Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima ruotsin kielen opettajiamme paikassa Oulu

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

28 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

3 h

Salamannopeaa! Ruotsin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ruotsi paikassa Oulu!

2. Ruotsin kielen opettaja kotona tai verkossa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Ruotsin kielen opetus

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla - se on hauskaa!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruotsi paikassa Oulu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 28€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Ruotsi?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ruotsi entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Ruotsi?

Superprofissa suuri osa aiheen Ruotsi opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruotsi

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Ruotsi?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ruotsi opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruotsi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruotsi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja halvimmat ruotsin kurssit paikassa Oulu

Löydä ruotsin kielen kurssi Oulusta

Ruotsin kielen opiskelu on paljon muutakin kuin erinäisten sanojen kääntämistä ja kadunnimien ymmärtämistä Länsi-Suomessa. Oppimisprosessiin sisältyy niin kielioppisääntöjä, lukuharjoituksia, oikeinkirjoitusta kuin keskusteluakin.  

Kun kehität ruotsin kielen taitoa ja opit analysoimaan tekstiä sekä erilaisia asiayhteyksiä, saat ruotsista kaiken irti. Jotta voit kommunikoida sujuvasti ruotsiksi, tarvitset tarpeeksi toistoja ja asiantuntevaa opetusta. Yksinopiskelukin on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan, mutta se ei sovi kaikille. 

Oulussa on hyvät mahdollisuudet virkistää omaa muistia ruotsin suhteen. Superprofin yksityisopettajat ovat valmiita auttamaan sinua itsevarmemmaksi ruotsin taitajaksi, tavoitteesta riippumatta. Aloita ruotsin opiskelu jo tänään!

Näin hyödyt ruotsin tunneista

Sen lisäksi, että ruotsi on maamme toinen virallinen kieli, niin maailmalta löytyy noin 10 miljoonaa muutakin kenen kanssa voit aloittaa kommunikoinnin kielen opittua. Kuten monissa muissakin kielissä, niin myös ruotsissa on eri murteita ja vivahteita joihin voit keskittyä. Se ruotsi, jota isovanhempamme kenties osaavat poikkeaa siitä mitä Tukholman kaduilla tällä hetkellä puhutaan. Ruotsin kieltä voit Oulussa opiskella Oulun yliopistossa, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa, Oulu-opistossa  sekä tietysti Superprofin yksityisopettajien kanssa.

Opiskelemalla ruotsia, pystyt virkistämään muistia unohtuneiden peruskoulutuntien jälkeen. Jos haluat hakeutua yliopistoon, voit kerrata pääsykokeisiin yhdessä opettajamme kanssa. Mitä selkeämmin opit ilmaisemaan itseäsi, sen paremmin pystyt vuorovaikuttamaan muiden ruotsinkielisten kanssa. 

Ruotsin kursseilla saat erinomaisen läpileikkauksen kieleen, juuri siihen tahtiin kuin haluat. Toisin kuin koulussa tai muissa paikoissa, Superprofilla voit itse päättää missä ja milloin opiskellaan. Jos esimerkiksi koet olevasi virkeimmillään aamuisin, voit sopia yksityistunneista tämän perusteella. Jos taas kiinteä aika torstai-iltaisin sopii muuhun kalenteriin, voit ehdottaa tätä opettajallesi. 

Vuorovaikuta ruotsin kielellä

Superprof kannustaa jokaista käymään tuumasta toimeen. Oli tavoitteesi sitten pienempi tai suurempi, suunnittelemme sinulle sopivan ruotsin kurssin Oulussa. 

On monta syytä aloittaa ruotsin opinnot:

  • Itsevarmuuden ja esiintymistaidon kehittäminen
  • Ruotsin kielen kirjoittaminen ja ilmaisutaidot
  • Työhön liittyvät vaatimukset ja mahdollisuudet – esimerkiksi markkinoinnin, juridiikan tai viestinnän alalla
  • Sosiaaliset suhteet ja keskustelu esimerkiksi puolison tai sukulaisten kanssa. 

Tänä päivänä uuden kielen oppiminen on helpompaa kuin koskaan. Samalla siitä on tullut haasteellisempaa siinä mielessä, että monet muut aikasyöpöt vievät keskittymistä jatkuvasti muualle. Sosiaalinen media, lukemisen väheneminen, suorituskeskeisyys… Ruotsin kielen oppiminen vaatii aikaa, harjoittelua ja toistoja. Superprofin opettajat osaavat rakentaa mielenkiintoisia ja hauskoja oppimiskokemuksia, joista saat kaiken irti. 

Uuden kielen oppiminen

Kielen opiskelussa on kyse tavasta kommunikoida. Mikä synonyymi sopii tiettyyn asiayhteyteen? Miten puhuminen eroaa virallisissa tilaisuuksissa? Mitä on ruotsin kieli ja ruotsalaiset murteet? Onko alueellisia eroja ja milloin nämä kannattaa huomioida? 

Jos haluat saada kaiken irti ruotsin opiskelusta, on hyvä miettiä etukäteen mitä tahtoo kielen parissa saavuttaa. Oman tavoitteen tai päämäärän hahmottelu etukäteen auttaa sopivan kurssin suunnittelussa. Opetus nimittäin eroaa sisällöltään, jos kyseessä on esimerkiksi ruotsin alkeet tai matkailusanaston oppiminen. Superprofin opettajat ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen opetukseen, joten mahdollisuuksia kyllä riittää. Kerro meille, kuinka voimme auttaa – siitä se lähtee!

Monta syytä aloittaa ruotsin yksityistunnit

Vieraan kielen opiskelussa yksityisopettajan kanssa on useita etuja. Ensinnäkin, saat päättää kunkin tunnin aiheen (tai pyytää opettajaa tekemään näin) ja lisäksi sen, milloin opiskellaan. Superprofilla on mahdollista osallistua niin lähi- kuin etäopetukseenkin. 

Opettajamme tarjoaa aina sataprosenttisen läsnäolon sekä kehittävää palautetta. Palautteesta oppimalla tehostat omaa kielitaitoasi ja tämä tapahtuu nopeammin kuin osana ryhmää tai yksin kotona. Voitte sopia tukiopetuksesta, kerrata vanhaa, oppia uutta tai valmistautua esimerkiksi pääsykokeeseen. Kätevää! Myöskään pienryhmäopetus ei ole poissuljettu vaihtoehto, jos haluat uuden harrastuksen esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa. 

Aloita opiskelu Superprofilla

Jos olet ottanut ensimmäisen askeleen ja päättänyt aloittaa ruotsin tunnit Oulussa, on edessä vain yksi tärkeä välivaihe. Opettajan valitseminen. Kyllä, toisin kuin koulussa, saat valita opettajiemme joukosta sen kenen kanssa hyppäätte ruotsin kielen saloihin.

Opettajien profiileista löytyy hyödyllistä tietoa, jota kannattaa vertailla. Esimerkiksi opettajan koulutus, työkokemus, saadut arvostelut sekä hinta ovat tekijöitä, joiden perusteella on helpompi lähestyä sopivia kandidaatteja. Keskimäärin ruotsin tunnit Oulussa maksavat 28€, mutta esimerkiksi etätunnit ovat edullisempia. Vaihtoehtoja riittää varmasti moniin budjetteihin. Ota seuraavaksi vartti aikaasi ja tutustu opettajiimme Oulussa. Tervetuloa opiskelemaan!

Mitä haluaisit oppia?