Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Oulu

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

3 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Oulu!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka hintava englannin oppitunti on paikassa Oulu ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen kustannus englannin kielen tuutoroinnille paikassa Oulu on 22€.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavien seikkojan myötä:

  • tuutorin kokemus
  • missä tunnit pidetään (verkossa tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen oppitunnin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen opettajien hintoihin lähiseudullasi.

🏅 Kuinka moni tuutori on saatavilla antamaan yksityisiä englannin kielen oppitunteja paikassa Oulu?

Kaupungissa Oulu ja sen lähellä, 16 yksityisopettajaa on saatavilla antamaan englannin kielen opetusta.

 

Voit kurkistaa heidän ilmoituksiaan ja ottaa englannin kielen opettajan, joka sopii tarpeisiisi.

 

Valitse oppitunti yli 16 englannin kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa oppitunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa hallitaksesi englannin kieli nopeammin ja saadaksesi täydellisen ääntämisen.

 

Moni englannin kielen tuutoreista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä tuutoreista läpi alustan antaa englannin kielen tunteja Skype:ssä.

 

Löytääksesi vapaana olevia oppitunteja verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit Skype:ssä tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Keskimäärin, minkä pisteytyksen oppilaat ovat tehneet englannin tuutoreilleen paikassa Oulu?

2 arvostelun näytteestä, nuoret arvioivat englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 5.0 5:stä.

 

Palveluasiantuntija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä viikolla, mikäli sinulla on tarpeita oppitunnistasi.

 

Lue meidän usein kysyttyjä kysymyksiä.

🇬🇧 Miksi ottaa yksityisiä englannin kielen tunteja paikassa Oulu?

Englannin opiskelemisessa on runsaasti etuja. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittynyt kirjoitustaito.

 

Kaikki englannin kielen yksityiset oppitunnit kokeneen yksityisen opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia englannin kieli taitavammin.

 

Sinun tulee vain napata opettaja ja varata englannin kielen oppitunti kotisi mukavuudesta tai ottaa verkkotunteja

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua saamaan yhteyden yksityisopettajaasi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai jossakin muussa paikassa

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 16 yksityisen tuutorin joukosta paikassa Oulu.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin yksityinen englannin kielen kurssi Oulussa

Tutustu englannin yksityistunteihin

Tiesitkö, että englannin kieli voi tulla vastaan mitä eriskummallisimmissa paikoissa? Jos kuvittelet, että koulussa päntätty kielikylpy riittää kielen hallitsemiseksi, niin totuus voi tulla vastaan jo ensimmäisellä lomamatkalla Suomen rajojen toiselle puolen. Englannin kieltä tulee harjoitella ja kerrata – muuten se unohtuu. Ja siinä kohtaa saattaa harmittaa, sillä taito on varsin arvokas.

Englanti on tärkeä oppiaine hallita monen opiskelupaikan sekä myös työmahdollisuuksien suhteen. Maailman tunnetuimpana kielenä se avaa monia ovia niin Oulussa kuin sen ulkopuolellakin, etkä voi koskaan tietää käveleekö seuraavan kerran juna-asemalla vastaan elämäsi rakkaus. Rakkaus, joka puhuu vain englantia.

Siinäpä vasta motivaatiota opiskella! Englannin yksityistunnit ovat tehokas tapa kielitaidon kartuttamiseen. Lue lisää, niin ymmärrät miksi. 

 

Yksityisopettajan avulla arvosanat kuntoon

Toisin kuin tieteellisissä oppiaineissa, englannin esseissä ei välttämättä haeta yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta. Peruskoulussa, lukiossa ja kolmannella asteella opiskellessa tulee väistämättä kohdanneeksi erilaisia englannin tehtäviä, joissa vaaditaan lujaa keskittymistä ja perusasioiden muistamista. Koska tapoja vastata on monia, täytyy olla varma omasta osaamisestaan ja luottaa itseensä. 

Englannin opinnoissa voi olla vaikea saada erinomaista arvosanaa. Tämä johtuu monesta syystä. Toisaalta, jos kielioppi on perusteiltaan edes jokseenkin kunnossa niin läpäiseminenkin pitäisi olla jokseenkin helppoa. Oppijat ovat kuitenkin erilaisia ja välttämättä koulun kielitunnit eivät riitä joko loistamaan tai edes pääsemään kärryille. Englannin kielen tukiopetusta tarvitsevat paikoin siis niin lahjakkaat kuin oppimisvaikeuksia kokevat. Tiesitkö, että pätevä yksityisopettaja osaa kiinnittää huomion kehityskohtiisi ja siihen, miten sisäistät vaikeat asiat mahdollisimman helposti?

Jos harkitset yksityisopetusta Oulussa, suosittelemme tarkistamaan Superprofin kieliopettajat. Apu on nimittäin lähellä!

 

Miksi osallistua yksityisopetukseen?

Hyvä kysymys! Ja vastaamme mielellämme. Yksi syy, miksi englannin kielen yksityisopetusta kannattaa harkita on ehdottomasti yksilöllinen palaute. Luokanopettaja ei ehdi tai pysty antamaan tarpeeksi rakentavaa ja syvällistä palautetta opintojen sujumisesta, vaikka se helpoin vaihtoehto kieltämättä olisikin. Kahdenkeskiseen opetukseen erikoistunut yksityisopettaja pystyy tunnistamaan vahvuutesi ja heikkoutesi ja näiden pohjalta rakentamaan sinulle sopivan oppimistyylin, jolla kehität kielitaitoasi tehokkaasti. 

Onko sinulla vaikeuksia luetun ymmärtämisen, kieliopin tai erilaisten sanastojen kanssa? Yksityisopettaja osaa kysyä juuri oikeat kysymykset, joiden myötä ajattelusi kehittyy ja kykenet ratkaisemaan englannin tehtäviä aivan uudella tapaa. Syitä osallistua yksityisopetukseen on siis monia.

Aiemmin puhuimme arvosanojen parantamisesta. Yhtä lailla vieraskieliset koulutukset tai yliopiston pääsykokeet vaativat englannin kertausta, ja tässä kohtaa yksityisopettajaan sijoitetut eurot tuottavat todella hyvin takaisin. Englannin opiskelu on todella hyvä tapa kehittää myös omaa ajattelua – pääset osaksi maailmanlaajuista verkostoa, joka kattaa miljoonia ja miljoonia puhujia, jotka ajattelevat samalla kielellä. Inspiroivaa!

 

Opiskele englantia Oulussa

Oulussa on useita oppilaitoksia, joissa voit opiskella englanniksi – kurssipohjaisesti tai tutkintona. Esimerkiksi Oulun yliopistossa voit opiskella englannin kieltä ja Oulun aikuislukio sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoavat kevyempää kielikylpyä sitä kaipaaville. Myös Oulun ammattikorkeakoulussa OAMKissa on tarjolla kieliopintoja ja niitä voikin opiskella korkeakouluopiskelijana kätevästi ristiin yhdessä yliopiston kanssa. Tukiopetusta kannattaa kysyä suoraan omasta oppilaitoksesta, mutta varaudu siihen, että se ei aina välttämättä ole mahdollista. 

Virallisten koulutusten lisäksi Oulun seudulta löytyy useita yksityisopettajia, jotka tarjoavat englannin kielen opetusta. Äläkä unohda erilaisia verkko-opiskelumateriaaleja ja sovelluksia – niiden avulla kieltä voi oppia melkeinpä missä vaan! 

Yksityisopetusta harkitessasi suosittelemme tutustumaan Superprofin englannin opettajiin. Löydät meiltä useita motivoituneita opettajia auttamaan sinua tavoitteidesi kanssa. Käyttäjäystävällinen sivustomme on suunniteltu niin, että yksityisopetuksen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa!

 

Superprofin yksityisopetus englanniksi

Superprof on koonnut riveihinsä Oulun seudulta useita paikallisia englannin opettajia. He ovat taustoiltaan koulussa työskenteleviä ammattiopettajia, eri alojen opiskelijoita sekä natiiveja puhujia, jotka tarjoavat henkilökohtaista opetusta kaikille iästä riippumatta. Tällä hetkellä englannin tunteja saat Oulussa 22 € keskimääräiseen tuntihintaan. 

Voit hakea opettajia oppiaineen, hintatason, arvostelujen ja sijainnin perusteella. Vertaile ja tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin. Mikäli Oulusta ei löydy sinulle mieluista ja vapaana olevaa opettajaa, suosittelemme tutustumaan verkko-opetusta tarjoaviin vaikkapa ympäri maailman! Mikä olisikaan sen parempaa, kuin jossain kohtaa ottaa rohkeasti yhteyttä suoraan Englannissa asuvaan opettajaan? Tämäkin onnistuu – vaikka jo tänään. Täytyy vain uskaltaa aloittaa.

Olemme mukanasi matkassa kohti small talkia ja tunnistettavaa aksenttia. Tervetuloa oppimaan!

Mitä haluaisit oppia?