Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Englanti oman opettajasi kanssa paikassa Jyväskylä

🥇 Parhaat opettajat kaupungissa Jyväskylä
đź’» 4 opettajaa
đź”’ Varmennetut arvostelut
đź’¸ Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opettajamme aiheessa
Englanti kaupungissa Jyväskylä

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

24 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

18 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä 18 tunnissa

01

Etsi
itsellesi täydellinen opettaja paikassa Jyväskylä

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi aiheessa Englanti

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa Englanti

Saa opetusta parhailta opettajilta kaupungissa Jyväskylä

Löydä englannin opetusta Jyväskylässä

Englannin kieli on läsnä monella opetusasteella. Lisäksi siihen kohtaa tänä päivänä usein jopa kadulla kulkiessa, matkustamisesta puhumattakaan. Englannin opetuksessa panostetaan yleensä niin kielioppiin, puhumiseen kuin kuuntelemiseenkin kirjoittamisen ohessa, mutta jokaiselle tällainen perinteinen opetussuunnitelma ei sovi.

Jyväskylässä on tarjolla runsaasti yksityistä englannin opetusta. Voit opiskella englannin alkeet tai kerrata, mitä koulussa aikoinaan opetettiin. Yksityisopetus on erinomainen tapa kehittää omaa kielitaitoaan ja tästä syystä suosittelemme jatkamaan lukemista. Kerromme englannin yksityisopetuksesta nimittäin lisää.

 

Miksi englannin opiskelu on tärkeää?

Kysymys, joka kannattaa kysyä. Oppiaineesta riippumatta. Jotta kykenisi motivoitumaan tiettyä aihetta kohtaan, on hyvä pohtia miksi juuri se on tärkeää? Englanti on ensinnäkin käytännössä pakollinen oppiaine Suomessa. Syy siihen on yksinkertainen – englannin kieltä tarvitsee nykyajan globaalissa yhteiskunnassa yhä enemmän, eikä koskaan voi tietää tuleeko vieras kieli vastaan seuraavissa opinnoissa, työelämässä tai arjessa. Jos siis haluat saada hyvät arvosanat kaikista oppiaineista tai hakeutua opiskelemaan vieraskieliseen koulutukseen, englantiin kannattaa panostaa. 

Englantia tarvitaan muun muassa kansainvälisessä liiketoiminnassa, luonnontieteissä ja lääketieteessä, matkailun parissa ja esimerkiksi populaarikulttuuria ymmärtääkseen. Englannin merkitystä ei kannata siis väheksyä vaan pikemminkin ihastella. Se nimittäin on kohtuullisen helppo kieli oppia alkeiden osalta, eikä jatko-opinnotkaan vauhtiin päästessä pelästytä! 

 

Haasteet englannin opinnoissa

Oletko aina pelännyt englannin puhumista? On helppo sanoa, että ei tarvitsisi. Voimme kuitenkin yhdessä yksityisopettajiemme kanssa auttaa pois tästä pelosta. Opit englantia ennen kuin huomaatkaan. 

Mikäli englannin kieliopin ja lainalaisuuksien ymmärtäminen olisi erityisen helppoa, ei sitä varmaankaan opetettaisi koulussa niin paljoa. Joillekin vieraan kielen opinnot voivat tuottaa huomattavia vaikeuksia ja usein moni matemaattisissa tai luonnontieteellisissä aineissa, kuten matematiikassa ja biologiassa pärjäävä, saattaa kokea englannin opinnot itselleen haasteellisiksi. 

Kun lapset aloittavat peruskoulun, he alkavat opiskella erilaisia ja toisistaan poikkeavia aineita. Oikean ja väärän ymmärtäminen tulee nopeasti esille, kuten myös erilaiset arvioinnit ja pisteytykset sekä asiat mitkä näihin vaikuttaa. Vanhemmaksi tullessaan huomaa helposti, että englannin kaltaisissa oppiaineissa aiemmin opitut metodit jäävät syrjään: vastauksissa voi olla vaihtelua ja erilaista lähestymiskulmaa. Tämä ei kaikille oppijoille sovi ja tässä kohtaa yksityisopetus astuu tukevasti kehiin. 

 

Englannin yksityisopetus

Usko pois – oma henkilökohtainen englannin opettaja on paras keino oppia kieltä. Toisin kuin ryhmätunneilla, keskitytte juuri niihin kysymyksiin ja osa-alueisiin, jotka sinua askarruttaa. Tukiopetusta on tänä päivänä vaikea saada suurien ryhmäkokojen vuoksi ja yksityisopetus on hyvä keino reagoida asiaan, mikäli kokee vaikeuksia kieliopinnoissa. Räätälöidyllä opetuksella tulokset ja motivaatio tehdä on erilaista kuin koulun penkillä. 

Kun harkitset englannin opiskelua yksityisopettajan kanssa, on tärkeää tietää ja tunnistaa itselle sopiva tapa oppia. Kirjoitatko vai puhutko mieluummin? Onko soveltavat tehtävät vai perinteisemmät kielioppiharjoitukset mieluisempia? Yksityisopetuksessa on mahdollisuus löytää kultainen keskitie omaan opiskeluun – uudenlainen näkökulma ja hauskuus tehdä ovat helppoja esimerkkejä, mitä kaikkea yksityisopetus voi antaa. Myös henkilökemiat ovat suuressa roolissa – mikäli ei tule toimeen oman koulun opettajan kanssa, voi yksityisopettajien joukosta löytää juuri itselleen sopivan mentorin. 

Tiesitkö, että yksityisopetus ei ole suunnattu vain vaikeuksia omaaville oppijoille? Yksityisopetus nimittäin mahdollistaa lähtötasosta riippumatta oman potentiaalin löytämisen suotuisalla oppimisympäristöllä. Lahjakkaat oppilaat saattavat haluta varmistaa englannin koemenestyksen tai pääsykokeessa pärjäämisen ja uuden opiskelupaikan. Eikä ole pakko olla edes oppilas – kaikki lapsista vanhempiin voivat ottaa osaa englannin kielen yksityisopetukseen. 

Onko edessä lomamatka? Englannilla pärjää pitkälle  – ja me autamme siinä!

 

Opi englantia Jyväskylässä

Jos harkitset yksityisopetusta, olet oikeassa paikassa. Superprof on koonnut kaikki Jyväskylän englannin taitajat samojen sivujen alle. Voit hakea englannin opettajia hakutoimintomme kautta ja tutustua heidän osaamiseen ja aiempien opiskelijoiden antamiin arvosteluihin etukäteen. Lisäksi sinua varmasti kiinnostaa, missä hintaluokassa englannin opetus on Jyväskylässä – kauttamme löydät vaihtoehtoja moniin budjetteihin. 

Tiesitkö, että monet Superprofin opettajat tarjoavat ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Tällaiset mahdollisuudet kannattaa ilman muuta hyödyntää, sillä voit tutustua rauhassa opettajan tyyliin ja tapaan opettaa englantia. Näin ollen et tule tehneeksi hätiköityä päätöstä oman yksityisopettajan valinnan suhteen. Moni opettajistamme tarjoaa niin kahdenkeskistä opetusta, pienemmälle ryhmälle suunnattuja tunteja tai kokonaan verkossa tapahtuvia yksityistunteja. Kussakin on omat etunsa, joten kannattaa miettiä asiaa omien tavoitteiden kautta. 

Ryhmäopetus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun olet kiinnostunut yksityisopetuksesta yhdessä kaverisi tai perheesi kanssa. Näin voitte kätevästi jakaa tuntihintaa suuremmalle porukalle. Lisäksi pääsette myös harjoittelemaan dialogia muutakin kuin pelkän opettajan kanssa. Henkilökohtainen opetus taas takaa sen, että opiskelet juuri niitä asioita mitä haluat, silloin kun sinulle sopii – joustavasti. Superprofilta löydät niin Jyväskylässä toimivat kuin etänäkin työskentelevät opettajat. 

Oli haaveenasi parantaa kouluenglantia tai hakea ulkomaille opiskelemaan, olet löytänyt sopivalle sivustolle. Yksityistunnit Superprofilla ovat erinomainen vaihtoehto aloittaa kielitaidon kartuttaminen!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti paikassa Jyväskylä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 24€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Englanti?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Englanti entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Englanti?

Superprofissa suuri osa aiheen Englanti opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: englanti

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Englanti?

4 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Englanti opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 4 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.