Etusivu
Tarjoa opetusta

Englannin Yksityisopetus Oulu

🥇 Englannin opettajat Oulu
💻 6 opettajaa
🔒 Varmennetut arvostelut
💸 Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Englanti kaupungissa Oulu

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

23 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

1

Etsi englannin kielen kurssi

Etsi itsellesi sopiva kurssi omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tuntien sijainti, tutkinto, opettajan kokemus, arvostelut.

2

Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3

Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Aikaisemmat oppilaat paikassa Oulu
arvioivat opettajansa aiheessa Englanti

Selaa englannin yksityisopettajiamme

Löydä paras ja halvin yksityinen englannin kielen kurssi Oulussa

Tutustu englannin yksityistunteihin

Tiesitkö, että englannin kieli voi tulla vastaan mitä eriskummallisimmissa paikoissa? Jos kuvittelet, että koulussa päntätty kielikylpy riittää kielen hallitsemiseksi, niin totuus voi tulla vastaan jo ensimmäisellä lomamatkalla Suomen rajojen toiselle puolen. Englannin kieltä tulee harjoitella ja kerrata – muuten se unohtuu. Ja siinä kohtaa saattaa harmittaa, sillä taito on varsin arvokas.

Englanti on tärkeä oppiaine hallita monen opiskelupaikan sekä myös työmahdollisuuksien suhteen. Maailman tunnetuimpana kielenä se avaa monia ovia niin Oulussa kuin sen ulkopuolellakin, etkä voi koskaan tietää käveleekö seuraavan kerran juna-asemalla vastaan elämäsi rakkaus. Rakkaus, joka puhuu vain englantia.

Siinäpä vasta motivaatiota opiskella! Englannin yksityistunnit ovat tehokas tapa kielitaidon kartuttamiseen. Lue lisää, niin ymmärrät miksi. 

 

Yksityisopettajan avulla arvosanat kuntoon

Toisin kuin tieteellisissä oppiaineissa, englannin esseissä ei välttämättä haeta yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta. Peruskoulussa, lukiossa ja kolmannella asteella opiskellessa tulee väistämättä kohdanneeksi erilaisia englannin tehtäviä, joissa vaaditaan lujaa keskittymistä ja perusasioiden muistamista. Koska tapoja vastata on monia, täytyy olla varma omasta osaamisestaan ja luottaa itseensä. 

Englannin opinnoissa voi olla vaikea saada erinomaista arvosanaa. Tämä johtuu monesta syystä. Toisaalta, jos kielioppi on perusteiltaan edes jokseenkin kunnossa niin läpäiseminenkin pitäisi olla jokseenkin helppoa. Oppijat ovat kuitenkin erilaisia ja välttämättä koulun kielitunnit eivät riitä joko loistamaan tai edes pääsemään kärryille. Englannin kielen tukiopetusta tarvitsevat paikoin siis niin lahjakkaat kuin oppimisvaikeuksia kokevat. Tiesitkö, että pätevä yksityisopettaja osaa kiinnittää huomion kehityskohtiisi ja siihen, miten sisäistät vaikeat asiat mahdollisimman helposti?

Jos harkitset yksityisopetusta Oulussa, suosittelemme tarkistamaan Superprofin kieliopettajat. Apu on nimittäin lähellä!

 

Miksi osallistua yksityisopetukseen?

Hyvä kysymys! Ja vastaamme mielellämme. Yksi syy, miksi englannin kielen yksityisopetusta kannattaa harkita on ehdottomasti yksilöllinen palaute. Luokanopettaja ei ehdi tai pysty antamaan tarpeeksi rakentavaa ja syvällistä palautetta opintojen sujumisesta, vaikka se helpoin vaihtoehto kieltämättä olisikin. Kahdenkeskiseen opetukseen erikoistunut yksityisopettaja pystyy tunnistamaan vahvuutesi ja heikkoutesi ja näiden pohjalta rakentamaan sinulle sopivan oppimistyylin, jolla kehität kielitaitoasi tehokkaasti. 

Onko sinulla vaikeuksia luetun ymmärtämisen, kieliopin tai erilaisten sanastojen kanssa? Yksityisopettaja osaa kysyä juuri oikeat kysymykset, joiden myötä ajattelusi kehittyy ja kykenet ratkaisemaan englannin tehtäviä aivan uudella tapaa. Syitä osallistua yksityisopetukseen on siis monia.

Aiemmin puhuimme arvosanojen parantamisesta. Yhtä lailla vieraskieliset koulutukset tai yliopiston pääsykokeet vaativat englannin kertausta, ja tässä kohtaa yksityisopettajaan sijoitetut eurot tuottavat todella hyvin takaisin. Englannin opiskelu on todella hyvä tapa kehittää myös omaa ajattelua – pääset osaksi maailmanlaajuista verkostoa, joka kattaa miljoonia ja miljoonia puhujia, jotka ajattelevat samalla kielellä. Inspiroivaa!

 

Opiskele englantia Oulussa

Oulussa on useita oppilaitoksia, joissa voit opiskella englanniksi – kurssipohjaisesti tai tutkintona. Esimerkiksi Oulun yliopistossa voit opiskella englannin kieltä ja Oulun aikuislukio sekä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoavat kevyempää kielikylpyä sitä kaipaaville. Myös Oulun ammattikorkeakoulussa OAMKissa on tarjolla kieliopintoja ja niitä voikin opiskella korkeakouluopiskelijana kätevästi ristiin yhdessä yliopiston kanssa. Tukiopetusta kannattaa kysyä suoraan omasta oppilaitoksesta, mutta varaudu siihen, että se ei aina välttämättä ole mahdollista. 

Virallisten koulutusten lisäksi Oulun seudulta löytyy useita yksityisopettajia, jotka tarjoavat englannin kielen opetusta. Äläkä unohda erilaisia verkko-opiskelumateriaaleja ja sovelluksia – niiden avulla kieltä voi oppia melkeinpä missä vaan! 

Yksityisopetusta harkitessasi suosittelemme tutustumaan Superprofin englannin opettajiin. Löydät meiltä useita motivoituneita opettajia auttamaan sinua tavoitteidesi kanssa. Käyttäjäystävällinen sivustomme on suunniteltu niin, että yksityisopetuksen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa!

 

Superprofin yksityisopetus englanniksi

Superprof on koonnut riveihinsä Oulun seudulta useita paikallisia englannin opettajia. He ovat taustoiltaan koulussa työskenteleviä ammattiopettajia, eri alojen opiskelijoita sekä natiiveja puhujia, jotka tarjoavat henkilökohtaista opetusta kaikille iästä riippumatta. Tällä hetkellä englannin tunteja saat Oulussa 23 € keskimääräiseen tuntihintaan. 

Voit hakea opettajia oppiaineen, hintatason, arvostelujen ja sijainnin perusteella. Vertaile ja tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin. Mikäli Oulusta ei löydy sinulle mieluista ja vapaana olevaa opettajaa, suosittelemme tutustumaan verkko-opetusta tarjoaviin vaikkapa ympäri maailman! Mikä olisikaan sen parempaa, kuin jossain kohtaa ottaa rohkeasti yhteyttä suoraan Englannissa asuvaan opettajaan? Tämäkin onnistuu – vaikka jo tänään. Täytyy vain uskaltaa aloittaa.

Olemme mukanasi matkassa kohti small talkia ja tunnistettavaa aksenttia. Tervetuloa oppimaan!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti paikassa Oulu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Englanti?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Englanti?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Englanti?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Englanti opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.