautua pääsykokeeseen. Kehittämällä osaamista eri oppiaineissa  voit varmistaa unelmiesi opiskelupaikan sekä tarvittavan arvosanan.

4. Tukiopetusta kotiin – Kiitos joustavuuden ja etäyhteyksien, voit opiskella myös tutussa ja turvallisessa ympäristössä, kotona. Kätevää!

5. Opi uusi taito tai harrastus – Älä luule, että yksityisopetus on vain kouluaineita varten. Superprofin opettajat voivat opettaa sinua soittamaan, aloittamaan kuntoilun tai meditoinnin – näyttelyn aloittamisesta puhumattakaan.

Miksi suosittelemme Superprofia?

Superprof on sivusto, jonka kautta eri alojen yksityisopettajat tarjoavat palveluitaan opiskelijoille. Superprof mahdollistaa helpon kommunikoinnin ja vertailun, mikä on tärkeää omaa yksityisopettajaa valittaessa. Oli kyse sitten englannista, talousmatematiikasta, psykologiasta, toisesta vieraasta kielestä tai vaikkapa tanssin aloittamisesta, löydät kauttamme kätevästi Oulun seudulla toimivat opettajat ja valmentajat. Mikäli etäopiskelu ei haittaa, voit suunnata katseesi myös muihin kaupunkeihin tai mikset suoraan ulkomaille! Superprofin opettajat tarjoavat myös ilmaisia ensimmäisiä tunteja, jotta tutustuminen opetukseen olisi mahdollisimman helppoa. Tämä varmistaa sen, että löydät juuri sinulle tai lapsellesi sopivan opettajan sekä opetustyylin. Olemme haastatelleet kaikki opettajat etukäteen, joten voit olla varma että kauttamme saat luotettavaa ja asiantuntevaa opetusta.  Ympäri maailman Superprofin kautta kohtaavat tuhannet opettajat ja opiskelijat. Olemme luoneet helppokäyttöisen sivuston, jotta erilaisten vaihtoehtojen tutkiminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Kiinnostaako sinua taiteet? Ruoanlaitto? Vai tarvitsetko personal traineria kesäkunnon saavuttamiseksi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen meiltä.   

Aloita opiskelu tänään

Oulu tarjoaa monia mahdollisuuksia niin koulutuksen kuin työelämänkin kannalta. Yksityisopetus tukee näitä molempia. Löydät kauttamme paikalliset opettajat helposti ja nopeasti, vain muutamalla klikkauksella. Opettajamme ovat ammattitaitoisia opettajia, työelämässä ansioituneita osaajia sekä viimeisintä tietoa omaavia opiskelijoita. Löydät siis varmasti itsellesi sopivan opettajan Superprofilta. Emme ota kantaa opetuksen sisältöön, vaan voit sopia yksityistunnit juuri niin kuin haluat opettajan ehdotusten pohjalta. Olemme varmistaneet jokaisen opettajan pätevyyden etukäteen, joten voit luottaa sivuiltamme löytyviin opettajiin ja ottaa heihin rohkeasti yhteyttä. Matka kohti tavoitteiden saavuttamista alkaa halutessasi jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?