Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Yksityinen englannin opetus paikassa Jyväskylä

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 4.9 tähteä ja enemmän kuin 4 arvostelua

21 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 21€/h

2 h

Salamannopeaa! Englannin kielen opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa englanti paikassa Jyväskylä!

2. Löydä paras englannin opettaja vastaten juuri sinun halujasi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Englannin opiskelu yksityisopettajan kanssa voi olla hauskaa

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Kuinka paljon englannin kielen tuutorointi maksaa paikassa Jyväskylä ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen maksu yksityisille englannin kielen kursseille paikassa Jyväskylä on 21€.

 

Tuutoroinnin hinnat muuttuvat seuraavien seikkojan myötä:

  • englannin kielen opettajan kokemus
  • missä tunnit pidetään (Skype:ssä tai oppilaan luona)
  • tuntien taajuus ja jokaisen kurssin kesto
  • oppituntiesi tavoite (opiskeletko englantia huvikseen, vai harjoitteletko kokeisiin?)

97% tuutoreista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tutustu englannin kielen yksityisopettajien hintoihin kaupungissasi.

🏅 Kuinka moni yksityinen tuutori paikassa Jyväskylä on saatavilla antamaan englannin kursseja?

Kaupungissa Jyväskylä ja sen lähialueilla, 21 yksityistä englannin kielen opettajaa on saatavilla antamaan englannin kielen tunteja.

 

Löytääksesi yksityisopettajan, lue hänen tuutorointi-ilmoitus, jotta löydät lisätietoa oppitunneista.

 

Valitse oppitunti paikassa Jyväskylä yli 21 saatavilla olevan englannin kielen yksityisopettajan joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa englannin kielen tunteja verkossa?

Opettele puhumaan englantia verkossa Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saa yhteys englantia äidinkielenään puhuviin opettajiin Superprofissa kehittääksesi englannin kielen taitojasi ja saadaksesi täydellisen aksentin.

 

Moni englannin kielen opettajista tarjoaa myös yksityisopetusta. Noin 80% yksityisistä opettajista läpi alustan tarjoaa englannin kielen tunteja verkossa.

 

Löytääksesi vapaana olevia englannin kielen tuutoreita verkossa, valitse webkamera vaihtoehto hakukoneesta, jotta löydät kaikki saatavilla olevat opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta tällä hetkellä haluamassasi aineessa.

 

Verkkotunnit webkameralla tarjoavat sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella tuntisi aikataulusi mukaan, ja verkkotunnit ovat usein halvempia, koska opettaja ei käytä aikaa matkustamiseen.

 

Löydä englannin kielen verkko-opettajasi

 

✒️ Miten suurin osa oppilaista pisteyttävät englannin yksityisopettajansa kaupungissa Jyväskylä?

4 suosituksen näytteestä, nuoret pisteyttivät englannin kielen yksityisopettajansa keskimäärin 4.9 5:stä.

 

Huolien ilmetessä oppituntisi kanssa, asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on täällä löytämään ratkaisun puhelimen tai mailin välityksellä maanantaista perjantaihin.

 

Lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä.

🇬🇧 Miksi et ottaisi englannin kielen tunteja paikassa Jyväskylä?

Englannin sujuvuuden opiskelemisessa on runsaasti hyötyjä. Kyky kommunikoida toisella kielellä avaa sinulle paljon ovia työllisyyden, matkailun sekä kulttuurin tiimoilta.

Muita englannin kielen opiskelun hyötyja ovat muun muassa korkeampi työllisyysaste ja kehittynyt kirjoitustaito.

 

Kaikki englannin kielen kurssit koulutetun opettajan kanssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita englannin kieli nopeammin.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja kotoa käsin tai ottaa verkkotunteja, ota yksityinen opettaja ja varaa kurssi jo tänään.

 

Viestintäpalvelu auttaa sinua ottamaan yhteyttä yksityiseen opettajaasi järjestääksesi englannin kielen oppituntisi, mikäli haluat oppia kotonasi tai ottaa verkkotunteja

 

Käytä hakukonettamme löytääksesi englannin kielen opettajasi yli 21 englannin kielen opettajan joukosta paikassa Jyväskylä.

 

Löydä englannin kielen opettajasi.

Tarve oppia lisää aiheessa Englanti?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Englanti!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä paras ja halvin englannin kielen kurssi paikassa Jyväskylä

Löydä englannin opetusta Jyväskylässä

Englannin kieli on läsnä monella opetusasteella. Lisäksi siihen kohtaa tänä päivänä usein jopa kadulla kulkiessa, matkustamisesta puhumattakaan. Englannin opetuksessa panostetaan yleensä niin kielioppiin, puhumiseen kuin kuuntelemiseenkin kirjoittamisen ohessa, mutta jokaiselle tällainen perinteinen opetussuunnitelma ei sovi.

Jyväskylässä on tarjolla runsaasti yksityistä englannin opetusta. Voit opiskella englannin alkeet tai kerrata, mitä koulussa aikoinaan opetettiin. Yksityisopetus on erinomainen tapa kehittää omaa kielitaitoaan ja tästä syystä suosittelemme jatkamaan lukemista. Kerromme englannin yksityisopetuksesta nimittäin lisää.

 

Miksi englannin opiskelu on tärkeää?

Kysymys, joka kannattaa kysyä. Oppiaineesta riippumatta. Jotta kykenisi motivoitumaan tiettyä aihetta kohtaan, on hyvä pohtia miksi juuri se on tärkeää? Englanti on ensinnäkin käytännössä pakollinen oppiaine Suomessa. Syy siihen on yksinkertainen – englannin kieltä tarvitsee nykyajan globaalissa yhteiskunnassa yhä enemmän, eikä koskaan voi tietää tuleeko vieras kieli vastaan seuraavissa opinnoissa, työelämässä tai arjessa. Jos siis haluat saada hyvät arvosanat kaikista oppiaineista tai hakeutua opiskelemaan vieraskieliseen koulutukseen, englantiin kannattaa panostaa. 

Englantia tarvitaan muun muassa kansainvälisessä liiketoiminnassa, luonnontieteissä ja lääketieteessä, matkailun parissa ja esimerkiksi populaarikulttuuria ymmärtääkseen. Englannin merkitystä ei kannata siis väheksyä vaan pikemminkin ihastella. Se nimittäin on kohtuullisen helppo kieli oppia alkeiden osalta, eikä jatko-opinnotkaan vauhtiin päästessä pelästytä! 

 

Haasteet englannin opinnoissa

Oletko aina pelännyt englannin puhumista? On helppo sanoa, että ei tarvitsisi. Voimme kuitenkin yhdessä yksityisopettajiemme kanssa auttaa pois tästä pelosta. Opit englantia ennen kuin huomaatkaan. 

Mikäli englannin kieliopin ja lainalaisuuksien ymmärtäminen olisi erityisen helppoa, ei sitä varmaankaan opetettaisi koulussa niin paljoa. Joillekin vieraan kielen opinnot voivat tuottaa huomattavia vaikeuksia ja usein moni matemaattisissa tai luonnontieteellisissä aineissa, kuten matematiikassa ja biologiassa pärjäävä, saattaa kokea englannin opinnot itselleen haasteellisiksi. 

Kun lapset aloittavat peruskoulun, he alkavat opiskella erilaisia ja toisistaan poikkeavia aineita. Oikean ja väärän ymmärtäminen tulee nopeasti esille, kuten myös erilaiset arvioinnit ja pisteytykset sekä asiat mitkä näihin vaikuttaa. Vanhemmaksi tullessaan huomaa helposti, että englannin kaltaisissa oppiaineissa aiemmin opitut metodit jäävät syrjään: vastauksissa voi olla vaihtelua ja erilaista lähestymiskulmaa. Tämä ei kaikille oppijoille sovi ja tässä kohtaa yksityisopetus astuu tukevasti kehiin. 

 

Englannin yksityisopetus

Usko pois – oma henkilökohtainen englannin opettaja on paras keino oppia kieltä. Toisin kuin ryhmätunneilla, keskitytte juuri niihin kysymyksiin ja osa-alueisiin, jotka sinua askarruttaa. Tukiopetusta on tänä päivänä vaikea saada suurien ryhmäkokojen vuoksi ja yksityisopetus on hyvä keino reagoida asiaan, mikäli kokee vaikeuksia kieliopinnoissa. Räätälöidyllä opetuksella tulokset ja motivaatio tehdä on erilaista kuin koulun penkillä. 

Kun harkitset englannin opiskelua yksityisopettajan kanssa, on tärkeää tietää ja tunnistaa itselle sopiva tapa oppia. Kirjoitatko vai puhutko mieluummin? Onko soveltavat tehtävät vai perinteisemmät kielioppiharjoitukset mieluisempia? Yksityisopetuksessa on mahdollisuus löytää kultainen keskitie omaan opiskeluun – uudenlainen näkökulma ja hauskuus tehdä ovat helppoja esimerkkejä, mitä kaikkea yksityisopetus voi antaa. Myös henkilökemiat ovat suuressa roolissa – mikäli ei tule toimeen oman koulun opettajan kanssa, voi yksityisopettajien joukosta löytää juuri itselleen sopivan mentorin. 

Tiesitkö, että yksityisopetus ei ole suunnattu vain vaikeuksia omaaville oppijoille? Yksityisopetus nimittäin mahdollistaa lähtötasosta riippumatta oman potentiaalin löytämisen suotuisalla oppimisympäristöllä. Lahjakkaat oppilaat saattavat haluta varmistaa englannin koemenestyksen tai pääsykokeessa pärjäämisen ja uuden opiskelupaikan. Eikä ole pakko olla edes oppilas – kaikki lapsista vanhempiin voivat ottaa osaa englannin kielen yksityisopetukseen. 

Onko edessä lomamatka? Englannilla pärjää pitkälle  – ja me autamme siinä!

 

Opi englantia Jyväskylässä

Jos harkitset yksityisopetusta, olet oikeassa paikassa. Superprof on koonnut kaikki Jyväskylän englannin taitajat samojen sivujen alle. Voit hakea englannin opettajia hakutoimintomme kautta ja tutustua heidän osaamiseen ja aiempien opiskelijoiden antamiin arvosteluihin etukäteen. Lisäksi sinua varmasti kiinnostaa, missä hintaluokassa englannin opetus on Jyväskylässä – kauttamme löydät vaihtoehtoja moniin budjetteihin. 

Tiesitkö, että monet Superprofin opettajat tarjoavat ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tällaiset mahdollisuudet kannattaa ilman muuta hyödyntää, sillä voit tutustua rauhassa opettajan tyyliin ja tapaan opettaa englantia. Näin ollen et tule tehneeksi hätiköityä päätöstä oman yksityisopettajan valinnan suhteen. Moni opettajistamme tarjoaa niin kahdenkeskistä opetusta, pienemmälle ryhmälle suunnattuja tunteja tai kokonaan verkossa tapahtuvia yksityistunteja. Kussakin on omat etunsa, joten kannattaa miettiä asiaa omien tavoitteiden kautta. 

Ryhmäopetus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun olet kiinnostunut yksityisopetuksesta yhdessä kaverisi tai perheesi kanssa. Näin voitte kätevästi jakaa tuntihintaa suuremmalle porukalle. Lisäksi pääsette myös harjoittelemaan dialogia muutakin kuin pelkän opettajan kanssa. Henkilökohtainen opetus taas takaa sen, että opiskelet juuri niitä asioita mitä haluat, silloin kun sinulle sopii – joustavasti. Superprofilta löydät niin Jyväskylässä toimivat kuin etänäkin työskentelevät opettajat. 

Oli haaveenasi parantaa kouluenglantia tai hakea ulkomaille opiskelemaan, olet löytänyt sopivalle sivustolle. Yksityistunnit Superprofilla ovat erinomainen vaihtoehto aloittaa kielitaidon kartuttaminen!

Mitä haluaisit oppia?